Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC RooF CLEANING SRL Cauta doamna cu experienta minima in curatenie sau activitati similare, pentru angajare in orasul Arad. Ne dorim persoana serioasa, harnica,cu cunostinte in domeniul curateniei, pentru prestarea de servicii de curatenie la o institutie publica 4 ore / zi , de luni pana vineri. Program de la orele 8 la 12. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la urmatorul numar de mobil 0722225767 / 0733950486

 • 2

  SC RooF CLEANING SRL Cauta doamna cu experienta minima in curatenie sau activitati similare, pentru angajare in orasul Arad . Ne dorim persoana serioasa, harnica, cu cunostinte in domeniul curateniei, pentru prestarea de servicii de curatenie la o fabrica din zona industriala N-V Arad.Programul este de luni pana vineri.-8 ore/zi. Se lucrează pe schimburi , 1 și 2. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la urmatorul numar de mobil 0722225767 / 0733950486 zilnic între orele 9-18.

 • Buna seara,pt a va oferi serviciile mele de curatenie,si gătit,puteti sa mi scrieti in privat,sau a mă apela,sunt o persoana serioasă si sociabilă !

 • 3

  SC RooF CLEANING SRL Cauta doamna cu experienta minima in curatenie sau activitati similare, pentru angajare in orasul Arad. Ne dorim persoana serioasa, harnica,cu cunostinte in domeniul curateniei, pentru prestarea de servicii de curatenie la o companiei multinaționala . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati .

 • Persoana serioasa ofer servicii de curatenie: curti interioare, scari de bloc, locuinte sau ingrijire persoane varstnice. Rog seriozitate.

 • 2

  SC RooF CLEANING SRL Cauta doamna cu experienta minima in curatenie sau activitati similare, pentru angajare in orasul Arad . Ne dorim persoana serioasa, harnica, cu cunostinte in domeniul curateniei, pentru prestarea de servicii de curatenie la o societate din zona industriala N-V- Arad., de luni pana vineri.-8 ore/zi. . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la urmatorul numar de mobil 0722225767 / 0733950486

 • 1

  Buna ziua,ofer servicii de curatenie,chiar si gatit daca e nevoie..Sunt o persoana sociabilă si serioasa!

 • 2

  Caut sa angajez urgent femeie de servici pentru curatenie, cu 4 h pe zi (8-12) sau eventual 5-6 h pe zi (7-13) la o pensiune din zona Parneava, aproape de Alfa. Telefon 0744546579, 0727818439

 • Buna seara,Ofer servicii de menaj,sunt o persoana serioasa si sociabila.Pt.mai multe inf.va stau la dispozitie in privat..!

 • Cautam de munca in sebis jud arad Cuplu

 • Salveaza cautarea