Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 398 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • D&D INSTAL SRL Tg. Mures - Companie specializata in domeniul constructiilor, cauta sa angajeze - Devizier constructii. Ptr. mai multe detalii privind cerintele postului va rugam sa apelati nr. de tel afisat, in intervalul orar 8 - 17:00. Nu raspundem la mesaje!

 • Angajam Stivuitorist pentru Depozitul din Ludus. Cerinte: - absolvent studii medii (10 clase sau liceu cu/fara BAC) - absolvent al cursului de stivuitorist - abilitati numerice si de calcul - experienta de lucru in zona de depozitare, pregatire, livrare sau receptie marfa - experienta in manipularea volumelor mari de marfa cu stivuitorul - persoana serioasa, fara antecedente penale - disponibilitate la efort

 • 1

  Angajam Sofer Categ. B pentru manipulare si livrare marfa la depozitul Valrom din Ludus Cerinte: - absolvent studii medii (10 clase sau liceu cu/fara BAC) - permis conducere categoria B - experienta in conducerea mijlocelor de transport - maxim 5 tone - persoana disciplinata, riguroasa in trafic - disponibilitate pentru activitati de incarcare / descarcare produse livrate - avantaj experienta de lucru in zona de depozitare, pregatire, livrare sau receptie marfa - persoana serioasa, fara antecedente penale - disponibilitate la deplasari in judete invecinate

 • 1

  Trimiteti CV la Angajam Manipulant Marfa pentru Depzoitul Valrom din Ludus: Cerinte: - absolvent studii medii (10 clase sau liceu cu/fara BAC) - constituie avantaj experienta de lucru in zona de depozitare, pregatire, livrare sau receptie marfa - constituie avantaj cunostintele de MS Office sau lucru in programe de gestiune (asta daca va introduce date in SAP sau daca trebuie sa valideze picking) - persoana serioasa, fara antecedente penale - disponibilitate la efort - abilitati numerice si de calcul - avantaj autorizatie de stivuitorist Scopul postului: pregatirea si livrarea marfurilor din depozit - Efectuarea receptiilor de marfa in cadrul depozitului - Pregatirea comenzilor de marfa, verificarea si ambalarea produselor gata de livrare - Incarcarea produselor de livrat catre clienti in mijloace de transport - Efectuarea depozitarii marfii pe locatiile de depozitare - Mentinarea standardelor de curatenie in depozit - Participarea la inventarele anuale Program: 8.30 - 17.00, de luni pana vineri

 • Materom angajeaza Lucrator Gestionar piese auto: Candidatul ideal: - manevrare eficienta a dotarilor tehnice utilizate in indeplinirea sarcinilor postului; - disponibilitatea pentru munca fizica, dinamica; - disponibiltate la program in schimburi - invatare activa, spirit organizatoric, punctualitate, receptivitate; - capacitatea de a munci in echipa; - capacitate de integrare, profil etic profesional si uman; - atentie: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate; Principale responsabilitati: - manipuleaza marfa (piese auto); - efectueaza receptia fizica a marfii la intrarea in depozitul firmei; - efectueaza transferul de marfa din stocul central in substocuri si retur; - aranjeaza produsele pe rafturi cu ajutorul terminalelor mobile; - efectueaza inventarul stocului de marfa ori de cate ori este nevoie; - raporteaza sefului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic; - pregateste marfa pentru livrare catre clientul final; Beneficii: - pachet salarial motivant, negociat in cadrul interviului - tichete de masa - tipul contractului: nedeterminat, cu norma intreaga, perioada de proba de 90 de zile Nu este necesara experinta in domeniu, oferim instruire la locul de munca. Trimite-ne CV-ul tau prin mesaj, te asteptam in echipa noastra!

 • 2

  Angajez drujbist cu experienta pt lucru la padure

 • Angajez sablator cu experiență în domeniu minim 10 ani necesita deplasare în străinătate

 • ofer seriozitate si rog seriozitate

 • detin atestat transport marfa generala,cartela tahograf, ma intereseaza tur/retur sau intern cu program maxim de luni pana vineri , salar decent, mai multe la telefon

 • 6

  Domeniul Dracula Daneș angajează Bucatar la pensiunea Domeniul Dracula Daneș să lucreze la preparate calde -ciorbe -grătar -mîncaruri tradiționale avem posibilitate de a oferi cazare și masă . .

 • 1

  Angajăm personal pt.terasa

 • 1

  Cerinte: Curs de calificare Bucătar Minim studii medii, Cunostinse privind tehnici de lucru, tehnologia culinara, terminologia de specialitate si norme de igiena Cunoștințe privind caracteristicile materiilor prime, cunostinte legate de depozitare si prelucrare, cunoștințe privind parametrii tehnici generali de functionare a aparaturii/dotărilor tehnice Abilităti de customer care Candidatul ideal: rapiditate în structurarea informa iilor, capacitate de memorare, dorin a de perfectionare Responsabilitati: Bucătarul prepară produse culinare, respectând retetarul si procesul tehnologic, gramajele si normele igienico- sanitare în vederea obtinerii preparatelor la standardele companiei si având drept scop final satisfactia oaspetilor.

 • Angajam pentru o perioada de 12 luni cu posibilitate de prelungire, operatori pentru activitati specifice pentru santier de constructii drumuri, cu atestat de masinist utilaj terasier pentru: - Excavator pe senile - 2 pozitii; - Excavator pe roti - 2 pozitii; - Buldoexcavator - 1 pozitie; - Compactor terasier - 1 pozitie; Persoana va trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte: atestat masinist utilaj terasier; permis conducere cat B, C si E; experienta operare utilaj minim 3 ani; fara vicii, serios, punctual, responsabil, fara cazier judiciar, comunicativ; atentie distributiva si indeminare; cunostinte mecanice necesare intretinerii utilajului; flexibilitate in privinta programului de lucru; disponibil pentru deplasari.

 • 1

  Angajez om la ferma

 • 2

  Angajam muncitori calificati pentru Italia. Finisaje,izolari cu polistiren, adeziv cu plasa si decorativa. Relati la tel. WHATSAPP . tel.

 • Am pornit în căutare de noi colegi care să ni se alăture pe posturile de: MANIPULATOR MARFA Ce ne dorim de la tine? -orientare și deschidere către client -responsabilitate și seriozitate -flexibilitate și spirit de echipă Ce îți oferim ? -pachet salarial atractiv -tichete de masă -contract de munca pe perioada nedeterminată Ar fi ideal dacă ai experiență anterioară în comerț. Asteptam CV-ul tău: Mai multe detalii la sau .

 • 1

  Recrutam Operatori CNC pentru unul dintre clientii nostri, companie multinationala care se ocupa cu prelucrarea metalelor. Locatia : Targu-Mures Cerinte: Scoala profesionala (preferabil in prelucrarea metalelor); Buna cunoaștere a funcționării masinilor CNC; Experiență cu comenzile Siemens sau Fanuc; Capacitatea de a lucra atât în echipă cât i individual; Bune abilități de comunicare; Disponibilitatea de a lucra 3 schimburi. Responsabilitati: Producere de piese conform cu desenele tehnice; Utilizarea de echipamente de măsurare; Instalarea de mașini-unelte controlate (CNC); Programarea, operarea si corectia de masini cu comanda numerica; Optimizare continuă a producției. Beneficii: Pachet salarial atractiv in functie de experienta si cunostinte; Spor de noapte si ore suplimentare platite conform legislatiei in vigoare ; Tichete de masa de 15 lei; Transport asigurat din oras; Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu multinational.

 • Am pornit în căutare de noi colegi care să ni se alăture pe posturile de: LUCRATOR COMERCIAL Ce ne dorim de la tine? -orientare și deschidere către client -responsabilitate și seriozitate -flexibilitate și spirit de echipă Ce îți oferim ? -pachet salarial atractiv -tichete de masă -contract de munca pe perioada nedeterminată Ar fi ideal dacă ai experiență anterioară în comerț. Asteptam CV-ul tău: Mai multe detalii la sau .

 • Sofer cat b cu experiență cît in țară și în străinătate,caut de lucru,am lucrat pe microbuz și autoutilitară.

 • 2

  Caut un partener cu capital mic, dar care operează în gestionarea activității, practicând hidraulica / oleodinamica, posibilitatea unui venit bun. cerco socio con piccolo capitale ,ma operativo nella gestione dell'attivita', pratico di hidraulica/oleodinamica, possibilita' di un buon guadagno.

 • Salveaza cautarea