Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • Angajez confectioneri, calcator pentru calcat final, doar cu experienta ,mediu de lucru placut, salariu+tichete + bonus.

 • Firma de constuctie cu personal calificat si cu experienta executam,termoizolatii la exterior termosistem amenajari interioare finisaje.renovari tencuieli interioare zugrăveli placari gresie si faianță parchet ...etc Amenajari exterioare tencuieli exterioare tencuieli decorative zidarie pavaje bordura rigola pt scurgerea si dezvoltarea apelor.. ..etc OFERIM SERIOZITATE CALITATE SI GARANTIE LUVRARILOR ....TEL 0749553101

 • Sofer cat B cu eperienta imi ofer serviciile, detin atestat persoane 8+1, mumai cu CM.

 • Escape Beauty Studio inchiriaza un post de lucru-coafor. Avantaje: echipa unita si cu experienta, locatie centrala, locuri de parcare, spatiu generos. Telefon: 0740018001.

 • Angajam URGENT manipulanti marfa in companie de distributie produse veterinare, cu vedere buna si disponibilitate de a depune efort fizic. CERINTE : 8 clase Cazier curat Disponibilitate de a ridica greutati Salariu net lunar 1600 RON Tichete de masa 200 RON/luna Contract pe 3 luni Program: Luni - Vineri 08:00 - 17:00 Zona: Sat Uricani. Detalii la 0722.666.757 !

 • Supermarket Alexandru cel Bun angajam casier. Detalii la 0745224877

 • Inginer agronom promotia 2017 caut loc de munca in judetul Iasi si in localitatile din apropierea acestuia.Detin permis de conducere categoria B., experienta in domeniul alimentar axata mai mult pe, prelucrarea materiilor prime alimentare.

 • Caut loc de angajare pe curse intern pe tir Detin Atestat transport marfa ; Card Tahograf ; Permis CE Varsta 22 de ani Experienta 2 saptamani pe comunitate Telefon 0787808859

 • Mai este valabil anuntul?nr meu de contact 0743632780 multumesc.

 • Efectuez curatenie generala in ap case , experienta si seriozitate

 • Te asteptam in echipa Destine. Daca iti doresti o cariera de succes in asigurari, vino sa inveti de la profesionisti! Ai nevoie de: -copie buletin - copie diploma de studii,minim BAC Acest curs este pe calculator si este de 51 ore.El contine legislatie si informatii despre asigurari. Din momentul inscrierii la curs,poti face asigurari si asffel vei recupera imediat cei 100 lei din comisioane. Destine Broker,este un partener care te sustine in dezvoltarea propriei afaceri .Castigurile sunt in functie de implicare! Mai ai nevoie de un calculator si o imprimanta. Tu hotarasti daca lucrezi part-time sau full-time… Te-ai hotarat?Lasa mesaj ***ai prieteni in cautare de rotunjire financiara ? fa-le un bine si da-le numarul meu de telefon 0749800762 foarte important / nu ai sefi / nu ai program / nu ai target ... suna bine , nu ?

 • Se recrutează asistenți in brokeraj. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurărilor sa dețină diplomă de BAC. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE etc ... -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Informatii suplimentare 0749800762

 • Descriere Se recrutează asistenți in brokeraj. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurărilor sa dețină diplomă de BAC. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE etc ... -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Informatii suplimentare 0749800762

 • Interpret-traducator autorizat, masterat in Traduceri Specializate si Studii Terminologice, sectia franceza-italiana-engleza, ofer servicii de interpretariat si traduceri in orice domeniu. Experienta, profesionalism si seriozitate garantate! Interprete con esperienza, master in Traduzioni Specializzate e Studi Terminologici (italiano- francese), offro servizi di INTERPRETARIATO SIMULTANEO e CONSECUTIVO: conferenze, seminari, incontri d'affari, missioni economiche, fiere, autenticazioni dal notaio ecc. Disponibilita' di spostamento a seconda dei bisogni del cliente. Preturi negociabile! Reduceri in functie de volumul lucrarilor. Emit factura.

 • Am 18 ani și caut loc de muncă pe timp de vară la Profi. Am putere de muncă și dacă e nevoie lucrez și noaptea. Sunt învățat cu stresul și cer respect. Lucrez numai pe Păcurari. Pentru detalii 0786654273.

 • Caut loc de muncă pe timp de vară. Am posibilitatea de a lucra numai noaptea și sunt învățat cu stresul continuu dar cer respect. Am 18 ani și am forță de muncă. Pentru detalii 0786654273

 • Transport perisabile si congelate oriunde in tara. Chiar și UE,in anumite conditii. Detin Renault Master cu o capacitate de 12mc si agregatul duce pana la -10/-15°C. Rog seriozitate.

 • 44ani fara vicii.cu studii superioare.exp.bucatarie curatenie .lucrator comercial gradinarit bun la toate .om feligios caut un job ast.oferte 0756494003 adrian .oriunde.

 • Sofer cat b posed permis de 23 ani caut de munca indiferent de program,de preferat pri tara.

 • Salveaza cautarea