Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe dinamice! De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Descrierea jobului Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Beneficii: - Program lucru L-V - Salariu de baza atractiv - Bonus salarial - Tichete de masa - Decont transport - Prima de vacanta - Tichete cadou Craciun Descrierea companiei IPP - Instore Power Provider este jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si certificare comercială.

 • angajam vinzatoare chiosc alimentar zona Nicolina

 • SC angajează vânzătoare cu sau fără experienta cu carte de munca și salariu motivat. Program de 8 ore detalii la telefon

 • 4

  PERIOADA DE DESFASURARE: 15 APRILIE 2021- 1 SEPTEMBRIE 2021 LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: LOC. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTA Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util. Candidatul ideal :- persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa - amabilitate, abilitati de lucru cu publicul -studii medii -cunostinte operare PC RESPONSABILITATI CASIER VANZATOR MAGAZIN -operare case de marcat prin scanarea produselor achizitionate de clienti si incasarea banilor -asigura prezenta la raft a produselor prin completari permanente -asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) verificarea datelor de valabilitate a produselor -ofera clientilor informatii despre produse, preturi, la solicitarea acestora participarea la realizarea inventarelor Beneficii: pachet salarial motivant cazare si masa asigurata Pentru detalii ,mesaj in privat

 • CABANA DELTEI din Loc. Sagu, jud. Arad, angajeaza bucatar.

 • Numele companiei OC ProdGroup Tip job full time Descriere Locuri de munca Responsabilitati: - Receptioneaza produsele si le verifica din punct de vedere cantitativ si calitativ in raport cu bonul de comanda -Inregistreaza receptiile in sistem si le valideaza conform produselor receptionate - Aprovizioneaza magazinul si aranjeaza la vanzare produsele in functie de prioritati- consiliaza clientii in magazin - Asigura prezenta si actualizarea etichetelor la raft in cadrul magazinului -Verifica periodic corectitudinea etichetelor de pret - Asigura prezenta si actualizarea etichetelor la raft in cadrul magazinului -Verifica periodic corectitudinea etichetelor de pr t -Verifica si sorteaza produsele de la raft (produse deteriorate, expirate, neconforme, etc Cerinte: - experienta in comert si in lucrul cu casa de marcat reprezinta un avantaj - dinamism, capacitate de organizare si prioritizare - abilitati de comunicare - implicare in activitate - capacitatea de a lucra in echipa Beneficii: - contract pe perioada determinata (3 luni) - salariu lunar - 2000 ron net - tichete de masa (15 ron/zi lucrata) - abonament medical la o clinica privata - decont transport in valoare de 50% din costul total al abonamentului - formare la locul de munca Program de lucru in schimburi, 8 ore/zi , 5 zile/saptamana, 2 libere Locatie: Militari (complex Avangarde) - Bucuresti

 • GRUP SAPTE SA angajeaza merchandiser(barbat) Unilever in Carrefour Baneasa. program 8ore,30 min pauza masa ore 7-15.30.pachet salarial 2100 ron +decont de transport. experiența nu e obligatorie dar constituie avantaj.

 • 7

  Angajam vânzătoare magazin alimentar, cu experienta.

 • 4

  Angajare doamna sau domnișoara pt post de vanzatoare in Mosnita Noua. Program 10-18 Sâmbătă 10-15 Duminica și luni închis Toate produsele sunt ambalate și vidate. Nu se taie, nu se feliază. Se vinde la bucata Salarul pleaca de la 2000 lei Net plus tichete Pt informatii si programari va rugam sunati la nr. . zero743d224unu87

 • 4

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul operator calculator videochatt Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, training, salariu fix net de 3000 lei plus comision și bonusuri lunare ! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@ yahoo.com

 • 4

  Angajăm vânzătoare pentru magazin de panificație, patiserie, cofetărie în cartier Mehla ( aproape de Bul. Cetății) Oferim salariu bun si bonuri de masă. Detalii la tel

 • 3

  Magazin alimentar (cu vânzare la raft) situat în zona Bucium Granit, angajează vânzătoare cu minim de experienta în domeniu. Programul de lucru este 6 - 14 și 14-22 în 2 ture. Rog seriozitate. Pt informații și detalii tel. . ... NU angajam minori. Mulțumesc.

 • Mag alimentar,, La Colt ", din Bucium (Granit) angajează vânzătoare cu minim de experienta în domeniu alimentar. Program 6_14 /14-22 în 2 ture. Pt informații și detalii tel .

 • 4

  Angajez vănzătoare numai din șomaj ,vârsta peste 45 ani ,(pt.convenție)cu experiență,să știe la casa fiscală,să nu facă naveta,să aibă liceul sau Sc.profesională ca vânzătoare,să nu aibă probleme de fam.!!Magazinul este de haine și este în Buzău !!Vă rugăm respectați anunțul!Program pt.informații de luni până vineri 10-16 !

 • 2

  Descriere Clientul nostru, o companie romaneasca lidera in domeniul distributiei sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor si confectii metalice, cu o activitate de peste 27 ani in domeniu, cauta candidatul ideal pentru pozitia de Operator facturare, care trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: Descriere cerinte post: Factureaza comenzile primite de la reprezentantii de vanzari si cele primite pe email sau telefonic; Mentine si dezvolta relatia cu partenerii de afacerii si urmareste scadentarul client furnizori; Emiterea facturilor pe baza comenzilor receptionate; Editarea documentelor de livrare, retur, discount etc.; Efectuarea stornarilor sau a eventualelor reglari de marfa; Verificarea corectitudinii documentelor emise si primite; Comunicarea telefonica atat cu clientii, cat si cu agentii de vanzari, asupra tuturor activitatilor de mai sus; Alte sarcini necesare desfasurarii activitatii. Arhiveaza si tine evidenta exacta a documentelor operate; Se asigura de inchiderea zilei de lucru in ceea ce priveste comenzile procesate/neprocesate; Urmareste si se asigura ca situatiile preluate au fost solutionate/inchise. Cerinte minime: Absolvent studii medii / superioare economice; Experienta minim 3 ani intr-o pozitie asemanatoare; Cunostinte de contabilitate primara - experienta in utilizarea programului de gestiune si contabilitate GEST PRO reprezinta un avantaj; Cuno tin e de operare PC (MS Office); Cunostinte de limba engleza scris si vorbit nivel mediu; Abilitatea de a invata rapid lucruri noi; Bune abilitati de comunicare cu clientii si furnizorii; Dinamism, initiativa, seriozitate, atitudine orientata catre client; Persoana echilibrata emotional, organizata, serioasa, inteligenta, punctuala, cu claritate si coerenta in exprimare, dornica si capabila sa acumuleze noi informatii.

 • ANGAJAM LUCRATOR PLATFORMA-MANIPULANT MARFA Oferim: Salariu brut 2500 lei si tichete de masa, acordate fara intarziere 25% Spor de noapte, 100% spor ore suplimentare si sarbatori legale, 15% orele de weekend Program de lucru 168 ore/luna, flexibil, in ture, cu zile libere, bonusuri de performanta Loc de munca stabil Mediu de lucru curat, placut, echipa primitoare si bine dispusa Echipament integral de lucru si protectie, training dezvoltare profesionala si personala Te potrivesti la noi daca: ai atitudine pozitiva si buna dispozitie esti dinamic, activ si fluent in comunicare NU ESTE NECESARA EXPERIENTA IN DOMENIU. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa: sau sa-l aduca la statia PETROM, Calea Chisinaului, 102-104, la 200m de BAZA 3.

 • 9

  Responsabilitati Activitatea presupune atat munca la calculator cat si lucrul cu diverse echipamente si aparate (scanere, printere, masini de indosariat, copiatoare, plotter, gravator laser,etc), Cerinte Cunostinte avansate de operare calculator Cunostinte avansate Microsoft Office Spirit practic si indemanare, atentie la detalii Persoana dinamica, responsabila si organizata. Capacitatea de a invata si rezolva repede un minim de probleme tehnice Constituie avantaj: - Cunoasterea CorelDraw / Photoshop / Illustrator; - Experienta anterioara intr-o agentie de publicitate, tipografie sau copy center. Ce oferim: - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariu in functie de nivelul de cunostinte si experienta anterioara. - Programul de lucru de 8 ore (luni-vineri).

 • Eforie Nord / Eforie Sud - Magazin mixt - angajam fete sezonier - vanzatoare magazin mixt ( nimic complicat, magazin gen tigari, bauturi, bere, ape, etc etc ) - salariu 2000 ron + cazare + carte de munca - program 12 ore zilnic / in fiecare zi - oferim cazare deci poti suna din orice colt al tarii - pentru mai multe detalii si relatii - mesaj aici pe publi 24 si revin cu mesaj la randul meu.

 • 5

  Adicons Com SRL angajeaza lucrator comercial / vanzatoare cu experienta pentru magazin materiale pentru instalatii electrice.

 • Salveaza cautarea