Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • 2

  Angajăm operator Call Center. Program: 8 ore/zi, Luni-Vineri: 08:30-17:00, 2 săptămani de acasă, 2 săptămani de la birou. Salariu: -2200 Ron NET, -700 bonus de performanță, -300 lei tichete de masă, -2000 lei primă de Paște și Crăciun, -25 zile concediu, -Pachet medical business Medlife. Sunați la numărul următor pentru mai multe detalii: Responsabilități: - Răspunde în timpul stabilit la apelurile telefonice primite, - Oferă informații exacte, corecte si rapide clientului , ceea ce implică identificarea imediată a nevoii/problemei/nemulțumirii clientului, condiția necesară realizarii acestui obiectiv fiind cunoasterea temeinica a tuturor informațiilor, Experiență: - Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu - Experiență de lucru în call center și cu precădere în call center dedicat domeniului asiguarări constituie un real avantaj, - Foarte bune abilități de comunicare, receptivitate, usurință în exprimare, etc..

 • 6

  Sc Egeria Tm Srl, cu sediul in Timisoara, Cal. Stan Vidrighin nr 1A angajeaza persoana pentru postul de OPERATOR CALCULATOR/FACTURIST(A) pentru Statie Betoane. Obligatoriu sa aiba cunostinte de EXCEL!!! Toate detaliile se discuta la nr. de tel. din anunt.

 • 78

  Descrierea jobului part time: Monitorizare magazine online, Emag.ro, Cel.ro, Domo.ro, Okazii.ro, Teamdeals.ro etc. Actualizare magazin online adaugare produse, prelucrare fotografii, actualizare / adaugare descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promotiilor actuale, adaugare/modificare preturi, Cunoștințe bune de Word, Excel. Alte activitati specifice, necesare bunei desfasurari. Prezenta obligatorie la birou, programul de lucru este de 4 ore/zi cu posibilitatea de trecere la programul de 8 ore. Adresa pentru interviu este: B-dul Ghencea, nr. 126 132, etajul 1, corp est, camera 5,6 si 7, in cadrul imobilului Home & Design Mall, sector 6, București. Beneficii: contract de munca pe o perioada nedeterminata, protectia munci, medicina munci, Salariul 1000 ron/net Adresa pentru depunere cv-uri:

 • 7

  Angajez secretara si agent vanzari utilaje industriale, masini de facut peleti/brichete. Linii tehnologice pentru fabricarea de peleti/brichete, prese ulei. Salariu fix plus bonusuri substantiale. Administrare site. Fara deplasari Birou in Satu Mare

 • 78

  Magazin cu profil de decoratiuni interioare cauta personal calificat pentru postul de vanzare online. Cerinte: -limba romana la perfectiune -experienta anterioara in gestionarea, dezvoltarea si utilizarea unui magazin online -creativitate, abilitati de argumentare si convingere, abilitati de comunicare si relationare; orientare catre client si atenie la detalii -cunostinte avansate PC respective program de facturare -abilitati de comunicare si de negociere dezvoltate Responsabilitati: - contacteaza clientii - proceseaza si pregateste comenzile pentru expediere - adauga produsele pe site - promoveaza magazinul in mediul online - urmareste comenzile de la plasarea acestora, pana la livrarea catre clienti si incasarea acestora; - ofera suport telefonic sau prin e-mail clientilor magazinului online, informatii despre produse si modul lor de folosire, consultanta in alegerea produselor in acord cu nevoile clientilor - analizeaza toate reclamatiile primite si gaseste impreuna cu clientul solutionari pentru rezolvarea acestora; actualizeaza periodic continut nou in magazin, cu scopul promovarii produselor: promotii si oferte de produse, bannere, articole periodice in blog, noutati in domeniu, e.t.c. - actualizeaza preturile si stocurile in baza de date a magazinului; Asteptam CV cu poza pe urmatoarea adresa de mail:

 • 16

  Cum ar fi să ai propria ta afacere în care: Alegi când, cât și de unde să lucrezi? Ai propriul tău business online de servicii financiare? Poți oferii servicii de calitate unui număr nelimitat de clienți? Poți dezvolta o rețea națională de parteneri? Inveți să contruiești o afacere care să-ţi aducă venituri anuale de cel puțin 50.000 de lei anual? Ești interesat să ai propria ta rețea de birou online de asigurări? Atunci scrie-mi un mesaj cu datele tale de contact la numărul de telefon 0754860618 şi îți voi prezenta contractul de colaborare cu cea mai inovatoare companie de brokeraj din România.

 • 1

  Esti in cautarea unui loc de munca? Angajam OPERATOR FACTURARE pentru o companie din Timisoara, ce activeaza in domeniul cosmeticelor. Cerinte: Este organizat, atent la detalii si respecta planificarile; Are o experienta minima pe o pozitie similara sau in activitati de back office; Cunostinte pachet Microsoft Office si PC. Responsabilitati: Preia zilnic extrasele bancare, le prelucreaza in sistemul informatic si opereaza manual tranzactiile nereconciliate; Opereaza corectiile incasarilor; Gestioneaza soldurile creditoare si compenseaza sumele la clientii cu solduri debitoare; Solicita informatii de la departamentul vanzari si call-center privind incasarile neclare in vederea operarii corecte; Opereaza rambursarea sumelor achitate in avans/eronat de catre clienti; Efectueaza analize privind incasarile si transmite catre managerul de departament datele solicitate la termenele stabilite; Respectarea politicilor interne si a procedurilor de lucru. Beneficii: Contract pe perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Bonus lunar de performanta; Tichete de masa; Card de sanitate; Program de lucru fix. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon

 • Ești în căutarea unui loc de muncă? Angajăm DECLARANT VAMAL pentru o companie din Timișoara, ce oferă servicii de logistică. Ești candidatul ideal dacă: Ai cunoștințe de operare Pachet Microsoft ( în special Word și e-mail); Ești organizat, atent la detalii și respecți planificările. Ești o persoană dornică de a se dezvolta profesional, experiența nu este obligatorie. Responsabilitățile tale vor fi: Întocmirea de declarații vamale; Gestionarea documentelor aferente mărfii; Întocmire raport săptămânal. Ce îți oferim? Pachet salarial atractiv; Tichete de masă ( 20 RON/ zi lucrătoare); Transport asigurat pe raza orașului Timișoara; Program de lucru în două schimburi ( 08:30-17: ). Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon .

 • S.C. CMP AUTOMOTIVE ANTIVIBRATION ROMANIA TOTAL S.R.L. societate romano-spaniola, specializata in domeniul automotive, angajeaza ANALIST CALITATE CANDIDATUL IDEAL: Studii superioare tehnice; Desen tehnic mediu / avansat citire si aplicabilitate; Experienta in domeniul automotive minim 1 an; Quality core tools (8D, MSA, CP, PFMEA, CPK, Gage [email protected]); Limba engleza nivel mediu; Experienta in folosirea instrumentelor de masurare; Capacitate buna de organizare, abilitati de relationare; Capacitate de lucru in echipa; Capacitate de analiza si sinteza; Experienta in domeniu reprezinta avantaj. RESPONSABILITATI: Analiza produselor defecte; Audit de produs fabricat final; Testare analiza receptii materie prima; Participa la rezolvarea plangerilor clientilor; Implementeaza si urmareste actiunile corectoare; Evalueaza lunar costurile de calitate si participa la reuninile legate de analiza acestora; Imbunatatire continua; Analizeaza capacitatea de procese; Realizeaza controlul registrelor, SPC si atribute; Gestionzaza respingerile interne; Realizeaza controlul asupra schimburilor de proces; Realizeaza gestiunea auditului zilnic de procese; Rezolva problemele de fabricare; Monitorizeaza activitatea auditorilor de proces BENEFICII: Salariu motivant; Tichete de masa; Transport asigurat; Al 13-lea salariu; Dezvoltare in cariera. Date de contact: Adresa: Sat Selimbar, str. Spaniola nr. 1 (in Parc Industrial Selimbar, DN1, km 302), jud. Sibiu, Telefon: Email: Web: www.cmpautomotive.es

 • Cerinte: Studii superioare Experienta pe o pozitie similara de minim 2 ani Bune abilitati de comunicare Abilitati de negociere si orientare catre rezultat Abilitati de lucru in echipa si capacitate de asimilare rapida a cunostintelor si de prioritizare a activitatilor Cunostinte solide de MS Office: Excel, documentare si comunicare in mediul internet Responsabilitati: Mentinerea si dezvoltarea relatiilor comerciale de colaborare continua cu furnizorii interni Negocieri cu furnizorii referitoare la preturi, termene de plata, bonusuri, materiale promotionale si plasarea de comenzi catre acestia Lansarea comenzilor de marfa catre furnizori, confirmarea comenzilor, solutionarea neconformitatilor Analiza produse in functie de vanzare (rulaj), analiza stocuri minime/maxime Intretine baza de date si dezvolta sistemul de evidenta al furnizorilor Prospecteaza piata si realizeaza comparatii de pret si produse intre furnizorii din portofoliu si cei potentiali

 • Candidatul ideal: Bune abilități de comunicare; Abilități de negociere și orientare către rezultat; Abilități de lucru în echipă; Capacitate de asimilare rapidă a cunoștințelor și de prioritizare a activităților; Capacitate de organizare; Cunoștințe solide de MS Office: EXCEL, documentare și comunicare în mediul internet; Persoană dinamică, analitică, atentă la detalii, cu spirit comunicativ și abilități organizatorice, cu dorință mare de dezvoltare personală; Perseveren ă în atingerea obiectivelor. Descrierea jobului: Organizarea, planificarea, conducerea i coordonarea activită ilor de aprovizionare, depozitare, distribu ie i transport, urmărind legalitatea documentelor întocmite; Urmărește și răspunde de lansarea comenzilor, catre furnizori; Daca te regasesti in descrierea noastra, te invitam la o discutie. www.madyt.ro

 • Angajez persoane pentru tehnoredactare part- time, jobul consta in redactare in mircosoft office world la dictare, e- mail, in utilizarea imprimantelor, etc. Plata se face pe ora, suma se discuta. La inceput ofer un instrunctaj in tot ceea ce am mentionat mai sus, dar cer un minimun de cunostinte in tot ceea ce priveste mai sus! Ma puteti contacta la numarul de contact de mia jos si sa- mi atasati un cv pe whatssap tot pe acel numar sau la adresa de e- mail mentionata. De preferat sa ma sunati si sa trimite-ti pe wpp raspund mai repede. OFER SI CER SERIOZITATE!

 • 19

  Clarismart Consulting angajeaza persoane cunoscatoare de limba italiana pentru postul de Economist. Cerințe: -absolvent de studii superioare economice, cu experienta de 3-5 ani -cunostinte de contabilitate financiara, de gestiune si fiscalitate -abilitate de a lucra intr-un mediu dinamic, cu termene limita -acuratete, promptitudine, seriozitate -spirit de echipa si individual, abilitati de comunicare Beneficii: - Salariu atractiv, corelat cu experiența - Tichete de masa. -Transport asigurat Responsabilități: -inregistrarea exacta si la timp a facturilor de furnizori privind :achizitiile de bunuri, mijloace fixe, prestari servicii , dupa verificarea prealabila a prevederilor legale aplicabile in vigoare -inregistrarea documentele de casa si banca si verificarea registrelor aferente -emiterea si inregistrarea instrumentelor de plata CEC, BO, OP -urmarirea soldurilor contabile la clienti si furnizori si trimiterea confirmarilor de sold anuale -intocmirea si inregistrarea deconturilor de cheltuieli si deplasare -verificarea jurnalelor de TVA -pregatirea situatiei pentru intocmirea declaratiei intrastat -arhivarea documentelor lunare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa [email protected] ro sau sa sune la nr. de tel. ,

 • 14

  Responsabilitati: - Introduce date in aplicatiile specifice proiectelor; - Verifica corectitudinea datelor introduse si efectueaza corecturi in momentul identificarii neconformitatilor. Cerinte: - Studii medii; - Cunostinte operare PC; - Rezistență la sarcini de lucru repetitive; - Experienta pe un job similar poate fi un avantaj. Program de lucru: Luni - Vineri 06:00-14:00 si 14:00-22:00 Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - bonusuri de performanta

 • Hi Sir/Madam, I'M DUMINDA EKANAYAKE WEERAMANTHREE Location: Sri Saranapala Mawatha Uraulla, Galigamuwa Town. kegalle, Sri lanka, 71000 Tel: +94772950647 Email: Age: 30. I'm very interested Hardworking and focused Administrative professional offering excellent communication, planning and prioritization skills demonstrated through almost 10 years of performance. Skilled at drafting reports and business correspondence, managing mail and updating tracking spreadsheets, Exceptional leadership skills with expertise in streamlining workflow to optimize personnel strengths. Skills Timesheet Processing Paperwork drafting Administrative task Relationship building Recordkeeping Database management Mail handling Accounting familiarity Bookkeeping Planning and coordination Payment verification Team works Computer & Internet Work History - Management Assistant ITN Sri Lanka Government Media Company. 2012 Current. Handling the Human Capital Management System. (Checked system errors) Issued Finger prints and Employee Numbers for newcomers. Updating Leave registers Preparing monthly Incentive reports Preparing Midyear bonus, Yearend bonus also Medical Bonus. Scheduling Night Shift Allowances. Preparing Transport Allowances. Attending to the duty of Legal department. Court Represented instead of The Organization. In addition to that involve some special organization administrative parts. Educational Qualifications Studied at St. Mary s High School in Sri Lanka. Passed Ordinary Level Exam -2007 Passed GIT Examination -2009 Passed Advanced Level Exam -2010 Business Studies - (A) Accounting - (C) Economics - (C) Academic Diploma in English Extra-Curricular Activities Played football & Athletic (Runner

 • 183

  Angajam Reprezentanti vanzari call-center- limba romana pentru promovarea serviciilor VODAFONE Ce iti garantam? Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program full-time 09-18, Luni-Vineri Bonusuri de performanta; Tichete de masa (20 RON/tichet) Acces la training: tehnici de vanzare, comunicare si negociere pe care le inveti la noi si le aplici oricand apoi;

 • Salveaza cautarea