Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam Tineri si cupluri in Cehia La > >Fabrica de confectii piese Auto si Cablaje >Cupluri/ la Abatoare Pui +1masa gratis+cazare gratis >Agricultura,la cules legume Fructe/Ceapa/Capsuni/Ridichi/ Norma cu salarii deeuro net >Constructii/zidari/Pietrari/ Fierar betonist,salahori,1200 eu/net > Transport gratis , cu retinere din salar /Cazare gratis. Se primeste saptamanal cate 1000 K=40 Eu=180 lei din salar pentru mancare si diverse. Program 10-12 ore inclusiv Sambata Cantina in Fabrica cu reducere 50% din meniu. NU SE PLATESTE COMISION Plecarea imediatPlecare saptamanal.

 • SC angajeaza inginer constructor pentru santier in Bucuresti Se ofera cazare si salariu incepand de la 4000 RON

 • Electrician auto-nivel de cunostiinte mediu,caut loc de munca in Cluj-Napoca

 • Companii din Belgia angajeaza Tehnicieni cu experiență în mentenanța industrială (domenii - electric, mecanic, hidraulic, automatizări). Cerințe: experiență în domeniu și nivel bun de limba engleză Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Electrician auto-nivel de cunostinte mediu,caut loc de munca in Cluj-Napoca

 • Firma de instalații electrice și sanitare cu experiență occidentale cu lucrări executate în GERMANIA caută lucrări

 • Poziție: Salahor, Tara: Olanda harta_politica_Olanda Locatie: nord-ul Olandei Poziții disponibile: 10 Salariul: €460 euro NET pe saptamana. Ce oferă Angajatorul: Perioada contractului: minimum 12 luni, Se lucrează 40 de ore pe săptămâna, Se pot face ore suplimentare Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare: asigurată de angajator, gratuit, singur in camera, Transport de la cazare la locul de muncă:asigurat Costul transportului Romania-Olanda este suportat de candidat, și rambursat de către angajator după o lună lucrată in suma de 125 Euro per persoana, Concediul este plătit Echipament de protectie Masina de serviciu Condiții de recrutare: Cunoștințe medii de limba engleză, Experiență în domeniu Permis de conducere Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: – Ne trimiteți cv-ul in limba engleză sau germană completat, și o poză cu dvs.

 • S.C BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL Romania, Cluj county, Cluj-Napoca, Str. Gh. Doja (Regele Ferdinand), nr. 21,et. 1, apt. 6, Mobile : 0040726354188, 0744109480 Phone : 0040264459592,Fax: 0040264459593 Skype Id: businessactivconsult Email: recruit@bacltd.ro Website: Pozitie : Zidar Tara: Germania Locatie : 27308 Kirchlinteln Pozitii disponibile: 2 Locul de munca: Companie privata Salariu Brut :11,75 Euro pe ora plus 24 Euro Net Diurna pentru 8 ore Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: determinata 5 luni Se lucreaza 40 de ore pe saptamana Posibilitate de lucru ore suplimentare Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator gratuit Costul transportului este suportat de angajat si restituit de catre angajator dupa prima saptamana Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza/ germana Experienta de cel putin 3 ani Masina personala, Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza / germana completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Firma de paza, angajeaza urgent Sef de obiectiv, sef de tura si agenti de securitate. detalii la tel: 0725201177

 • Pozitie :Tinichigiu/Vopsitor auto Tara: Marea Britanie, Irlanda de Nord Locatie : Castlewellan Pozitii disponibile: 1 Locul de munca: Fabrica Salariul BRUT : 10.50 lire sterline pe ora Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Se lucreaza intre 45-55 de ore pe saptamana, Posibilitatea de a face ore suplimentare Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator GRATUIT Masa este responsabilitatea angajatului Costul transportului este suportat de angajator si rambursat de candidat pe o anumita perioada Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza Experienta in domeniu minimum 3 ani Cunostinte citire desen, fabricare, masurare, sudura Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Business Activ Consult www.bacltd.ro Poziție : Dulgher Acoperis Tara: Germania harta_politica_Germania Locație : 33175 Bad Lippspringe Poziții disponibile: 5 Locul de munca: Companie privata Salariu Brut :12,90 Euro pe ora plus 24 Euro Net Diurna pentru 8 ore Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: determinata 5 luni Se lucreaza 40 de ore pe săptămâna Posibilitate de lucru ore suplimentare Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare : asigurata de angajator gratuit Costul transportului este suportat de angajat și rambursat după prima săptămâna Condiții de recrutare: Cunoștințe medii de limba engleza sau germana Experienta de cel puțin 3 ani Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba engleza / germana completat, si o poza cu dvs.

 • Poziție : Sudor MIG MAG Si Sudor TIG Tara : Olanda harta_politica_Olanda Locație: Poziții disponibile: 5 Locul de munca: Construcții Salariu Net: 480-550 euro net/ săptămâna. Cu autorizație valabila si stampilata salariul poate fi si peste 550 euro net/ săptămâna Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Se lucreaza 50 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare : asigurata de angajator GRATUIT Costul transportului este suportat de angajat Concediu plătit, Condiții de recrutare: Obligatoriu: Autorizație de Sudor MAG(136) sau TIG (141) reprezinta un avantaj Cunostinte medii de limba engleza sau germana Experienta pe poziția de Sudor MIG- MAG sau TIG Mașina proprie Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • S.C BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL Romania, Cluj county, Cluj-Napoca, Str. Gh. Doja (Regele Ferdinand), nr. 21,et. 1, apt. 6, Mobile : 0040726354188, 0744109480 Phone : 0040264459592,Fax: 0040264459593 Skype Id: businessactivconsult Email: recruit@bacltd.ro Website: Pozitie : Pavator Tara: Germania harta_politica_Germania Locatie : 32657 Lemgo Pozitii disponibile: 2 Locul de munca: Companie privata Salariu Brut :11,75 Euro pe ora plus 24 Euro Net Diurna pentru 8 ore Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: determinata 5 luni Se lucreaza 40 de ore pe saptamana Posibilitate de lucru ore suplimentare Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator gratuit Costul transportului este suportat de angajat si restituit de catre angajator dupa prima saptamana Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza/ germana Experienta de cel putin 3 ani Masina personala, Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza / germana completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Pozitie : Sofer Profesionist categoria C+E pentru Tarile Scandinave Tara : Norvegia Locatie : Stathelle Pozitii disponibile: 15 Locul de munca: Companie de Transport Se lucreaza pentru o Companie de Transport din Norvegia. Se lucreaza pe silo-camioane si se transporta marfa in vrac, silozuri. Se fac transporturi pe Norvegia ,Suedia si Danemarca. Salariu : 2600 Euro net pe luna +bonusuri (se poate ajunge la un venit lunar de 3000 euro) Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 12 luni cu posibilitate de prelungire, Contractul se incheie pe Slovacia Se lucreaza in medie 40 de ore pe saptamana, Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : in camion. Sfarsitul de saptamana vi-l petreceti la baza lor, unde sunt locuri special amenajate pentru soferi. Costul transportului este suportat de angajator , Ore suplimentare , Concediu platit, Programul de munca este de 6 saptamani la locul de munca cu 2 saptamani acasa, sau 9 saptamani la locul de munca cu 3 saptamani acasa , Conditii de recrutare: Obligatoriu: Carnet de conducere categoria C+E, card tahograf, atestat transport marfa Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Experienta internationala pe pozitia de Sofer Profesionist categoria C+E de minimum 1 an Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Firma partenera Like it, oferim cadru legal pentru angajare/Colaborare cu firma noastra Nu ai nevoie de Cv! NU ai nevoie de experienta Hai si tu in echipa LIKE IT Ce trebuie sa stii pentru a deveni curier LIKE IT? Esti autonom si iti faci singur programul Ai o modalitate de trasport proprie( masina) Ai un smartphone Android. Ce conditi oferim? Flexibilitate - iti alegi singur orele in care lucrezi. Plata se calculează din momentul în care preiau cursa, restaurant către client Contract de munca part time sau full time in functie de necesitatile dvs Plata săptămânală Mai multe detalii la nr

 • Angajam soferi profesionisti categoria C+E, pentru transport marfa. Ne desfasuram activitatea doar pe teritoriul Suediei uneori chiar si Norvegiei. Oferim un venit lunar foarte atractiv in functie de experienta pe care o au soferii precum si multe alte facilitati .De exemplu la garajul firmei se face pauza de 45 ore in fiecare wekeend unde se dispune de toate facilitatile (tv, Bucatarie, masina de spalat/ uscat haine , masina mica ptr cumparaturi , etc). Incepatorii sunt si ei bineveniti caci oferim posibilitatea pregatirii profesionale alaturi de soferii nostri experimentati. Cei interesati se pot stabili impreuna cu familia in Suedia caci exista posibilitatea obtinerii actelor necesare. Se cere toate atestatele de transport marfa si ADR. Limba engleza nivel incapator e necesara de asemenea. Cei interesati pot suna la 0040754525142 sau 0046738144784 .

 • Se cauta elevi/eleve pe perioada vacantei. Preferabil persoane dezinhibate si care sunt decise sa castige rapid o suma de bani.

 • Caut fata care stie sa faca handjob. Recompensa generoasa.

 • Caut persoana cu dexteritate manuala. Venit peste medie.

 • Caut 2 eleve de liceu care doresc sa castige bani de buzunar dupa scoala.

 • Salveaza cautarea