Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 612 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Candidatul ideal: Absolvent de studii medii de preferat profil mecanic, Experiență în domeniu minim 1 an, Bune cunoștințe de mecanica, Spirit de echipă dezvoltat. Responsabilități: Constatarea defecțiunilor autoturismelor; Revizii tehnice periodice; Înlocuirea elementelor de directie, articulație, etc; Înlocuirea elementelor de frânare; Înlocuirea elementelor de transmisie. Beneficii: Program de lucru de Luni pană Vineri de la ora 8.00-17.30, Salariu atractiv, negociabil în funcție de experiența în domeniu,(5000-6000 net) Contract pe perioadă nedeterminată. Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

 • 3

  Cerinte - studii medii/superioare; - cunostinte si experienta de operare PC (MS Office) - experienta profesionala de minim un an de zile in gestiunea de numerar: fluxul de numerar, casierie, trezorerie (avantaj); - capacitate d mentinere a atentiei, spirit d observatie, indemanare si rapiditate, rezistenta la stres; - persoana dinamica, responsabila; - disponibilitate d lucru in ture, inclusiv program de noapte. Responsabilitati - ste responsabil cu num rarea, verific r a integrit tii, cap citatii de circul ti si autencitatii bancnotelor; - execut si certific banderolarea pachetelor de bancnote; - executa incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM. Beneficii -program strict de zi sau strict de noapte -salariu fix si bonuri de masa -sporuri Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROSI PENTRU COMPANII DE SUCCES Pentru mai multe detalii, trimite-ne cv-ul tau la adresa de email sau suna la

 • 7

  ospatar ,camerista ,ajutor de bucatar,paznic centralist ,cazare si masa ,contract de munca tel

 • Firma Sc Elrom Srl ,angajam electricieni pentru cablare electrica in tablouri -femei.

 • 11

  SOCIETATE ANGAJEAZA personal calificat si necalificat in domeniul constructiilor civile, lucrari apa - canal ( dulgheri, instalatori, electricieni, zugravi, orice calificare in domeniul constructiilor) . ANGAJAM SI ECHIPE PE LUCARE Ne puteti trimite CV -ul sau ne puteti contacta la nr. de telefon MAI MULTE INFORMATII LA NUMARUL AFISAT Angajam full time - perioada nedeterminata.

 • 5

  Asociația Salvați Bătrânii Săucești oferă un post de bucătar în cadrul căminului pentru vârstnici din localitatea Bacău. Oferim -mediu de lucru dinamic -salariu competitiv -program de lucru în schimburi -masă în timpul orelor de lucru Competențe - apt fizic și psihic pentru lucrul cu bătrânii - sociabil/ă -studii medii, absolvent liceu/ coală profesională de specialitate sau curs de calificare - experiență în domeniu DESCRIEREA FIRMEI Centrul ,,SALVATI BATRANII SAUCESTI a luat ființă în anul 2013, din inițiativa administratorului Luciana Olaru, care fiind foarte sensibilă la problemele persoanelor vârstnice, s-a gândit să se pună în slujba lor. Asociația ,,SALVATI BATRANII SAUCESTI a fost constituită ca organizație neguvernamentală românească la 21 decembrie 2012 conform sentinței civile nr. 16404/180/2012. Misiunea Asociației este aceea de identificare și ajutare a vârstnicilor din județul Bacău, care nu au pe nimeni. PERSOANA DE CONTACT Luciana Olaru

 • 1

  Avem posturi disponibile din Ianuarie 2023 la diferite firme din italia doar sa ai experinata si sa ai pregatirea necesara sa practici meseria de sofer profesionist salarii care pleca de la 2600 euro avem oferte chiar si de 3500 euro totul depinde de disponibilitatea si experinta ta. Te astept pentru detalii la de luni- vineri orar 09,00-17,00

 • 7

  Cerințe: Studii necesare: medii,superioare Experienta in caserie,gestiune de numerar,trezorerie minim 1 an Utilizare MS Office Abilitatea de a invata rapid lucruri noi Bune abilitati de comunicare Dinamism, initiativa, seriozitate Condiții: Disponibiltate de a lucra 12/24 si 12/48 Pachet salarial motivant,spor de noapte si tichete de masa 20 ron/zi Mediu de lucru placut intr-o echipa tanara Responsabilități: Primeste spre depozitare numerarul procesat si documentele aferente Gestioneaza stocurile de numerar ale bancilor in tezaur Gestioneaza si pregateste comenzile de numerar primite de la bancile depozitare Opereaza in sistemul informatic miscarile de numerar din tezaur" Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

 • 9

  Experientă de minimum 1 an în procese de administrare a resurselor umane; Persoană organizată, capabilă sa lucreze cu termene stranse, comunicativă și cu abilități de relationare interpersonală; Cunoștințe bune în domeniul legislației muncii; Spirit de echipă, atenție la detalii, persoană laborioasă și meticuloasă; Deținerea diplomei de absolvire a cursului de Inspector Resurse Umane reprezintă cerinta obligatorie; Experienta de lucru cu programul Revisal; Cunoaște Microsoft Office (Excel, Word); Condiții: Salarizarea se negociaza la interviu; Contract pe perioada nedeterminata; Un mediu placut si prietenos; Plan de cariera de lunga durata; Responsabilități: Asigură întocmirea ofertelor de angajare, a contractelor individuale de muncă (CIM), a actelor de modificare, suspendare și încetare a acestora, precum și a fișelor de post; Asigură completarea și arhivarea dosarelor de personal pentru angajații companiei în conformitate cu procedurile interne ale companiei și cu legislația în vigoare; Înregistrează angajații, contractele individuale de muncă, deciziile de încetare/suspendare a CIM sau orice alte modificări survenite, în aplicația de salarii și transmite registrul general de Evidență a salariaților la ITM; Intocmeste diverse rapoarte solicitate de conducerea societatii; Asigură eliberarea adeverințelor necesare actualilor sau foștilor angajați; Oferă suport în activitatea de programare anuală a concediilor de odihnă; Relatii suplimentare la nr de telefon în intervalul orar 9:00- 17:00 ( luni-vineri) Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

 • 10

  Ne dorim: -studii de contabilitate, informatică de gestiune; -experiență pe un loc de muncă similar (minim doi ani); -cunoștințe de operare pe calculator. Ce vei face: -vei folosi programele specifice locului de muncă; -vei interacționa cu clienții companiei; -vei realiza documente de contabilitate. Noi îți oferim: -activitatea se va desfășura la sediul firmei -program de lucru Luni-vineri 8-16.30; -contract de muncă pe perioadă nedeterminată; -pachet salarial competitiv. Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

 • Conducator auto permis cat. B.C.E. , atestat marfa, card tahograf caut de munca

 • Angajam agent vanzari / vanzatoare magazin bijuterii in locatia noastra din Bacau. Cautam o fata tanara si serioasa. Experienta nu este obligatorie, va putem invata noi tot ce trebuie sa stiti. Program fix, salariu 3500 lei net + bonusuri din vanzari. Asteptam CV-ul dvs sau numarul de telefon.

 • Angajez Vanzatoare magazin de bijuterii, fata tânăra cu sau fara experienta. Salariu 3200 lei net, in mana. Program 5 zile pe săptămâna, de Luni pana Vineri. Mai multe detalii la telefon sau lasati-ne un cv si va contactam noi.

 • Angajez tâmplar pal melaminat și lemn Salariu atractiv Contract de munca pe perioada nedeterminata

 • 3

  Angajez sudor, lăcătuș confecții metalice și tâmplar Telefon

 • Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect construcțiile - Coordonează activitatea de instalații si echipare din șantier; - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Întocmirea antemăsurătoare, schema izometrica, necesarul de materiale; - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier; - Menține legătura cu subcontractorii; - Monitorizarea contractelor de lucrări; - Supervizarea si participarea la activitățile de montare instalații gaze; - Urmărirea si coordonarea lucrărilor de mentenanță a instalaților; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; - Persoana dinamica, serioasa, organizata si cu inițiativa; atenție riguroasa la detalii si cu capacitatea de a desfășura mai multe activități in același timp; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.

 • 2

  electician --electromecanic cu experienta in domeniu confectiilor textile (masini de cusut,mese de calcat, prese de calcat ,generatoare termice,compresoare) -Relatii la telefon -angajam muncitori calificati in cofectii textile(sa traga bine la masina de cusut)

 • Cum vrem sa fii: Cunostinte de operare PC: Word / Excel persoana organizata si atenta la detalii Abilitati de comunicare si negociere Salarizare de inceput 2200 lei+bonuri+ bonus in functie de realizari Ce ai de facut: Gasesti solutii de transport pentru clientii si transportatorii firmei Mentinerea relatiei cu transportatori / clienti Publicarea marfurilor pe bursele de transport Identificarea si marketarea potentialilor clienti Prospectarea si selectia furnizorilor de transport Verifici actele transportatorilor Activități specifice procesului de intermediere transporturi rutiere de marfa Vanzarea/Contractarea/Organizarea/Urmarirea transporturilor rutiere contractate Întocmirea dosarelor de transport, procesarea documentelor aferente, introducerea comenzilor de transport, facturare Verificarea rutelor soferilor din punctul de lucru si suport pentru Seful de HUB Ce iti oferim: Telefon + calculator/laptop Plan de cariera in firma cu posibilitati de avansare in functie de rezultate

 • 1

  Guys, ne marim echipa! Vrem sa va anuntam ca suntem in cautarea unor colegi creativi, ingeniosi si, cel mai important, foarte pasionati de TOT ce are loc in mediul digital.  Viitorul web developer #VeryCreative are experienta in platforma Wordpress, stapaneste & pune in aplicare notiunile fundamentale de programare web si iubeste sa implementeze design-urile dupa layout-uri.  Telul nostru maret este sa aducem un impact vizibil pentru societati din Romania, Europa, America, si sa le ajutam sa aiba o prezenta profesionista si memorabila in mediul online.  Asadar, daca esti o fire ambitioasa si doresti sa-ti imbunatatesti skill-urile, continua sa citesti!  : Practici programare PHP, integrari API-uri, dezvolti functionalitati noi si mentenanta pentru site-urile Agentiei VeryCreative dezvoltate pe platforma Wordpress; Respecti ghidul de bune practici in materie de web development; Colaborezi cu echipa de designeri, programatori si project manageri pentru realizarea, finalizarea si indeplinirea taskurilor; Îti vei organiza timpul de lucru astfel incat sa fie indeplinite taskurile zilnice/saptamanale/lunare cu respectarea deadline-urilor. #: Sa ai cunostinte solide despre HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript Sa cunosti platforma Bootstrap Sa stapanesti foarte bine platformele Wordpress & WooCommerce Sa stii sa configurezi teme si module in Wordpress Sa cunosti modul de lucru cu Visual Composer / sa fi lucrat cu acest builder pana acum Sa stii sa implementezi layout-uri in WordPress folosind HTML/CSS Experienta pe proiecte similare reprezinta un avantaj Cunostinte in Adobe Ilustrator / Adobe Photoshop constituie un avantaj. :  Ai proiecte realizate in WordPress pe care sa le putem vedea si noi. Iti place sa inveti lucruri noi si sa le aplici rapid. Esti responsabil si duci task-urile la bun sfarsit cu simt de raspundere. Promptitudinea te defineste - respecti termenele limita ale proiectelor. Esti sincer si incurajezi corectitudinea Esti organizat - Este esential sa stii sa iti organizezi foarte bine timpul, sa comunici eficient cu membrii echipei pe platformele de management. Sa cunosti limba engleza la nivel mediu (citit&scris). #? Vei configura teme si module in WordPress. Vei implementa design-uri in Wordpress folosind HTML & CSS pe baza unor layout-uri realizate in Photoshop. Vei optimiza pentru mobil website-urile la care lucrezi. Vei optimiza pentru viteza website-urile la care lucrezi respectand indicatori de pe GTMetrix / Lighthouse Vei discuta cu designerii si vei gasi cele mai eficiente solutii pentru indeplinirea task-urilor. Vei administra diferite website-uri realizate in WordPress. Vei extinde functionalitati ale unor module deja existente pentru Wordpress. Vei testa functionalitatile website-urilor si vei veni cu solutii de imbunatatire. : Un mediu de lucru prietenos, alaturi de colegi tineri si entuziasti; Salariu fix + bonusuri lunare in functie de competentele si experienta ta; Program fix de 8 ore pe zi, Luni-Vineri intre orele 9:: 30 (cu 30 de minute pauza de masa); Posibilitate de avansare in cadrul Agentiei VeryCreative. ?  Noi suntem #VeryCreative, incantati de cunostinta!  , , , . , , , , , , . Cu un portofoliu vast de peste 500 de website-uri realizate si peste 1000 de alte proiecte pentru diferiti clienti din Romania, Europa si USA, agentia VeryCreative a dovedit ca poate fi un partener de valoare si incredere pentru companii din intreaga lume.

 • 3

  angajam de urgenta muncitorii calificati in cofectii textile (lucrator in masina de cusut) NE TREBUIESC URGENT 40 DE LUCRATORI CALIFICATI -ne trebuiesc absolventi de liceu pt ai instrui la masina de tricotat automata -ing textile-tricotaje tel

 • Salveaza cautarea