Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 638 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Compania de recrutare ECIm cauta pentru clientul sau, companie specializata in productia si comercializarea de produse de panificatie, mecanic intretinere utilaje Cerințe: Studii medii (Liceu sau Școală Profesională domeniul mecanic); Experienta minim 3 ani ca Mecanic întreținere; Cursuri de pregătire și/sau perfecționare în mecanică de întreținere utilaje; Cunoștințe solide de mecanică; Capacitatea de a lucra în echipă; Experiență în revizii/reparații/mentenanță utilaje industriale minim Responsabilități: Supraveghează, întreține și repară mașinile, utilajele și echipamentele mecanice din cadrul fabricii; Intervine la solicitările urgente din producție cu reglaje și reparații; Intocmește necesarul de piese de schimb; Efectuează mentenanța săptămânală, lunară și anuală; Remediază deficiențe de reglaj împreună cu operatorul. Beneficii: Program : Luni-Vineri: ; la nevoie se vor efectua ore suplimentare in caz de avarii la utilaje; Salariul negociabil in funcție de experiență; Tichete de masă. Daca consideri ca esti potrivit pentru post, suna la sau trimiteti-ne un cv la Compania de Recrutare Ecim Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes!

 • Compania de Recrutare ECIM, cauta pentru clientul sau, companie specilizata in productie panificatie si patiserie personal cu experienta pentru functia de gestionar Cerințe: Studii medii (liceu sau școală profesională), Experiență pe un post similar de minim 6 luni,in domeniul panificatie Persoană descurcăreață, receptivă, corectă și muncitoare, Bune abilități de coordonare și comunicare, pentru ca va avea subordonati. Responsabilități: Recepție marfă, preluare comenzi, Distribuirea corectă a comenzilor (a cantităților specificate în comenzi), Realizarea periodică a inventarului, Coordonarea personalului din subordine (manipulant marfă). Beneficii: Program de lucru în ture de zi și de noapte, Salariu net pornind de la2500 lei, Prime de Crăciun și Paști, Contract pe perioadă nedeterminată. Daca consideri ca esti potrivit pentru post, suna la sau trimiteti-ne un cv la Compania De Recrutare ECIM Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes!

 • 3

  Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES! BUCĂTAR/AJUTOR BUCĂTAR Cerințe: Experienta pe un post similar constituie un avantaj; Persoana stabila, organizata, atenta la detalii; Rezistenta la efort fizic; Capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu usurinta cu ceilalti colegi. Condiții: mediul de lucru plăcut; pachet salarial atractiv bazat pe experiență; posibilități de învățare și dezvoltare. Responsabilități: Respecta cu rigurozitate regulile de igiena in alimentatia publica referitoare la pastrarea si pregatirea produselor si semipreparatelor; Mentine in bune conditii aparatura si ustensilele; Respecta cu rigurozitate normele de siguranta alimentara si securitate a muncii; Realizeaza preparate culinare conform retetelor si standardului impus. OSPĂTAR Cerințe: fire dinamică, activă; abilități de comunicare excelente; dorința de a lucra cu publicul; experiența pe un post similar, reprezintă un avantaj. Condiții: mediu de lucru plăcut; posibilitatăți de specializare la locul de muncă; pachet salarial atractiv; Responsabilități: menținerea curată a suprafețelor de servire; servirea produselor culinare și a băuturilor; cunoașterea preparatelor din meniu; recomandarea preparatelor; întâmpinarea clien ilor i asistarea acestora în vederea formulării comenzii.

 • Daca esti o fire tehnica, detii studii sau experienta in domeniu si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica si cu un mediu de lucru placut, vino in echipa noastra. Daca ai: Studii superioare tehnice sau experienta in vanzari; Cunostinte medii de limba engleza; Permis de conducere cat. B; Atitudine orientata catre client; Abilitati excelente de comunicare si relationare. Vei avea urmatoarele responsabilitati: Consilierea clientilor in Showroom si intocmirea ofertelor; Suport tehnic atat in Showroom cat si la sediul acestora; Vizite la clienti pentru prezentare sau livrare de produse; Contactarea clientilor din baza de date si prezentarea ofertelor; Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti, prin atragerea de clienti noi. Conditii oferite: Program de lucru L-V; Pachet salarial atractiv, bazat pe experienta anterioara; Bonuri de masa; Prime de sarbatori; Mediu de lucru placut. Despre companie Recrutam pentru clientul nostru distribuitor de echipamente hidraulice punct de lucru Bacau. Daca ti-am captat interesul si doresti informatii suplimentare, poti trimite CV la adresa sau apela nr de telefon . Echipa CIM = Echipa de Consultanta si Intermediere in Munca Oameni valorosi pentru Companii de succes!

 • Pentru clientul nostru, Societate de constructii si amenajari interioare din Bacau, cautam persoane serioase, interesate sa lucreze in domeniu, dornice de colaborare pe termen lung. Se executa lucrari in amenajari interioare, dar si pe santier, de aceea este necesara experienta polivalenta (zidarie, dulgherie, finisaje, gresie, faianta, rigips, tencuieli). Lucrarile se desfasoara atat in Bacau, cat si in alte judete. Deplasarile sunt ocazionale, cu durata saptamanala. Compania asigura cazare, transport si diurna in cazul deplasarilor. Se cere o experienta de minim 1-2 ani in domeniu, se ofera salarizare in functie de calificare si productivitate. Daca esti meserias polivalent in constructii si iti doresti un loc de munca stabil suna la . Compania de Recrutare ECIM Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes!

 • Pentru clientul nostru cautam Faiantari si Finisori, persoane calificate sau cu experienta in domeniu, capabile sa lucreze individual si sa respecte cerintele de lucru si termenele de livrare. Constituie avantaje: cunostinte de limba germana sau/si engleza si permis de conducere categoria B. Program de training asigurat in primele saptamani de lucru (platit), anterior inceperii lucrului efectiv in santier. Locul de munca este in Germania, cazarea si transportul sunt asigurate de angajator. Pachetul salarial este cuprins intre 1700 - 2200 euro/net pe luna in functie de experienta si modul de indeplinire a sarcinilor. Pentru detalii suplimentare suna-ne la .

 • Compania de recrutare ECIM cauta pentru clientul sau companie recunoscuta la nivel national pentru confectionare si comercializarea de articole vestimentare, personal cu sau fara experienta in departamentul de confectii la masina de cusut. Cerințe: Studii generale/medii, Experiență în domeniu minim 6 luni, Persoană cu o bună îndemanare și rapiditate. Responsabilități: Se coase la mașina de cusut automată diferite articole vestimentare. Oferim: Program de lucru de Luni pană Vineri între orele: 07-15.20, Salariu net pornind de la 1940 lei, creste in functie de experienta; Bonuri de masă de 15 lei pentru fiecare zi lucrată, Transport decontat integral de companie, Contract pe perioadă nedeterminată. Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon pentru mai multe detalii. ECIM Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes!

 • Cerințe: Studii medii(Liceul sau Școală profesională), Experiență în industria de confecții textile minim 2 ani, Persoană cu bune abilități de coordonare și comunicare, Spirit de observație dezvoltat, atentă la detalii, focusată pe rezultate. Responsabilități: Împărțirea sarcinilor de lucru la Confecționeri, Instruirea lor atunci cand este cazul, Cordonarea eficientă a personalului astfel încat să se realizeze normele de lucru, la timp și corect. Oferim: Program de lucru de Luni pană Vineri între orele: 07-15.20, Salariul net este 2920 lei, cu posibilitate de crestere in functie de implicare; Bonuri de masă de 15 lei pentru fiecare zi lucrată, Transport decontat de companie, Contract pe perioadă nedeterminată. Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon pentru mai multe detalii. Compania de Recrutare ECIM Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes!

 • 1

  Compania de recrutare ECIM cauta pentru clientul sau companie recunoscuta la nivel national pentru confectionare si comercializarea de articole vestimentare, personal cu experienta in departamentul de control calitate Cerințe: Studii generale/medii, Experiență în domeniu minim 1 an (pe control calitate), Persoană cu un spirit de observație dezvoltat, atentă la detalii. Responsabilități: Se verifică produsul finit și se identifică defectele dacă este cazul. Oferim: Program de lucru de Luni pană Vineri între orele: 07-15.20, Salariul net în mană este între 1960 - 2100 lei, in functie de implicare Bonuri de masă de 15 lei pentru fiecare zi lucrată, Transport decontat integral de companie, Contract pe perioadă nedeterminată. Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon pentru mai multe detalii.

 • Pentru clientul nostru cu punct de lucru in Galeria Cora, suntem in cautarea unei persoane pentru pozitia de Asistent/a Vanzari cu experienta in Social Media. Cerinte: Experienta in utilizarea casei de marcat/POS si a calculatorului; Experienta in Social Media (administrare pagini de facebook), promovare produse online si platforme e-commerce; Studii medii. Responsabilitati: Incasarea contravalorii marfurilor vandute si emiterea bonurilor fiscale; Procesarea comenzilor de pe platforma online, utilizare program de gestiune si generare AWB; Activitati de promovare (atat pe pagina de facebook cat si in magazinul online); Receptia, inventarierea si gestiunea stocurilor. Conditii: Program de lucru flexibil, adaptat Galeriei Comerciale; Salariu fix + comision din incasari; Prime de sarbatori; Posibilitate de angajare pe termen lung. Daca ai experienta in comert min 6 luni si esti familiarizata cu utilizarea platformelor online (Facebook/Magazine online) suna la sau trimite CV la adresa

 • firma angazeaza zidari pentru italia tel

 • 5

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea