Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Suntem in cautarea unei doamne pozitive, cu experienta de bona la familii de minim 3 ani, recomandari verificabile, nefumatoare. Reprezinta un plus detinerea permisului auto. Locatia familiei este in Cosmopolis. Pentru doamnele ce detin permis auto si masina se va deconta transportul. Din Bucuresti, se poate asigura transportul dus-intors de la statia de metrou Aurel Vlaicu. Programul este de 6h/zi, de la ora 13:00 la ora 19:00, de luni pana vineri. Se doreste disponibilitate pentru a ramane 3 nopti pe luna la locatia familiei. Atributii doar pentru copil. Salariul: 2500RON.

 • 5

  Candidatul ideal: - salariu 2800 - 3500 eur + overtime (OT), (in functie de pregatire, locul ocupat si de spital: privat sau de stat) - bachelor degree obligatoriu (fara acesta diploma candidatul poate sa munceste doar in Irlanda sau Anglia) - experienta 1-2 ani in dimeniul (nursing) - nivel conversational al limbii (Engleza) - cetatenie EU, pasaport EU - CV in engleza - concediu platit (30 zile pe an) si un bilet dus-intors - permis de munca platit, cazare asigurata si platita - loc de munca: spitale in Arabia Saudita, orase principale - w_h_a_t_s_a_p_p instalat sau un alt program de comunicare - persoana empatica, pozitiva In general, toata lumea traieste bine din overtime (munca platita mai scump peste program obisnuit) si salariu ramane.

 • Doresc sa ajut familii care au nevoie o data sau de doua ori pe săptămână de ajutor în gospodărie....spălat,călcat,curățenie generala ,chiar si mâncare.

 • 2

  Buna, caut o studenta / tanara open-minded sa ma ajute pe parte administrativa, curatenie si nu numai. Venituri atractive, program flexibil 2-3 ore cate trei zile pe saptamana. Sunt un barbat elegant si discret. Astept mesaj cu poza si detalii pe consultman @ mail.com

 • Cautam bona interna-ajutor mama in zona Tineretului, Sector 4, Bucuresti pentru activitati ce tin de ingrijirea unei fetite nou nascute si menaj usor locuinta, cat mama se va ocupa de copil. Cautam o persoana cu experienta de bona interna la alte familii, de minim 3 ani, recomandari recente, ce pot fi verificate, nefumatoare, activa si disponibila pentru o colaborare de lunga durata. Programul este intern cu 2 weekenduri libere. Salariul: 3500RON

 • Va propun o colaborare ce are ca scop dezvoltarea, motivare, calificarea sau recalificarea dumneavoastra. * CURS Bona - 450 lei + 60 lei taxa de examen Compania "Structural" ofera: - cursuri acreditate de ANC, MEN, MIMM; - obtinerea unui certificat de absolvire/calificare cu recunoasterea la nivel national cat si international in Uniunea Europeana; - pregatire profesionala alaturi de lectori cu experienta profesionala si practica; - desfasurarea cursurilor atat offline, online cat si la sediul companiei dumneavoastra; - cele mai mici preturi de pe piata. Va stau la dispozitie pentru orice nelamuriri, detalii cat si pentru o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

 • 2

  Acceda, firma de plasare de personal specializata in plasarea de personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu, va ofera una dintre cele mai convenabile solutii de ingrijire a parintilor / rudelor dv in varsta / bolnave din Bucuresti. Acceda plaseaza in Bucuresti personal pentru ingrijire batrani bolnavi la domiciliu in conditiile stabilite de dumneavoastra. Dumneavoastra hotarati programul, atributiile, salariul, etc. ingrijitoarei in functie de nevoile si posibilitatile varstnicului, astfel incat sa obtineti un raport convenabil calitate-program-pret. 14 ani de experienta in selectia de personal casnic. Personal casnic de calitate, selectat in mod responsabil si in timp rapid. Costuri scazute. Sperantele pot deveni realitate. www.acceda.ro,

 • 16

  ACCEDA, firma de plasare de personal fara taxe de mediere va faciliteaza GRATUIT gasirea un loc de munca in domeniul personalului casnic (menajere, persoane pentru ingrijire bolnavi/batrani) prin 2 modalitati: - 1. Direct, va facilitam gratuit gasirea un loc de munca in Bucuresti ca menajera / ingrijitoare batrani la domiciliu. - 2. Prin intermediul site-ului de recrutare BonaMenajBatrani. ro specializat in recrutarea de personal casnic in Romania / in strainatate. Persoanele interesate sa lucreze in Bucuresti sunt rugate sa trimita CV la Persoanele interesate sa lucreze in orice locatie din tara sau din strainatate sunt invitate sa isi completeze CV pe site-ul de recrutare www.BonaMenajBatrani. ro pentru a putea fi contactate direct de familiile angajatoare.

 • 12

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Bucuresti. Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. AGENTI DE CURATENIE in centru comercial sector 2 Bucuresti ! Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 1

  Cerinte: - Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; -Permis categoria B; -Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; -Seriozitate si organizare Oferim : - Salariu Fix plus bonus; - Tichete de masa; - Contract perioada nedeterminata; - Telefon - Conditii de munca occidentale. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la 0744355883.Handyman este mai mult decat un job!Te asteptam in echipa!

 • 2

  Handyman International Srl angajeaza Coordonator echipa cu experienta ( obligatoriu permis auto ) Coordonatori AGENTI DE Interventie Curatenie Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli cea mai apropiata locatie de casa si sa te programezi la un interviu.

 • 7

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Brasov Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 9

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Sibiu Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 1

  Angajam agenti de curatenie interior/ exterior, pentru Centru Comercial Constanta. Ce ne dorim de la tine? - sa fii o persoana serioasa si muncitoare - sa lucrezi in echipa si sa iti ajuti colegii cand este cazul - sa ai disponibilitate pentru program full-time Atributiile tale vor fi: - asigurarea activitatatii de curatenie din zona indicata - intretinerea curateniei folosind aparatura mecanizata - experienta nu este obigatorie, dar reprezinta un avantaj Ce iti oferim la schimb? - Pachet salarial atractiv; - instruire gratuita; - contract de munca pe perioada nedeterminata cu program de 8 ore + 1 ora pauza de masa / pe zi in ture. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • Servicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24 -tratamente injectabile/perfuzabile(injecții,perfuzii) -sondaj vezical -tubaj digestiv evacuare(clisma) -toaletare plagi(rani,escare)și pansare -suprimarea firelor suturate (scos de fire) -toaletare partiala/totala,schimbat de pampers,bărbierit, tuns. -toaletarea și schimbarea recipientului pentru colonostoma (anus contra naturii) -lavaj auricular (spălături și scoaterea dopurilor de ceara din urechi) - recoltare probe biologice (analize) -măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune,puls,temperatura) -supraveghere pacient 24/24h în spital cât și la domiciliu -consult doctor la domiciliu -transport asigurat de ambulanță indiferent de gradul de dificultate -educație pentru sănătate -recuperare balneofiziokinetoterapie (reeducarea mobilității pacientului imobilizat la pat, recuperare post operatorie,întreținerea musculara) -abonament lunar de vizita 1-2zile pe saptamana Pacientii pot beneficia de tratament la domiciliu in urma unui consult:medicul de familie,medic curant la externarepe baza de reteta,scrisoare medicala,foaie de externare. Pretul tratamentului variază în funcție de schema se tratament,durata și locația pacientului.,include consumabile (seringi,ser fiziologic,glucoza,branule,vata ,spirt,etc)și minimul medicamentelor de urgenta(miofilin, algocalmin,hidrocortizon, etc) Orar:24/24.Telefon:

 • Sunt un bărbat de 40 ani si caut de muncă ca îngrijitor persoane învârstă de preferință bărbați de regim intern 24/24 în orice sector din București sau oriunde în țară. În delunga mea activitate am muncit cu peroane ce au avut anumite afecțiuni de sănătate: avc ,diabet , scaun cu rotile amputație picior și imobilizați la pat. Știu să gătesc , curățenie ,administrare medicamente ,igienă personală , e.t.c.Sunt un om educat ,curat ,responsabil ,fără vicii , clinic sănătos și cu cazierul curat .

 • 5

  Curățenie. mai multe detalii la numerele de telefon 0725790136 0725790166 Persoană contact călin

 • Salveaza cautarea