Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ai nevoie de ajutor in gospodarie ? Ti-ar trebui din cand in cand o mână, un os barbatesc pentru treburi pe care nu le poti face singur(a)? Pensionar,Matur, politicos, manierat, priceput, autodidact.. tratez serios orice persoana. Imi poti lasa un mesaj aici cu poze conținând cam ce aș avea de "reparat" ..fie si doar o priza,bec,o placă faianță sau gresie de inlocuit..

 • Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza inginer sau economist cu experienta pentru ocuparea functiei de coordonator linie de productie, prelucrare/infoliere profile PVC Responsabilitati: - planificarea, programarea si urmarirea activitatii sectiei; - analiza necesarului de materiale si lansarea comenzilor de aprovizionare cu materiale; - receptia cantitativa si calitativa a materialelor si receptia produselor realizate; - normarea activitatii sectiei si urmarirea indeplinirii productiei; - urmarirea implementarii si respectarii procedurilor companiei; - evaluarea si propunerea promovarii angajatilor din subordine; - etc. -Cerinte: - experienta in activitati de coordonare in productie; - studiile superioare tehnice sau economice; - cunostinte avansate de utilizare PC; - disponibilitate pentru lucrul in echipa si adaptabilitate; - cunostinte de contabilitate primara si gestiune; - gandire analitica, capacitate de asumare a raspunderii; - capacitate de comunicare si motivare a subalternilor; - capacitate de analiza a informatiilor; - dorinta de a obtine rezultate maxime Se ofera: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta si pentru realizarea planului - posibilitate de promovare; - alte bonusuri/prime pentru diverse sarbatori sau ocazii; Pentru detalii: - Telefon - CV -urile se trimit pe adresa de email

 • 6

  PROGRAM NORMAL - 8 ore Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplar cu experienta in productia de tamplarie din PVC si aluminiu, Montatori tamplarie, operatori CNC, etc.. Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa - constituie avantaj experienta in operarea pe CNC Se ofera: - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare - alte avantaje (prime, bonus de plan, etc) Pentru detalii telefon: , CV-urile se trimit pe adresa de email:

 • 5

  CAUT de muncă la menaj, curățenie, amenajări, mutări, bonă internă - externă. Accept colaborări full sau part time cu sau fără carte de muncă. Contactați- mă 0_7_9_9_6_2_8_8_9_3 Aștept propuneri sau oferte ori variante de angajare sau colaborare. ANNE MARiE.

 • Sunt din Prahova la 15 km de Ploiesti detin cat.B,C,E,D card tacograf si atestat marfa doresc sa lucrez la program de luni pana vineri sa ajung seara sau dimineata acasa tel. 07331patru803 zero .Multumesc

 • Cuplu dorim angajare la familii sau case de vacanta permanent avem experienta în domeniu. Va rog citiți bine anunțul. Rugam seriozitate.

 • 1

  Persoana serioasa vreau sa muncesc dupa ora 15.Priceput la instalatii sanitare .termice si electrice .0745085907.

 • 2

  Ne marim echipa ! cautam agent curatenie punct fix zona Giulesti Program: 12 ore lucrate cu 24 liber 1 post disponibil Zona bloc alimentar (grupuri sanitare, sala de mese, holuri etc.); Salariu 1500 lei net.( in mana ) + 200 lei bonusuri , contract de munca perioada nedeterminata; Experienta in domeniu constituie un avantaj. Dacă ești serioasă, punctuală, atentă la detalii și cu bun simț, te așteptăm în echipa noastră. Daca nu ai timp de trimis CV pe email: , ne poti apela la telefon.

 • Am 47 de ani calificare lacatus mecanic (scoala profesionala Uzuc sa) experienta în garduri porți solarii cunostinte de sudura (MMA) experienta în intretinere cladiri(instalatii termice sanitare electrice ,feronerie,uși garaj,mici reparatii gresie ,faianță, zugraveli montaj mobilier) Dețin permis categoria b(29 de ani vechime).

 • 3

  Pensionar MAI 52 ani, studii medii, doresc colaborare firma pentru activități administrative zilnice avocați, notari ,transport salariați part-time, full-time. , posed carnet de conducere categoria B din anul 1995. pentru un salariu rezonabil . Va mulțumesc anticipat.

 • Caut de muncă ca și șofer cat b.3.5 tone.pe țară sau UE exclus Germania.Am experiență pe comunitate.

 • 2

  Caut loc de munca in sec 4 ca ambalatoare.Doresc un program de 8 ore de luni pana vineri cu sărbători legale libere.Salarizare minim 2500 lei net.

 • Detin atestat manager persoane , doresc colaborare cu firmă transport persoane în regim taxi, firma rideshering taxi sau cu firma transport persoane intern - international. tel

 • 1

  Lucrez in timpul liber.necalificat; mutat , spart, săpat, cărat , încărcat,grădinărit,etc. Adica eu , Stefan, lucrez in timpul liber.nu ma mai sunați sa va angajez...Plata la zi.

 • Absolvent facultate, cunostinte PC, posesor permis de conducere B+C+E, vorbitor limba italiana, notiuni elementare engleza, experienta lucrativa in administratie, auto si protectie si paza. Accept si alte joburi, care nu au legatura cu experienta lucrativa, dar tinandu-se cont de nivelul de pregatire. In caz ca nu raspund la telefon, rog lasati un mesaj.

 • 1

  Sap manual gradini,curti,canal drenaj,fose,plantez pomi sau alte munci ocazionale in Timisoara

 • Caut job part taim șofer,categoria B

 • Șofer profesionist, experienta pe camion semiremorca, tandem din 2004, din București, acte valabile, caut loc de munca pe camion, pe curse locale sau curse în România cu deplasare de maxim două zile, vă rog fără magnet, sau mers pe OUT 100 de kilometri. Mulțumesc, nr de telefon

 • Absolvent universitate, cunostinte PC, posesor permis de conducere B,C,E, vorbitor limba italiana, notiuni elementare engleza, experienta lucrativa in administratie, ordine publica, paza si protectie si auto. Accept si alte oferte de munca, care nu au legatura cu experienta lucrativa, dar tinandu-se cont de nivelul de pregatire.In caz ca nu raspund la telefon, rog lasati un mesaj.

 • 1

  Sa lucrez ca femeie de servici sau ca îngrijitoare la copilasi batrini etc îngrijire creștere sa fac curat etc cu carte de munca la stat am virsta de 43 de ani Nicoleta sunt romanca makedoanca sunați la telefon la telefoane la și sau scrieți trimiteți mesaj mesaje

 • Salveaza cautarea