Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Daca esti in cautarea unei persoane care sa se ocupe de afacerea ta, in totalitate sau prin delegare de responsabilitati de care tu nu mai ai timp sa te ocupi, tocmai pentru a-ti face mai mult timp pentru tine si familia ta sau pentru a te ocupa de alte oportunitati, atunci ai gasit acea persoana, responsabila si muncitoare, cu bune abilitati de comunicare si manageriale, cu disponibilitate de deplasare in tara si strainatate pentru indeplinirea activitatilor pentru ca afacerea ta sa creasca si sa se dezvolte. Ce zici?

 • Canada o Tara in care munca este bine platita si salariul este platit la timp! Aveti Nevoie De O Munca Bine Platita Si O Viata Mai Buna? Cea mai buna si verificata rezolvare este sa va obtinem documente legale in Canada, tara cu o economie echilibrata chiar si in aceste momente in care mai persista criza economica mondiala, unde munca este bine platita. Cei interesati in obtinerea Permanente Resident Card (Buletin de Identitate), sau Work Permit in Canada sint asteptati sa ne contacteze prin email: immigrationtocanada@bellnet.ca , sau la telefon in Canada: 001 647 855 2112. Va inregistram pe unul din programele pe care sa ajungeti cel mai rapid, onorariul nostru este adequate competitiei din Europa. Pentru cei care sint déja in Canada avem servicii specializate in obtinerea unui positive LMO, pentru locul de munca pe care il aveti déja oferit de angajatorul Dvs. In situati in care din diferite motive ati fost deportat(a) va punem la dispozitie servicii specializate ca sa intrati in Canada prin accept legal “ARC” al oficialitatilor de Immigration in Canada care ne au acreditati prin aprobarea R409231. Va raspundem in max 48 de ore daca ne trimiteti un email la adresa: immigrationtocanada@bellnet.ca CD IMMIGRATION & SETTLEMENT TO CANADA este o firma canadiana inregistrata in Toronto, Ontario, Canada si mai multe despre aceasta Firma in limba Dvs, aveti la pagina de Internet: Specializare legala avem in toate programele de imigrare in Canada, rezidenta permanenta,Permanent Resident Card, document de munca, Sponsorship, Rezidenta pe baza de familie, Work Permit, Munca la domiciliul angajatorului, Live in caregiver, Student Visa, Visitor Visa, Business Visa, Super Visa, Provincial Nominee Program, Investor Program, Entrepreneur Program, Self-employed Program. Acreditarea a fost facuta de Departamentul de Immigration din Canada cu Licenta Federala dupa cum urmeaza: Stela Coldea, care are peste 15 ani de experienta in domeniul imigratiei in Canada,The License # is R409231

 • Intocmim proiecte de executie pentru orice tip de cladire. Asiguram tot pachetul de proiectare, de la obtinerea certificatului de urbanism pana la autorizatia de construire. PRETUL ESTE AVATAJOS, insa difera in functie de complexitatea lucrarii, valuarea investitiei si faza de proiectare comandata. Asiguram si un PACHET MINIMAL de proiectare in vederea realizarii investitiei, conform legislatiei in vigoare.

 • ONG angajeaza psiholg si asistent social. Trimiteti CV-europass la adresa de mail

 • Sofer categoria B,39ani imi ofer serviciile part time cu plata la zi,accept si curse lungi

 • Ofer spermă pentru doamne sau domnișoare. De buna calitate pentru sarcina. Ma puteți cu încredere.

 • Cursuri calificare infirmiere. Pret 680lei. Minim 10 clase, varsta 17-60ani. Absolventii nostri lucreaza in spitale, crese, gradinite, centre medicale, azile de batrani din Italia, Franta, Anglia, Germania, Austria etc. Incepere imediata! relatii pe sau +40744384773 Daca se strange grupa de 10 persoane cursul se va tine in Chisinau. Daca nu, cursul se tine in IASI SI HUSI. Curs instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Pret 610 lei. Diplome valabile in 54 de tari. Curs tinichigiu vopsitor auto. Pret 610 lei. Loc de munca dupa terminarea cursului in Iasi la reprezentanta Skoda. Curs calificare educator specializat. Pret 610 lei. Curs tehnician nutritionist. Pret 2000lei. Poti sa iti deschizi cabinet de nutritie in 54 de tari din lume. telefon +40744384773 sau

 • Experienta , detinerea unui permis de conducere constituie avantaje pentru angajare

 • SC HIDROMOLD SRL, cu sediul in Iasi, este o fima producatoare de echipamente si aparatura hidraulica pentru sectoarele de intretinere si reparatii ale diverselor ramuri economice (constructii civile si industriale, metalurgie, transporturi, constructii de masini, industria petrochimica, energetica si din industria cimentului). SC HIDROMOLD SRL angajeaza TERMIST TRATAMENTIST, perioada nedeterminata. Cerinte obligatorii: -absolvent studii medii sau scoala profesionala. Persoana incadrata in una din urmatoarele situatii: -somer peste 45 ani (constituie avantaj); -absolvent 2018 (constituie avantaj) ; -tanar NEET (tanar cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani care nu are loc de munca, nu urmeaza o forma de invatamant si nu participa la activitati de formare profesionala). Cunostinte: -foarte bune cunostinte privind operatii de tratament termic, operatii de brazare; -cunostinte in detaliu particularitatile de tratament termic al ficarui tip de otel. Abilitati: -precizie si acuratete; -reactii rapide; -rezistenta la efort fizic in conditii de temperatura ridicata; -spirit de observatie, memorie vizuala; -stabilitate si mobilitate a atentiei; -rezistenta la sarcini de lucru repetitive. Descrierea jobului: -executa operatii de tratament termic, operatii de brazare si actiuni aferente postului (operare cuptoare, verificare si intretinere cuptoare conform fisei de intretinere a cuptoarelor, fixare piese pe dispozitive sau fixare dispozitive grafit pe gratare, pregatirea pieselor pentru tratament termic si pentru brazare); -actioneaza cricul de introducere a pieselor in cuptoare; -face aprovizionarea cu materiale(Stop-off, pasta de brazare, ace pentru brazare, acetone, rope); -stabileste, conform instructiunilor de fabricatie, calitatile produselor tratate termic; -regleaza parametrii instalatiilorde tratament termic; -preleveaza probe de laborator si interpreteaza rezultatele pentru verificarea produsului tratat; -calibreaza termic cuptoarele de tratament termic in flux continuu; -remediaza defectele de suprafata si caracteristicile necorespunzatoare; -conduce operatiile de tratament termic prin reglarea aparaturii de comanda si control la parametrii ceruti; -controleaza piesele atat inainte cat si dupa executie; -utilizeaza masinile, utilajele, instalatiile incredintate, potrivit parametrilor de functionare din documentatia tehnica si in conditii de deplina siguranta; -participa efectiv la operatiile de intretinere, revizie si reparatie. precum si la verificarile ce se efectueaza la atelier. Oferim conditii bune de lucru (hala noua), tichete de masa, salariu motivant. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telsau adresa de e-mail:

 • SC HIDROMOLD SRL, sediu in Iasi, este o fima producatoare de echipamente si aparatura hidraulica pentru sectoarele de intretinere si reparatii ale diverselor ramuri economice (constructii civile si industriale, metalurgie, transporturi, constructii de masini, industria petrochimica, energetica si din industria cimentului). SC HIDROMOLD SRL angajeaza CONTABILA Cerinte: -absloventi (studiii medii sau superioare); -someri; -tineri NEET; -cunoasterea Legii Contabilitatii; -cunostinte operare program contabilitate WIN MENTOR; -cunoasterea Planului de conturi; -notiuni privind Bugetul de Venituri si cheltuieli. Atributii/sarcini: - inregistrarea contabila corecta si completa a urm. documente sau operatiuni contabile: facturi emise, extrase banci, note de predare la magazie a produselor finite; - tinerea unor evidente corecte privind stocurile lunare de materii prime, materiale, obiecte de inventar, prouse finite si marfuri; - verificarea lunara a oncordantei dintre situatia sintetica si cea analitica pentru fiecare tip de stocuri; -efectuarea lunara a punctajului cu fisele de magazie, impreuna cu gestionarii; -intocmeste Procesele- Verbale de dare in folosinta a obiectelor de inventar precum si Procesele-Verbale de scoatere din uz z obiectelor de inventar; -evidenta personalului si completarea fiselor fiscale respetand actele normative in vigoare; -completarea Registrelor de contabilitate si a Listelor de inventariere conform prevederilor legale; -depunerea in termen a deconturilor privind obligatiile ctre Bugetul de Stat, Bugetul Asigurarilor Sociale, Bugetele Fondurilor Speciale, precum si a celor privind impozitele si taxele locale.

 • Personală serioasă ofer servicii de curățenie la domiciliu (întreținere, generală, regim hotelier ,după constructori etc).cer și ofer seriozitate.

 • Esti pasionat de gastronomie? Vrei sa inveti si sa te dezvolti in acest domeniu? Te asteptam sa te alaturi echipei MammaMia. Cerinte: - dornic sa faci parte dintr-o echipa dinamica; - sa fii obisnuit sa lucrezi intr-un ritm alert; - sa dai dovada de rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica; - sa dai dovada de seriozitate si punctualitate; - sa ai aptitudini de lucru in echipa, planificare, motivare, organizare; - sa fii o persoana energica si creativa; - daca ai cursuri de calificare in domeniu prezinta un avantaj la angajare Descriere job: - verifica calitatea produselor pe care le proceseaza; - face prelucrarile preliminare gatitului: sorteaza, curata, spala, proceseaza; - depoziteaza corespunzator produsele procesate. Beneficii: - pachet salarial atractiv; - bonusuri pentru implicarea activa in atingerea obiectivelor, propuneri aprobate pentru imbunatatirea serviciilor oferite; - evenimente de team building, training-uri si certificari; - cadouri pentru ziua de nastere, Craciun si Paste.

 • Cerinte: - studii medii; - capacitate de organizare; - seriozitate; - atentie sporita si distributiva; - rapiditate si corectitudine in desfasurarea activitatii; - responsabilitate. Responsabilitati principale: - Executa operatii de manipulare a marfurilor. - Participa la inventarele lunare/ anuale - Mentine ordinea si curatenia in depozit. Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Bonusuri pentru implicarea activa in atingerea obiectivelor, propuneri aprobate pentru imbunatatirea serviciilor oferite, - Evenimente de team building, training-uri; - Cadouri pentru ziua de nastere, Craciun și Paste,

 • Pizzeria MammaMia este in cautare de operator servicii cleinti Candidatul ideal Ai studii medii/superioare? Ai o voce placuta? Esti o persoana sociabila? Ai o atitudine pozitiva orientata spre client? Te adaptezi cu usurinta la cerintele de munca? Cunosti limba engleza la un nivel mediu? Iti place sa lucrezi in echipa? Esti o persoana responsabila ? Iti doresti sa te dezvolti pe plan profesional?Daca ai raspuns cu DA la aceste intrebari inseamna ca esti ceea ce cautam si asteptam cu drag CV-ul tau. Descrierea jobului Preluarea comenzilor atat telefonice cat si onlline; Oferirea de servicii de calitate clientilor prin relationarea cu acestia; Inregistrarea informatiilor in baza de date utilizand programe specifice; Solutionarea solicitarilor transmise de catre client; Inregistrarea comenzile pentru evenimente; Oferirea de sugestii de vanzare clientilor, ceea ce denota o dovada de amabilitate si ospitalitate. In schimb vei primi: Pachet salarial atractiv; Oportunitati de promovare; Mediu de lucru modern si profesionist orientat spre performanta; Echipa tanara si energica; Bonusuri in functie de vanzari (targete indeplinite); Cursuri de dezvoltare profesionala Descrierea companiei Despre Mamma Mia ca si companie in industria ospitalitatii probabil ai auzit ... Am reusit sa fim recunoscuti foarte usor pe piata Iasiului pentru calitatea serviciilor cat si pentru profesionalismul angajatilor . Activam in 3 locatii pana in momentul de fata : cele doua restaurante din centrul orasului Iasi, plus partea de catering . Compania noastra si-a propus sa-si demonstreze ca este posibil sa ai un stil modern de lucru , un spirit tanar si sa faci si performanta in acelasi timp . Suntem o comunitate unita cu oportunitati diverse si avem nevoie de oameni ca tine , cu valori si principii asemanatoare . Te asteptam sa cream si cu tine relatii puternice care te vor face cu siguranta mult mai bun !

 • Esti pasionat de gastronomie? Te asteptam sa te alaturi echipei MammaMia. Candidatul ideal: - studii medii; - diploma de calificare in domeniu; - minim 1 an experienta in domeniu; - insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva; - calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, capacitate de comunicare etc.); - capacitate de a asigura aplicarea corecta a procedurilor de igienizare, a modului de depozitare a materiilor prime; Descrierea jobului: - pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare, - respecta zilnic fisele tehnologice; - asigura curatenia la locul de munca; - pastreaza in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare; - respecta normelor de igiena si securitate in munca. Beneficii: - pachet salarial atractiv; - bonusuri pentru implicarea activa in atingerea obiectivelor, propuneri aprobate pentru imbunatatirea serviciilor oferite; - evenimente de team building, training-uri si certificari; - cadouri pentru ziua de nastere, Craciun si Paste.

 • Candidatul ideal: - responsabil, punctual, creativ; - rapiditate in exercitarea sarcinilor; - studii medii; - ordonat si disciplinat; Descrierea jobului: - serveste ospatarii cu produsele cerute pe baza bonului de comanda; - prepara retetele conform retetarului aprobat de conducerea firmei; - receptioneaza marfa primita de la furnizori; - face stocul produselor din bar. Beneficii: -pachet salarial atractiv ce doar de tine depinde cat de repede se va dubla ... (chiar sunt reale posibilitati in acest sens); - oportunitati de promovare; - bonusuri pentru implicare activa in vederea atingerii obiectivelor firmei ; - activitati care te vor integra in echipa noastra fara sa vrei : evenimente de team building-uri , training-uri . . . - iti promitem ca nu vom uita de ziua ta si vom face o "cheta" , nici de Mos Craciun ori Iepurasul de Paste.

 • Candidatul ideal: - posesor al permisului de conducere de minim 2 ani; - atitudine pozitivă; - persoană organizată, dinamică; - abilitați de comunicare; - seriozitate, corectitudine; - studii medii. Descrierea jobului - Livrează comenzi la domiciliul sau sediul clientului și încasează contravaloarea acestora; - Răspunde de integritatea produselor preluate din firmă până la livrare; - Adoptă un comportament civilizat și profesional în relația cu colegii și clienții; - Anunță managerul de tură în cazul unei reclamații privind calitatea produselor și a serviciilor; - Menţine în mod obligatoriu aspectul îngrijit al autovehiculului, atât exterior, cât şi interior; Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Bonusuri pentru implicarea activă în atingerea obiectivelor , propuneri aprobate pentru îmbunătățirea serviciilor oferite; - Evenimente de team building, training-uri; - Cadouri pentru ziua de naștere Descrierea companiei: Pizzeria Mammamia te invită să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalităţii. Ai şansa să lucrezi alături de oameni profesionişti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care îţi oferă numeroase satisfacţii profesionale. Cu o vechime de peste zece ani în industria ospitalieră Pizzeria Mammamia are acum peste 350 de angajati si deserveste in medie, zilnic, peste 3000 de clienti. Cele trei locatii , amplasate strategic în centrul Iasului, prin diversitatea şi calitatea serviciilor asigură cel mai bun raport calitate/preţ garantând satisfacţia oaspeţilor noştri.. Investim permanent in instruirea personalului de pe toate nivelurile ierarhice. Echipa din care vei face parte este o echipa tanara, in care vei avea reale posibilitati de avansare

 • Pizzeria MammaMia doreste sa iti mareasca echipa. Cunostinte si deprinderi: - cunostinte privind utilizarea aparatelor pentru curatenie si a solutiilor specifice. Caracteristici personale: - seriozitate, meticulozitate, adaptabilitate; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - abilitati de organizare, rezolvare a problemelor, spirit gospodaresc; - abilitati de comunicare si colaborare cu colegii din celelalte departamente, echilibru psihic; - spirit de initiativa, corectitudine, promptitudine, responsabilitate, loialitate Beneficii: - pachet salarial atractiv; - bonusuri pentru implicarea activa in atingerea obiectivelor , propuneri aprobate pentru imbunatatirea serviciilor oferite; - evenimente de team building, training-uri; - cadouri pentru ziua de nastere.

 • In spa salonul de massaj in Cipru avem nevoie messeuze de Doamne si Domnisoare intre 18 – 32 ani,cu aspect fizic placut,cu/fara experienta (oferim formare)Cazarea este asigurata. Program de lucru între orele 10:00 - 20:00 sâmbătă între orele 10: 00-18: 00 duminica este o zi liberă Salariu de la 1700 €- 3500€ (7800lei-1600lei) pe lună Scrieti pe viber/whatsApp +40751523104

 • Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa: madeline-gabriela.temneanu@raiffeisen.ro

 • Salveaza cautarea