Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Matur, prezentabil, educat, caut parteneră pentru discuţii online în cuplu. Nu contează vârsta sau aspectul fizic, doar să fie îngrijită. Deţin spaţiu decent (sunt singur) şi aparatura electronică, jucării. Aştept şi provincia. Mă puteţi contacta NON STOP.

 • Vrei să lucrezi într-o echipă tânără, activă și spontană? Asociația Arte dell’Anima angajează Specialist Marketing & PR! Dacă tu crezi că acesta este jobul potrivit pentru tine, citește mai departe: Atribuții: - Promovează imaginea asociației; - Întocmește planul de marketing și planul de publicitate al asociației; - Coordonează activitatea de comunicare internă și externă a companiei (creează și menține parteneriate culturale, realizează comunicarea cu toți furnizorii de servicii și părinții copiilor înscriși la cursuri, etc.) - Organizarea și urmărirea repertoriului și programului lunar, împreună cu directorul artistic: programarea spectacolelor, găsirea de spectacole noi, etc; - Realizează și transmite materiale pentru presă și conținut pentru Social Media (postări Social Media, conținut newsletter, comunicate de presă, invitații, descriere spectacole, etc.); - Reprezintă asociația în relația cu Mass-Media; - Administrează documentația (copiază / redactează / tehnoredactează diferite materiale, ține evidența primirii documentelor prin înregistrare și îndosariere, primeşte şi transmite e-mail-uri și rezervări telefonice; - Participă activ la problemele legate de proiectele noi indicate de președintele asociației în vederea derulării și a finalizării proiectelor; asigură buna funcționare a executării lucrărilor ce fac obiectul atribuțiilor și sarcinilor specifice; - Organizarea de evenimente specifice (spectacole de final de modul al cursurilor de actorie etc.) Cerințe: - Absolvent de studii superioare de preferat în domeniile: Marketing Comunicare, Jurnalism, Artă Teatrală, etc; - Excelentă cunoaștere a limbii române; - Cunoștințe de limba engleză; - Cunoștințe avansate operare PC (Microsoft Office, Internet - Wordpress, Social Media: Facebook, Instagram, Youtube, etc.) - Creativitate, abilități de scriere și implementare de proiecte culturale, atenție la detalii; - Cunoștințele în programe precum Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator (editarea fotografiilor, editarea sau realizarea conținutului grafic) constituie un avantaj; - Cunoaștere dovedită a sectorului cultural și al trend-ului în domeniu; - Abilități foarte bune de comunicare, de lucru în echipă, organizatorice și administrative; - Prezență plăcută, persoană dinamică, responsabilă și ambițioasă - Disponibilitate: program flexibil și deplasări - Experiența în domeniu constituie un avantaj Oferim: - Salariu atractiv, carte de muncă, telefon de serviciu, mediu de lucru excelent, oportunitate de dezvoltare în carieră. Trimite CV-ul tău, împreună cu datele de contact până cel târziu luni, 9 septembrie, ora 12:00, pe adresa de e-mail ! Abia așteptăm să te cunoaștem!

 • Angajez secretara cu aspect fizic placut . cunoscatoare calculator si engleza .

 • Angajez urgent asistent manager personal ( femeie) Persoanele interesate sunt rugate sa lase mesaj cu nr de tel si doua poze.

 • Baza sportiva angajează secretara. Program flexibil. Salariu atractiv. Cerinte: preluare apeluri telefonice si efectuare programari, emitere bonuri fiscale/facturi, verificare e-mail, redactare adrese, obligatoriu cunostinte de calculator.

 • Angajam secretara cunostinte it

 • SC VOGUE SRL angajeaza personal feminin pentru activitatile; Receptioner BIROU INFORMATIONAL în Sibiu Shopping City ,programul de functionare al receptiei este 10:00 – 22:00, o zi cu o zi, un week end lucrat cu unul liber. Salariul atractiv. - Cerințe:cunostinte minime de calculator(Word,Excel),Cunostinte de limba engleza nivel mediu,dictie perfecta, aspect fizic plăcut, persoana îngrijită, politicoasă, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Persoana de contact: Alexandra 0762277567

 • Laborator de prestigiu din domeniul cofetariei angajeaza asistent manager cu experienta in unitati de productie. Salariu atractiv si bonuri de masa. Laboratorul este situat in apropiere de Mall Plaza Acorda asistenta managerului de productie privind coordonarea activitatii departamentului, aptitudine generala de invatare, de comunicare, de calcul, de a lucra cu documente, respectarea instructiunilor orale si scrise, punctualitate, capacitate de lucru sub presiune, cu dead-line-uri,cunostinte solide de MS Office, cunostinte in domeniul productiei si alimentatiei publice constituie avantaj. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu atractiv si bonuri de masa. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV pe adresa de mail Program 5 zile cu 2 libere. Salariul intre 2500 plus bonuri de masa.

 • Daca cunosti platforma e-Licitatie (SEAP - SICAP), daca ai experienta in vanzari , daca stii sa folosesti programe ERP / CRM, daca esti un bun negociator atunci probabil ca esti candidatul ideal pentru acest post. Noi dorim sa ne extindem echipele de vanzari pentru produse si accesorii destinate gimnasticii ritmice si dansului (balet) precum si cea de vanzari de consumabile pentru personalizari (hartie lucioasa, folii autoadezive, medii magnetice, discuri blank inkjet printabile), etc. Daca esti student(a) si nu ai experienta anterioara atunci nu te impacienta. Dorim sa avem in echipa noastra si personal care doreste sa invete, sa capete experienta si sa se specializeze. Oferim un program flexibil, adaptat nevoilor firmei noastre dar si posibilitatii tale de a munci. Nu trebuie decat sa ne trimiti un CV si apoi programam de comun acord data si ora interviului. Te asteptam in echipa noastra si speram ca sa fii multumit(a) de alegerea facuta!

 • Angajez studenta, absolventa, masteranda cunoscatoare de limbi straine. Informatii la: office@rims.ro 0744 598 768 sau 0264 593 454.

 • colaborare, part-time.conditii: aspect placut, intuitiva, discreta, disponibila. se asigura continuitate si un venit motivant, studiile si varsta sunt irelevante

 • Buna. Sustin financiar 2000 ron pe luna . Caut o fata draguta si discretă pt companie. Daca vrei si esti interesata astept un raspuns din partea ta. Cer si ofer discreție. 1-2 intalniri pe saptamana. Daca vrei si esti interesata de propunerea mea aștept mesaj cu poza si nr de telefon.

 • Buna. Sustin financiar 2000 ron pe luna . Caut o fata draguta si discretă pt companie. Daca vrei si esti interesata astept un raspuns din partea ta. Cer si ofer discreție. 1-2 intalniri pe saptamana. Daca vrei si esti interesata de propunerea mea aștept mesaj cu poza si nr de tel.

 • Buna. Sustin financiar 2000 ron pe luna . Caut o fata draguta si discretă pt companie. Daca vrei si esti interesata astept un raspuns din partea ta. Cer si ofer discreție. 1-2 intalniri pe saptamana. Daca vrei si esti interesata de propunerea mea aștept mesaj cu poza si nr de tel

 • Buna. Sustin financiar 2000 ron pe luna . Caut o fata draguta si discretă pt companie. Daca vrei si esti interesata astept un raspuns din partea ta. Cer si ofer discreție. 1-2 intalniri pe saptamana. Daca vrei si esti interesata de propunerea mea aștept mesaj cu poza si nr de tel.

 • Buna. Sustin financiar 2000 ron pe luna . Caut o fata draguta si discretă pt companie. Daca vrei si esti interesata astept un raspuns din partea ta. Cer si ofer discreție. 1-2 intalniri pe saptamana. Daca vrei si esti interesata de propunerea mea aștept mesaj cu poza si nr de telefon.

 • Cerinte: - studii medii/superioare; - operare PC (pachetul Microsoft Office); - permis de conducere categoria B; -sociabila, responsabila si implicata. Beneficii: - pachet salarial motivant; - mediu de lucru dinamic; -posibilitate de avansare in cariera. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de tel. 0745639000.

 • Salveaza cautarea