Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 893 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Instal construct arad, angajează meseriaș în construcții. CERINȚE: SERIOZITATE SI PUNCTUALITATE.

  Repostat automat
 • 6

  Buna ziua,, Se caută urgent in Deggendorf - Passau - Straubing - Vilshofen operatori CNC strung / freza, mecanici de Camion instalatori de gaz.. Salariul 14-16 Eur brut pe oră + 25 Eur net diurna pe zi. Cazarea plătită de angajator. Se cere limba Germană la nivel conversațional spre mediu. Se oferă: Banii de Crăciun Sporuri de noapte, duminică și sărbători (25/100/125%) Banii de concediu. Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • 1

  Cabinet contabilitate - prestam servicii firme mici si mijlocii, Contabilitate si Salarizare / Timisoara si Arad CONTABILITATE * evidenta furnizorilor si clientilor, registru de casa, nir, bonuri de consum * evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si calculul amortizarii * intocmirea balantei lunare de verificare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii * intocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar * calcularea taxelor de plata catre stat si intocmirea / transmiterea ordinelor de plata pentru achitarea taxelor la termenele prevazute de lege * intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale * intocmirea/depunerea situatiei financiare semestriale * intocmirea/depunerea bilantului contabil * consultanta privind legislatia financiar-contabila, legata de obiectul de activitate * reglarea / urmarirea fisei pe platitor ANAF * informarea lunara a conducerii societatii despre rezultatele financiar-contabile * intocmirea de rapoarte suplimentare, solicitate de conducerea societatii * asistenta la intocmirea dosarului de inventariere anuala obligatorie * arhivarea documentelor financiar-contabile * salvarea si securitatea datelor prelucrate, pe un hard extern. SALARIZARE *preluarea sau intocmirea pontajelor pentru intocmirea statului de salarii *intocmire state de plata si calcul contributii catre ANAF *intocmire Declaratie lunara *intocmirea contractelor de munca si transmiterea acestora in Revisal *intocmire acte aditionale, decizii sau alte acte specifice si transmitere in Revisal *consultanta privind legislatia muncii; *intocmirea dosarului de personal *intocmirea fiselor de post *consiliere in elaborarea regulamentului de organizare interna *consiliere privind documentele necesare la angajare in functie de specificul fiecarei functii *eliberarea adeverintelor de salarii angajatilor Preturi avantajoase si negociabile, in functie de activitatea societatii Dvs Cu contract de prestari servicii si Factura emisa lunar Contact la email Orar: 8-22

 • suduri : inox,aluminiu carbon( porti ,garduri ,balustrade etc)

 • 1

  Caut medic endodont,specialist sau rezident pentru contract de colaborare în clinica stomatologica dotata cu microscop Leica,în loc .Arad.

 • 2

  Naiya recrutează Operatori Injectie Mase Plastice! Cerințe: - disponibilitate pentru 3 schimburi( 7,5 ore pe zi/ 30 minute pauza); - domiciliu in Arad sau in apropiere; - experienta într-o fabrică de productie; - stare de sanatate buna; Se ofera: - salariu de inceput 2.500 lei brut(mărire după 3 luni, mărire salarială anuala); - tichete de masa 15 lei; - bonusuri de prezenta, calitate si eficienta de până la 750 lei brut; - bonus suplimentar minim 250 lei net; - orele suplimentare plătite dublu; - spor de noapte 40%; - spor de weekend 10%; - transport decontat; - al 13 lea salariu; - bonusuri de sarbatori; - analize medicale gratuite; - echipament de lucru; Candidati interesați pot aplica iar in cel mai scurt timp vor fi contactați.

 • Naiya recrutează Operatori în Producție(barbati) pentru asamblare de componente! Ce trebuie sa faci? Opereaza masinile de asamblare conform instructionilor de lucru; Asigura buna functionare a echipamentelor si raporteaza orice avarie; Inspecteaza vizual piesele produse, asamblate; Raporteaza orice defect aparut superiorului direct Completeaza fisele de productie si restul documentelor necesare Cerinte: Scoala profesionala/Liceu Cunostinte minime operare calculator Experienta in fabrica de productie Experienta intr o fabrica de producție constituie avantaj Disponibilitate de a lucra pe schimburi Persoana organizata, spirit de echipa Se ofera: Salariu de început 2800 brut; Salariu după 3 luni 3000 brut; Tichete de masa 20 lei; Al 13 lea salariu; Bonus de producție 25%; Ore suplimentare 200 %; Asigurare medicala gratuita; Transport gratuit din Arad; Persoanele interesate pot aplica sau suna la .

 • 1

  Naiya recrutează Operatori in Productie pentru asamblare si montare de componente! Cerințe: - disponibilitate pentru 3 schimburi( 7,5 ore pe zi/ 30 minute pauza); - domiciliu in Arad sau in apropiere; - experienta într-o fabrică de productie; - stare de sanatate buna; Se ofera: - salariu de inceput 2.500 lei brut(mărire după 3 luni, mărire salarială anuala); - tichete de masa 15 lei; - bonusuri de prezenta, calitate si eficienta de până la 750 lei brut; - bonus suplimentar maxim 500 lei net; - orele suplimentare plătite dublu; - spor de noapte 40%; - spor de weekend 10%; - transport decontat; - al 13 lea salariu; - bonusuri de sarbatori; - analize medicale gratuite; - echipament de lucru; Sunt oferite un minim de informații iar persoanele interesate pot aplica sau suna la numărul de telefon .

 • Angajam Pizzar in Vienna - Austria. Oferim cazare + salariu atractiv. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon Nino. ninos.at - Pagina de internet a Restaurantului.

 • 2

  Angajam Pizzar in Vienna - Austria. Oferim cazare + salariu atractiv. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon - 436767625257 Nino. ninos.at - Pagina de internet a Restaurantului.

 • 2

  Ofer cazare și masă gratuit, unui bărbat pensionar, în schimbul ajutorului la o Pensiune și gospodărie din zona Pârneava-Arad.

 • 1

  Angajam pentru agricultura in Spania cu sau fara experienta , baietii , fete , cuplurii , grupuri si familii , pentru cules , Ceapa , Usturoi , Capsuni , Struguri , Pepeni , Pepeni Galbeni , Visine . Se lucreaza la salariu sau la norma , este la alegerea angajatului. Se ofera salariu intre 2000.euro si 2800.euro Lunar . Salariu il poti primi saptamanat intre 500.euro si 700.euro saptamanal. Se ofera zilnic 20.euro pentru hrana si necesitati personale. Se ofera cazare cu conditii standar Gratiuit. Se asigura transport Romania Spania Gratuit. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata 3.luni , 6.luni , 1.an . Angajam persoane domnii , doamne , baietii , fete , cuplurii , grupurii si familii serioase , urgent cu sau fara experienta . Pentru colaborare si angajare si interviu ma puteti contacta non-stop la numarul de Telefon: sau pe Watsapp:

 • 2

  Angajez mecanic auto pentru camioane si utilaje constructii drumuri

 • Se cauta o persoana in domeniul sertizarii furtune. Munca se desfasoara intr-un singur schimb: 8.30-16.30, fara ore suplimentare intr-un mediu placut. Se asigura instruire. Se cere seriozitate si dorinta de munca si invatare. Nu raspund la mesaje va rog contactati-ma prin telefon. Locul de munca e in locatie fixa in Arad

 • 22

  Cautam ingrijitori de cai pentru Germania. Salar ; 9.35 euro brut la ora Cazare intre 150 si 200 de euro pe luna

 • 6

  Cautam personal pentru muls in Germania. Se ofera ; 9,19 euro brut la ora Cazare intre 150 si 200 de euro pe luna

 • 5

  Cautam ingrijitori batrani. Cerinte ; femei cu nivel de germana incepator, mediu si avansat. Salariul in functie de nivelul de limba germana/ .

 • locuri de muncă cireșe Olanda se caută persoane urgent în agricultură în Olanda munca începe luna viitoare în iulie10 toate persoane un loc de muncă în Olanda la agricultură nu poate persoane care interesată pentru loc de muncă în Olanda pot să vă dau numărul lui angajatorului pe numărul meu personal puteți suna la 9:00 dimineața până la 11:00 seara

 • 10

  Caut tanar cu abilitati tehnice si organizatorice,dornic sa invete o meserie,pentru a lucra in atelier de ceasornicarie. Mai multe detalii la tel.0722449292

 • Tractări remorci intern

 • Salveaza cautarea