Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Societate comerciala cu sediul in Mioveni angajeaza secretara part-time (4 ore). Pentru mai multe detalii: EmaiL:

 • 1

  Job part time pentru o domnișoara /doamnă . Program flexibil . Salariu motivat. Rog mesaj ,insotit de o poză .

 • 1

  secretariat Agentie imobiliară in Timișoara sediul in Piata Unirii

 • 1

  Cautam secretara pt oficiul firmei,cunostinte calculator,facturare,evidenta actelor si promovare online,se cere maxim de decenta si profesionalism,daca stii ca poti face acestea suna-ne la

 • 4

  Societatea comerciala din Constanta angajeaza Asistent Manager. Cerinte: studii superioare, persoana organizata si serioasa. Atributii: preluare apeluri telefonice, transmitere e-mailuri / redactare raspunsuri la e-mailuri, transmitere documente prin curierat, asigurarea necesarului lunar de produse de papetarie/birotica/curatenie, organizarea circuitului documentelor si asigurarea distribuirii acestora pe departamente, asigurarea suportului administrativ, functional si logistic pentru toate departamentele societatii, pregatirea condicii de prezenta zilnica pentru semnare de catre salariatii unitatii, asigurarea protocolului fiecarei persoane care intra in unitate, pregatirea salii de sedinta (apa/cafea/ceai). Tel.:

 • 2

  angajez fete pentru jobul de secretara magazin mediu online. Se cere varsta cuprinsa intre 18-30 ani, aspect fizic placut, sociabila, comunicativa-sa se descurce in conversatiile cu clientii. Limba engleza constituie un avantaj. Pentru programare la interviu lasati atasat un cv si veti fi contactate cat mai curand posibil.

 • 1

  Aspect fizic placut, varsta 18-32 ani, cunostinte de limba engleza, comunicativa cu capacitate de integrare in colectivitate. Pentru programare la interviu lasati un nr de telefon si cv si veti fi contactate in scurt timp.

 • 25

  Angajam dispecer/a pentru firma de transport persoane international. Descrierea job-ului: Preluarea apelurilor/rezervarilor venite din partea clientilor Abilitati de rezolvare a problemelor Crearea traseelor de transport Cerinte: Limba Maghiara vorbita si scrisa Cunostinte de geografie Cunostinte de utilizare a calculatorului Experienta in relatii cu publicul Noi iti oferim: Salariu atractiv Posibilitatea de a te promova in cadrul firmei Feedback pentru a te ajuta sa te dezvolti O echipa ambitioasa intr-o atmosfera prietenoasa Te asteptam!

 • Societatea, S.C. ELITBOR MK BUILDINGS S.R.L, cu sediul in Municipiul Resita, Bulevardul Republicii, Bl. 6, Sc. 5, Ap. 4, Judetul Caras-Severin, CUI: 42711947, J11/297/2020 angajeaza o persoana dupa cum urmeaza: - 1 SECRETARA - CONFORM COD COR 412001 Limba straina ceruta: Cunostinte minime de limba Engleza Persoana de contact: KURTANOVIC MURADIJA

 • Se ofera salariu atractiv +bonusuri pentru ore suplimentare -un mediu de lucru curat si linistit -telefon si masina de serviciu - posibilitate de promovare -cursuri de specializare platite de angajator - posibilitate asigurare locuinta de serviciu Cerinte: -studii superioare economice si/sau tehnice finalizate -cunostinte operare PC -permis de conducere -disponibilitate program prelungit -disponibilitate deplasari trimiteti CV pe adresa :

 • 2

  Firma cu sediu in Bucurestii Noi sectorul 1 angajam cu contract perioada nedeterminata instalatori tehnico-sanitari cu experienta in domeniu instalatiilor sanitare. Se cere experienta, seriozitate, fara vicii. Salariu se negociaza dupa proba de lucru! Program de Luni-Vineri . Pentru interviu sunati la .

 • 2

  Societate de constructii angajeaza secretara cu cunostinte PC si experienta in domeniu. Oferim seriozitate si cerem seriozitate. CV -ul la adresa de e-mail

 • 9

  Sc Agua Mas Astral srl angajeaza secretara cu program lejer max. 6 ore/zi - salar atractiv. mai multe detalii la

 • 2

  angajam asistent Manager cu experienta salariu fix + comision

 • 49

  Angajam asistent manager. Societate de productie. Cerinte : bacalaureat cu diploma. Program: luni-vineri; Salariul net-2400 lei Bucuresti, sector 5

 • 32

  Firma de productie ambalaje. Angajam secretara. Nu solicitam experienta. Diploma de bacalaureat.Salariu:2400 lei net. Program L-V, Bucuresti, sect.4

 • 4

  Caut secretara personala detalii in privat.

 • Doresti sa reduci cheltuielile cu personalul, chiria si intretinerea sediului social? Societatea noastra vine in ajutorul dvs.cu activitati combinate de secretariat, asigurarea de servicii de secretariat zilnice, cum sunt receptia, facturarea si pastrarea evidentelor, servicii de personal si de corespondenta, indosariere, arhivare(pastrare arhiva 10 ani), curierat. Scanarea şi arhivarea electronică. Gestionarea poştei electronice şi a scrisorilor. Notificarea imediată prin SMS sau email. Programari intalniri. Rezervari bilete avion, rezervari hoteliere, concerte, evenimente, etc.. Activităţi de protocol (întâlniri de afaceri in cadrul societatii), spatiu birou 35 m si sala asteptare 15 m. La cerere asigurăm logistica(auto). Pe baza de contract sau comision. Pretul pachetelor se negociază telefonic sau email si este in functie de atributii, pachet Basic si Premium. Prestarea serviciilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare, cu delegarea de competente. Oferta limitata! Contactati societatea pentru oferta completa! Cel mai mic pret de pe piata! Adresa noastra, Militari Residence. SC Profamily.

 • 124

  Medlife angajeaza receptionist full time in domeniul medical.

 • 69

  Societate nonprofit, cautam secretara patrime, de preferabil student/a, pentru activitati culturale, artistice, program flexibil. Salar negociabil. Informatii la telefon .

 • Salveaza cautarea