Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1117 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Șofer cu experiență categoria B . Fost șofer livrator Ploiesti angajat 10 ani. Caut de munca ocazional sau câteva ore pe zi. Fara muncă fizică deoarece am probleme medicale. Acum pensionat pe caz de boala cu pensie minimă. Vârsta 53 ani. Rog seriozitate

 • 3

  Angajam muncitori in construcții,salariu 170 lei la zi.calificati și 120 lei necalificați.detalii la .

 • 5

  Angajam: -Cusatori piese din piele si stofa - Sudori TIG Oferim: - Sansa de a lucra intr-o companie Olandeza de renume - Pachet salarial atractiv, corelat cu performanta - Tichete de masa - Abonament la o importanta clinica medicala cu acoperire nationala (MedLife) - Alte beneficii (prime periodice, transport asigurat) Asteptam CV-urile direct la sediul Future S.R.L. din Otopeni, strada Drumul Odaii, nr.28 sau prin: Telefon:

 • 2

  ONS Agency colaborează cu multiple companii pentru a suplimenta necesarul de angajați pentru posturile disponibile. În prezent cautam personal pentru următoarele locuri de munca: Lucrător comercial Casierie Secretariat Menajere, bone Publicitate, Hostess - Promoteri Croitorie Entertainment, dansatoare Ospătar Personal recepție Șofer Electrician Personal warehouse Anglia Vârsta minima/maxima: de la 18 pana la 45 ani Experiența nu este necesara, cu excepția posturilor de șofer, si electrician. Pentru detalii va rugam sa ne contactați.

 • 2

  Ne marim echipa. Acesta nu este un loc de munca cu program si salariu fix, este o activitate independenta! Indiferent de orasul in care locuiesti, activitatea se poate face foarte bine, de la distanta, cu ajutorul unui PC. Iti oferim suportul necesar, incepand cu formarea profesionala si continuand cu consultanta personalizata pe tot parcursul colaborarii !! Daca te consideri o persoana perseverenta, atenta la detaliu, cu aptitudini orientate spre vanzarea directa, atunci te astept in echipa noastra. Taxa de inscriere curs platforma broker costa 100 ron. Taxa de examinare finala cu Institutul de Studii Financiare (ISF) pentru acreditare costa 250 ron. Cursul si examinarea finala pentru acreditare sunt ambele online. Cerinte: Absolvent studii liceale. Cunostiinte minime de utilizare PC. Beneficii: - Remuneratie pe baza de comision din politele si serviciile intermediate. - Program flexibil, nu se cere target minim . - Posibilitatea de a invata cat mai multe despre domeniul brokerajului in asigurari si domeniile conexe pe care le desfasuram (intermedieri de credite, pachete turistice si tranzactii imobiliare), de la oameni cu experienta. Ne ocupăm activ de dezvoltarea colaboratorilor. - Vei face parte dintr-o societate de brokeraj cu o reputație foarte bună pe piața de asigurări și beneficiezi de încrederea asociată cu numele nostru. - Ai la dispoziție un coordonator care este mai mult decât pregătit să te ghideze spre emiterea cu succes a polițelor. - Pregatire profesionala continua.

 • 19

  Societatea de transport angajeaza un post de secretară si un post de casiera se lucrează de L-V 9-17 contract de munca pe o perioadă nedeterminată salarizare 2500-4000lei net

 • 4

  Firma de publicitate angajam personal feminin program de L-V 9-17 detali la telefon salariu 2000-4000 net

 • 1

  SC THE ONE CONSTRUCT ADY SRL angajează persoane serioase care au cunoștințe si experienta în finisari interioare (rigips,faianta,gresie,parchet, lavabil,  tencuiala mecanizata ) De preferabil cu permis categoria B Salariu este motivant  în funcție de experienta acumulata. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 07:00 la ora 17:00 (1 ora pauza de masa)! Sâmbăta și Duminica nu se lucrează! Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:

 • 1

  Persoană serioasă, muncitoare, nefumătoare, neconsumatoare de băuturi alcoolice, tel 0 7 4 5 0 3 8 8 8 1, doresc să lucrez ca vânzător sau ospătar sau lucrător comercial într-o benzinărie sau magazin sau recepționer, sau agent comercial, sau ajutor de bucătar, sau îngrijitor de o vilă sau de o curte sau de o casă, etc. Studii liceul cu diplomă de bacalaureat, Certificat de calificare de ospătar și de vânzător în unități de alimentație publică, Certificat de calificare de bucătar. Ca limbi străine cunosc bine limba franceză și limba rusă. Fără antecedente penale. Sunt comunicativ, amabil, respectuos și prietenos cu toți clienții. Am mai lucrat ca vânzător, lucrător comercial și ospătar. Am condiții bune de naveta cu tren sau microbuz pe ruta Slănic-Ploiești și retur.***

 • 1

  Angajam Șoferi Taxi Activitatea se desfășoară in Mun.Câmpina. Necesar permis de conducere categ. B cu o vechime minima de 2 ani. Necesar atestat profesional taxi. Oferim ajutor in obținerea atestatului de taximetrist. Salariu motivat plus bonusuri in funcție de realizări și performanța. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pentru detalii suplimentare va așteptăm sa ne contactați la numărul de telefon din anunț.

 • 1

  Foarte serios, experienta in pregatirea, cultivarea ,intretinerea si recoltarea culturilor agricole

 • Pentru clientul nostru, companie ce are principala activititate mentenanta utilajelor de ridicat, suntem in cautare de noi colegi pentru postul de electrician macarale / tehniciani pod rulant sau stivuitoare. Profilul ideal - Cunostinte electrice/automatica - Apti pentru lucrul la inaltime - Experienta minim 2 ani in mentenanta/reparatii montaj pod rulant sau stivuitoare , utilaje de ridicat, macarale Program de lucru si pachet salarial avantajos. Companie cu o prezenta pe piata de peste 20 de ani ce ofera solutii de acces la inaltime, service, reparatii, expertiza tehnica pentru utilaje de ridicat, dar si formare profesionala in domeniu.

 • Execut lucrări de croitorie.Retușuri,perdele,draperii,lenjerii ...etc!Prețuri accesibile.

 • 3

  Firma transport persoane angajează șofer categoria D transport persoane .experienta in domeniu .Salariu motivant si bonusuri suplimentare .

 • Firma de transport persoane angajează sef service , salariu motivant ,bonuri de masa , transport asigurat ,ore suplimentare plătite

 • 1

  Angajam bucătar cu experienta min 5 ani . Program de luni - vineri 06.00-16.30 Doar persoanele cu experienta verificabila vor fi contactați.

 • 7

  Angajez muncitor necalificat,manipulant, stand legume-fructe.

 • 5

  Angajam FRIZERITA-COAFEZA cu experienta. Punct de lucru in Ploiesti. Salariu atractiv, de la 2000 de lei. Relatii la telefon: 0722195512 si 0765284815.

 • 5

  Angajez croitoreasa cu contract de munca,pentru un atelier de reparat modificat, mediu placut de lucru,mai multe detalii la telefon 0720026784

 • 2

  Angajam patiser sau brutar cu experienta minim 5 ani . Program 06.30-16.30 luni - vineri Salariu 2500 -3000 net ( în funcție de experienta )

 • Salveaza cautarea