Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Asociația Salvați Bătrânii Săucești oferă un post de infirmier în cadrul căminului pentru vârstnici din localitatea Bacău. Mediu de lucru dinamic, salariu competitiv, program de lucru în schimburi, masă în timpul orelor de lucru PERSOANA DE CONTACT Luciana Olaru Competențe - apt fizic și psihic pentru lucrul cu bătrânii - sociabil/ă - experiență în domeniu - nivel studii medii Responsabilități -Își desfășoară activitatea în echipa,respectând raporturile ierarhice și funcționale -Se prezintă la serviciu cu deplină capacitate de muncă -Respectă regulamentul de ordine interioară -.Efectuează zilnic și ori de câte ori este nevoie curățenia în condiții corespunzătoare și întreținerea gospodăreasca a spațiului -Efectuează și ajută la efectuarea toaletei zilnice a beneficiarilor imobilizați,cu respectarea regulilor de igienă -Ajută beneficiarii deplasabili la efectuarea toaletei zilnice -Colectează și transportă lenjeria și rufele murdare -Preia rufele curate de la spălătorie -Ajută beneficiarul la activitatea de hrănire și hidratare -Ajuta la transportul beneficiarului

 • Angajez camerista hotel ,experienta minim 1 an,Salariu 1800 lei

 • 3

  Firma angajam personal curatenie program 8h, 06:00 -14:00 si 13:00- 21:30,zona Metrou Pipera,Bucuresti. Telefon :

 • 4

  Firma de curatenie angajam personal curatenie,doamne, 4h și 8h zona Jiului sector 1 Bucuresti . Telefon :

 • 3

  Firma de curatenie angajam personal curatenie,doamne, program 11:00-19:00, luni-vineri, Zona Floreasca,Bucuresti. Telefon : Firma de curatenie angajam personal curatenie, barbat, 14:00-18:00 ,4h,luni-vineri ,Zona Piata Victoriei Bucuresti.Telefon :

 • 4

  caut doamna serioasa interesata de un loc de munca stabil ofer și contract la notariat pe perioada nedeterminata pentru menajera sau bona rog seriozitate

 • Menajera experenta de peste 25 ani, onesta, discreta, nefumătoare, vaccinata, casatorita doresc sa lucrez la familii serioase!

 • 7

  Societate comerciala angajeaza doamna la curatenie, program part- time : 4 ore saptamana. Rel tel.

 • 2

  Menajera cu experienta , cu referinte , caut angajare part time , la familie serioasa . Exclus firme de curățenie. As dori pentru zonele Drumul Taberei, Cringasi, 13 Septembrie, Universitate, etc. Numai oferte serioase . ROG SA MA CONTACTATI NUMAI LA NUMAR TELEFON : doamna Camelia . Va multumesc .

 • 10

  Cautam persoana pentru ingrijire bolnava de Parkinson, dependenta total. Acceptam si varianta interna. Oferim si cerem seriozitate. Daca sunteti interesata va rugam sa ne contactati.

 • 1

  Firma ATLAS CLEANING : -angajează agenti curatenie CU EXPERIENTA sau FARA EXPERIENTA ( asiguram formare la locul de munca ) -cu program part-time ( norma partiala ) -cu program full-time ( norma intreaga ) In functie de experienta si implicare poti castiga mai mult decat in trecut ! ! ! Cautam persoane dinamice, sociabile, deschise, cu capacitate de adaptare, responsabile , comunicative . Cerinte: -seriozitate si implicare Se ofera: -seriozitate si stabilitate -posibilitate de avansare in cadrul firmei -pachet salarial atractiv ! ! ! Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 5

  Firma de curatenie ATLAS CLEANING angajeaza: PERSONAL PENTRU CURATENIE cu CARNET DE CONDUCERE CATEGORIA B -norma intreaga 8ore / zi ( se lucreaza doar intr-un singur schimb de dimineata de LUNI pana VINERI ) Oferim: -loc de munca stabil si mediu de lucru placut -formare la locul de munca (experienta nu este obligatorie ) -salariul creste in functie de implicare IMPORTANT : -poti castiga MAI MULT cu 30% , 40% , 50% decat in alte pozitii similare din trecut ! ! ! Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 2

  Gradinita ADA - Mall Plaza - angajeaza ingrijitor copii! Experienta in gradinita constituie un avantaj! Program full time!

 • 13

  Angajam urgent ingrijitoare varstnici program intern 2 saptamani se lucreaza 2 saptamani sunt libere, , pentru ingrijirea unei femei de 84 ani mobila , dementa senila , atributii , igiena personala, supraveghere, tratament, gatit, menaj usor salariu negociabil.

 • 12

  Angajam ingrijitoare , pentru o femeie de 78 ani ,mobila, un program INTERN pentru supraveghere si ingrijire , salariu 3500 lei cu doua weekenduri libere . Atributii : igiena corporala, administrarea hranei si tratamentului , mici cumparaturi, pregatire hrana. Pt detalii sunati la tel

 • 7

  Angajam ingrijitoare pentru ingrijirea unei femei de 60 ani semimobila , program 8 ore, ajutor la igiena corporala, administrare hrana si tratament ,zona Obor .

 • 13

  Angajam Ingrijitoare batrani pentru femeie de 78 ani imobila, program 6 ore ,zona Drumul Taberei , atributii , menaj usor, igiena corporala, pregatit masa si administrarea tratamentului , Pt detalii sunati la . tel

 • 7

  Angajam ingrijitoare , pentru o femeie de 82 ani , imobila un program 2ore dimineata,2 ore seara ,schimbare pampers. Atributii : igiena corporala, . Pt detalii sunati la tel

 • Caut femeie pensionara pentru curatenie din Tg Mures. Informatii exclusiv la telefon, nr. .

 • Salveaza cautarea