Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate angajam asistent manager cu disponibilitatea pentru deplasari Se ofera: Contract de munca full time sau part time Diurna pentru deplasare Transportul si cazarea este asigurata de catre angajator in ce priveste deplasarile Salariul motivant Bonusuri pentru competenta Bonusuri lunare. Se cere: Persoana cu aspect fizic plăcut Capabila sa poarte o discutie sau sa se implice in negocieri Studii finalizate Permisul de conducere este un avantaj Folosirea diferitelor programe PC Postul disponibil pentru judetul Suceava dar se accepta si persoane din județele si orasele din apropiere. Persoanele interesate sunt rugate sa trimit mesaj cu CV + poza DOAR PERSOANELE SELECTATE VOR FI CONTACTATE PENTRU INTERVIU.

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori Relații Clienți Daily Caffe și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Menținerea legaturii cu clienții Daily Caffe și redirecționarea lor către colegii din teritoriu. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. - Verificarea activității colegilor Daily Caffe din teritoriu prin intermediul Excel și aplicației Daily Caffe. - Alte activitati, în funcție de experiența și motivația de dezvoltare personală și avansare. - Identificarea nevoilor / problemelor operatorilor de cafea Daily pe teritoriul Romaniei; CERINTE: - Studii superioare și medii, absolvent in cadrul Universității/Colegiului National; - Cunoștințe de limba engleză - Cunostințe economice sau informatice prezintă un avantaj. - Experiență în client service sau call center. - Abilități de utilizare a calculatorului (suita Microsoft Office – Word, Excel, Outlook, PowerPoint). - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță și atingerea target-ului standard; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - CV se trimit la adresa hr@dailycaffe.ro mentionand numele postului dorit - Relatii la telefon 0751 111 344

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza persoana complexa (doamna sau domnisoara), loiala, ordonata, cu dorinta de implicare, studii superioare, cunostinte IT, contractare, evidenta, contabilitate primara, facturare, cu capacitate de organizare si asimilare de informatii si abilitati noi, cu rol de dispecer si administrare. Cv-urile se trimit la adresa:

 • Self-employed Home Based Virtual Personal Assistant (English Speaking) Cerinte: - Limba Engleza la nivel bun scris si conversational. - Studii de preferinta economice, business sau marketing. - Spatiu de lucru profesional cu desktop pc cu 2 monitoare, conexiune la internet rapida, headset. - Loialitate si confidentialitate. Se ofera: - Salar incepand de la £3/ora negociabil in functie de experienta (ca liber profesionist) - Ore flexibile. - Lucru de acasa. Nu se cere experienta in domeniu. Pentru a plica trimiteti un cv cu scrisoare de intentie (in limba engleza) prin mesaj la anunt.

 • Dorim sa ne marim echipa de asistenti manageri Daily Caffe si suntem in cautare de colegi dornici sa ni se alature.   ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Mentinerea legaturii cu clientii Daily Caffe si redirectionarea lor catre colegii din teritoriu. ?- Corespondenta atat cu colaboratorii interni cat si cu cei externi (ENG).?- Administrare: corespondenta, preluare apeluri, gestionare documente, primirea/transmiterea actelor prin posta/curier.- Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicatiei Daily Caffe. - Primirea vizitatorilor si asigurarea protocolului. - Intocmirea si actualizarea agendei managerului; - Alte activitati, in functie de experienta si motivatia de dezvoltare personala si avansare.   CERINTE: - Studii superioare si medii, absolvent in cadrul Universitatii/Colegiului National;- Cunostinte de limba engleza; limba italiana prezinta un avantaj. -? Experienta in ofertare si client service. - Abilitati de utilizare a calculatorului (suita Microsoft Office – Word, Excel, Outlook, PowerPoint) si Corel Draw. - Persoana responsabila, serioasa, atenta la detalii, dinamica, orientata catre rezultat, creativa si cuinitiativa;   OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant;- Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare. CV se trimit la adresa hr@dailycaffe.ro mentionand numele postului dorit - Relatii la telefon 0751 111 211

 • Angajez personal birou.Cunostinte Excel,limba engleză conversaționala nivel mediu.Detalii la numărul de telefon 0722451267.

 • Angajez absolvent/absolventa 2019 vorbitor limba engleza sau germana,pentru Secretariat/contabilitate primara.Salar motivant.

 • Angajez menajera . Mai multe detalii la telefon. 0762 158 053

 • Firma de transport angajez personal pentru birou.Cei interesati rog sa sune la numarul de telefon.

 • Salveaza cautarea