Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1071 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Vând lemne esență tare! 600 mc Transport marfă cum ar fi! Mobilier, materiale construcții, balastru, nisip, pamant,Piatra, cu mașina basculabilă de 3,5 tone!

 • 6

  Departament : Calitate - Industria Auto Descrierea postului : -Controlul si trierea pieselor , componente auto , in conformitate cu standardele de calitate ale produsului . Cerinte: - studii medii sau scoala profesionala - acuratete vizuala foarte buna - atentia la detalii - capacitate de adaptabilitate la medii de lucru variate - disponibilitate de lucru in 3 schimburi si in weekend - experienta anterioara in productie constituie un avantaj Beneficii: - salariu fix + tichete de masa de 15 lei/zi lucrata - bonus de prezenta - bonus de recomandare - sporuri

 • 14

  ANGAJAM CONFECTIONERI TEXTILE - IASI PRODUCTIE HUSE AUTO Cerinte: - disponibilitate de lucru in 3 schimburi - disponibilitate pentru munca in picioare - citirea,intelegerea si aplicarea instructiunilor de lucru - acuitate vizuala foarte buna - utilizarea masinei de cusut - abilitati de lucru in echipa - nu necesita experienta Beneficii:A - sporuri - prime - asigurare medicala in sistem privat - asistenta medicala in incinta fabricii - transport gratuit

 • Suntem in cautarea unui kinetoterapeut pasionat, care sa contribuie la reusitele profesionale ale echipei noastre! Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a te alinia standardelor la care lucram? - studii superioare de specialitate; - sa fii o persoana cu abilitati de comunicare si empatie fata de pacienti; - sa fii capabil/a sa lucrezi intr-o echipa; - sa fi o persoana energica; Trimite acum CV - ul tau! Suntem nerabdatori sa te cunoastem! Adresa de e-mail: office @ ingrijiri. ro

 • 13

  Menajera interna(externa) la o familie Ofer cazare,masa,salariu motivant Telefon

 • Asistenta personala fără obligații,comunicativa,cunoștințe operare Pc

 • 27

  S.C. Top Master Ltd S.R.L. distribuitor de accesorii pentru constructii, instalatii si bricolaj angajeaza operator facturare/date Daca esti o persoana organizata, perseverenta si iti place sa iti desfasori activitatea intr-un mediu profesional abia asteptam sa ne cunoastem. Ce asteptari avem de la tine: studii medii finalizate abilitati numerice cunostinte operare Excel abilitati de comunicare cunoasterea sistemului WinMentor reprezinta avantaj Ce ar trebui sa faci: operarea si emiterea facturilor pe baza comenzilor intocmirea, introducerea si operarea diverselor documente ofera informatii si suport colegilor din departamentul vanzari diverse raportari cu caracter contabil Ce iti oferim noi: training si consiliere transport la locul de munca atmosfera de lucru placuta alaturi de o echipa tanara si competitiva pachet salarial motivant ( salariu fix+bonusuri ) prime de Paste si Craciun cadou aniversar team buildinguri anuale si dezvoltare personala

 • 11

  Angajam personal pentru AZIL bătrâni. Fete, băieți asistenți. Salariul pleacă de la 15 euro ora minim. Mai multe detali și întrebări pe WhatsApp.

 • 141

  part full time studenti elevi in firma de productie textile

 • 145

  Persona pt vanzari online in depozit produse textile si pentru pregatire colete. Program full/time

 • 2

  Cautam COLEGA - ASISTENTA MEDICALA , full time! CV-urile se trimit pe whatsapp pe numar de telefon afisat sau pe passionateclinic at gmail.com Candidatul ideal pentru noi este o persoana vesela, empatica, dinamica si sociabila. In acelasi timp, o persoana punctuala, serioasa si responsabila, cu intentie de autodepasire. Sa ii placa sa lucreze in echipa, dar sa finalizeze si sarcini pe cont propriu. Abilitati necesare: Organizatorice si de comunicare Cunoasterea cel putin a unei limbi de circulatie internationala (engleza/italiana) nivel conversational Indemanare si cunostinte de operare calculator Adaptabilitate la politica clinicii dentare Multitasking Cerintele postului: pregatire scolara de specialitate; posesor al adeverintei de libera practica eliberata de Ordinul Asistentilor Medicali si vizata anual; experienta in domeniu constituie un avantaj. Descrierea postului: Asistarea medicului in tratamentul stomatologic Pregatirea instrumentelor necesare tratamentelor dentare Organizarea si dezinfectia salilor de tratament Dezinfectia si sterilizarea instrumentelor dentare Informarea pacientilor despre serviciile dentare oferite in clinica Consilierea pacientilor cu informatii suplimentare despre tratamentele dentare Asigurarea comunicarii eficiente cu furnizorii de servicii/produse si cu colaboratorii clinicii Beneficii: Cunostinte noi de lucru la 4 maini Sesiuni de training si formare continua Un mediu de lucru placut Echipa prietenoasa si altruista Remunerarea orelor suplimentare Salariu atractiv Abia asteptam sa te alaturi echipei noastre: #PassionateClinic!

 • 47

  angajam vanzatoare magazin mixt iasi un post part time si un post norma intreaga

 • 9

  Fișa postului : - întocmirea pieselor desenate (planșelor) cu ajutorul programului AutoCAD - întocmirea pieselor scrise (extrase de materiale, memorii, caiete de sarcini, antemasuratori, fise tehnice, etc.) - verificarea sau calcularea cantităților de lucrări pe baza planurilor - întocmire devize Cerințe minime obligatorii : - cunoștinte temeinice de inginerie în domeniul construcțiilor civile și industriale - cunoașterea și utilizarea la nivel avansat a programelor : AutoCAD și Microsoft Office - respectarea termenelor de predare a proiectului Alte cerințe : - abilități de completare a cunoștințelor în termen scurt - comunicativ cu conducerea și colectivul de colegi - ambițios, consecvent, ordonat - amabil, respectos și cu aptitudini de integrare rapidă în colectiv Ofertă (bonusuri, beneficii) - training gratuit în primele 2 luni - carte de muncă - salariul este stabilit de comun acord la angajare, cu posibilitate de renegociere la fiecare 6 luni, în funcție de performanțe. Număr posturi disponibile : 1 Vă așteptăm cu drag să faceți parte din echipa noastră !

 • 6

  Fișa postului : - întocmirea pieselor desenate (planșelor) cu ajutorul programului AutoCAD - întocmirea pieselor scrise (extrase de materiale, memorii tehnice, caiete de sarcini, antemăsurători, etc.) Cerințe minime obligatorii : - cunoașterea și utilizarea la nivel avansat a programelor : AutoCAD și Microsoft Office (Word, Excel) - cunoștințe de inginerie în domeniul construcțiilor civile și industriale - respectarea termenelor de predare a proiectului Alte cerințe : - abilități de completare a cunoștințelor în termen scurt - comunicativ cu conducerea și colectivul de colegi - ambițios, consecvent, ordonat - amabil, respectos și cu aptitudini de integrare rapidă în colectiv Ofertă (bonusuri, beneficii) - training gratuit - 1 luna - carte de muncă - salariul este stabilit de comun acord la angajare, cu posibilitate de renegociere la fiecare 6 luni, în funcție de performanțe. Număr posturi disponibile : 2 Vă așteptăm cu drag să faceți parte din echipa noastră !

 • DETIN permis auto categoriile B , C și C+E Card tahograf și atestate transport marfa am experienta pe camion frigorific și pe cifa!

 • Angajez spalator auto cu posibilitate de cazare in Iasi , salarizare avantajoasa si bonusuri. Sef tura. Spalator auto, băieți si fete.

 • 31

  Firma de constructii Sc Desevas srl din Iasi.Angajam muncitori calificati.dulgheri, fierari,zidari si muncitori necalificati.Salariul atractiv. Experiența reprezintă un avantaj. Mai multe detalii la tel.

 • 4

  Sc Desevas Srl angajam zidari cu experiență. salariu atractiv.

 • 9

  Caut femeie de 40-50 ani cu experienta pentru ingrijire 2 batrani imobilizati la pat. Locatia este in Cantemir. Intervalul orar este 18.00-20.00,de luni pana duminica. Relatii la telefon Rog seriozitate

 • Îngrijesc bătrâni cu preluare locuința! Masa , îngrijire medicală, cheltuieli lunare preluate !

 • Salveaza cautarea