Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • STIRION SECURITY.SRL Angajeaza agenti de paza pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactatii Tel: 0741310916 E-mail:

 • Angajam urgent agenti de securitate in Shopping Mall Sibiu. Femei , barbati cu/ fara Atestat. tf. 0752018317

 • Societate de paza angajam agenti de paza (paznici), pt . obiective din sibiu

 • Angajam !!! soferi si agenti transport valori Sibiu Descriere: G4S Cash Solutions, cea mai mare companie multinationala ce furnizeaza produse, servicii si solutii integrate de securitate nivel mondial, lider in domeniul securitatii, angajeaza Soferi si Agenti Transport Valori. Conditii: - studii medii absolvite, - certificat si atestat profesional in meseria de Agent Securitate, - experienta pe un post similar - constituie avantaj, - spirit de observatie dezvoltat si atentie distributiva, Beneficii: - conditii salariale foarte avantajoase, - salariu competitiv in piata de profil, - plata sporurilor aferente, - plata orelor suplimentare, - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - program de lucru flexibil, Esti gata sa faci parte din echipa G4S? Pentru orice detalii si informatii, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon 0731.680.530 / 0730.090.413 sau ,puteti trimite cv-ul la adresa de mail " ionut.macovei@ro.g4s.com "

 • Angajam agenti de securitate persoane care au domiciliu in Ocna Sibiului, Rusciori, Cristian, Sacel sau imprejurimi. Conditii,; Apt medical cu sau fara atestat. Obiectivele sunt situate pe platforma de vest Sibiu, munca se desfasoara in ture deosebit de avantajos cu mult timp liber.

 • Barbat 50 ani din Sibiu. Atestat pază de 10 ani . Am lucrat in mag ca :Lidl.Profi.Ambient.Trident.Dahiman. Doresc Angajare EXCLUS MAGAZINELE.ALIMENTARE!!.

 • Angajam persoana responsabila supraveghere video, intr-un mediu placut de lucru la birou. Candidatul ideal: cunostinte operare calculator, atentie distributiva, capacitate de analiza si simt dezvoltat al responsabilitatii; abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa; perseverent, cu initiativa si orientat spre invatare; persoana serioasa, onesta, fara antecedente penale. Rugam transmiterea CV-ului la adresa de e-mail:

 • Salveaza cautarea