Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CAUT LOC DE MUNCA IN ACTIVITATEA OPERATOR INTRODUCERE VALIDARE DATE , ARHIVA,IN RESITA PROGRAM FULL-TIME SAU PART-TIME.

 • Cautam finisori interior,exterior in constructii pentru Germania . Zidarie,Glet,Gresie,Faianta,Righips. Asiguram ,cazare precum si ajutor la obtinerea documentelor de rezidenta. Salariu 1700-2200 Pentru mai multe informatii 004915175513737.

 • Cautam finisori interior,exterior in constructii pentru Germania . Zidarie,Glet,Gresie,Faianta,Righips. Asiguram ,cazare precum si ajutor la obtinerea documentelor de rezidenta. Salariu 1700-2200 Pentru mai multe informatii 004915175513737.

 • Angajam ajutor de vanzatoare la magazin alimentar in comuna Pantelimon.Salariu atractiv ,program de 1 zi lucratoare cu urmatoarea zi liberă.

 • Caut coafeza cu experienta pentru o colaborare buna detin spatiu meu la casa si o parte din mobilier mai multe detali la telefon 0724437094

 • Recrutam pentru o importanta firma de intermediere transporturi din BUCURESTI: ‍EXPEDITOR INTERNATIONAL MARFURI Cerinte: - Organizarea transporturilor rutiere, de la preluarea comenzii de la client, negocierea pretului cu transportatorul, urmarirea derularii transportului pana la destinatie. - Utilizarea electronica a burselor de marfa/transport pentru a putea vizualiza marfurile. - Pastreaza legatura cu transportatorii si clientii. - Prospectarea pietei transporturilor in vederea identificarii transportatorilor cu preturi (servicii) optime. - Dezvolta baza de date de clienti noi si potentiali. - Abilitati de negociere si relationare. Oferim: Salariu Fix: 1700 lei + Comision motivant din rezultatele obtinute Program de lucru: Luni - Vineri 09:00-17:30 Persoanele interesate vor trimite CV-ul in mesaj privat.

 • Sc angajeaza muncitor / ajutor ptr reparații electrocasnice. ( mașini de spălat ). Cu / fără experiență. Activitate in service dar si deplasari pe teren. Permis cat B prezintă un avantaj. Cv lucos.electroservice2000 yahoo.com Tel 0751 . 320 . 400. .

 • Șoferul KL CE, dorit de companiile germane de transport Oferim: Contract de muncă german cu salariu fix (min. 2200 € netto) plus cheltuieli Asumarea cheltuielilor de călătorie Flota modernă a vehiculelor Camere sociale în weekend (duș / mașină de spălat) Model de timp de lucru după aranjament Îngrijire de către personal cu experiență Aveți nevoie de: Clasa de conducător auto CE cu intrarea 95 Experiență de 2 ani pe 40 la camion Cunoștințe de bază despre limba germană sau engleză Dorinta de a lucra cateva saptamani in Germania Kontakt: +40 (0) 734.63 13 73 +49 (0) 177.76 36 184 eMail: --------------------------------------------------- LKW Fahrer KL CE von deutschen Transportunternehmen gesucht Wir bieten: Deutschen Arbeitsvertrag mit festen Gehalt (min. 2200 € netto) plus Spesen Übernahme der Reisekosten Moderner Fuhrpark Sozialräume an den Wochenenden ( Dusche/ Waschmaschine) Arbeitszeitmodell nach Absprache Betreuung durch erfahrenes Personal Sie benötigen: Führerschein Kl. CE mit Eintrag 95 2 Jahre Erfahrung auf 40 to LKW Grundkenntnisse in Deutsch oder Englisch Bereitschaft mehrwöchig in Deutschland zu arbeiten Kontakt: +40 (0) 734.63 13 73 +49 (0) 177.76 36 184 eMail:

 • Buna, ai 5 minute libere pe zi? Vrei sa castigi putin? Sau vrei mai mult? Aici poti castiga cati bani vrei tu Site nou tip ptc cu clikuri unde esti platit ca sa vezi reclame. Pe zi sunt deocamdata 5 clikuri. La înscriere primesti instant 5 lei bonus. Dai 5 clickuri pe zi si primesti 1 leu zilnic Vrei mai mult? Hai sa faci echipa si primesti 50 bani zilnic pentru fiecare persoana adusa de tine si care isi da cele 5 clickuri zilnic (care dureaza 2 minute sa le dai). Dureaza 5 minute sa pui un anunt in grupuri cu oferte de munca si te vor contacta foarte multe persoane, totul e sa vrei sa faci bani Te gandesti ca sunt putini bani? Hai sa facem putina matematica sa spunem ca aduci 100 de persoane in prima luna, deci: 100x0,50 bani=50 lei pe zi plus 1 leu x 30 zile= 30 lei Total 1530lei pe luna Am dat doar un exemplu poti aduce cate persoane vrei tu iar de la o luna la alta iti dublezi banii pentru ca echipa ta va creste. Suna bine nu? Ce spui vrei linkul de inscriere? https://adsonhub.ro/?ref=Raluca91 Ai sansa sa fii printre primii care construiesc echipe acum caci site ul are doar cateva zile de la deschidere si deja sunt peste 1000 de persoane inscrise. Poti retrage banii prin paypal sau card bancar imediat ce aduni suma de minim 20 lei. Nu rata aceasta oportunitate banal de simpla in cateva luni va fii foarte multa lume inscrisa si va fi mai greu sa iti faci echipa.... Profita Acum. Vrei linkul? Facem echipa? https://adsonhub.ro/?ref=Raluca91 Fati cont acum

 • Responsabilitati - Executa lucrari de mentenanta pentru instalatii de detectie si semnalizare la incendiu; - Executa lucrari de instalare/ extindere sau reparatii la sistemele de semnalizare si alertare in caz de incendiu - Participa la activitatile de Punere in Functiune (PIF) ; - Executa modificari/reprogramari ale sistemelor de securitate instalate, in functie de solicitarile Beneficiarilor; - Intervine in cazuri de urgenta/stari de defect a sistemului, la solicitarea beneficiarilor - Asigura reinstruirea personalului tehnic desemnat de catre Beneficiari; - Presteaza activitati de service in garantie si post garantie; - Colaboreaza cu toate departamentele din firma. - Respecta normele de securitate PSI/SSM; - Incheie fise raport si mentine evidenta lor (situatii instalatii aflate in contracte de service in derulare). Cerinte - Studii medii / postliceala (profil tehnic); - Diplome: –Tehnician pentru sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu - Experienta in domeniu – minim 2 ani (pe profil!); - Permis de conducere (CAT B) – min. 3 ani; - Cursuri de profil/scolarizari (echipamente detectie, alarmare, stingere – HONEYWELL, BOSCH, SIEMENS, SHCRACK etc.) – reprezinta un avantaj; - Cunostinte de masurari electrice si electronice; - Capacitate de lucru cu computer (MS OFFICE); - Disponibilitate la deplasari indelungate (posibil 2 sapt/luna – ocazional); Beneficii Oferite - Salariu motivant; -telefon si masina de serviciu - echipamente profesionale de lucru - Mediu de lucru profesionist si dinamic; - Posibilitate de afirmare si acces la o gama larga de proiecte, atat din punct de vedere al diversitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.

 • SC SERVSTING SRL - se ocupa de comercializarea serviciilor si echipamentelor de aparare impotriva incendiilor. Postul de agent vanzari presupune livrarea echipamentelor psi, ridicarea echipamentelor de stingere ( stingatoare) in vederea reviziei periodice, facturarea si incasarea banilor. Deasemenea presupune evaluarea spatiilor si intocmirea necesarului de echipamente. Societatea asigura suportul logistic ( date clienti, adrese, informatii) si tehnic ( legislatie, descriere echipamente, folosinta lor, etc) CANDIDATUL IDEAL: - Bune abilitati de comunicare; - Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale; - Orientare spre rezultate; - Disponibilitate pentru deplasari; - Avantaj Experienta in vanzari, ; - Minim studii medii; - Permis de conducere minim categoria B. Responsabilitati principale: - Administreaza si dezvolta relatia cu clientii existenti ; - Viziteaza clientii conform procedurilor companiei; - Vinde produsele si serviciile companiei, conform obiectivelor trasate ; - Urmareste recuperarea contravalorii facturilor de la clienti; - Intocmeste rapoartele solicitate. Colectivul este unul tanar, colegii cu experienta te vor ajuta in primele saptamani. Speram ca jobul prezinta interes si asteptam un CV.

 • Angajam persoana responsabila pentru desfasurarea activitatii de consultanta pe linie PSI si SSM Securitate si sanatate in munca elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/intreprinderii, precum si ale locurilor de munca/ posturilor de lucru elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire, stabilirea periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca, asigurarea informarii si instruirii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre lucratori a informatiilor primite instruirea introductiv generala de protectia muncii, precum si testarea cunostintelor, completarea fiselor individuale de securitatea muncii instruirea conducatorilor de locurilor de munca privin organizarea activitatii de securitate si sanatate in munca la nivel de societate elaborarea programului de instruire si testare la nivelul intreprinderii si/sau unitatii intocmirea planului de actiune in caz de pericol grav si iminent (unde este cazul) stabilirea si intocmirea evidentei zonelor cu risc ridicat si specific prevazute de lege intocmirea listelor cu meseriile si a profesiile prevazute de legislatia specifica, pentru care este necesara autorizarea exercitarii lor (unde este cazul) intocmirea listei cu posturilor de lucru care la recomandarea medicului de medicina muncii necesita testarea aptitudinilor si/sau control psihologic periodic (unde este cazul) identificarea echipamentelor individuale de protectie necesare pentru posturile de lucru din intreprindere si intocmire Prevenirea si stingerea incendiilor elaborarea a instructiunilor proprii de aparare impotriva incendiilor evaluarea riscurilor de incendiu si stabilirea masurilor tehnice si organizatorice de aparare impotriva acestora instruirea, pregatirea si verificarea lucratorilor din punct de vedere PSI intocmirea documentelor de aparare impotriva incendiilor completarea fiselor individuale de PSI Se ofera: Pachet salarial atractiv Suport tehnic si logistic Masina de serviciu Laptop telefon de serviciu Cautam o persoana responsabila, serioasa, cu bune abilitati de comunicare, sociabila Necesar: curs cadru tehnic PSI; curs inspector SSM Evaluator de risc in securitate si sanatate in munca ( constituie avantaj)

 • Angajam tehnician instalatii limitare si stingere in caz de incendiu Responsabilitati: - Executa lucrari de mentenanta pentru instalatii de limitare si stingere incendiu; -Stabileşte detaliile de instalare cu atenţie şi meticulozitate, pe baza proiectului aprobat, prin compararea proiectului cu realitatea din teren. - Realizează traseele de conducte şi/sau cabluri cu atenţie, meticulozitate şi profesionalism, în conformitate cu proiectul aprobat şi cu cerinţele speciale ale beneficiarului, în conformitate cu prevederile normativelor şi standardelor în domeniu, cu mijloace tehnice adecvate şi cu respectarea normelor de sănătate , Securitate în muncă şi protecţia mediului. - Efectuează lucrările de instalare a echipamentelor sistemelor şi instalaţiilor cu atenţie şi profesionalism, conform graficelor de execuţie, cu mijloace tehnice adecvate, în conformitate cu proiectul aprobat. - Participa la activitatile de Punere in Functiune (PIF); - Executa modificari/reprogramari ale sistemelor de securitate instalate, in functie de solicitarile Beneficiarilor; - Asigura reinstruirea personalului tehnic desemnat de catre Beneficiari; - Incheie fise raport , PV;si mentine evidenta lor (situatii instalatii aflate in contracte de service in derulare). - Intocmeste liste de cantitati/devize de reparatie - Presteaza activitati de service in garantie si post garantie; - Colaboreaza cu toate departamentele din firma. - Respecta normele de securitate PSI/SSM; Cerinte - Studii medii / postliceala (profil tehnic); - Diplome: – Tehnician pentru sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor - Experienta in domeniu – minim 2 ani (pe profil!); - Permis de conducere (CAT B) – min. 3 ani; - Cursuri de profil/scolarizari ) – reprezinta un avantaj; - Cunostinte de masurari electrice si electronice, grupuri pompare; - Capacitate de lucru cu computer (MS OFFICE); - Disponibilitate la interventii de urgenta/remedieri defectiuni; Beneficii Oferite - Salariu motivant; - Mediu de lucru profesionist si dinamic; -Telefon si masina serviciu - Posibilitate de afirmare si acces la o gama larga de proiecte, atat din punct de vedere al diversitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.

 • Angajam electicieni si instalatori in constructii si tineri dornici de a invata meserie. CV email: . Tel: 0766361596 / 0723269865

 • Angajam supraveghetor pista karting zona Romexpo București sector 1 Responsabilități - prezintă un scurt filmuleț clientului - explica ce are de făcut clientul pe pista - echipează clientul cu costumul de protecție și accesoriile necesare - cronometrează timpul acordat clientului pe circuit - oprește cursa in caz de nevoie sau la expirarea timpului acordat - alimentează kartul cu combustibil Cerinte - studii medii preferabil in domeniul mecanici [ Nu e condiție obligatorie ] -cunostinte de limba engleza nivel conversațional - bun organizator - disponibil in a lucra în ture Beneficii Perioada de instruire Masa calda in restaurant Decont RATB și/sau metrou Decont taxi după ora 23 Abonament karting gratuit Salariu motivant discutabil la interviu Persoanele interesate sunt rugate sa ne lase un CV la adresa Tel 0724800660

 • Domus Stil Arhitectural SRL angajaza contabil. CV-urile se depun la sediul societatii din strada Bobalna, nr. 44 (langa cantina Electroutilaj).

 • Firma de organizari evenimente si aranjamente florale cu punct de lucru in Iulius Mall Timisoara, angajam colega program de lucru 6 ore pe zi (L-V) , un Weekend full și unul liber (1500 lei net). Jobul presupune crearea de aranjamente florale (flori in cutii, buchete de mireasa, lumanari nunta) vanzarea si organizarea de evenimente (nunta si botez),nu necesita experienta. Cerinte: -implicare -seriozitate -dornic sa invete -varsta minima de 18 ani Se ofera bonusuri in functie de vanzari si implicare. Persoanele interesate pot trimite un cv. : sau 0731217320

 • Salveaza cautarea