Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  We are looking for dedicated Carers to apply for a full-time salary based package that offers accommodation and a company car. If you are an EU citizen with a good level of English and you have at least 2-4 months of recent experience in an aproved healthcare setting, don t hesitate to contact us. Offer: Welcome package on arrival Pick up from the bus station and taxi to their new home Free accommodation (4 staff per house, each having their own room) Full induction training Ongoing support and supervision Renumeration offer towards their relocation in their first pay packet CPD -Continuing Professional Development Salary starting from 22,360 gross per year Company Car Shadowing and support is on going Contract of employment for an undefinite period Our client is one of the HSE s main approved providers in West of Ireland and they want to employ healthcare assistants who have a valid driver s licence and can start work in the upcoming weeks.

 • 2

  Sant o femeie serioasa cu experienta fac menaj calc gătesc am grija de persoane ăn vârstă aș dori 6..ore doar ăn Constanța eu sant zona CET.. ROG SERIOZITATE MERSI (DE LUCRU DE LUNI PANA VINERI ) MERSI.mă pricep sa schimb Peppers fac meditație rănilor insulina atenție medicamente sant cu o răbdare de aur mulțumesc.

 • 2

  Îngrijitor, normă de 8 ore, grupa mica, program 8. . Salariu net 26 mil.

 • 16

  Scoala si Gradinita particulara sector 3 Bucuresti Femeie Serviciu si Ingrijitoare Copii de preferat cu experienta in domeniu. Pentru orice detaliu va rugam sa trimite-ti Cv-ul si va vom contacta noi. Pentru alte relatii puteti suna la nr.de tel. : 031-101.40.69 ; 0722 – 243.877 ; 031-105.11.26.

 • 18

  Gradinita particulara sector 3 Bucuresti angajeaza Femeie Serviciu Ingrijitoare Cladiri. Pentru orice detaliu va rugam sa trimite-ti Cv-ul si va vom contacta noi. Pentru alte relatii puteti suna la nr.de tel. : 031-101.40.69 ; 0722 – 243.877 ; 031-105.11.26.

 • Ofer servicii de îngrijire și menaj unei persoane de sex feminin in localitatea Baia Mare cu posibilitatea de a locui permanent la domiciliul doamnei.Specific faptul că doamna trebuie sa fie deplasabila și să nu aibă probleme majore de sănătate.Tel .Rog seriozitate

 • 21

  Camin de batrani angajeaza infirmiere cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0724661462.

 • caut loc de muncă în zona brazda lui novac

 • 1

  Se caută îngrijitori/ îngrijitoare vârstnici azile de bătrâni in Germania in condiții foarte avantajoase.Conditii esențiale: nivel de limba germana minim nivel conversational și minim un an experiența îngrijire bătrâni.Certificatul de calificare îngrijire vârstnici constituie avantaj.Se oferă cazare de către firma,decontarea transportului,salar 16 euro brut/ ora + 24 euro diurna / zi,se lucrează 8h pe zi in schimburi.Se ajunge la un salar de minim 2.200 euro/ luna.Postul necesita mobilitate.

 • 3

  Persoana Fizică Autorizata prestez servicii de curățenie de calitate la case vile apartamente garsoniere birouri etc. Număr de telefon .

 • 2

  Firma germana cu sediul în Stuttgart,caută urgent îngrijitori și ingrijitoare pentru partea de sud a Germaniei. Se oferă: Salariu de 16 euro brut pe ora și 24 euro diurna pe zi, salariu minim net 2200 euro Se asigura transport decontat de oriunde din Europa Cazare gratuita din partea firmei angajatoare Se lucrează 8 h pe zi in schimburi Se cere: Limba germana minim conversational Experiența minim 1 an în domeniu îngrijire vârstnici Vaccinul anticovid.

 • 8

  Cautam o persoana care sa faca menajul unei familii de batrani, apartament intr-o vila, in care locuiesc 2 varstnici, un catel si o pisica, program de luni pana vineri, orele 8 / 9 - 12 / 13, zona Piata Charles de Gaulle. Cerinte: persoana vaccinata antiCovid, responsabila, harnica, 40-65, cu referinte Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati

 • PERSOANA CAPABILA AM CUNOSTINTE DE CONTABILITATE PRIMARĂ SI EXPERIENȚĂ DE LUCRU IN ACEST DOMENIU AM MAI LUCRAT CASIER LA MEGA IMAGE.LA PETROM DORESC ANGAJARE. TEL 0731802593

 • 4

  Cautam ingrijitoare pentru o familie de batrani, lucizi, ea cu un picior amputat si cu poliartrita, care trebuie pusa pe caruciorul cu rotile si dusa la baie, el in stare buna de sanatate, program luni - duminica 7.30 - 10.30, zona Eroii Revolutiei, salariu 2000 lei / luna. Cerinte: experienta, persoana serioasa, in putere www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!

 • Caut menajera zona Rogerius pentru un apartament mic. Zilnic de la 9 - 14, duminica liber, sa stie sa gateasca pentru o persoana in virsta, iesit cu ciinele la plimbare si tinut in ordine casa. Informatii intre orele 10-20 la nr. , doar PERSOANE SERIOASE.

 • 30

  Familie cu 2 copii scolari, cautam: Bona in regim extern, detalii se discuta la interviu. Timpul alocat copiilor scolari este de maxim 3 -4 ore pe zi, restul pentru menaj usor pentru copii. Timp de lucru 6 ore, 5 zile pe saptamana. Part time sau full time in functie de disponibilitatea doamnei care ne va ajuta. Salariu avantajos, in zona Straulesti -sect 1, Mijloace de transport: metrou, troleu si autobuz. Detalii la telefon. Multumesc,

 • 15

  Cautam bona cu experienta( chiar si cea maternala), blanda, energica, vesela pentru fetita 1 an si 8 luni. Atributii: ingrijire si supraveghere copil, servit masa, plimbari in parc, joaca Salariul: 3000 lei/luna Program: 7-8 ore/zi Tel sau

 • Familie cu doi copii crestini ortodocși satisfacem toate cerințele pieței căutăm să ingrijim bătrâni contra locuință. Rugam si cerem seriozitate maxima, Oferim servicii de calitate ireproșabilă. Relatii la telefon Dna jana.

 • Suntem o familie tânără. Căutăm să ingrijim bătrâni singuri din Drobeta Tr Severin sau din localități apropiate. Preferăm bătrâni fără mostenitori. Suntem nefumători, nu consumăm alcool. Așteptăm oferte. Rugăm seriozitate. Tel

 • 1

  Angajam personal AZIL bătrâni Germania. Fete Băieți cu sau fără experiență. Infirmieri asistenți. Detali suplimentare pe WhatsApp.

 • Salveaza cautarea