Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de muncă în Bistrița. Am 21 de ani, am absolvit liceul economic cu specializare în comerț, deschisa la noi provocări, dețin permis de conducere categoria B.

 • SOLICIT ANGAJARE IN DOMENIUL ALIMENTAR SAU IN ALT DOMENIU. EXPERIENTA IN VANZARI 24 ANI. ROG SERIOZITATE. 0727550832

 • 51 de ani, din Bragadiru, posesor permis categoria b din 1988 corect, punctual, disponibil deplasari in tara , doresc angajare, colaborare pe termen lung cu firma serioasa.Vorbesc engleza conversational.

 • Buna ziua.Sunt in cautarea unui job ca șofer cat.B/manipulant marfuri sau muncitor in depozit .

 • Seriozitate..multumesc

 • 39 de ani, economist, din Falticeni-Suceava, experienta in domeniile: IT Hardware, vanzari, retail, constructii, productie, etc., caut colaborare full/part time.

 • 39 de ani, economist, din Falticeni-Suceava, experienta in domeniile: retail, constructii, productie, etc., caut colaborare full/part time.

 • Firma curatenie Germania cauta Fete / Femei pentru curatenie . Salariu motivant. Pt detalii telSau

 • Doamna 56 ani caut loc de munca ca badanta in Italia!

 • Delta Invest lider al pietei din Romania in cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-constructie matrite si injectie mase plastice, recruteaza personal muncitor si cu studii superioare. Posturi disponibile: - Inginer tehnolog – profil TCM sau Electromecanic; - Inginer proiectant - Agent vanzari - Operatori mase plastice; - Magazioner; - Operator logistic cu ISCIR. Pentru domeniul constructii, cu deplasare la punctul de lucru Mangalia recrutam: - Sudor; - Lacatus constructii; - Dulgher; - Zidar; - Instalator; - Montator gips carton. In acest scop va rugam sa atasati cv-ul la mesaj sau sa transmiteti cv-ul dvs. la sediul Delta Invest sau pe adresa de email recrutare@deltainvest.ro, cu mentiunea: pentru postul de_ _ _ _. In urma primei selectii de cv-uri, vor fi anuntate numai persoanele care au fost selectate pentru primul interviu. SC DELTA INVEST SRL fax o348.430.391 Punct de lucru: Sos Pitesti-Campulung, Km 18, 117750 Titesti, Arges. Iti aducem la cunostinta faptul ca datele personale furnizate prin transmiterea cv-ului vor fi prelucrate de catre Delta Invest Grup in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, in procesul de selectie si recutare in vederea ocuparii posturilor vacante. Noi, Delta Invest Grup ne angajam sa folosim datele furnizate prin intermediul cv-ului numai in scopul finalizarii procesului de recrutare, sa le pastram in siguranta in conditiile legii si sa va asiguram drepturile prevazute in Regulamentul UE 679/2016: - la solicitarea Dvs. scrisa puteti beneficia de dreptul de acces la datele personale si de a nu fi supus unei decizii automate individuale, in conditiile Regulamentului UE 679/2016. - dreptul de interventie si sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o solicitare scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la punctul de lucru mai sus mentionat , de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul companiei, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege. Datele furnizate vor fi stocate pe o durata de 12 luni de la transmiterea cv-ului, timp in care veti putea fi contactat in vederea programarii unui interviu. Pentru orice detalii legate de procesul de prelucrare si stocare a datelor dvs sau pentru a ne comunica schimbarea datelor dvs de contact, ne puteti contacta la Tel: +40 248 264 518 / 355, Fax:+40 348 430 391 / 392 Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terti decat in scopul indeplinirii obligatiilor legale ale Delta Invest Grup , daca va fi cazul. Transmiterea cv-ului, reprezinta acordul dvs. cu privire la cele mentionate mai sus.

 • Caut loc de munca stabil in productie (operator) in oras sau in imprejurimi , cu posibilitati de avansare . La cerere trimit CV .

 • Angajam Lacatus , munca in hala / productie confectii metalice , in zona Turda . Salariul se va negocia in urma interviului in functie de aptitudini .Asiguram transport local si un mediu de munca placut , conditii bune de munca ,fara stres , orar de luni-vineri . Pentru detalii va rog sa contactati nr : 0741483603 / Marius . Cerinte :Seriozitate , punctualitate , implicare , abilitatea de a lucra in echipa, experienta in domeniu constituie un avantaj. .

 • ANGAJEZ URGENT BRUTARI - Barbati ,Femei COCATOR - Barbati Persoane dornice de a munci pe un SALARIU MOTIVANT SI BUN Program 8 ore/zi, DUMINICA LIBER, MUNCA FARA STRES, PLATA SAPTAMANAL pentru mai multe detalii sunati la: 0752638557

 • Angajez vanzatoare magazin mixt cu program non stop... 2 de zi/2noapte/2libere.....relatii la telefon 0754956882

 • Ca paznic sau alte variante de muncitor necalificat. Pensionar 65 ani stare fizica f buna. Seriozitate..

 • Loc de munca ca paznic sau ate variante. Pensionar 65 ani stare fizica f buna .Cer si ofer seriozitate...

 • Caut loc de munca am experienta ca sofer,macelar si ospătar,dar sunt dispus sa invat lucruri noi

 • Tanar 22 de ani caut loc de munca in orice domeniu sunt dispus sa invat. Astept mesaje privat.

 • echipa de montatori profesional de mobila,parchet si usi la ddispozitia dumneavoastra.Tel; 0742512633

 • Buna ziua!Sunt student la Facultatea de stiinte economice pe management!Am 19 ani si caut un loc de munca part-time , va multumesc pentru eventualul timp acordat analizarii cv-ului meu.O zi frumoasa!(Raspund la orice forma de comunicare telefon sau mesaj.)

 • Salveaza cautarea