Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam Agenti de securitate începând cu data de 22 aprilie pentru firma Civitas PSG pentru obiectivul Cameron din Câmpina cu sau fără atestat de calificare în domeniu. Condiții: - Cunostinte P.C. ( OFFICE, EXCELL ,WORD ) nivel minim. - Persoana dornica de munca. Ce îți oferim noi? : -> Salariu motivant; -> Tichete de masa; -> Program de lucru in ture 12/24, 12/48; -> Echipa tanara si bine instruita; C.V.-urile se depun la CAMERON CAMPINA, punctul de control acces de pe Str. B.P. Hasdeu ( poarta nr 2) sau pe Str. Orizontului ( poarta nr. 1). Așteptăm CV-ul dumneavoastră la una din porțile menționate în anunț sau pe site în format PDF. O zi bună !

 • 4

  Societatea CIVITAS angajeaza agenti securitate FABRICA - ZONA JUMBO PLOIESTI! Oferta: - salariu atractiv plus tichete de masa in functie de obiectiv - toate sporurile + orele suplimentare calculate conform legii - plata la timp a salariului - echipament de lucru adecvat solicitarilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii - alte beneficii in functie de performanta Cerinte post: • disponibilitate de lucru in ture 12/24; • atestat profesional de agent securitate, reprezinta un avantaj; Pentru mai multe informatii: 0733508573.

 • 3

  TRAUN GUARD HMS SRL angajează agenți de securitate pentru gardare trenuri Cerințe: - atestat agent de securitate obligatoriu - studii medii CV-urile pot fi depuse: - la sediul Societății din Ploiești, str. Titan, nr. 2, jud. Prahova - pe email Relații la telefon

 • Barbat 58 ani din Comarnic caut de lucru,am 12 clase .Calificari,ag .paza cu atestat,cunostinte PC,lacatus masini electrice si rotative,

 • 9

  Sparta Guard Security - firma cu cele mai bune conditii de lucru din judetul Prahova cauta : Agenti de Securitate ,Agenti de Interventie si Dispecere conform legii 333/2003 pentru obiective situate in Bucuresti si Ploiesti.(logistice si comerciale) Responsabilitati Asigurarea pazei si protectiei bunurilor si persoanelor stabilite prin contractul de servicii cu beneficiarul . Cerinte - Experienta minim 12 luni ( Atestatul reprezinta un avantaj ) - Permis Cat.B (pentru Interventie) - Minim 8 clase absolvite - Apt medical - Fara inscrisuri in cazier - Disciplina, Punctualitate, Seriozitate Beneficii Oferite - Transport Gratuit - Salarii motivante si la timp - Bonuri de masa - Seriozitate - Reale posibilitati de promovare. - Tinuta de serviciu GRATUIT Pentru interviuri va rugam sunati la : 0372 030 982 sau 0760 232 203 Ploiesti str.Tunari nr.26

 • Paznic cu atestat domiciliul Moreni/Filipestii de Pădure sau împrejurimi,program normal-160 ore/luna experiența-vechimea reprezintă un atuu fără cazier stare de sănătate buna

 • Angajam agenti de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina. CV urile se depun la sediul societatii de pe strada Orizontului sau pe strada BP Hasdeu. Se ofera salariu motivant si tichete de masa.

 • 2

  angajez agent paza cu ATESTAT ( BARBAT SAU FEMEIE ) - salariu : 1500 lei net + tichete masa - contract de munca pe perioada nedeterminata - program de lucru : de la ora 16,30 - 8,00 , o noapte da , una nu. Sambata sau duminica 24 ore. - locatie : CEDOMSERVICE SRL - PLOIESTI, str. Pictor Rosenthal nr. 12 . Se afla in apropierea fabricii DOROBANTUL, la capatul traseului 7.

 • 3

  Societate de pază angajează agenți de securitate pentru obiective aflate în Ploiești. Se oferă salariu motivant și program flexibil.

 • 8

  URGENT - FIRMA DE PAZA angajeaza agent paza (someri, pensionari etc) in Ploiesti. Salariu net 1400. Detalii numai la tel 0745344355.

 • 4

  Societatea CIVITAS angajeaza SEFII TURA FABRICA - ZONA JUMBO PLOIESTI! Oferta: - salariu atractiv plus tichete de masa in functie de obiectiv - toate sporurile + orele suplimentare calculate conform legii - plata la timp a salariului - echipament de lucru adecvat solicitarilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii - alte beneficii in functie de performanta Cerinte post: • disponibilitate de lucru in ture 12/24; • atestat profesional de agent securitate, reprezinta un avantaj; Pentru mai multe informatii: 0733508573.

 • 1

  Firma de pază angajează agenți! Relații la Nr de telefon: 0 730 047 539

 • 6

  TRAUN GUARD HMS SRL angajează agenți de securitate pentru obiectivele de pază din Ploiești Cerințe: - atestat agent de securitate - studii medii CV-urile pot fi depuse: - la sediul Societății din Ploiești, str. Titan, nr. 2, jud. Prahova - pe email Relații la telefon

 • 8

  RPG SECURITY angajeaza agenti de securitate cu sau fara atestat pentru PLATFORMA PETROBRZI, - tarif net intre 8,5 - 9,5 lei pe ora, - program 12/24 - 12/48 - asiguram echipament gratuit, - instruire gratuita , - oferim bonusuri de performanta intre 500 - 1500 ron Pentru informatii - 0728 683 074 . 22 de ani de experienta pe piata de securitate fara intarzieri salariale reprezinta garantia stabilitatii locului de munca.

 • Am atestat de pază am vechime în pază am atestat de electrician bucătar

 • 6

  FIRMA DE PAZA angajeaza agent paza depozit si magazin (someri, pensionari etc) in Ploiesti, Măneciu și Potigrafu. Detalii numai la tel 0745344355 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00.

 • Compania Romanian Security Systems angajează urgent agenți de intervenție și agenți pază obiective în zona Câmpina și Băicoi (Județ Prahova) Vrei să faci parte din echipa noastră? Sună acum la numărul de telefon 0786.590.151 și vei primi toate detaliile aferente jobului! Pentru ocuparea posturilor de agent intervenție este obligatoriu permis conducere categoria B cu minim 3 ani experiență, certificat si atestat profesional, experiență pe un post similar - constituie avantaj - minim 2 ani; spirit de observație dezvoltat și atenție distributivă; Pentru ocuparea posturilor de agent pază obiective este necesar atestat profesional în meseria de agent securitate. Cv-urile le puteți transmite prin mesaj. Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Noi îți promitem că vei lucra într-un mediu dinamic și interesant, alături de o echipă tânără și entuziastă! Mult succes tuturor candidaților!

 • Agent de securitate cu atestat si calificare operator introducere si validare date ,din Comarnic varsta 58 ani caut de lucru tel.0729277445

 • 5

  Vino alaturi de echipa RPG SECURITY!!! Angajăm agenți de securitate, agenți de patrulare\interventie, control-acces, receptie pentru un obiectiv industrial din Ploiești, zona Brazi. Program de lucru în ture 12/24 12/48 Salariu peste media pietei - plata la timp a salariului - echipamente conform necesarului posturilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii Cerinte: Dinamic,comunicativ Studii medii / gimnaziale Fara inscrisuri in cazier; Beneficii: bonusuri de performanta, calificare profesionala la locul de munca. RPG ! De Peste 20 de Ani Generam Incredere ! Sunați la 0720683070 pentru detalii și programări la interviu .

 • 3

  Societate paza si protectie United Defense Group angajeaza agenti de securitate cu experienta in domeniu pentru obiectiv zona Ploiesti-Parc Industrial Responsabilitati: -Sa asigure in conditii optime serviciul de paza din obiectivul deservit, utilizand mijloace si tehnici specifice in conformitate cu prevederile Legii 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si ale consemnului particular specificat de beneficiar Cerinte: -Atestat paza si protectie -Experienta relevanta -Fara limita de varsta Beneficiaza de prioritate la angajare agentii de securitate cu experienta/atestat. Salariu 8 lei/ora Relatii la tel: Tel: 0736880241 luni-vineri 10-16

 • Salveaza cautarea