Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Clinică stomatologică din zona Girocului-Timișoara, cautăm asistenta pentru servicii de medicină dentară. Programul de lucru este de 8 ore flexibil. Salariu este atractiv iar posibilitațile de dezvoltare personala, multiple. Condiții: - absolventa de studii medicale (asistență generală / asistență medicină dentară) - vârsta cuprinsă între 21-35 ani - preferabil cu experiență anterioră într-un cabinet stomatologic însă nu reprezintă o condiție esențială - persoană plăcută, energică și dornică de a învăța lucruri noi CV-ul Europass poate fi trimis la adresa postdeasistenta @ yahoo . com

 • Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • Asistent medical principal, cu experienta in domeniu, ofer tratament la domiciliul pacientului zona Piatra-Neamt(si zone limitrofe maxim 15 km) - injectii intramusculare, injectii intravenoase, injectii subcutanate, testare la antibiotice, recoltare de analize de sange, montarea de branula, supravegherea perfuziei intravenoase, pansamentul plagii post-operatorii/escare, montarea si suprimarea sondei urinare la femei. Administrarea tratamentului se face doar pe baza retetei de la medicul curant. Mentionez ca sunt angajata in cadrul unui spital si sunt vaccinata anti-covid 19. Pentru mai multe detalii, in privat.

 • 1

  Poziția: Medic Specialist Medicina de Familie Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Jönköping Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Spital Public Salariu Net : 70000 SEK (Coroane Suedeze.) Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata cu 6 luni perioada de proba Vizita personala în Suedia , care face parte din procesul de interviu, costul de transport și cazare este finanțat de angajator. Curs de limba suedeza de 6 luni, un sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere) Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartament Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat Bilet de avion plătit de angajator Concediu plătit Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Specialist Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: – Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 1

  Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • 7

  Angajam asistentă medicală generalistă - promoția 2021. Fără experiență! Cv la email: centrulrdental(a)gmail.com

 • Asistent medical cu experienta in ingrijirea persoanelor varstnice. Daca sunteti in strainatate si parintii dumneavoastra au nevoie de un OM care sa le deschida usa,sa stea de vorba cu parintii dumneavoastra, sa depene amintiri placute din viata lor, un OM care sa va tina locul cat timp dumneavoastra sunteti plecati pentru a munci, atunci va puteti baza cu incredere in persoana mea. Imi ofer sprijinul dedicat persoanelor varstnice cu nevoi speciale la domiciliul acestora Ce pot oferi: 1. Pot efectua doua sau trei vizite pe zi in intervalul orar: - dimineata pana in ora 7:00 sau intre orele 8 - 9:30 - dupa amiaza intre orele 14:30 - 16 : 00 - seara dupa ora 19 : 00 2 Toaletare ( tuns / barbierit ) daca este imperios necesar. 3. Schimbare pampers. 4. Schimbare punga colostoma ( daca este cazul ) 5. Administrare medicamente dupa schema prestabilita de catre medicul curant. 6. Schimbare lenjerie. 7. Efectuare baie personala 8. Achitarea facturilor lunare aferente. 9. Achizitionarea de produse alimentare necesare traiului zilnic. 10. Afectiune, empatie si multa rabdare fata de persoanele cu nevoi speciale. PS: Rog si ofer seriozitate maxima !!! Anuntul este valabil doar pentru persoanele care intra-devar au nevoie de spijin !!!

 • 1

  Clinica Compozit D4 angajează asistenta medicală Stomatologie. Condiții necesare: experiența minim 1 an in domeniu, punctualitate, dedicatie, seriozitate.

 • Asistent medical cu experienta in ingrijirea persoanelor varstnice. Daca sunteti in strainatate si parintii dumneavoastra au nevoie de un OM care sa le deschida usa,sa stea de vorba cu parintii dumneavoastra, sa depene amintiri placute din viata lor, un OM care sa va tina locul cat timp dumneavoastra sunteti plecati pentru a munci, atunci va puteti baza cu incredere in persoana mea. Imi ofer sprijinul dedicat persoanelor varstnice cu nevoi speciale la domiciliul acestora Ce pot oferi: 1. Pot efectua doua sau trei vizite pe zi in intervalul orar: - dimineata pana in ora 7:00 sau intre orele 8 - 9:30 - dupa amiaza intre orele 14:30 - 16 : 00 - seara dupa ora 19 : 00 2. Toaletare ( tuns / barbierit ) daca este imperios necesar. 3. Schimbare pampers. 4. Schimbare punga colostoma ( daca este cazul ) 5. Administrare medicamente dupa schema prestabilita de catre medicul curant. 6. Schimbare lenjerie. 7. Efectuare baie personala 8. Achitarea facturilor lunare aferente. 9. Achizitionarea de produse alimentare necesare traiului zilnic. 10. Afectiune, empatie si multa rabdare fata de persoanele cu nevoi speciale. PS: Rog si ofer seriozitate maxima !!! Anuntul este valabil doar pentru persoanele care intra-devar au nevoie de spijin !!!

 • 2

  Gradinita particulara, angajeaza asistent medical, program full time, 8h/zi, empatica, calda, iubitoare, punctuala si profesionista, salariu motivant. Contact telefonic

 • Ofer procent din incasari Detalii la nr de telefon : Activitatea se desfășoară in Tg-Jiu

 • Medic cardiolog pentru colaborare în Pitești. Program stabilit de comun acord, 1-2 zile pe săptămână.

 • 1

  Clinica Dr. Tiron Pitești caută medic generalist pentru colaborare, program flexibil.

 • Medic cardiolog pentru colaborare în Pitești. Program stabilit de comun acord, 1-2 zile pe săptămână.

 • Centrul Medical Dr. Tiron Pitesti cauta medici cardiologi pentru colaborare. Tel.

 • 1

  Angajez medic stomatolog, plata procentuala, nu necesita experienta ci dorinta de a fi un medic bun pentru pacienti

 • Angajam asistenta cabinet stomatologic situat in Cluj-Napoca zona Marasti. Activitati generale ale postului: - Primirea si pregatirea pacientului impreuna cu fisa medicala - Asistarea medicului in timpul interventiilor - Utilizarea si intretinerea aparaturii/instrumentarului din dotare - Sterilizarea instrumentarului si pregatirea cabinetului - Verificarea stocului de materiale si intocmirea necesarului Program de lucru: Luni, Miercuri si Vineri: 8:30 - 14:00 Marti, Joi: 13:00 - 20:30

 • 11

  Studii de specialitate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie); Certificat de membru; Cunostinte de operare PC; Abilitati de comunicare si relationare; Respectarea eticii si deontologiei profesionale. Descrierea jobului Identifica nevoile pacientilor, formuleaza recomandari, consiliaza si fidelizeaza pacientii; Informeaza pacientii despre modul de utilizare a medicamentelor si despre potentialele riscuri sau efecte adverse; Administreaza stocurile si urmareste termenele de valabilitate ale produselor farmaceutice; Participa la receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor din farmacie; Asteptam cv-urile dvs la adesa de e-mail :

 • Endo laser folosit putin la cca 10 operatii de varice

 • 1

  Angajam Asistenta Medicala pentru un Camin de Batrani amplasat in sectorul 1, zona statiei de Metrou Jiului.

 • Salveaza cautarea