Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 689 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Firma germana cu sediul in zona Frankfurt angajeaza din 01.11.2022 muncitori necalificati pentru munca in depozit: 1. depozit anvelope destinate autoturismelor: - se incarca / descarca manual anvelope de diferite dimensiuni in/din tir - munca destinata barbatilor - varsta: 20-45 ani - nu sunt necesare cunostinte de limba germana - permisul de conducere reprezinta un avantaj la angajare - seriozitate, flexibilitate x Se deconteaza testul covid pcr si contravaloarea biletului de transport din Ro-D Beneficii: - contract german pe o perioada nedeterminata - asigurare medicala, cont bancar, Anmeldung - cazare : 2 pers in camera - internet + toate utilitatile - masina de serviciu pentru naveta munca - program munca 8 h , L-V - salariu 1400-1500 eur net Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de L-V intre orele 09:00- 18:00 la nr:

 • 1

  FIRMA DE CONSTRUCTII DIN BACAU ANGAJEAZA INGINER CONSTRUCTOR -PERIOADA NEDETERMINATA. RELATII LA TELEFON :

 • 1

  Fittermaster recrutează inginer din domeniul construcțiilor pentru coordonarea echipelor de montaj. Absolvent de studii universitare în domeniul tehnic - inginerie Experiență de minim 1 an în domeniul construcțiilor/montajelor; Capacitate de planificare; Bune abilități de operare Microsoft Office, Outlook; Cunoștințe de bază proiectare, desen tehnic. Responsabilități: Programează efectuarea montajelor conform graficelor; Instruiește șefii de echipă după programul anual de training; Administrează mașinile și sculele din dotarea echipelor de montaj; Manageriază planul de reducere a neconformităților generate de montaje. Beneficii și avantaje: - Asigurare medicală de sănătate; - Bonus de performanță; - Contract pe perioadă nedeterminată. Contact: Tel. e-mail:

 • 1

  Societate comerciala avand ca activitate principala vanzarea de piese auto,angajeaza: -operator facturare,cu fara experienta. Salariu motivant. Asteptam cv-uri la:

 • 1

  SC FOR SAFE SECURITY SRL, angajeaza in conditii avantajoase, sef de obiectiv pentru Bacau. Relatii la telefon

 • 1

  Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:

 • Cerinte: - Studii medii finalizate (liceul) profil electric sau scoala profesionala de profil - Experienta in instalatii electrice de JT/MT constituie avantaj - Electrician autorizat ANRE - constituie avantaj - Apt pentru lucrul la inaltime - Abilitatea de interpretare scheme electrice monofilare si multifilare - Experienta in realizarea conexiunilor electrice conform documentatiei tehnice - Permis auto cat B Atributii: - Realizarea si intretinerea retelelor de energie electrica JT/MT (LEA/LES) - Montare si punere in functiune PTAb-uri si PC-uri - Montare si punere in functiune a echipamentelor (celule MT, transformatoare, tablouri JT, aparataje) - Eecutarea lucrarilor de constructii montaj, revizii tehnice si reparatii in instalatiile electrice de JT/MT, conform documentatiei tehnice - Montarea si punerea in functiune a diverselor instalatii electrice - Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite - Mobilitate si disponibilitatea de a participa la interventii in caz de avarii. Informatii suplimentare: ** Doar cei selectați vor fi contactați!

 • 3

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: muncitori calificati si necalificati in constructii Relatii la telefon

 • 1

  Echipa noastra este in cautare de un nou coleg, cu experienta in vanzarea de tamplarie PVC si Aluminiu. Trebuie sa fii o persoana comunicativa si un bun negociator. Permisul de conducere cat. B este obligatoriu. Responsabilitati : identificarea potentialilor clienti, negocierea proiectelor, incheierea contractelor, urmarirea procesului de fabricare, evidenta platilor si livrarea comenzilor. Daca te regasesti in aceste cerinte si ti doresti sa lucrezi cu o echipa energica si motivata, te asteptam sa ne contactezi.

 • 4

  SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Curse pe rutele Germania - Elvetia Germania - Italia Benelux prelata ( porturi/schimb remorci ) Cerinte - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca - card bancar Alpha Bank, euro/ lei Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate 75 - 80 eur + salariul pe tara - diurna 75 de eur la zi + bonusuri, la cursele pe ruta Germania-Italia, Germania-Elvetia! - diurna 80 de eur la zi la cursele pe Benelux, unde se lucreaza cu porturile si se face schimb de remorci ( Ewals ) Se bonuseaza : - schimbul de paleti ( 10 EUR fiecare schimb / [Palettenschein ) - 5 EUR/ZI pentru incadrarea in nr de km primiti la comanda - 5 EUR / ZI pentru cine sta perioada mai lunga de timp la lucru - 3 EUR / ZI bonus prezenta pentru cine lucreaza peste 2 luni si se reintoarce la lucru dupa 2 saptamani - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6/8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna de 300 de EUR, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda avans saptamanal pentru decontare - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - nu se lucreaza pe perioada sarbatorilor de iarna - se ofera telefon cu minute si internet inclus in UE - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal - pauzele de 45h se fac in fiecare weekend in autohofuri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara, au in dotare si carduri de flota pe fiecare masina pentru cheltuielile firmei. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon Ionut729157428

 • SC SUINPROD SIRET SRL cu sediu social in sat Gheorghe Doja , com Racaciuni , judetul Bacau ce are ca obiect de activitate cresterea si ingrasare suinelor prin cele 3 ferme de productie (Cleja, Ardeoani si doja) cauta in permanenta specialisti in domeniu si angajeaza pe perioada nedeterminata - MEDIC VETERINAR/INGINER ZOOTEHNIST Atributii: - participa alaturi de specialisti din ferme la mentinerea si imbunatirea activitatii de cresterea si ingrasarea suinelor Cerinte: - studii superioare de specialitate (Facultatea de Zootehnie/Medicina Veterinara) - experienta in ferme de productie (constituie un avantaj) - persoana dinamica, dornica de acumulare experienta in domeniul zootehnic - disponibilitate la naveta (preferabil din Bacau si imprejurimi) Oferim: - salariul negociabil (in functie de experienta; salariul minim pe sector de activitate este de 3000 lei si facilitati fiscale conform codului fiscal) - tichete de masa - in valoare de 30lei/tichet /zi lucratoare - program de lucru - 8h/zi -7.30-16.30 din care 1h pauza de masa - asigurare transport din Bacau la fermele de productie si retur Asiguram si dorim seriozitate! Interviurile se vor tine la sediul central al societatii. CV-urile insotite de scrisoare de intentie se trimit pe adresa de e-mail: Relatii la telefon: de luni-vineri -8.00-16.00

 • Echipă serioasa realizam finisaje interioare gletul var gresie faianță sanitare parchet uși rigips calitate și profesionalism

 • Angajez pizzer cu experiență / se poate oferi cazare Pizzeria se afla in Moinești/ Bacău Mai multe detalii la nr.ul de tel

 • 2

  ROYALSCAF angajează pe termen nelimitat muncitori necalificați pentru manipulare schela metalică în santierele din Bucuresti. Este o munca grea și recomandam varsta maxima de 35 ani pentru angajare. Se oferă:
 - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție / copii;
 - cazare pentru persoanele din provincie (condiții bune);
 - salariu 170-200 lei/lei în funcție de randament cu achitare de 2 ori pe luna;
 - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu;
 Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru angajări contactați inginer Mihai la 0733857261 între orele 8:00 - 17:30.

 • Angajăm: - manipulant mărfuri, - confecționer articole din piele și înlocuitori pentru mașinile de injectat talpă și benzile de confecționat încălțăminte cu talpă lipită, - cusători piese la încălțăminte de cauciuc, - mecanici întreținere și reparații utilaje, - confecționeri articole din piele și înlocuitori, - muncitori necalificați în industria confecțiilor. Așa cum e legal și v-am obișnuit, viitorii angajați vor beneficia de contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, transport gratuit la și de la locul de muncă, asistență medicală gratuită, câștiguri salariale decente, sporuri salariale conform legislației, bonuri de masă, stimulente de performanță, bonusuri, premiu anual. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate în Bacău, Calea Moldovei, nr. 45, zilnic între orele . Ne puteți găsi și la tel. .

 • caut fete de noapte, contract 6 luni cu posibilă prelungire,asta la alegerea dvs.Nu se plătește chirie ..Pentru mai multe detalii in privat.

 • 2

  Timbercraft Art SRL angajează personal în producția de mobilier din PAL, MDF sau lemn masiv. Experiența nu este necesară însă aceasta reprezintă un plus în ceea ce privește selecția candidaților. Salariu atractiv pe masura experientei. Tichete de masa. Mai multe informatii se ofera la telefon!

 • 10

  Angajam muncitori in santiere de constructii in nordul Italiei pentru: izolatii termice (placari cu polistern, plasa cu adeziv, decorativa), gresie, faianta. Se ofera cazare gratuita. Locurile de munca sunt stabile si de durata, se face contract de munca italian. Salariul poate ajunge si la 2.500 euro. Interviul se face numai la nr. de Whatsapp: .

 • 2

  Angajez sudor confectii metalice. Detalii la telefon 0773941756, sau la sediu str Ciprian Porumbescu nr 14, cartier Izvoare

 • Salveaza cautarea