Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam Infirmiera: program de lucru in 3 schimburi, disponibilitate pentru efectuare garzi, contract de munca pe perioada nedeterminata. Cerinte: curs de Infirmiera Responsabilitati: - pregateste patul si schimba lenjeria bolnavului; - efectueaza sau ajuta la efectuarea toaletei zilnice sau ori de cate ori e nevoie a bolnavului imobilizat, cu respectarea demnitatii umane; - ajuta bolnavii imobilizati la efectuarea nevoilor fiziologice (plosca, urinar si tavite renale etc.); - asigura curatenia si dezinfectia conform graficului si ori de cate ori este nevoie; - ajuta la efectuarea alimentatiei pasive la pacientii imobilizati; - transporta pacientii nedeplasabili cu caruciorul/targa la investigatii si inapoi; - pe sectie, selecteaza lenjeria murdara de cea infectioasa, o depoziteaza in saci de culori dedicate; - efectueaza curatenia si dezinfectia carucioarelor pentru bolnavi, a targilor si a celorlalte obiecte care ajuta bolnavul la deplasare; - respecta circuitele functionale existente la nivelul spitalului; - cunoaste solutiile dezinfectante si modul lor de folosire.

 • Avem nevoie de o colega noua! Centru de recuperare medicala (kinetoterapie) angajeaza asistent medical BFKT ,doar fete pt masaj,reflexoterapie...drenaj limfatic.suntem in zona Decebal.

 • 4

  Clinica Medicala Dr. Potoroaca si Dr. Stingescu ,cu profil psihiatrie pediatrica, psihiatrie, psihologie, aflata in sect 3, ofera un post de asistent medical generalist. Sunt necesare cunostinte de lucru pe computer si in SIUI. CV-urile vor fi trimise pe adresa

 • Spitalul Sfantul Sava din localitatea Pantelimon - jud. Ilfov angajeaza INFIRMIERA . OBLIGATORIU : EXPERIENTA IN DOMENIU MINIM 2 ANI SALARIU BRUT intre 5200 si 5800 lei cu sporuri incluse , cu ture de zi si noapte ( tura zi , tura noapte , liber , liber ). Transportul este asigurat de noi de la statia de metrou Republica pana la spital , dus intors , la schimbul de tura.. O masa pe zi este asigurata din partea spitalului. Relatii la Colectiv de exceptie. Rugam seriozitate. Va asteptam la interviu de luni pana duminica , intre orele 10 18.

 • 31

  SPITALUL Elytis angajeaza registrator medical - operator call center Spitalul Elytis angajeaza registrator medical - operator call center, persoana implicata si cu o atitudine pozitiva, care sa gestioneze relatiile cu pacientii spitalului. Ne dorim ca noul nostru coleg/noua noastra colega sa fie o persoana organizata, prietenoasa si atenta la detalii. Cerinte: Onestitate si seriozitate; Entuziasm si preocupare pentru realizarea activitatilor; Usurinta in interactiunea cu pacientii; Atitudine calma si toleranta; Implicare proactiva in situatiile noi; Disponibilitate de a lucra in ture de dimineata si de dupa-amiaza; Cunostinte limba engleza; Cunostinte MS Office; Experienta intr-un rol similar reprezinta un avantaj; Studii medii; Buna intelegere a platformelor de socializare Responsabilitati: Gestioneaza relatiile cu pacientii actuali si potentiali ai spitalului; Preia, analizeaza si solutioneaza cu amabilitate solicitarile venite din partea pacientilor spitalului prin telefon, mail, whatsapp, facebook; Efectueaza sarcini de asistenta administrativa cum ar fi preluarea si transmiterea mesajelor, intretinerea si actualizarea permanenta a calendarului cu programari; Depune toate eforturile pentru rezolvarea eficienta a situatiilor limita. Redactarea textelor pentru raspunsurile de pe paginile de socializare ale companiei. C.V.-urile se pot trimite pe adresele de mail ale spitalului sau se pot depune la sediul din str. Gh. Saulescu, nr.43A, Iasi. Cei selectati pentru interviu vor fi anuntati telefonic sau pe adresa de mail. Va asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Tehnician dentar cu experienta, execut proteze dentare acrilice pret 450 lei. De asemenea execut proteze elastice, lucrative fixe portelan, compozit, acrilo-metalice, captusiri proteze /rebazari, reparatii proteze la preturi competitive. Seriozitate si profesionalism. Tel

 • 1

  Asociația Salvați Bătrânii Săucești oferă un post de infirmier în cadrul căminului pentru vârstnici din localitatea Bacău. Mediu de lucru dinamic, salariu competitiv, program de lucru în schimburi, masă în timpul orelor de lucru. Competențe - studii: postliceale sau studii superioare de scurtă sau lungă durată în specialitate - corespunde activităților de execuție; atenție și concentrare distributivă - abilitați de comunicare, muncă în echipă, promptitudine, rezistenta la stres, efort fizic prelungit, conștiinciozitate, disciplină - experienta in domeniu Responsabilități - Își desfășoară activitatea în mod responsabil, conform reglementărilor profesionale și cerințelor postului - Stabilirea nevoilor de îngrijiri generale de sănătate și furnizarea serviciilor de îngrijiri generale de sănătate de natură preventivă, curativă și de recuperare în baza competenței însușite de a stabili în mod independent necesarul de îngrijiri de sănătate, de a planifica, de a organiza și de a efectua aceste servicii - Administrarea tratamentului, conform prescripțiilor medicului - Acordă primul ajutor în caz de urgenta, conform competentei - Efectuează evaluarea primara a stării beneficiarului (aspect general, culoare, edeme, postura, stare de agitație) și face măsurători ale constantelor biologice (temperatura, TA, puls, respirație) - Răspunde de existenta rechizitelor și a imprimatelor necesare activității PERSOANA DE CONTACT Luciana Olaru

 • 1

  Societate medicala dorim colaborare cu asistenti medicali generalisti posesori de PFI/PFA. Program flexibil, ideal pentru suplimentarea bugetului lunar! Venituri in raport cu activitatea depusa!

 • Poziția: Medic Specialist Nefrologie Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Lund Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Spital Universitar Salariul Brut : 65000 (Coroane Suedeze.) lunar Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata cu 6 luni perioada de proba Vizita personala în Suedia , care face parte din procesul de interviu, costul de transport și cazare este finanțat de angajator. Curs de limba suedeza de 6 luni, un sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere) Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartament Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat Bilet de avion plătit de angajator Concediu plătit Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Specialist Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • 1

  Laborator de tehnica dentara, angajeaza tehnician dentar pentru urmatoarele manopere: preparare bonturi, scanare model, confectionat rcr-uri, etc. Programul este de 5 zile/saptamana, 8 ore/zi.

 • 34

  Candidatul ideal absolvent/absolventa studii superioare economice bune cunostinte conturi contabile operare PC, MS OFFICE (Excel, Word) gandire analitica si atentie la detalii; Descrierea jobului contabilizarea facturilor de la furnizori interni si externi; inregistrarea si contabilizarea documentelor de banca si casa, deconturi de cheltuieli, avansuri de trezorerie; emitere/inregistrare instrumente de plata; arhivarea documentelor inregistrate; analiza solduri clienti/furnizori; punctarea fiselor clienti/furnizori; emitere ordine de plata pe suport hartie sau online; alte activitati specifice postului. Locatie: Iasi Asteptam CV-ul dvs. pe adresele: de mail ale Spitalului sau la sediul spitalului din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi. In cazul in care experiența dvs. profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • 3

  Angajam farmacisti si asistenti de famacie in Carei si in zone apropiate de Carei. Informatii la telefon .

 • Punem la dispoziție cursuri gratuite de limba italiană, începere imediată! Randstad Romania recrutează Asistenți Medicali Generaliști pentru Italia! Te invităm la o discuție de cunoaștere! Alina: ferta noastră include: ofertă de muncă garantată odată cu finalizarea cursurilor; suport în procesul de recunoaștere a diplomei de asistent medical; cursuri gratuite de limba italiană. Se solicită: studii finalizate; experiența de minim 3-6 luni constituie un avantaj; dorință de învățare, proactivitate, seriozitate.

 • Asistent balneofiziokinetoterapie și recuperare , tehnician maseur caut colaborare cu un salon de masaj sau cabinet medical de recuperare medicală. Dețin PFA.

 • 31

  ELYTIS HOSPITAL, IASI angajeaza infirmieri Cerinte: calificare în domeniu; experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; munca în echipă sase numere printre valorile tale * curs de igiena Va asteptam in echipa noastra!

 • Persoana pentru vanzare si prezentare produse medicale. Necesar cunoastere limba engleza bine si cunostinte medicale generale.

 • Angajam asistenți și asistente in Germania. Calificarea și experiența constituie un avantaj. Salariul este negociabil în funcție de experiența. Mai multe detalii pe WhatsApp. 12,5-18 euro ora. Asistenti Medicali pentru azil bătrâni. Vârsta recomandată 20-45 ani Angajam și infirmieri. Program 8h/zi salariu motivant bonusuri.

 • Experienta senior level in domeniile-medicina de familie si urgente prespitalicesti

 • Poziție :Medic Specialist Oftalmologie Tara :Franța france Locație:Avignon cu 91 250de locuitori, 45 de minute pana la Marseille Poziții disponibile: 1 Locul de munca:Centru Medical Se lucreaza într-un centru medical din Avignon Suprafața este de aproximativ 400 de metri pătrați. Echipa este compusă din: – 4 medici specialist oftalmologie (2 lituanieni, 1 italian, 1 român) – 5 secretari – 1 Orthoptiste. – 1 coordonator oftalmolog (francez) – 1 director Salariu : este întrede Euro NET pe lună. Fix: 5000 Euro + procent. Ce oferă Angajatorul Perioada contractului: nedeterminata Cazare asigurata de angajator, Se lucreaza in medie 35 ore pe săptămâna, Beneficiați de Asigurări Sociale, Beneficiați de Asigurări Medicale, Acces la Schema de Pensie, Concediul de odihna anual este de 5 saptamani pe an Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medicina Generala si Diploma de Medic Specialist Certificat de Conformitate de la Ministerul Sănătății Cunostinte avansate de limba franceza scris si vorbit Eligibil de a va înscrie la Ordinul Medicilor din Franța Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • Caut chinetoterapeut la domiciliu pt. sotia mea in varsta de 57 de ani, pt. miscare pasiva la pat.

 • Salveaza cautarea