Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Eșți în căutarea unui loc de muncă stabil ,într-o companie stabilă și cu experiență pe piață vânzărilor? Atunci acest loc de muncă ți se potrivește! O să îți spunem ce trebuie să îndeplinești pentru a veni în echipa: -școală profesională /liceu, -să ai experiență în vânzări, -să știi să relaționezi cu clienții, -să îți placă curățenia la locul de muncă, -să fii ordonat. De ce să aplici la acest loc de muncă? Pentru că: -o să lucrezi cu tehnologie de ultima generație, -lucrezi într-o companie cu experiență și viziune, -o să urmezi programe de pregătire continuă(cursuri de perfecționare,cursuri de vânzări,team builging,etc), O să te răsplătim pentru muncă și devotamentul tău cu: -salariul fix + bonus din vânzări -pentru cei care fac naveta se decontează transportul, -program fix : L-V : 08.00-17.00 și S: 8.00-12.00 (se lucrează o sâmbătă da una nu) -echipament de lucru -concedii legale planificate. Așteptăm cv-ul tău pe adresa de mail: echipacim@gmail.com

 • Colegul nostru trebuie sa: 1.Supravegheze executia lucrarilor pentru care este desemnat; 2.Verifica calitatea lucrarilor, incadrarea in termene si buget; 3.Raspunde de respectarea tehnologiilor de executie; 4.Planifica, urmareste si coordoneaza activitatea personalului din subordine; 5. Supravegheaza din punct de vedere tehnic lucrarile in curs si realizeaza situatii de lucrari; 6.Se asigura ca termenele de finalizare a lucrarilor sunt respectate. Suntem o echipa de profesionisti si ne dorim un profesionist de aceea trebuie sa ai : 1.Studii superioare de profil tehnic; 2.Capacitate decizionala, spirit organizatoric si abilitati de conducere; 3.Capacitate lucru in conditii de stres; 4.Abilitati tehnice; 5.Rezolvare probleme administrative la sediu si pe teren; 6.Spirit de echipa si de colaborare; 7.Permis categoria B (reprezinta cerinta obligatorie); 8.Disponibilitate pentru program prelungit si deplasari in tara. Pentru ca esti cel mai bun si salarizarea va fi pe masura.

 • Ce ne dorim de la tine!  Sa fii cunoscator al LIMBII FRANCEZA nivel avansat ; Sa ai experienta intr-un post similar constituie un avantaj; Sa ai abilitati de convingere; Sa comunici clar si concis, atat in scris cat si verbal;  Sa te  adaptezi usor in functie de situatie si sa fii deschis catre noi idei si persoane;  Sa iti cunoasti punctele forte si sa stii de ce esti capabil si ce poti  sa realizezi. Sa ai studii superioare finalizate.

 • Colegul ideal, pe tipicul nostru de activitate, are în mod obligatoriu PASIUNEA PENTRU DEZVOLTARE SOLUȚII SOFTWARE, și plăcerea de a crea. E important să ai imaginație dar și o orientare de a închide cu succes taskurile primite. Experiența în software generează dexteritate, experiența în tehnologie generează soluții optimizate. Rezultatele sunt importante, iar în creație nu poți forța. Obiectivele care le urmărim au în vedere anumiți indicatori de performanță, care-i analizăm împreună. Colegul nostru trebuie sa fi lucrat cel putin un framework MVC, sa aiba cunostinte medii de jQuery/JavaScript,sa detina cunostinte de lucru in MySQL sau alte tipuri de baza de date. Responsabilități: 1) identifiare erori aplicații web dezvoltate în PHP 2) utilizare softurilor companiei pentru corectare erorilor și oferirea de soluții tehnice 3) menținerea și actualizării sistemului de ticketing intern, în vederea generării devizelor de mentenanță 4) punctualitate 5) cunoștințe de PHP, și framework-uri bazate pe PHP Beneficii: 1) program fix 9-17 de luni pana vineri 2) poziție birou bună, în centrul orasului Bacau 3) pauza de masa (asta inseamna ca lucrezi doar 7 ore pe zi si esti platit 8) 4) interacțiune directă cu conducerea (business mic)

 • Ne dorim alaturi de noi : -absolvent de studii medii pe profil , calificari si certificari in domeniu ; – coleg care sa aiba cunostinte de mentenanta a sistemelor electrice ; – o persoana ordonata, organizata, cu abilitati de comunicare; – experienta in domeniu constituie un avantaj ; Te Vom Recompensa Pe Masura: – salar in functie de calificare; – asigurare de sanatate privata; – tickete de masa; -prime de sarbatori(paste, craciun)

 • NOU! Tot mai multe companii din Belgia angajează Șoferi CE (codul 95) pentru zona BENELUX. Se oferă: Contract de muncă înregistrat în Belgia Salariu la nivel european, taxe plătite la zi Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus de final de an Concediu de odihnă Alocație pentru copii în Belgia Se cer cunoștințe de limba elgleza sau franceza NU PERCEPEM COMISION! CV la ovidiu.neculaescu@all-eu-recruitment.com Detalii la 0749 214 025 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Va intereseaza un loc de munca sigur si bine platit in strainatate ? Doriti sa fiti apreciat la locul de munca pentru eforturile dumneavoastra ? Doriti un trai mai bun fara sa aveti griji pentru ziua de maine ? Noi suntem solutia dumneavoastra . Suntem in colaborare cu angajatori de prestigiu din Germania care sunt in cautare de muncitori necalificati in fabrica de ciocolata din Aachen . Programul de lucru este de 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana, cu weekend liber. Salariu motivant de 1500 euro net pe luna ! Se ofera cazare gratuita , instruire la locul de munca , contract de munca incheiat direct cu angajatorul german pe o perioada nedeterminata, ajutor si consultanta din partea echipei noastre in tot ce tine de acomodarea dumneavoastra in strainatate. Daca exista dorinta , seriozitate si va incadrati in varsta cuprinsa de 18-59 de ani , nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau informatii la numarul 0736945007 sau 0756667940 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00

 • Sunteti in cautarea unui loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra .Va oferim un loc de munca in Germania pentru soferi categoria B la distributie vopsele din Leipzig. Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu weekendul liber. Plecarile se fac din toate judetele,inscrierea si depunerea actelor se face cu cel putin o saptanana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0748652357 sau 0754565317 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Companii din Belgia angajeaza Operatori/ programatori CNC pentru strung sau freza - diverse sisteme CERINȚE: • Experiență în domeniu de 1-2 ani • Cunoștințe bune de LIMBA ENGLEZĂ • Noțiuni desen tehnic • Disponibilitate pentru lucru în schimburi (doar pentru unele dintre posturi) OFERTĂ: • Asigurare inclusă • Cazare asigurata cu toate utilitatile incluse • Contract de muncă în Belgia – Beneficii conform legislației belgiene (holiday money, child benefit, annual bonus, etc) CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Companie belgiana angajeaza Electromecanic linie producție (domeniul alimentar)! Cerințe: - Cunoștințe de limba franceză (nivel conversațional) - Experiență minimum 3 ani în domeniu Se asigură: Cazare organizată în camere single complet utilate, internet, apă, gaz și electricitate Transport decontat România – Belgia (după primele 4 săptămâni de lucru), în limita a 125 euro Bonus de sfârșit de an calculat 8,33% din salariul brut anual Prima de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • SC IBM Group Asist Impex SRL Bacau, partener RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER SRL JOB NOU – Asistent in brokeraj / Partener francizat Cautam colaboratori, ambitiosi cu initiativa, care sunt dornici sa devina buni profesionisti. Daca tu esti cel pe care il cautam, te informam ca avem pentru tine un job part time/full time cu program flexibil care ar putea sa te ajute sa dezvolti o adevarata cariera in domeniul vanzarilor. Aplica acum pentru postul de Asistent in brokeraj / Partener francizat si dezvoltati o cariera intr-unul dintre cele mai dinamice domenii de pe piata muncii, recompensele sunt pe masura! Locatie: toate judetele, inclusiv Bucuresti Cerinte minime asistent in brokeraj: - Capacitate de prioritizare a activitatilor; - Cod RAF reprezinta un avantaj; - Excelente abilitati de comunicare; - Studii superioare / medii; - Cunostinte Microsoft Office: Word, Excel; - Abilitati de organizare a timpului, sarcinilor, activitatilor zilnice; - Abilitati antreprenoriale; - Spirit de echipa, perseverenta, proactivitate si orientare spre rezultate. Competente/abilitati Partener francizat: - Studii superioare / medii; - Experienta similara: minim 2 ani (cod RAF/RAJ experienta juridica in domeniul asigurarilor reprezinta un avantaj); - Abilitati excelente de lucru atat individual, cat si in echipa; - Foarte bune abilitati de comunicare, gandire analitica si sinteza; - Orientare catre rezultat, integritate si etica; - Orientare catre client; - Alte calitati personale: seriozitate si perseverenta. Esti un intermediar cu un volum de prime de asigurare intre 50.000 – 100.000 lei atunci esti candidatul perfect pentru partener francizat! Oferim comisioane atractive, posibilitatea de dezvoltare intr-o companie moderna, flexibila si dinamica, cu un mediu de lucru profesionist, adaptata la realitatile pietei de asigurari din Romania. Recompensam performanta printr-un program special de bonusare! Trimite CV-ul insotit de o scrisoare de motivatie la adresa de e-mail daniel.bucataru@renomia.ro . Toate persoanele care aplica vor fi contactate! Tel.0754860618

 • Esti in cautarea unui loc de munca in UK? Contacteaza-ne acum, avem oferte diverse pentru asistenti medicali cu PIN. Beneficii: -Salarizare atractiva - Contract permanent si full time - Posibilitatea de a te dezvolta profesional; - Cazare asigurata contra cost; -Suport la deschiderea unui cont bancar si NINO; - Asistenta pe toata durata procesului de angajare, cat si dupa angajare; Cerinte: - Engleza la nivel conversational (B1 – B2); - NMC PIN; Trimite CV pe: contact@globaltsuk.com Tel: +44 7469880908, RO fix: 0371781840, UK fix: +44 1484829153 SUCCES!

 • Doresti sa lucrezi ca si infirmier (care assistant)? Avem 18 pozitii disponibile pentru infirmieri cu sau fara experienta in zona Chester si Manchester. Interviurile se sustin saptamana aceasta pe Skype sau telefon. Beneficii: Incepere imediata Salarii avantajoase intre L8.10/h si L9.50/h, in functie de experienta Contracte permanente (angajat direct) si full time Ore suplimentare platite cu 10% din salarizarea pe ora Concediu de odihna si medical platit Curs de intrducere in standardele sanitare britanice Cazare asigurata contra cost Cerinte: Engleza la nivel mediu (B1) Experienta profesionala sau non-profesionala (familie/ prieteni) Nu percepem taxe sau comisioane. Detalii de contact: contact@globaltsuk.com, mobile: +447469880908 , nr fix RO: 0371781840, nr fix UK: +44 1484829153

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajam operator statie sortare-concasare. Restul detaliilor se discuta la sediul firmei. Va asteptam cu un telefon la 0721 275 362.

 • Oferim posibilitatea angajarii unei persoane cu simt de raspundere si implicare, cu mari posibilitati de dezvoltare profesionala, intr-o societate solida ce se afla intr-o continua expansiune. Inginer constructor - pentru postul de sef santier, manager de proiect, absolvent Facultatea de Constructii. Experienta: cunostinte specifice privind procesul de autorizare proiectare si executie a lucrarilor de constructii. Disponibilitate de relocare in functie de proiectele contractate de societate, permis auto categoria „ B”. Salar EUR 1000 - 2500 Net Detalii companie: Suntem un grup de firme ce activeaza in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri și poduri, cu acoperire internațională.

 • Oferta de lucru in strainatate!Angajam persoanal,femei barbati sau cupluri pentru Germania la fabrica de carne.Avem nevoie de persoane pana in 55 de ani pt postul de macelar si persoane necalificate pt lucru la etichetat ambalat carne.Salariu este de 1800euro+diurna,se lucreaza de luni-vineri.Angajatorul ofera cazare gratuita cu internet,o masa pe zi si tichete de performanta pentru autogospodarie. Detalii:0728513959 0741367595 0755491146

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. - Pregatirea si verificarea aparatului de sudura; - Curatarea si verificarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati; - Reglarea tensiunii/intensitatii curentului electric; - Sudarea si taierea metalulului; - Consolidarea partilor uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlul pieselor finite. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe un post similar; - Abilitatea de a citi un desen tehnic; - Acuitate vizuala; - Corectitudine si seriozitate; - Spirit de lucru in echipa. Se ofera: - Salarizare motivanta; - Diurna (daca va fi necesar); - Ore suplimentare platite; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Salveaza cautarea