Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Dambovita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SECURITAS SERVICES ROMANIA, companie multinationala, este in cautare de Agenti de Securitate pentru obiective din zona TITU si localitatile limitrofe Responsabilitati: Activitati de paza si patrulare Asigura activitatea de raportare asupra evenimentelor; Cerinte: Studii medii – liceul, Atestat / Certificat agent securitate/paza-constituie avantaj Atentie/ vigilenta, spirit de observatie, rapiditate in actiuni si in transmiterea informatiilor, Disponibilitatea de a lucra in ture Beneficii: Mediu de lucru tanar si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; Program de lucru flexibil; Pachet salarial motivant– asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0743057033

 • Firma de securitate angajează urgent agenți de securitate pentru obiectiv in cojeasca si zonele limitrofe

 • Urgent angajam agenți de securitate din Cojasca și zonele limitrofe

 • RPG Security angajeaza agenti de paza din tara, pentru obiective de tip comercial situate in Bucuresti. Se ofera cazare in Bucuresti. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint de 6,5 lei pe ora. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. Conditii cerute - virsta maxima 55 de ani , minim 8 clase, cazier curat, fara probleme de comportament. Pentru programare interviu sunati la tel 0773937051 Moise Marian.

 • Firmă de securitate angajează agenți de securitate pentru obiectiv în Cojasca din zonă și zonele limitrofe

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru Cojasca

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru magazinul Profi Cojasca din zonă și zonele limitrofe

 • RPG Security angajeaza agenti de paza din tara, pentru obiective de tip comercial situate in Bucuresti. Se ofera cazare in Bucuresti. Tarifele pentru agentii de paza sint de 6,5 lei pe ora. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. Conditii cerute- virsta maxima 55 de ani, minim 8 clase, cazier curat, fara probleme de comportament. Pentru programare interviu sunati la tel 0773937051 Moise Marian.

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru magazinul Profi Cojasca din zonă s-au zonele limitrofe

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru Profi Cojasca și zonele limitrofe

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru magazinul Profi Cojeasca din zonele Bilciuresti,Dobra,Bujoreanca,Finta

 • RPG Security angajeaza agenti securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel . Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti securitate. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentrru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Firmă de securitate angajează agenți de securitate pentru Profi Cojasca din zonă s-au zonele limitrofe

 • Urgent angajăm agenți de securitate pentru obiectiv in cojeasca si zonele limitrofe

 • Urgent angajam agenți de securitate pentru Profi Cojeasca

 • RPG Security angajeaza agenti securitate. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti securitate, Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania. avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti de securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint in Bucuresti si Ilfov. Tariful oferit pentru agentii de paza este intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectare contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, cu o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de se4curitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Salveaza cautarea