Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca desfasurata la domiciliu pe internet, cu contract legal si salariu fix. Vorbesc fluent limba maghiara si engleza.

 • Caut orice fel de munca la domicilu de cateva ore, in afara de agent comercial. Poate fi orice munca manuala (etichetare produse etc), munca pe internet, sau traducere din / in limba engleza sau maghiara. Nu sunt traducator autorizat dar vorbesc fluent ambele limbi. Sunt deschis si la alte posibilitati, insa ma intereseaza doar munca la domiciliu! Accept doar oferte serioase pe baza de contract legal. Multumesc!

 • Caut loc de munca part time aprox. 4-6 ore in primul rand in domeniul masajului sau fotografiei. Detin diploma recunoscuta in ambele domenii. Sunt deschis eventual la oferte de munca la domiciliu, sau distribuire plicuri in cutii postale. Ma intereseaza doar oferte serioase pe baza de contract legal. Vorbesc limba maghiara si engleza fluent, si detin CV in limba engleza. Mai accept si oferte de munca in strainatate, pe baza de contract legal, cu cazare si masa asigurata, fara comisioane percepute de firme fantoma. Multumesc!

 • Suntem în căutarea unui coleg sau a unei colege care să fie disponibil/ă part-time sau full-time. Avem nevoie de o persoană punctuală, harnică și de încredere pentru diferite lucrări în domeniul curățeniei care nu necesită experiență, deoarece totul se învață pe parcurs. Transportul se decontează, iar salariul se negociază în urma interviului. Pentru a afla mai multe detalii ne puteți contacta pe pagina de Facebook sau la telefon 0725458728

 • Gorgeous Villa (cart.Someseni) angajeaza camerista cu program intreg (8 ore) cu un salariu de 2.000 lei net, cu carte de munca. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la 0744-512.349 in intervalul 10:00-18:00. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • Castiguri La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • StartAIO este cursul de care ai nevoie pentru a învața concret, pas cu pas, cum să îți deschizi propriul magazin online în sistem dropshipping si sa castigi bani lucrand de acasa. Dropshippingul este un model de distribuţie/ business, strâns legat de vânzarea online, prin care comerciantul (proprietarul) are posibilitatea de a vinde diverse produse din stocul unui distribuitor, fără a-i fi necesar un stoc propriu. Distribuitorul, la rândul său, se ocupă de expedierea produselor direct către client. Pentru detalii te invit sa accesezi link-ul: https://startaio.ro/?wpam_id=74

 • Gorgeous Villa (cartier Someseni) isi creste echipa cu 2 bucatari (venit net incepand de la 3000 lei), 2 ospatari cu un venit net incepand de la 2500 lei) si o camerista venit net 2000 lei Dacă vrei să lucrezi intr-o atmosfera relaxanta si placuta, trimite-ne un cv pe adresa de e-mail: office@gorgeous-villa.com si te vom contacta sau suna-ne la 0744-512.349.

 • Buna ziua, barbat cu experienta in comert, turism, alimentatie publica, patiserie, posesor de carnet de conducere cat.b. caut loc de munca. Disponibil imediat, tel 741-033345

 • Urgent. Venituri La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Munca Acasa. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • cautam sofer profesionist posesor permis categ C, E , certificat de pregatire profesionala (atestat) pentru transport autovehicule intern / extern, pentru camion 6,5t / 7.5t +remorca 3,5 t ATENTIE ! - NU PE COMUNITATE Cerinte atestat profesional, analize medicale valabile, aviz psihologic valabil, cazier, permis categ C, E experienta constituie avantaj Contract de munca cu salar fix + diurne pe zi/km

 • Service auto angajeaza inspector ITP cu studii finalizate in domeniul auto. Se cere: - Seriozitate in relatia cu clientii; - Cunoasterea legislatiei in domeniu; ; - Organizarea activitatilor din cadrul statie ITP; Atributii: - Realizeaza inpectii tehnice periodice diverselor vehicule; - Verifica, identifica si programeaza autovehicolele pentru ITP; - Se asigura de achitarea contravalorii inspectiei tehnice; - Inscrie toate datelor necesare in dosarul specific pentru fiecare inspectie efectuata; - Introduce datele „ITP” si ale „Revenirilor” in programul specific de calculator; - Transmite periodic informatiile, conform instructiunilor, la RAR. - Gestioneaza intretinerea echipamentelor, instalatiilor si aparaturii aflate in dotarea statiei de ITP. - Executa urmatoarele operatiuni · verificat faruri; · reglat faruri; · verificat nivel noxe; · verificat frane si amortizoare (eficienta) pe stand; -Confirma cu stampila proprie operatiunile executate si a datelor rezultate in urma verificarilor (valori forte de franare, valori noxe). Beneficii: Salariu net lunar 3500 roni. CV-urile se trimit pe mail sau telefon 0737017773

 • Munca Pe Net. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Angajam soferi profesionisti cu atestat valabil pe autoutilitara Mercedes Atego de 7,5 To. Curse regulate interne. Relatii la interviu si telefon.

 • Castiguri Acasa. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. SALE SUPPORT REPRESENTATIVE Ești DINAMIC și PASIONAT de VÂNZĂRI? Iți plac PROVOCĂRILE? Ești condus de dorința de a PERFORMA? Atunci VITACOM ELECTRONICS TE DOREȘTE în ECHIPĂ! CERINȚELE POSTULUI: Dorința noastră este să ai abilități de comunicare, negociere și convingere, afinitate sau pasiune pentru produse electronice și gadget-uri; Limba engleză - constituie avantaj. Permis auto, categoria B DESCRIEREA POSTULUI: Prezentarea, promovarea și vânzarea produselor din portofoliu; Suport reprezentanților de vânzări aflați pe teren; Prezentarea și promovarea paginilor web ale companiei; Dezvoltarea în permanență a portofoliului de clienti activi; Consilierea clienților oferind soluții optime în funcție de nevoile fiecăruia. BENEFICII: Salariu competitiv pe piața muncii; Bonusuri de performanță; Participare la cursuri susținute de traineri cu o carieră remarcabilă în vânzări. Aplică, ACUM! Te primim cu drag în echipa Vitacom!

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii:WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. Hai să ne cunoaștem dacă ești o persoană care se focusează pe găsirea de soluții și ai următoarele competențe: Studii superioare în domeniul IT; Experiență minim 2 ani pe post similar ; Cunoștințe T-SQL / PL-SQL; Experiență în dezvoltarea bazei de date MS-SQL si Oracle; Experiență în analiza, modelarea și dezvoltarea soluțiilor software - constituie avantaj; Cunoașterea platformei Sharepoint, Linux si Reporting Services este un avantaj; Cunoștințe avansate de limba engleză; Îți plac provocările, ești autodidact/ă și îți place să înveți lucrui noi; Cu ce o să petreci zilele alături de echipa Vitacom: Întreținerea aplicației CRM și dezvoltare noi fluxuri în CRM; Analiza erorilor de soft și înregistrarea lor în case-uri; Optimizare fluxuri din punct de vedere tehnic la departamentele companiei; Testarea funcționalității noi dezvoltate intern sau de furnizorii externi (testare și din punct de vedere al integrării în aplicațiile existente); Întocmire documentații know-how către utilizatori, în vederea evitării erorilor de utilizare soft; Alătură-te echipei noastre și bucură-te de: Salariu competitiv pe piața muncii+tichete de masa; Bonusuri de performanță in functie de realizari; Participare la cursuri oferite specialiști externi pentru dezvoltare profesională; Aplică ACUM! Te asteptam cu drag alaturi de echipa Vitacom , o echipa tanara si dinamica!

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT;  De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național.  Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. CERINTE: - Studii superioare/ medii de specialitate - Experienţă relevantă în domeniu de minim 1 an - Capacitate de a derula activităţi cu deadlineuri stricte - Fire analitică, cu abilitate foarte bună de comunicare DESCRIEREA POSTULUI: Inregistreaza  zilnic extrasele de cont bancare eliberate de bancile cu care societatea colaboreaza,  repartizeaza  pe clienti si contabilizeaza toate  aceste operatiuni, astfel incat la finalul fiecarei zile de munca extrasul de cont al zilei precedente sa fie inchis si finalizat. Intocmeste zilnic si raspunde de corecta intocmire a Registrului de casa care ii revine, in strictă conformitate cu legislatia in vigoare; Efectueaza si raspunde de operatiunile de ridicare si depunere de numerar la banci, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare privind operatiunile in numerar, respectand plafonul zilnic al soldului de casa conform regulamentului intern al firmei  pentru toate firmele din grupul Vitacom; Verifica soldurile clientilor, Centralizeaza documentele necesare predarii creantelor la jurist sau Firmei de Asigurari Tine legatura zilnic cu clienti cu depasiri de termene de plata. Intocmeste si transmite rapoartele specifice postului fara intarzieri Verifica zilnic depunerile agentilor     BENEFICII: Salariu motivant +tichete de masa;  Bonusuri de performanță in functie de realizari; Mediu de lucru placut alaturi de un colectiv tanar si dinamic Daca te entuziasmeaza idea de a lucra alaturi de noi sau te  regasesti  in cerintele de mai sus : Te așteptăm cu drag  în echipa Vitacom, sa fi colegul nostru!  

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. DESCRIEREA POSTULUI . Receptia, eliberarea marfurilor si inventarierea lor pe baza documentelor specifice; • Verificare colete retur • Intretinerea stocului • Evidenta gestiunii • Intocmirea documentelor necesare precum si a altor rapoarte cerute CERINȚELE POSTULUI: Studii medii; Experiență: minim 1 an pe post similar constituie avantaj ; Pachet Office (Word, Excel) – nivel mediu; Abilități; munca în echipă; comunicare; responsabilitate; organizare Cursuri efectuate: Cursul de Stivuitorist ( Autorizatie ISCIR)– constituie avantaj; BENEFICII: Salariu motivant +tichete de masa; Bonusuri de performanță in functie de realizari; Mediu de lucru placut alaturi de un colectiv tanar si dinamic Daca te entuziasmeaza idea de a lucra alaturi de noi sau te regasesti in cerintele de mai sus te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0728503568 sau sa ne trimiteti cv-ul tau la adresa de email dru@vitacom.ro Te așteptăm cu drag în echipa Vitacom, sa fi colegul nostru!

 • Salveaza cautarea