Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Hunedoara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Buna ziua , caut de munca ca si agent de curatenie, am ceva experienta in domeniu am lucrat un an si jumatate ca si ingrijitor cladiri la o asociatie de proprietari din Hunedoara , dar daca aveti nevoie vin si dau proba de lucru si va convingeti,.Va multumesc , Nr. meu de tel: 0752974517

  • Am 20 de ani si am o fetita de 2 ani jumate caut un loc de munca in curatenie la domiciliu . Sunt disponibila de dimineata pana in ora 14:00 Am absolvit colegiul economic hermes petrosani 12 clas fara bac. Din pacate nu am experienta in niciun domeniu deoarece nu am lucrat pana acuma. Va multumesc.

  • Firma de curatenie din Oradea cautam coleg nou pentru zona Deva la executia serviciilor de curatenie din noul magazin Decathlon Deva. Program de lucru de 6 ore/zi intr-un singur schimb-de dimineata,de luni-luni. Oferim aparatura si echipamentele necesare curateniei,echipament de lucru personalizat,sprijin tehnic-training gratuiti,decont transport ,salarizare atractiva. Oferim 1700 lei net in mana+zilele de weekend ,contract de munca,protectia muncii. Zilele de weekend sunt platite suplimentar. Cerem si oferim stabilitate.

  • Femeie 39 ani,caut pe wekeend sa fac curat doar in Deva.rog seriozitate!

  • Familie cu copii in Budapesta, cautam doamna pentru menaj usor si ingrijire copii ocazional (total de lucru aproximativ 4-5 ore/zi) Ce avem efectiv nevoie: - pregatire mic dejun usor pentru copii (20 zile/luna) - pregatire cina (10-15 zile pe luna) - menaj: ordine sumara in fiecare zi (bucatarie, vase - in masina de spalat vase, jucarii copii) si o curatenie pe saptamana - spalat rufe (3 masini pe saptamana) si strans (calcatul optional) - supraveghere/ingrijire copii (1 seara/saptamana) - copiii sunt la gradinita/scoala pana dupa-masa. Ce oferim: - salariu in mana 1700 lei - casa, masa (o camera cu baie proprie) - weekend-urile si Sarbatorile libere - flexibilitate (posibilitatea de a vizita Romania oricand, dar anuntat din timp) Asteptam mesajele dumneavoastra, pentru a discuta detaliile.

  • Vă oferim următoarele servicii de curatenie la prețuri avantajoase: -curățenie în birouri, firme, spatii comerciale;
 -curățenie în locuințe (curățenie generală și de întreținere);
 -curățenie după constructor;
 -curățenie înainte și după evenimente.
-curățare tapiterii auto,canapele,mochete Contactați-ne pentru o evaluare gratuită

  • Salveaza cautarea