Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam SECRETARA,absolventa de studii superioare,obligatoriu PROMOTIA 2019. Selectam o tanara agreabila,flexibila ,dornica sa lucreze,disponibila, pentru deplasari in orasul Iasi. C.V. + fotografie actualizata

 • Sarcini Receptie: Primeste persoanele din afara companiei si le indruma spre personalul de competenta; Preia si directioneaza apelurile telefonice; Acorda informatii clientilor interni si externi; Preia si inregisteaza cererile; Realizeaza programari pentru salile de meeting; Receptioneaza, inregistreaza, redistribuie, expediaza: corespondenta, fax-uri, documente, catre departamentele companiei sau de la departamente catre exterior; Sarcini Mentenanta: Efectueaza sarcini de suport pentru departamentele centrale ale companiei (comenzi rechizite, papetarie, tipizate, etc.); Se asigura de buna functionare a cladirii; Contribuie la rezolvarea neconformitatilor si a problemelor de ordin tehnic ce tin de cladire. Persoana va acorda suport activitatilor de intretinere si organizare a cladirii impreuna cu administratorul imobilului, in perioada in care receptia va fi acoperita. Programul de munca: L-V 12:30 - 21:00 S: 9:00- 15:00 Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant, bonuri de masa, asigurare medicala. Trimite candidatura ta la: Tel: +40 747 0700.25

 • Angajez secretara cu / fara experienta, cu disponibilitate la deplasari in afara localitatii / tarii , cunoscatoare de lb italiana sau engleza. Eventual permis auto . Pachet salarial f bun.

 • om de afaceri angajez secretara in plan personal . persoana fara obligatii relationale . pentru a ma degreva de unele activitati , insoti in intalniri de afaceri interne /externe , colocvii , evenimente mondene, etc. pachet salarial exceptional , flexibil .

 • Om de afaceri angajez part time studenta / tanara dezinvolta pentru insotire la evenimente mondene , colocvii , spectacole , intalniri de afaceri , etc . Salarizare - sponsorizare - ff buna flexibila

 • Angajez secretara pentru școală de șoferi. Program luni - vineri, cunostinte minime de Operator PC. Relații la tel. 0744608192.

 • Școala de șoferi angajeaza secretara, studii medii, cunoștințe operare PC nivel mediu (Pachet Office). Informații suplimentare la nr 0744608192.

 • Societate comerciala angajeaza persoana in vederea desfasurarii activitatii de evidenta activitati primare contabile(secretariat) la punctul de lucru Lunca Cetatuii. Cerinte: persoana de sex feminin, varsta peste 40 ani, cu familie si copii fara intentia de a mai avea si alti copii. Activitatea se desfasoara in birou si dupa nevoi in sectia de productie. Cerinte: Cunostinte minime de operare a unui calculator Asteptam cv la adresa de mail: tel: 0740707594

 • Vrei sa faci parte din echipa Excelentia? Vizitează-ne pe https://www.traduceriexcelentia.ro/oportunitati/ Căutăm atât assistant manager, cât și traducător autorizat. Așadar pentru oricare dintre cele 2 poziții ai fi interesat, trimite-ne CV-ul tău! Pentru poziţia de asistent manager căutăm o persoană flexibilă, dinamică, cu multă inițiativă și un autentic spirit de echipă, cu care ne dorim să formăm o echipă pe bune! Dacă eşti traducator autorizat sau absolvent pe una sau mai multe din următoarele limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, esti bine-venit in echipa noastra! Asteptam cv-ul tau și abia așteptăm să ne cunoaștem, dacă vrei să lucrezi în domeniul traducerilor.

 • Societatea VITAPLANT SRL- cu punct de lucru in Loc.Boureni, Com.Bals isi mareste echipa. Cautam o persoana pozitiva, dinamica, cu abilitati de comunicare si organizare. Activitati specifice job-ului: - Arhivarea corespondentei/documentatiei - Asigurarea fluxului informational al societatii, - Facturarea marfurilor catre clienti, - Introducerea datelor specifice in centralizatoare(tabele excel) Cerinte: Studii medii, Experienta contabilitate primara- constituie avantaj Cunoastere Pachet MS OFFICE. CV la adresa de email: Detalii la nr. de tel: 0740805307

 • Licentiat in studii universitare de teologie, caut loc de munca in Iasi.

 • Căutăm tânără studentă program lejer, part time, pentru poziția de asistenta personala manager general în cadrul unei noi companii ce urmează a fi deschisa in noiembrie 2019. Cerințe inițiale: aspect fizic plăcut,energie,discretie,dispusa pentru eventuale deplasări interne. Motivăm financiar implicarea efectivă. Rugăm CV-URI cu foto.

 • Cautam persoane dinamica,fete,minim 18 ani pentru activitatea de promovare marketing,impartit pliante,15 ron/ora ,plata la zi sau promovare online,munca de birou cu salariu atractiv plus bonusuri in functie de realizari.Cerinte:Seriozitate; Cunostinte operare PC;Abilitati navigare web bune;Activitate intensa pe retele de socializare Cunoasterea unei limbi straine constituie un avantaj.Este un program part-time, poti sa realizezi promovarea oricand doresti.Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati lasand un mesaj aici.Vom raspunde cu promptitudine.

 • Servicii de dactilografiere, corectitudine din punct de vedere gramatical, seriozitate.

 • Cabinet de avocatura din Constanta, cu peste 17 ani de experinta in domeniu, doreste sa isi extinda activitatea in Iasi, cautand persoana dinamica, prezentabila (exclusiv persoane feminine) cu studii medii si/sau superioare, dornica sa faca parte din echipa noastra, pentru postul de secretara/consilier sau asistent personal. Au prioritate candidatele din zona Iasi si Republica Moldova, chiar si cu studii non-juridice. Pentru detalii va rugam sa trimiteti CV-ul (poza atasat actualizata) la adresa de e-mail si . Dupa selectia CV-urilor, candidatele vor fi contactate pentru stabilirea unui interviu de angajare in perioada imediat urmatoare, in Mun. Iasi, zona centrala, fisa postului fiind full time sau part-time, in functie de disponibilitatea candidatului.

 • Grup de firme cu sediul social în Iași caută tânără cu studii medii sau o studentă pentru poziția de secretara cu atribuții administrative extinse, program de două ore pe zi. Experiența nu este importantă,dar apreciem în mod expres dăruirea si dinamismul.Au prioritate candidatele disponibile pentru deplasări în țară și străinătate. Așteptăm un CV cu fotografie.Oferim un pachet salarial motivant,in funcție de interesul manifestat .

 • Companie comercială din municipiul Iași angajeaza secretara,in următoarele condiții: -Tanara absolventa liceu,ce poate să îmbine timpul personal împreună cu un program parțial,flexibil în cadrul firmei -Aptitudini pentru munca in echipa: empatie,sociabilitate,dezinvoltura,discretie,maleabilitate CV cu fotografie actuala.

 • Societate în formare căutăm o STUDENTA,program part time pentru postul de ADMINISTRATOR. Se cere aspect fizic placut,dezinvoltura si discretie. Buget salarial atractiv. CV+ FOTO

 • Acționari firme demarăm dezvoltarea unei noi societăți,avand ca obiect de activitate comerțul -import-export textile. Astfel încât,recrutam ADMINISTRATOR/MANAGER,o tânără energica si flexibila-ce va activa în planurile administrativ -secretariat si logistica. Angajam o studentă sau o persoană cu studii medii. Programul este de patru ore pe zi ,de luni până vineri. Postul implică deplasări interne si externe.Finantam substanțial implicarea reală. Rugam CV cu fotografie.

 • Persoana interesata va trebui sa aiba urmatoarele cunostinte: - operare PC: Word, Excel - cunostinte contabilitate primara - utilizare birotica

 • Salveaza cautarea