Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Salut ,mă numesc Daniel Andrei am 23 de ani și locuiesc în Țicleni ,caut un loc de muncă în zonele apropiate ,nu am preferințe ,orice loc de muncă este bine venit . Vorbesc și limba greacă la perfectie +(citit ,scris)

 • Doresc sa imi ofer serviciile ca bona!Am experienta cu copii de toate varstele,am lucrat la cateva familii dar si la gradinita ! Pot prelua copilul si la mine acasa,daca se doreste acest lucru ! De preferat zona Floresti! Va rog sa ma contactati doar telefonic : !

 • Angajam operatori in industria alimentara cu un bonus de relocare de 1200 lei brut. Candidatul Ideal : - Studii medii - Persoana responsabila si constiincioasa - Persoana dornica de acumularea a noi cunostinte Oferim: - Salariu: 2687 Ron Brut - Bonus de relocare: 1200 Ron Brut/luna - Tichete de masa in valoare de 15 lei - Bonus lunar de pana la 250 Ron Brut - Spor de noapte de 25% - Ore suplimentare platite 175% - Program de lucru: 12/24( L-V) Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt:

 • Grupul HUTCHINSON, filiala a grupului petrolier TOTAL, este unul dintre liderii mondiali in industria cauciucului. Fabrica noastra din Brasov, infiintata in, produce o gama larga de componente (garnituri, spume, membrane, profile, piese turnate) din cauciuc, cauciuc si metal sau spuma poliuretanica, destinate etanseizarii, reducerii zgomotului sau reducerii vibratiilor, pentru diferite tipuri de industrii, in special, pentru industria automotive, dar si piese din material compozit pentru industria aeronautica. CERINTE: - Studii superioare in domeniu IT (automatica /electronica/ tehnologia informatiei); - 2-4 ani experienta in retelistica, LAN, VPN, suport, interventii, sisteme de securitate, licentiere softuri; - Cunostinte de instalare/intretinere/configurare baze de date MSSQL; - Experienta in sisteme ERP sau aplicatii de gestiune; - Cunostinte configurare si utilizare softuri specifice departamentelor de productie si mentenanta; - Capacitatea de a respecta termenele limita si de a fi la curent cu noutatile in domeniu; - Capacitate buna de comunicare si relationare; - Capacitatea de a respecta termenele limita ; - Limba engleza / Limba franceza, avantaj; RESPONSABILITATI: - Suport tehnic pentru utilizatori; - Rezolva probleme IT de hardware, software si de retea; - Responsabil pentru monitorizarea retelei de date LAN, WAN, VPN, - Upgradari si configurari de echipamente de retea (servere, statii de lucru, thin clients, routere, switch-uri); - Administrare echipamente intermediare de retea (imprimante, PDA, telefoane etc) - Participa la definirea si documentarea bazei de cunostinte IT; - Participa la proiecte speciale sau punctuale, daca este cazul; - Implementeaza politicile de securitate ale companiei. Persoanele interesate pot depune un CV la adresa angajare@hutchinson. com

 • 1

  Caut urgent de lucru cu cazare In orice domeniu . Ofer si cer seriozitate . Ps: nu detin permis. Nr meu 0722426957. Multumesc !

 • Grupul HUTCHINSON, filiala a grupului petrolier TOTAL, este unul dintre liderii mondiali in industria cauciucului. Fabrica noastra din Brasov, infiintata in, produce o gama larga de componente (garnituri, spume, membrane, profile, piese turnate) din cauciuc, cauciuc si metal sau spuma poliuretanica, destinate etanseizarii, reducerii zgomotului sau reducerii vibratiilor, pentru diferite tipuri de industrii, in special, pentru industria automotive, dar si piese din material compozit pentru industria aeronautica. RESPONSABILITATI Responsabil de implementare si respectarea cerintelor sistemului calitatii in zonele de productie; participa la deciziile privind produsele suspecte si/sau neconforme ; Acorda suport sectorului de productie si este pilotul utilizarii metodelor si instrumentelor calitatii ; Gestioneaza si actualizeaza documentatia de la posturile de lucru in conformitate cu controlul documentelor ; intocmeste si actualizeaza cataloagele de acceptanta/ panoplia de defecte ; Participa la analiza reclamatiilor de la client si a celor adresate furnizorilor; Planifica, realizeaza audituri de post de lucru si de produs ; Intocmeste rapoarte periodice (saptamanale/lunare/anuale) a indicatorilor calitatii in sectorul de productie ; Participa la stabilirea cauzelor radacina ale problemelor , la implementarea actiunilor corective si preventive care ii revin ; Participa la instruirea operatorilor referitoare la metodele de control si utilizarea echipamentelor de masura ; Participa la audituri de la client, de certificare si audituri interne de proces si sistem ; Participa in cadrul echipei la introducerea in fabricatie a noilor produse ; Raporteaza coordonatorului de Calitate. CERINTE Absolvent studii superioare / inginer mecanic de preferat; Buna cunoastere a cerintelor standardelor ISO, IATF 16949;2016; Cunostiinte bune de limba engleza sau franceza ; Cunostiinte PC : MS Office; Persoana analitica, minutioasa, atenta la detalii, deschisa schimbarii ; Agreeaza lucrul cu documentatia si efectuarea de rapoarte/sinteze ; Abilitati de comunicare; lucru in echipa ; Auditor intern certificat constituie avantaj; Cunostiinte statistice constituie un avantaj. Persoanele interesate pot depune un CV la adresa angajare@hutchinson. com

 • Grupul HUTCHINSON, filiala a grupului petrolier TOTAL, este unul dintre liderii mondiali in industria cauciucului. Fabrica noastra din Brasov, infiintata in, produce o gama larga de componente (garnituri, spume, membrane, profile, piese turnate) din cauciuc, cauciuc si metal sau spuma poliuretanica, destinate etanseizarii, reducerii zgomotului sau reducerii vibratiilor, pentru diferite tipuri de industrii, in special, pentru industria automotive, dar si piese din material compozit pentru industria aeronautica. MISIUNE; Implicare activă în procesul de validare a dosarelor PPAP; Prezentarea cerințelor clienților echipei care participă la lansarea/modificarea noilor produse/transferuri; Menține legatura permanentă cu șefii de proiect din departament; Întocmirea dosarului PPAP cu datele furnizate de echipă și escaladare, după caz; Participă la audituri: de la client, de certificare și audituri interne de proces și sistem. CERINTE CANDIDAT: Absolvent studii superioare, de preferință tehnice în domeniul calității; Experiență în calitate în industria auto avantaj; Operare PC: MS OFFICE, e-mail, Internet ; Cunoaștere a cerințelor standardelor IATF - avantaj; Cunoștințe despre: PPAP - avantaj; Abilități de comunicare și inter-relaționare ; Persoanele interesate pot depune un CV la adresa angajare@hutchinson. com

 • 3

  Absolvent Facultate Relatii Publice , caut job. Cunosc bine operare PC- word, prezentabil, am permis categoria B cu vechime de 30 ani, fara evenimente rutiere, am 49 ani, caut de loc de munca la privat sau la buget , in orice domeniu (exclus asigurari )de exemplu: munca de birou, administrativ, Imobiliare, anunturi internet sau agent, ghid, sofer etc...eventual si cu autoturismul personal sau colaborare. Ofer servicii de tip sofer privat pe masina d-tra sau personala sau ghid pentru deplasari in Romania. Pretul este negociabil in functie de distanta. Ideal pentru persoane care au deplasari si prefera mersul cu autoturismul. Nu are cine sa duca copii la tenis sau sa-i ia de la scoala, sa faca teme? Ai de facut cumparaturi mai multe si nu le poti transporta? Transport orice incape in OPEL ASTRA combi. Rapid. Eficient. Sofer de incredere!!! Ofer maxima seriozitate . Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • femeie,caut un loc de munca, in bistrita! am experienta in curatenie, si confectii textile si incaltaminte, dar sunt dispusa sa invat si sa accept si joburi si in alte domenii de activitate! caut un loc de munca de luni pana vineri, de dimineata! caut doar oferte serioase, fara propuneri indecente, sau oferte ce te imbogatesc peste noapte! pot incepe lucrul din iunie!

 • Caut loc de munca ca paznic sau ingrijitor de curte la vile pensiuni ofer seriozitate. Din cauza pandemiei sa inchis hotelul unde am lucrat. Am si meserie de lacatus mecanic

 • Angajam ingrijitor pastravarie Activitatea se va desfasura la Pastravaria Tatu Sadu , Cautam o persoana serioasa , responsabila care doreste sa locuiasca la locatie. Experienta in domeniu nu este necesara . Salariu avantajos, asiguram cazare si masa. Pentru cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul prin mesaj

 • 1

  Doresc angajare pe termen lung cu CM si salariu, de preferat sect.1,2 si 6 ptr. postul de terapeut remodelare corporală. Am experientă si vechime in domeniu.Rog seriozitate.

 • Tanar in varsta de 28 de ani, caut loc de munca in diverse domenii in orasul Vaslui sau Negresti. Domiciliul este in Negresti.

 • Pastravaria Tatu Sadu angajeaza personal sezonier: Barmani Barista Ospătari Hostess Casieri Pizzeri Preparatori burgeri Vânzătoare Personal curățenie Îngrijitor păstrăvărie Candidatul ideal: Elevi și studenți care au împlinit 18 ani. Transport + masa asigurată. Te asteptam in echipa noastra! CV-urile se vor trimite prin mesaj.

 • 9

  SC comercială caută colaboratori pentru livrare produse in Iasi ,șoferi categoria b cu auto propriu , scuter , bicicleta ,trotineta electrica. Program flexibil pentru studenti și elevii .Suntem interesați de persoane cu aspect fizic placut, apți medical , rezistenți la condiții de stres . Oferim pregătire în domeniu ,echipamente ,câștiguri substanțiale .Plata se face zilnic ,săptămânal sau lunar .Pentru mai multe detalii astept să discutăm 0747696691 între orele 9_18

 • 15

  SC din Iași căutăm colaboratori ,persoane cu abilități de organizare, vocație ,de preferință cu studii superioare pentru postul de receptioner relatii clienți .Programul de lucru se poate face de acasă .Pentru mai multe informații trimiteți ms pe cu datele de dv sau 0747696691

 • 8

  Căutam bărbați necalificați și cupluri pentru fabrica Parker de filtre auto din orașul Chomutov. Programul de lucru este de 8 sau 12 ore în 3 schimburi de luni pînă vineri . Se plătește cu 147 de coroane pe oră, salariul se dă odată pe lună pe data de 30 ale lunii următoare , pînă în salariu se dă un avans de mîncare de 1000 de coroane în fiecare săptămână plus tichete de masă la cantina fabricii, cazarea este contra cost din salariu 4000 de coroane pe lună . Avem plecări miercurea, vinerea și sîmbăta din toată țara, pentru cei care nu au bani de transport din țară în Cehia vă plătim noi drumul și vi-l retragem din primul salariu, pentru mai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț și vă dau toate detaliile pentru ca să înțelegeți tot.

 • Transport orice La preturi accesibile pentru oricine. Preturi negociabile in functie de km pana la destinatie. Sofer profesionist. Se ofera factura! Apelati cu incredere. La cerere montam si mobila. Transport rapid la preturi mici, transport orice, oricând, oriunde.Ofer seriozitate și asigur preturi fara concurenta,oriunde ,oricând cu mare plăcere.La nevoie asigur și manipulatori. Montez și demontez mobila la cererea clientului . Transport stupi ,saci cu moloz, electrocasnice, canapele, mobila, colete, bagaje mutari, diverse lucruri și obiecte. Prețul se poate modifica în funcție de greutate,volum și distanta.La o distanta mai mare prețul este negociabil. Transport national si international de AUTOTURISME SI MOTOCICLETE PE PLATFORMA NON STOP . . Va multumesc!!!

 • 2

  Oferim loc de munca stabil si pensiune complecta ,pt ingrijirea unei case de vacanta...detalii tlf 0742754958

 • Salveaza cautarea