Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajam asistent farmacie

 • Spitalul Sf Sava angajeaza medic specialist oncolog. Salariu brut 26000 Ron cu garzi incluse - 1 pe saptamana si 1 weekend pe luna. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 1

  Asistent Medical Generalist cu experienta in Unitatea De Primiri Urgente,ofer servicii medicale la domiciliu: -Recoltare probe serologice pt analize de laborator, -Perfuzii, -Administrare tratament injectabil, -Montare branula, -Suprimare fire, -Montare sonda urinara, -Pansamente, -Control tensiune arteriala, -Sonda nazo gastrica etc. Detin materiale sanitare si ma deplasez in orice zona din Bucuresti.

 • 3

  Ambulatoriul MEDSTAR 2000 angajeaza INFIRMIERA Cerinte generale: isi desfasoara activitatea sub supravegherea si indrumarea asistentului medical asigura curatenia si deszinfectia in zona in care isi desfasoara activitatea alte atributii potrivit fisei postului Selectia se face prin evaluarea CV urilor primite si interviu cu persoanele selectate.

 • 1

  Caut o doamnă/domnișoara pentru administrarea unor injectii. Relatii suplimentare prin mesaj sau whattap.( )

 • 1

  DENYMAR CLINIC - Bld. Schitu Magureanu, Nr. 27 - 33, Sector 1, Bucuresti. Angajeza medici cu urmatoarele specialitati: - Cardiologie - Medicina Interna - Neurologie - Endocrinologie Rog seriozitate. Cv-ul va rog sa-l trimiteti pe adresa de email dan_tara_psd@yahoo.com impreuna cu o poza. Persoana de contact : Dan Tara. Tel : 0769.637.516

 • 2

  CAMIN DE VÂRSTNICI

 • Student medicina dentara anul 6 UMF Iasi, caut un loc de munca / practica la un cabient sau clinica dentara , mentionez ca am experienta anteriora (am mai lucrat la alte cabinete)

 • 3

  Prestigioasă societate cu experiență în domeniul serviciilor sanitare angajează asistenți medicali pentru azile de bătrâni in Italia zona Milano și Torino. Căutăm persoane care sunt in posesia diplomei de asistent medical, cu un nivel conversațional bun al limbii italiene și minima experiență în domeniu. Oferim un salariu de 1850 euro net pe luna, cazarea gratuita pe întreaga durată a contractului si decontarea cheltuielilor de transport. Odata ajunși în Italia ne vom ocupa de procedurile necesare pentru integrarea în sistemul sanitar italian, evident veți avea parte de suport atât in limba romana cât și italiană. Persoanele interesate pot trimite un curriculum vitae sau un număr de telefon iar apoi va vom contacta noi.

 • Angajam Asistent Medical Generalist, cu experienta, pentru camin batrani, zona Militari- Gorjului. Pentru detalii, va rog sa ma contactați la numărul de telefon .

 • 3

  Rezidenta pentru varstnici din Campina, angajeaza asistenta medicala cu experienta. Programul de lucru in ture. Asteptam cv -urile , iar pentru mai multe detalii puteti suna la .

 • Laborator dentar Buftea angajeaza full- time tehnician dentar ceramist/proiectare CAD CAM cu experienta. Laboratorul este dotat cu aparatura noua digitala. Se doreste colaborarea cu contract individual de munca si plata per element avantajoasa. Asteptam CV-urile la adresa

 • 1

  Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice - Pangarati, județul Neamț, angajează infirmiere pentru activități specifice de îngrijire persoane. Se cere : punctualitate, seriozitate, responsabilitate, atitudine prietenoasa.

 • Clinica privata din Sibiu specializata in dermatologie generala ,estetica si chirurgicala ,angajeaza medic specialist dermatolog interesat sa faca parte dintr-o echipa tanara de medici profesionisti, de o amabilitate aparte .Clinica este luxoasa,confortabila fiind dotata cu cele mai moderne si performante lasere existente la ora actuala, folosite in domeniul dermatologic medical si estetic. Doar de tine depinde ,sa-ti doresti! Noi suntem bucurosi sa te primim!!!! Te rugam sa ne trimiti CV-ul tau pe: si te vom contacta in timp foarte scurt. Multumim!

 • Asistent medical cu experienta, administrez vaccin antigripal. 50 lei/ injectie. Nu am eu vaccinul!!! Tel 0768362201.

 • 3

  Cautam urgent medici de familie/generalisti, dentisti, dermatologi, ginecologi, dar si alte specializari, pentru oferte in liberal, in Franta. Toate cabinetele noastre oferta venituri de pestebrut /lunar ,si prezinta o FORMARE prealabila efectuata de catre medicul francez cedant, pentru a va preda pacientura fara pierderi. (veti asista in cabinetul acestuia timp de 30 de zile). Oferim candidatilor nostri cursuri GRATUITE de limba franceza, acceptam si incepatori. Cerem seriozitate. Va putem pune in legatura cu medici deja instalati de noi. Pentru medicii generalisti si cei de familie, este necesara detinerea permisului de conducere, pentru a putea face deplasarile la domiciliul pacientilor. NE PUTETI CONTACTE LA NR DE TELEFON 0033665575842, sau pe adresa medici.recrutare@gmail.com

 • 24

  Reprezentant vanzari servicii medicale Cerinte: Studii superioare finalizate (in domeniul medical sau alte domenii conexe); Minim 1 an experienta in vanzari; Permis de conducere (categoria B) - auto personal constituie un avantaj si disponibilitate pentru deplasari pe teren Cunostinte si contacte piata medicala; Abilitati de comunicare, prezentare si negociere Cunostinte utilizare PC Capacitate organizatorica si de planificare Persoana organizata, orientata spre client si realizarea obiectivelor. Descrierea jobului Responsabilitati: Prospectarea si dezvoltarea bazei de date de clienti prin contacte si intalniri, prin vanzari active in conformitate cu nevoile clientilor si cu strategia companiei; Cunoasterea si informarea clientilor privind pachetele de servicii, detalierea si explicarea avantajelor de produs; Indeplinirea planului de vanzari lunar/anual; Mentinerea relatiilor cu clientii; Identifica si contacteaza companii in vederea promovarii serviciilor medicale din ELYTIS, incheierea contractelor de colaborare cu acestia pentru angajati si colaboratori; Prezentarea catre client/potential client, in mod professional, a serviciilor pe care ELYTIS le poate oferi angajatilor si colaboratorilor; Realizarea obiectivelor calitative si cantitative in conformitate cu planul de vanzari stabilit; Intocmirea rapoartelor de activitate si transmiterea acestora catre coordonatorul direct. Utilizarea corecta a tuturor sistemelor si echipamentelor de serviciu Beneficii: Comision din realizari; Bonusuri atractive; Posibilitate de dezvoltare intr-o companie de success. Mediu de lucru profesional Asteptam CV-ul dvs. pe adresele de mail ale spitalului: si , sau la sediul Spitalului Elytis Hospital din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi. In cazul in care experiența dvs. profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti fi contactat telefonic sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • Ne cautam coleg/colega dornic sa se alature echipei noastre ! Oferim spre inchiriere tura in cabinet stomatologic , complet utilat. Cabinetul este dotat conform normelor in vigoare, prezentand camera separata de sterilizare (autoclav), vestiar separat prevazut cu dulap, 2 grupuri sanitare - unul pentru doctori si altul pentru pacienti (cu acces din sala de asteptare), zona de relaxare pentru medici. Cabinetul ofera Wi-Fi si este prevazut cu televizoare si aparate de aer conditionat.Cabinetul se afla in zona complexului studentesc.Pentru detalii va asteptam la numarul de telefon . Te asteptam!

 • Cautam colaborare cu medici stomatologi pentru cabinete de medicina dentara in Piatra Neamt. Part time sau full time. Program full time + contract cu CNAS. Mesaj in privat pentru detalii.

 • Salveaza cautarea