Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • program flexibil,de cca trei ori pe săptămână,in zona centrala,o d-na serioasa,îngrijită,feminina,pt gătit ușor și masa'j,nu cer experiența,ofer plata la zi,discreție,seriozitate.

 • 1

  Efectuez menaj în cursul săptămânii între orele 13 și 20

 • Dacă sunteți din oraș Buzău, vă pot ajuta în călcat cu experienta de 7 ani de zile, între ordele 13 și20, și gătit a la carte!

 • 1

  Caut doamna (de preferinta recent pensionata care vrea sa mai lucreze pentru a-si suplimenta veniturile) pentru menaj usor: 4 sau 6 ore pe zi, 3 sau 4 sau 5 zile pe saptamana - in functie si de dorinta respectivei persoane. Activitatile sunt: sters praf, aspirat cu aspirator, spalat rufe, calcat, maturat uneori. Locatia este in zona Titan - Camil Ressu. Ofer, in functie de numarul de zile si de ore de program stabilit, intre 1000 si 1400 lei/luna. Va rog sa ma contactati la telefon , de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 16:00. In afara acestor ore, va rog sa-mi lasati un mesaj scris SMS si a doua zi va sun eu. Nu am whatsapp. Doar SMS.

  Repostat automat
 • 14

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam agentii de curatenie pentru hypermarket, se lucreaza doar tura de noapte la Mega Mall. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare pornind de la 2100 lei (in care sunt incluse si bonurile de masa); - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • 33

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam personal curatenie pentru 2 obiective astfel: - femei si (barbati - pentru carucioare) - la Hypermarket in Botosani. - pentru Brico Depot in Botosani. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • 26

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam personal curatenie (femei) in Hypermarket Focsani. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • 24

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam agenti de curatenie pentru Aeroport Otopeni. Se lucreaza in ture de zi si de noapte de luni-duminica (12/24 si 12/48) sau la 8 ore de L-V. Oferim: - conditii avantajoase de salarizare (2150 lei in care sunt incluse si bonurile de masa) - transport asigurat - bonuri de masa - spor de vechime - cursuri de specializare - contract de munca pe perioada nedeterminata

 • 44

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam personal curatenie (barbati la carucioare) in Hypermarket Roman. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • 8

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam o persoana cu experienta si abilitati in coordonarea unei echipe de curatenie pentru cladiri de birouri in Bucuresti. Printre atributiile postului se enumera: Efectuarea pontajelor, verificarea fiselor de prezenta; Intocmeste rapoarte periodice catre Coordonatorul Zonal cu privire la rezultatele activitatilor echipei conduse; Urmareste indeplinirea conditiilor igienico sanitare; Gestioneaza echipamentele si utilajele de lucru ale echipei; Verificare stocuri, intocmirea inventarelor si necesarului de materiale consumabile; Mentinerea legaturii cu beneficiarul. Oferim: conditii avantajoase de salarizare; transport asigurat; bonuri de masa; plata ore suplimentare; contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • 1

  Menajera, ofer servicii de curățenie, inclusiv călcat rufe, în Ploiești sau Păulești, plata zilnica, 8ore.

 • 16

  Caut o doamna serioasă, ingrijita ptr menaj si gătit, două zile pe saptamana la un apartament in Medias, str Cluj, jud Sibiu. Ofer intre 400 si 450 lei. Tel:

 • 7

  Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru birouri in zona Jiului, Bucuresti Noi. Program , luni-vineri, C.M, Programari de luni pana Vineri la tel. salariul 1750 net la programul de 8ore

 • 11

  Rezidenta pentru varstnici din Campina, angajeaza infirmiera. Program de lucru 24/48h. Pentru mai multe detalii sunati la:

 • 1

  Angajam femeie de serviciu pentru o rezidenta de batrani din Campina. Program de lucru 9 ore/zi (cu pauza inclusa). Pentru mai multe detalii sunati la .

 • Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru birouri in zona Jiului, Bucuresti Noi. Program lucru: luni-vineri, 6-10 dimineata, Contract de munca, Protectia muncii, Medicina muncii. Pentru ralatii la tel. , salariul 1000 net la programul de 4ore/ zi.

 • Salveaza cautarea