Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • RPG Security angajeaza agenti securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care se va desfasura activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania , avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • RPG Security angajeaza agenti securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania ,avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Am 37 ani dețin atestat caut loc de muncă agent de paza de preferat doar de noapte 12 cu 48 liber

 • Angajez bodyguard pentru Sala Jocuri de noroc in Tulcea , tel : 0754/585.718

 • RPG Security angajeaza agenti securitate din tara. Oferim cazare in conditii de motel. Obiectivele in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sint situate in Bucuresti si Ilfov. Tarifele oferite pentru agentii de paza sint situate intre 6 si 7 lei pe ora in functie de obiectiv. Garantam punctualitate salariala si respectarea contractului de munca. RPG Security este una dintre cele mai renumite Firme de paza si protectie din Romania, avind o traditie de peste 20 de ani pe piata serviciilor de securitate. tel 0773937051 Moise Marian.

 • Caut de munca ca agent de paza nu am atestat rog să mii se asigure transport 0751547754 am experienta in domeniul

 • Societate comerciala angajeza dispecer (fata) centru alarma in Tulcea. Cerinte: -Integru și onest, motivat și determinat; -Flexibil și adaptabil, organizat și eficient; -Echilibrat și responsabil, meticulos și metodic; - Abilități de operare PC – Client E-mail, MS Office. - Curs dispecer - reprezinta avantaj - Studii medii cu diploma de bacalaureat - reprezinta avantaj; Daca va regasiti, astept cv-ul dvs. pe recrutare@module-security.ro

 • Societate comerciala angajeaza agenti de paza pentru obiective fixe in Tulcea. Cautam oameni seriosi, cu dorinta de munca si responsabili. Se ofera cazare, transport si masa pentru persoanele ce nu sunt din localitate.

 • Angajam personal in domeniul serviciilor de securitate si paza in Tulcea. Cerinte: - Practicarea unui sport sau experienta in domeniu constituie un avantaj - Atestat professional si permis de conducere constituie avantaj - Varsta pana in 35 de ani Se ofera: - Cazarea, transport si masa asigurate de catre companie pentru persoanele ce nu sunt din localitate - Contract pe perioada nedeterminata - Salariul avantajos Pentru detalii trmite cv-ul pe adresa de email recrutare@module-security.ro sau contacteaza-ne 0732692696.

 • SC MODULE SECURITY angajeaza agenti de securitate pentru punctul de lucru din Tulcea. Cerinte: - atestat profesional “ agent securitate” sau posibilitatea de scolarizare in cadrul locului de munca - persoana responsabila, punctuala, disciplinata si cu dorinta de munca - Cazier juridic fara antecedente penale Se ofera: - contract individual de munca pe perioada nedeterminata - Cazare, masa si transport asigurate de catre companie, pentru persoanele ce nu sunt din localitate - salariu discutat in urma inteviului

 • SC MODULE SECURITY angajeaza agenti de paza in Constanta, Ploiesti si Tulcea Cerinte: - atestat profesional “ agent securitate” sau posibilitatea de scolarizare in cadrul locului de munca - persoana responsabila, punctuala, disciplinata - Cazier juridic fara antecedente penale Se ofera: - contract individual de munca pe perioada nedeterminata - Cazare, masa si transport asigurate de catre companie, pentru persoanele care nu sunt din localitate - salariu discutat in urma inteviului

 • Angajam agent securitate/ si interventie; Cerinte: - Atestat agent securitate (sau posibilitate scolarizare in cadrul locului de munca); - persoana responsabila, punctuala, disciplinata; - cazier juridic fara antecedente penale; -( atestatul profesional si permisul de conducere constituie un avantaj); -salariu motivant; Pentru detalii sunati la nr. tel.0729380480 sau 0739847930.

 • Salveaza cautarea