Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Amax financial angajam fata pt munca de birou in domeniul vanzarilor, salariu minim 2700ron,experienta nu este obligatorie se ofera training gratuit, Rugam CV la email

 • Caut job în domeniul call center,dispecerat,secretariat,cunostinte de limba italianā(mivel avansat),englezā(medie)românā,maghiarā.Detin diplomā de telecomunicatii terestre,.

 • Descriere Locuri de muncaVa prelua,urmari,gestiona si raspunde, asupra sarcinilor trasate de Manager cu probitatea profesionala conform cerintelor. Foarte flexibila. Domeniul de activitate al societatii proiectare si consultanta . *Program * Cunoasterea limbii engleze/ italiana limba turca este avantaj , nivel mediu/ avansat; * Persoana , organizata, cu atentie distributiva, simt al responsabilitatii . Foarte bune abilitati de comunicare si relationare. Abilitati de exprimare scrisa si orala *Aaptitudini organizatorice.Carnet B. Promptitudine in rezolvarea sarcinilor. Salariu fix 5.000 - 5.500 lei, birou in Bucuresti Marriott si Otopeni, carte munca, cazare , masina pt. activitati . Asteptam provincia. Rugam cvcu foto pe mail. okancorp.com

 • Candidatul ideal Capacitate de lucru in echipa Persoana responsabila si serioasa Cunostinte de limba engleza/italiana sunt un plus Foarte bune abilitati de organizare Atentie la detalii Persoana activa, comunicativa, amabila si eficienta Descrierea jobului Urmarirea proiectelor si rezolvarea eventualelor situatii aparute in asa fel incat acestea sa poata fi duse la capat Creare de task-uri pentru membrii echipei implicati in proiecte Preluarea si directionarea apelurilor telefonice Monitorizarea proiecteleor si prezentarea de rapoarte cu privire la durata de lucru a acestora Descrierea companiei MadArt este o agentie de marketing si publicitate al carei scop este dezvoltarea afacerilor in mediul online. Ne plac ideile inovatoare si tehnologia, iar principalul nostru obiectiv este sa crestem vanzarile in companiile clientilor nostri.

 • Editura Meteor angajeaza asistent manager

 • Responsabilitati: Preia si directioneaza apelurile telefonice in functie de necesitate; Acorda informatii clientilor interni si externi; Primeste persoanele din afara companiei si le indruma spre personalul de competenta; Intocmeste rapoarte zilnice si saptamanale; Receptioneaza, inregistreaza, multiplica, redistribuie, expediaza: corespondenta, fax-uri, documente, catre departamentele companiei sau de la departamente catre exterior; Stabileste legatura intre clienti si personalul aferent departamentelor companiei in functie de necesitatea acestora; Elaboreaza adrese si raspunsurile la acestea, dupa consultarea superiorului; Asigura distribuirea corespunzatoare a informatiilor/ documentelor intre departamente sau exteriorul companiei; Efectueaza sarcini de suport pentru departamentele centrale ale companiei (comenzi rechizite, papetarie, tipizate, etc.); Respectarea tuturor procedurilor in vigoare. Cerinte: Studii medii/ superioare; Cunostinte avansate ale pachetului MS Office; Experienta pe un post similar reprezinta avantaj; Persoana proactiva; Bune abilitati de comunicare si organizare.

 • Angajam secretar in birou notarial. Tip job: full time. Cerinte: cunostinte foarte bune de utilizare PC si Openoffice, precum si gramatica limbii romane. Nu este o conditie experienta in domeniu. Va rugam sa trimiteti cv.

 • ANGAJAM SECRETARA Esti tanara, absolventa de liceu sau facultate? Iti doresti un JOB motivant si posibilitati de dezvoltare? Vino in echipa DOBROGEA IMOBILIARE ! 0786.372.903 Candidatul ideal - studii medii (superioare prezinta avantaj); - cunostinte operare PC, MS Office si utilizarea internetului; - abilitati de comunicare, lucru in echipa, organizare si prioritizare; - cunostinte elementare de contabilitate primara; - persoana pozitiva, dinamica si sociabila; - limba engleza. Descrierea jobului -efectuarea si primirea de apeluri telefonice; -postarea de anunturi imobiliare; -promovarea ofertelor imobiliare pe Facebook; -primirea clientilor si punerea lor in legatura cu agentii imobiliari; -asigurarea transmiterii documentelor prin posta, e-mail sau personal; -prezentarea ofertelor imobiliare la birou sau pe teren daca situatia o cere; -asigura protocolul in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice; -inregistrarea, redactarea, distribuirea, indosarierea si arhivarea documentelor; -mentine relatiei cu furnizorii; -elaborarea și redactarea documentelor; -pastreaza confidentialitatea informatiilor in cadrul companiei; -intocmirea de facturi si chitante; Avantaje: -pachet salarial motivant (salariu + bonusuri in functie de performante); -conditii de lucru la standarde occidentale; -echipa tanara, dinamica si eficienta; -programe de dezvoltare personala si profesionala; -decontarea transportului; Descrierea companiei: Agentia DOBROGEA IMOBILIARE si-a inceput activitatea in Bucuresti in anul 2012, atunci cand criza imobiliara isi pusese amprenta. Suntem o echipa de agenti imobiliari cu o vasta experienta in domeniu, dornici sa se distinga prin calitatea serviciilor oferite. 0786.372.903

 • Angajez absolvent/absolventa 2019 vorbitor limba engleza sau germana,pentru Secretariat/contabilitate primara.Salar motivant.

 • Clinica dentara din Timisoara cauta o persoana ordonata, calma, prezentabila, placuta in relationarea interumana, capabila sa rezolve sarcini organizatorice in relatiile cu colaboratorii cabinetului, sa tina evidente si sa prezinte rapoarte sefului direct, sa mentina ordinea si curatenia in sectorul de activitate.

 • Angajam asistent manager Program luni-vineri / 8 ore Salarizare 2000 Cerinte: cunostinte program Word si Excel

 • Angajam personal receptie (zona piata sudului)pentru o sala de fitness din sectorul 4,Bucuresti . Experienta nu este necesara! Oferim contract de munca Full-Time ,salariu motivant+target . Programul de lucru este in ture (12/24,12/48). Cautam o persoana cu studii medii/superioare , cu un aspect ingrijit si dornic/a sa invete .

 • Angajam personal receptie pentru o sala de fitness (in sector 4 ,Bucuresti ,zona Big Berceni /Sun Plaza). Oferim contract de munca full-time ,salariu motivant+target vanzari . Programul de lucru este in ture (12/24-12/48). Cautam o persoana cu studii medii/superioare ,sociabila, cu un aspect ingrijit si dornica sa invete . Experienta nu este obligatorie ! Cei interesati sunt rugati sa trimita CV la adresa de mail :

 • Om de afaceri, rafinat,38 ani, cu posibilitati materiale generoase, caut o asistenta personala, 18-30 ani, inteligenta, frumoasa, prietenoasa, pentru o colaborare pe termen lung. Rog prezentare cu poze pe email. Salariu lunar 5.000 ron, program part time.

 • Suntem o firma ce comercializează produse de curățenie (HORECA), cu sediu în Afumați, Natura Center și dorim sa ne mărim echipa. Angajatul trebuie sa aibă cu cunostinte în programul SAGA si nivel mediu limba engleza. PENTRU mai multe detalii nu ezitați sa ne sunați 0747280005

 • Manager strain (spaniol) in Bucuresti caut urgent o tanara/studenta cu sau fara experienta pentru post de asistenta personala. Aspect fizic placut si open-minded. Part time 1-3 zile/saptamana. Salariu aproximativ 4500L/luna. Astept poze la adresa de email: atos.ramirez@gmail.com sau Whatsapp

 • Angajam Receptionera la Salon de Infrumusetare Echipa noastra de profesionisti cauta #supercolega. Ai capacitatea de a lucra cu clientii, esti o persoana dinamica, dornica de munca si dezvoltare personala , atunci te invitam la o “poveste” pentru a ne cunoaste mai bine. Salariu 1800-2000 si bonus. Tel: 0725449595

 • Cautam persoane vorbitoare de limba italiana la nivel mediu-avansat pentru un job de birou in cadrul unei multinationale cu renume din Timisoara. -Salariu motivant -Experienta nu este necesara, se asigura training pentru tot ce trebuie sa faci Pentru mai multe informatii ne poti trimite un CV actualizat iar noi te vom contacta!

 • Angajam Secretara Cerinte: Persoana organizata, meticuloasa, sociabila, responsabila, serioasa; Prezenta placuta, dictie buna; Capacitate buna de comunicare si relationare - atat cu clientii cat si cu colegii; Capacitate de auto-organizare si de stabilire a prioritatilor; PC - Word, Excel, PowerPoint Cunostinte de contabilitate primara;program SAGA De preferat cunostinte in domeniul tamplariei pvc: program Winarhi Responsabilitati: - asigura fluxul de informatii intre firma – clienti - executarea lucrarilor de birou de importanta limitata - promovarea imaginii firmei prin activitatea desfasurata - raspunde de rapiditatea si promptitudinea cu care preia/transmite mesajele - respecta procedurile de Protectia Muncii si PSI - respecta procedurile generale de lucru : program lucru, regulament de ordine interioara, punctualitate in intocmirea si predarea lucrarilor - manifesta atentie fata de toate persoanele straine care vin in firma, indiferent in ce calitate - atitudine politicoasa fata de persoanele cu care vine in contact - urmareste daca mesajele /corespondenta au ajuns la destinatie mai multe detalii la nr de tel 0771.269.565 sau 0768064141

 • O clinica privata din Apahida angajeaza secretara / operator PC cu abilități în operarea de date pe calculator. Cerințe: - cunoștințe avansate de operare a calculatorului, în special în programul Word (rapiditate și acuratețe în redactarea documentelor); - abilități de comunicare cu publicul (amabilitate, răbdare); - seriozitate, atenție la detalii; - experienta de lucru constituie avantaj. Salariu corespunzător competențelor candidatului. Persoanele interesate sunt rugate să transmită un CV cu poza atasata la prezentul anunț.

 • Salveaza cautarea