Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1677 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam soferi profesionisti cat. C+E pentru transport pe comunitate.

 • 1

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulant marfa (picker) cu experienta pentru depozitul din sat Luna de Sus, comuna Floresti, judetul Cluj. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati aici un CV sau sa veniti la depozitul din sat Luna de Sus, judetul Cluj.

 • SC Roman Grafiservice SRL angajeaza stivuitorist pentru punctul de lucru din Dej, str. Bistritei nr.63 Cunostintele legate de gestiune( intrari/iesiri, gestionarea depozitului de materii prime si al celui de produse finite,completarea scrisorilor de transport CMR-uri etc.) constituie un avantaj. Salariul negociabil, in functie de experienta si cunostintele candidatului, tichete de masa si decontarea transportului. Persoanele interesate pot suna pentru detalii la tel: fix: , sau sa se prezinte la punctul de lucru al firmei, la adresa mai sus mentionata.

 • Cumpar afacere in Food Court (alimentatie publica ) in Iulius Mall Cluj, Vivo Cluj, Sigma Center.Va rog sa mentionati in oferta daca locatia are nevoie de reechipare. Tel. 0739046412. E-mail:

 • Agentia As Gastro Consult este o agentie de plasare a fortei de munca cu sediul in Germania iar in momentul de fata este in cautarea unei doamne disponibile a lucra ca ospatarita in Germania.Se cere un minim de experienta si cunostiinte de limba italiana sau germana la nivel conversational.Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu atractiv, cazare si mancare.Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic:0049 6825 941 66 36 Asteptam Cv-urile dvs. insotite de poza: Plecarea este imediata.

 • 2

  Castiguri de la 2000 euro. Se face selectie pentru casting, daca esti tanara, ai intre 18/39 ani, trimite 3/4 poze corp intreg pe mail sau whatsapp. adresele le găsești în poza alăturată. locuri limitate!

 • 1

  Castiguri de la 2000 euro. Se face selectie pentru casting, daca esti tanara, ai intre 18/39 ani, trimite 3/4 poze corp intreg pe mail sau whatsapp. adresele le găsești în poza alăturată. locuri limitate!

 • 1

  Castiguri de la 2000 euro. Se face selectie pentru casting, daca esti tanara, ai intre 18/39 ani, trimite 3/4 poze corp intreg pe mail sau pe w.h.a.t.s.a.p.p ( la nr din poza)

 • 1

  Ofer meditatii la limba spaniola, nivel incepator sau intermediar, pentru elevi de liceu sau adulti care vor sa invete limba lui Cervantes. Mentionez ca sunt absolventa de limbi straine si doctoranda a Facultatii din Litere din Cluj cu o lucrare in domeniul literaturii hispano-americane. Pretul este de 60 lei/ora sau de 80 lei/90 min. Sunt PFA si ofer factura fiscala.

 • 2

  Disponibil online

  Meditatii limba engleza

  Ofer meditatii la limba engleza. Sunt absolventa sectiei engleza-norvegiana a Facultatii de Litere din Cluj si sunt vorbitor de engleza la nivel C2. Am sustinut prezentari la conferinte de specialitate la Universitatea Oxford si Universitatea Warwick. Prefer sa predau la nivelul intermediar-avansat. Lectiile cuprind atat partea de gramatica, cu toate explicatiile aferente, cat si partea de conversatie, pe teme diverse, in functie de nevoile si interesele elevului. De asemenea, dau teme la finalul fiecarei sedintei pentru fixarea problemelor discutate, pe care le corectez in cadrul sedintei urmatoare. Asigur o atmosfera relaxata, in care invatarea se face cu placere, acest lucru contribuind la un progres rapid. Prefer formatul de 60 min, dar decizia se va lua impreuna cu elevul. Ofer seriozitate, punctualitate si rabdare. Tarif: 70 lei/ora sau 90 lei/90 min Sunt PFA si ofer factura fiscala.

 • 2

  Ofer meditatii pentru limba norvegiana, in special pentru elevi de liceu, studenti sau persoane care doresc sa emigreze in Norvegia. Predau atat la nivel incepator, cat si intermediar. Am 2 ani experienta de predare la Facultatea de Litere din Cluj. Prefer formatul de 60 min de predare, dar decizia se va lua de comun acord cu elevul. Predarea se desfasoara exclusiv online, pe Skype. Ofer promptitudine, seriozitate si rabdare. Tarif: 80 lei/ora sau 100 lei/90 min Sunt PFA si ofer factura fiscala.

 • Abilități și competențe solicitate: - experiență minim 6 luni pe un post similar; - limba italiană la nivel C1; - cunoștințe pachet MS Office (Word&Excel); - experiență pe TeleMarketing sau recuperare credite (OPȚIONAL). Atribuțiile și responsabilitățile postului: - verificarea telefonică a bazelor de date (investigații); - actualizarea bazelor de date prin web research; - desfă urarea activității în mod responsabil, conform reglementărilor profesionale i cerin elor postului; - păstrarea în bune condiții i utilizarea conformă a echipamentului i aparaturii cu care se lucrează; - păstrarea confiden ialității asupra datelor i informa iilor cunoscute prin specificul func iei; - desfă urarea activității în mod responsabil, conform reglementărilor profesionale și cerin elor postului. Program de lucru: L-V: 09:00-17:30 cu o pauză de masă de 30 de minute și 2 pauze intermediare de 15 minute Există posibilitatea efectuării de ore suplimentare. - pachet salarial atractiv cu beneficii suplimentare; INTERVIUL DE ANGAJARE VA AVEA LOC ÎN LIMBA ITALIANĂ, IAR ÎN CADRUL INTERVIULUI SE VOR TESTA ȘI ABILITĂȚILE DE FOLOSIRE A PACHETULUI MICROSOFT OFFICE.

 • Noreck recrutează croitoreasă pentru lucru cap-coadă în cadrul unui atelier de creație vestimentară și reparații din Cluj-Napoca. Cerințe: - DOMICILIU: cartier Zorilor - CONDIȚIE OBLIGATORIE; - cunoașterea tuturor operațiunilor; - răbdare, atenție deosebită la detalii. Atribuții: - operarea în siguranță a echipamentului de cusut; - operațiunile cuprinse în cadrul fișei de post: croit, cusut, etc; - efectuarea seriilor mici sau a comenzilor primite în atelier. Program: L-V: 4h/zi

 • 2

  Noreck recrutează candidați pentru postul de farmacist în cadrul unui lanț de farmacii din municipiul Cluj-Napoca. Cerințe și competențe solicitate: - absolvent al Facultății de Farmacie; - certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor vizat pe anul în curs; - cunoștințe de bază Microsoft Office, Pharmec; - bune abilități de comunicare și lucru în echipă; - amabilitate și empatie față de pacienți; - etică profesională. Responsabilități în cadrul postului: - consilierea pacienților cu privire la utilizarea medicamentelor și a potențialelor riscuri/efecte adverse; - eliberarea medicamentelor pe baza prescripțiilor și a rețetelor compensate; - eliberarea OTC-urilor; - participarea la verificarea, monitorizarea și gestiunea stocurilor; - informarea permanentă asupra noilor practici farmaceutice, medicamentelor nou-apărute și a modului de administrare a acestora. Beneficii: - pachet salarial atractiv, corelat cu experiența și performanța; - bonus de performanță lunar în baza rezultatelor obținute; - tichete de masă; - oportunități de creștere și dezvoltare în cadrul companiei; - acces la training-uri de specialitate și interes profesional; - acces gratuit la cursuri anuale cu credite EFC obligatorii.

 • Condiții: - OBLIGATORIU: permis de conducere categoria B; - experiență în pardoseli, PPR, cupru, multipress. Abilități sociale: rezistență la stres, comunicativitate, seriozitate, punctualitate. Cerințe: - înțelegerea proiectelor tehnice de specialitate; - montare încălzire în pardoseală și radiatoare; - montare centrală de apartament și de bloc; - montare obiecte sanitare. Beneficii salariale avantajoase.

 • Recrutam pentru clientul nostru care este producatorul numarul 1 in Romania de ferestre si usi termoizolante din Romania, remarcandu-se prin durabilitatea produselor si calitatea serviciilor oferite. Ce cautam? - Studii medii - Abilitatea de a citi, interpreta si lucra conform desenelor tehnice. - Cunostinte in folosirea nivelei, ruletei. - Experienta in domeniul tamplarie sau constructiilor nu sunt necesare, dar prezinta avantaj. - Seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva - Spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, abilitati de comunicare Atributii: - Responsabil cu calitatea lucrarii de montare, asamblare a profilelor de aluminiu si geam termopan - Asigura demontajul si montajul tamplariei, geamurilor, accesoriilor conform fiselor tehnice. - Utilizeaza si intretine corespunzator echipamentul de lucru Locatie: Calea Dorobantilor - Cluj-Napoca Asteptam cu drag sa te cunoastem!

 • Recrutam pentru clientul nostru care este producatorul numarul 1 de ferestre si usi termoizolante din Romania, QFORT remarcandu-se prin durabilitatea produselor si calitatea serviciilor oferite. Ce cautam? - Experienta in vanzari - Vanzari tamplarie constituie avantaj - Permis de conducere categoria B - Studii tehnice - Comunicativ, punctual, bun negociator, dispus sa invete si sa se dezvolte Atributii: - Identificare clienti noi - Gestionarea portofoliului de clienti si imbunatatirea acestuia - Promovarea si vanzarea serviciilor si produselor Ce oferim? - Oportunitatea de a-ti construi o cariera in cadrul unei companii locale, mari si dinamice, aflata in crestere continua, care se adreseaza atat pietei nationale, cat si principalelor piete europene - Posibilitatea de a lucra si a te dezvolta alături de o echipa tanara, numeroasa si orientata catre performanta - Vom investi în tine, pentru a ne asigura ca vei deveni un specialist si vei atinge performanta - Vei participa la traininguri specializate, sustinute de expertii nostri - Salariu net motivant plus bonusuri din vanzari - Masina, laptop, telefon de serviciu Locatie: Calea Dorobantilor - Cluj-Napoca Asteptam cu drag sa te cunoastem!

 • Angajez sofer din Cluj pentru livrări Bringo ( livrari articole din magazinele Carrefour ). Beneficii: - Program flexibil săptămânal la alegere - Locatie Carrefour pentru pick-up comenzi. - Pos-URI - Card bancar - Plata săptămânal - Plata pe cursa - Training cât este nevoie - Începere colaborare imediata Cerințe: - Mașina personală - Sofer cat. B - Sociabil, descurcăreț,organizat - Serios

 • CERINTE: - bune cunostiinte tehnice simboluri si desene tehnice (citire si interpretare) - experienta si cunostinte de prelucrari mecanice - experienta in utilizarea instrumentelor de masura - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi ATRIBUTII: - prelucrarea piesel lor mecanice conform desenelor tehnice - intretine si mentine in parametrii optimi d functionare masinile unelte CNC - utilizarea dispozitivelor d măsură pentru controlarea pieselor finite BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa - prime de sarbatori - asigurare medicala - transport asigurat - program de lucru:06.

 • Salveaza cautarea