Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Selectam doua persoane pentru a lucra pe postul de Infirmier in Azile din Anglia! Locurile sunt disponibile pentru data de 11 iunie! Se ofera bonus 150 de lire la primul salariu! Pot aplica doua doamne sau un cuplu! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Veti fi angajatul companiei engleze, veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca un cetatean englez - Se garanteaza 35 de ore saptamanal prin contract, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Salarizarea porneste de la 7,85 L/ora si veti avea doua cresteri salariale in primul an de munca, la 8 L/ora dupa 4 luni de munca si 8,25 L/ora dupa 9 luni - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - 150 de lire bonus la primul salariu Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Seriozitate si profesionalism !Puteti aplica doar daca sunteti dispusi la relocare - locurile de munca sunt pe tot teritoriul Angliei, angajatorul repartizand candidatul in functie de locurile vacante; Cazarea este asigurata. Aplica cu CV-ul prin Facebook Messenger sau e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0040350417794, 0040773345679 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

 • Laborator de tehnica dentara din sectorul 6 ( Dr.Taberei / Ghencea ) angajeaza tehnician dentar pt protetica fixa .Tel : 0730.708.516.

 • Oportunitate de angajare în Cehia pentru Medici Stomatologi - inclusiv absolvenți 2018!!!! Asiguram întocmire dosar cu obținerea dreptului de profesoare și loc de munca în cabinete-clinici private. Program L-V 8 ore, venit minim net lunar 2000 euro. Detalii 0770882263, 0742041545

 • Candidatul ideal - Sociabil, cu un nivel de comunicare peste medie - Ambițioasă și cu capacitatea de a lucra în grup. - Experiența în vânzări directe și promovarea produselor este binevenită - Capacitatea de a construi și întreține relații cu clienții - Studii universitare are avantajul în biologie / chimie sau farmacie - Limbi: italiană și engleză - Permis de conducere Cat B - Mașina disponibilă pentru lucru, are avantajul Descrierea postului - Promovarea produselor companiei către clienți, crearea portofoliului de clienți. - Promovarea beneficiilor oferite de produsele companiei într-o manieră profesională și etică. AVANTAJE: - venituri peste medie, constând din: porțiune fixă ​​+ comision de vânzări care poate ajunge până la 15% - Instruire gratuită și școlarizare în țară și străinătate - bonusuri și premii - Mediu de lucru atractiv și dinamic Descrierea companiei Companie italiană cu filiale europene cu experiență de peste 20 de ani pe piața medicală din Europa, specializată în îmbunătățirea sănătății oamenilor în confortul locuințelor. Ne realizăm obiectele prin aplicarea reglementărilor de mediu și securitate la locul de muncă.

 • Angajam medici specialisti-ginecologie,medicina interna,dermatologie,pediatrie,endocrinologie pentru contractare cu CAS. Ilfov

 • Firma cu vechime, echipa dinamica si tanara, cauta optometrist. Pachet salarial atractiv. detalii mai multe la interviu. 0766 723 310

 • Inchiriez cabinet stomatologic utilat situat in Policlinica Campulung Moldovenesc. Relatii telefon 0744824467 d-na Liliana.

 • Minim - Studii medii Cunostinte in instalarea, intretinerea si administrarea echipamentelor de calcul si retea.

 • Angajez asistent farmacist pentru o drogherie in Ramnicu Valcea .Detalii la

 •  Realizeaza si raspunde de planificarea reviziilor la aparatura medicala conform legilor in vigoare;  Realizeaza si raspunde de programarea firmelor pentru efectuarea verificarilor conform planificarii si conform programului de functionare a spitalului;  Realizeaza si raspunde de respectarea programarilor de reparatie a aparaturii medicale facute de firmele de service;  Realizeaza si raspunde de inventarierea si actualizarea listelor cu echipamente medicale;

 • Laborator tehnica dentara sector 1 (piata romana) angajeaza tehnician dentar ceramist doar cu experienta. Program full time.

 • Recrutam persoane care sa foloseasca cosmetice la clinica . Remuneratie : intre 65-700 RON Locatie : Bucuresti Durata studiu: intre 1-3 zile sau 3 saptamani(doar 8 vizite la clinica) Durata vizita la clinica: intre 1-5 h Program : L-V in intervalul 09:00-17:00 CRITERII : - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare; - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila; - femei si barbati; - varsta intre 18-70 ani; - pigment deschis sau usor masliniu la culoare; - sunteti clinic sanatos/a si nu figurati in evidenta cu boli cronice; - fara tratament medical zilnic; - nu ati fost la solar sau plaja in ultimele 3 luni; - in ultimele 3 luni ati luat antibiotice,vitamine,anticonceptionale sau alte medicamente ? - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate; - nu aveti pe spate cicatrici,tatuaje,iritatii,pete pigmentare,alunite,acnee; - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2; - nu sunteti insarcinata; - nu alaptati; - nu sunteti alergic/a la medicamente sau produse dermato-cosmetice; - puteti avea venturi suplimentare fiindca se declara impozitul. Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,numarul de telefon,varsta,tip de ten (deschis sau masliniu) pe adresa de e-mail inscriere.voluntar@yahoo.com .

 • ofer cazare gratuita si salariu atractiv

 • Asistent medical generalist cu o experienta de 2ani si 4luni in cabinet medical de obstetrica-ginecologie(asistent secretar),caut un loc de munca in domeniu( indiferent de specializare).Mentionez ca am absolvit si Facultatea de Stiintele Comunicarii.

 • Cabinet medicina de familie angajează medic specialist medicina de familie

 • Medlife angajeaza asistent medical full time(8 h);locatie Sfantu Gheorghe; se lucreaza in doua schimburi. Cv-urile le asteptam pe adresa de mail hr_brasov@medlife.ro

 • Clinica privata angajeaza medic specialist pediatru full time sau part time.

 • Clinica dentara din Timisoara ( zona Cetatii - Mehala) isi mareste echipa de medici! Oferim spre inchiriere pe termen lung cabinet stomatologic dotat si utilat complet cu unit dentar, camera intraorala, aparat de detartraj si toate necesitatile corespunzatoare normelor in vigoare. Asteptam CV-urile dvs la adresa de email : clinicadentaradintimisoara gmail.com, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp!

 • Suntem o clinica privata din Apahida si dorim sa angajam asistente medicale cu experienta de minim 1 an. Cerintele posturilor Pregatire de specialitate in domeniul Atitudine pozitiva, abilitati de conducere, abilitati de comunicare si de lucru in echipa, abilitati de planificare si organizare a activitatii Cunostinte operare PC (MS Office,word,excel) Avantaje: Permis de conducere categoria B (mobilitate)reprezinta un avantaj Cunostinte de limba engleza Tipul jobului: Cu norma intreaga Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni. Persoanele interesate pot trimite CV-ul prin e-mail pana la datala adresa:

 • Pentru mai multe locatii din Bucuresti . Program full time , punctualitate , experienta in recoltare probe pentru analize , este binevenita o recomandare de la fostul ( actualul) loc de munca.

 • Salveaza cautarea