Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 474 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Băiat serios caut ceva de muncă ca șofer rog si ofer seriozitate

 • Firma germana Gmbh,zona Zwickau Sachsen, cauta muncitori in urmatoarea formula : -2-3 specialiști în parchet laminat, tencuială de zidărie în interior și exterior (fațadă),gresie -faianta, așezare a plăcilor, gips-carton și gips-carton, vopsire în interior și exterior și tapetare. Dacă exista conex încă o experiență ca tâmplar este binevenita. Salariul incepe de la 14 Euro brut pe ora. -1-2 muncitori necalificați cu experiență în construcții, Salariul incepe de la 12.60 Euro brut pe ora. Pentru ambele categorii, orarul de munca este , luni-joi de la 8.00-17.00 cu o ora pauza de masa, vineri de la 08.00-14.30, cu jumatate de ora pauza de masa.Sambata doar daca sunt urgente si se vor plati ca si ore suplimentare. Se ofera contract de munca , cu o perioada de proba de 3 luni , (ulterior contractul de munca este considerat pe durata nedeterminata) asigurare medicala , si concediu legal. Cazarea este intr-un apartament, costa 500 Euro si se imparte in mod egal la numarul de persoane cazate. Se asigura consiliere in fata autoritatilor germane pentru eventualele solicitari. Se cauta doar persoane serioase care doresc o colaborare pe termen lung ! Nu sunt angajator direct. Doar ii intermediez o comunicare mai facila cu eventualii noi angajati.Cei care vorbesc germana i se pot adresa direct angajatorului. Relatii la .

 • 1

  Cautam muncitor in constructii, cu experienta in hidroizolatii Cerințe: - o persoană activă, cu bune abilități de comunicare si relationare - experientă in constructii ,hidroizolatii reprezinta avantaj - cunostinte de materiale de constructii Condiții: - program de lucru 8-17 luni-vineri - ocazional se lucreaza sambata - decontare transport - contract de munca pe perioada nedeterminata Responsabilități: - pregatirea sculelor folosite - pregatirea necesarului de materiale - pregatirea suprafetelor pe care se monteaza hidroizolatia - se lucreaza in echipa Pentru detalii, suna-ne la Compania de recrutare ECIM cauta oameni valorosi pentru companii de succes!

 • Cerințe: absolvent al Facultății de Psihologie practica în lucrul cu copiii persoană empatică, creativă, comunicativă, ludica, care simte o reală plăcere când interacționează cu copiii atitudine pro activă experiența de lucru cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist - constituie avantaj cunoscător al pedagogiilor alternative și psihologiei copilului cunoscător al etapelor de dezvoltare ale vârstei preșcolare persoană cu dorință de învățare aptitudini de lucru în echipă Condiții: pachet salarial motivant cu reale posibilități de creștere training-uri specializate, cursuri contract de munca pe perioada nedeterminata program de lucru Luni-Vineri 8-16 Responsabilități: planificarea activităților educative organizarea și susținerea activităților creative respectă indicațiile coordonatorului de terapie aplica terapia A.B.A pentru fiecare copil în parte îmbunătățirea procesul cognitiv al copiilor monitorizarea și evaluarea progresului copiilor creare de materiale educaționale (PowerPoint) amenajarea mediului educațional în mod atractiv Compania de recrutare ECIM cauta oameni Valorosi pentru Companii de Succes

 • 4

  Cerințe: Absolvent al învățământului superior inginerie sau economice Experiență in Achiziții constituie avantaj Cunoștințe solide de a lucra in programul Microsoft Office (Excel obligatoriu nivel avansat) Cunoașterea limbii engleze nivel avansat Diplomație și abilități de negociere Abilități de planificare și monitorizare Capacitate de sinteză Capacitate de organizare și anticipare Capacitate de comunicare Flexibilitate ,gândire analitica Spirit de ordine și disciplină Condiții: Pachet salarial atractiv Alte beneficii care se discuta la interviu Responsabilități: Asigurarea stocurilor de materii prime necesare producției Plasarea de comenzi către toți furnizorii, urmărirea comenzii Participă/negociază cu furnizorii prețurile de achiziție, supervizează derularea contractelor Analizează/recomandă alegerea produselor Selectarea ofertelor, evaluarea diverselor canale de aprovizionare in funcție de calitate, servicii si costuri Urmărește comenzile de aprovizionare/desfacere Întocmește oferte de preț Răspunde de calitatea relației cu furnizorii Se ocupa de partea logistica/expediere Colaborează cu departamentul tehnic si de producție pentru a lua cele mai bune decizii Rapoarte zilnice de achiziții Compania de recrutare ECIM caută oameni Valoroși pentru Companii de Succes

 • AHR Translations online ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate si interpretariat la nivel national. traduceri Bacau, traduceri Buhusi, traduceri Comanesti, traduceri Darmanesti, traduceri Slanic Moldova, traduceri Targu Ocna.

 • 7

  Cerinte: - Studii medii curs calificare dispecer sisteme alarmare sau similar (reprezinta avantaj) - Experienta minim 2 ani (reprezinta avantaj), dar acceptam si incepatori - Mod riguros de organizare - Perseverenta, tenacitate, abilitati de gandire spre latura tehnica a sistemelor de alarmare - Disponibilitate program de noapte, seriozitate, loialitate, dinamic, entuziasta - Spirit de echipa, rezistenta la stress, abilitati de comunicare si de prezentare - Gandire analitica, aptitudini de organizare a timpului delucru, atentie la detalii - Diplomatie, perseverenta, discretie, atitudine profesionala - Persoana cu initiativa, ordonata, comunicativa, receptiva, cu excelente abilitati de comunicare interpersonale. Descrierea postului: - Cunoasterea operarii pe calculator ( lucru efectiv cu instrumente Office_NU se cer cursuri de operare pe calculator) - Ofera suport in folosirea sistemelor de alarmare catre clienti; - Verifica sesizarile clientilor si propune solutii si masuri pentru rezolvare; - Cunoaste si respecta regulamentul si proceduriile din firma, - Cunoasterea legislatiei specifice in vigoare, - Colaboreaza cu toate departamentele din firma Persoana trebuie sa fie de gen feminin

 • 5

  Caut rigipsar cu permis se conducere. Relatii la telefon: +4915145856789

 • 1

  Barrier este lider in piata de usi si ferestre, oferind clientilor sai solutii de calitate, eficiente energetic si care contribuie la conservarea mediului inconjurator. Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti care ofera o experienta remarcabila partenerilor sai? Daca: Ai cunostinte la nivel conversational de lb. germana Ai cunostinte de utilizare (baza) program MS Office (constituie un avantaj cunoasterea programelor Winarhi si/sau AutoCad) Ai experienta in relatiile cu clientii minim 1 an (constituie avantaj activitatea in domenii de constructii , productie, tamplarie pvc/aluminiu,) Ai spirit pozitiv si vezi mereu partea buna a situatiei, Ai curajul de a cauta solutii noi, Pretuiesti fiecare coleg din echipa si fiecare partener, Esti orientat spre excelenta, Ii tratezi pe ceilalti asa cum iti doresti sa fii tratat, Nu faci compromisuri, Consideri ca numai in echipa poti reusi, Esti perseverent in atingerea obiectivelor profesionale, Iti place sa comunici si sa negociezi, Atunci esti viitorul membru al echipei noastre, pe postul de Specialist Ofertare Proiectare Export . Descrierea jobului Iata ce ar trebui sa faci? Vei prelua si intocmi cererile de oferta, Vei lansa comenzile ferme catre departamentele de productie, Vei dezvolta in permanenta portofoliul de clienti al firmei, prin prospectare, contactare, ofertare si consiliere, Vei urmari indeplinirea obiectivelor de vanzari, Vei construi relatii de business solide cu clientii actuali si potentiali Pentru inceput iti oferim: Venituri motivante corelate cu realizarile individuale ( salariu fix + bonusuri), Program de lucru de Luni pana Joi 08.00 17.00 , Vineri 08.00 14.30 (weekend liber), Contract pe perioada nedeterminata, Asigurare medicala si de viata, Alte beneficii, la alegere: tichete de masa, tichete de vacanta, pensie privata pilonul III, abonament la sala, prima de transport, ajutor pentru educatie copil, Program personalizat de training specialitate si integrare, Un mediu de lucru placut, modern si dinamic, orientat spre dezvoltarea oamenilor, Oportunitati de avansare in cariera,

 • Caut loc de muncă dețin permis categoria B C

 • Nu mai reusesti singur sa ti rezolvi toate sau ai parinti sau bunici care nu se mai descurca singuri,apeleaza la noi ,familie serioasa ofer servici de menaj ,gatit ,cumparaturi ,mers la medic cu batranii, farmacie, sau mici reparati prin casa plata in functie de serviciu.Avem masina propie pentru deplasare.

 • Angajam sofer categ C si E, cu experienta, pentru curse intern, tir cu prelata. Se respecta programul de lucru pt soferi. Plata saptamanala. Salariu motivant.

 • Executam orice tip de reparatie pentru acoperis si sisteme de accesorii. Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Suntem o firma specializata in siteme de acoperisuri complete ,suprafețe mansardabile locuibile din lemn si restructurari capitale vă oferim: - Constructie acoperis nou - Inlocuire acoperis existent - Mansardari acoperis - Sisteme pluviale, jgheaburi burlane -Dulgherie, mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis; - Montaj ferestre VELUX; -Parazapezi si alte accesorii... - Monumente istorice. -vopsit acoperis.. - oferim materialul de la A Z pentru orice tip de acoperis..

 • Transport persoane și colete România Germania Transportam mașini pe platforme Utilaje Colete la 1 euro kg

 • Locuri de munca în Germania Demolari Constructii Agricultura

 • 1

  Caut o doamnă/domnișoara pentru administrarea unor injectii. Relatii suplimentare prin mesaj sau whattap.( )

 • 1

  Angajez ospătar (fată)! Experiența constituie un avantaj! Salariul atractiv! Rog seriozitate! CV la adresa de mail:

 • 1

  Angajam Gestionar, manipulanți, șoferi pentru Depozit Frigorific la LETEA VECHE (BACĂU). Oferim și cerem seriozitate, salarizare incepand de la minim 2800 ron funcție de experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactați la

 • 1

  Căutam instalatori sanitari și tubulatori in sisteme de ventilatie pentru diferite santiere din Belgia Se cere ,experiența solida in domeniul instalatiilor sanitare sau a sistemelor de ventilatie ,in egala măsura căutam și tineri motivați cu minim de experiența in instalatii ( doua posturi ) Permisul de conducere este un atu Disponibilitate pe termen lung ,minim un an Limba Franceză sau Engleză la nivel conversațional ,este un atu dar nu este obligatorie Flexibilitate pentru a lucra in echipă, fără vicii ! Se oferă Salarizare începând 2000 < 2250 net (persoane cu experiența in instalatii ) Salariul diferă in funcție de experiența și aportul fiecărei persoane in parte Bonusuri pentru performanța ,organizare și implicare in proiectele societății Asigurări sociale și medicale platite de angajator Alocații platite pentru copii minori dacă este cazul Se oferă cazare cu toate utilitățile incluse Transport asigurat către locul de munca și înapoi cu camionetele societății Pentru detalii ne puteti contacta la numărul de telelefon sau pe adresa de email

 • Buna seara ti lucrez în belgia Și ma rugat patronul meu Să pun anut că are nevoie de oameni la muncă în construcții Ca dulgher și le oferă cazare inclusiv și decontarea bilet de transport când pleci în vacanță și cine are nevoie de muncă să ma sune la nr ăsta de telefon

 • Salveaza cautarea