Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Agentia de recrutare IWR cauta – Responsabil relatii clienti/Responsabil contractare Suntem in căutarea unei persoane dinamice care să contribuie la procesul de dezvoltare al agenției noastre de recrutare. Responsabilitati: - Contactarea potentialilor clienti (telefonic si pe e-mail), prezentarea companiei si a serviciilor oferite de companie si incheierea de colaborari cu diversi parteneri externi de pe piata muncii (angajatori, agentii de recrutare si plasare locuri de munca); - Stabilirea strategiei de contractare in functie de prioritatile societatii; - Prospectarea pietei in vederea identificarii oportunitatilor; - Propunerea de strategii pentru atragerea clientilor; - Promovarea serviciilor oferite de companie. Candidatul ideal: - Nivel avansat de limba engleză si nivel mediu de limba germana; - Cunoasterea limbilor straine suedeza, norvegiana sau daneza constituie avantaj; - Persoana proactiva, cu abilitati de comunicare, negociere si persuasiune; - Bune abilități de operare PC; - Profesionalism și responsabilitate, răbdare; - Abilitatea de a lucra independent, dar si in echipa; - Deschis spre o colaborare pe termen lung si dorinta de a se integra; - Experiența in Telesales/Call center/Vanzari constituie avantaj. Pentru mai multe informatii accesati site-ul companiei noastre www.iwr.ro Persoanele interesate pot aplica trimitand CV-ul pe adresa de e-mail:

  • Aunde C&S Automotive S.R.L., companie producătoare de tapițerii și interioare pentru autovehicule, angajează secretar(a). Obiectivele postului: -Asigurarea in dublu sens a fluxului informational intre firma si clientii externi, precum si intre departamentele firmei. -Asigurarea repartizarii informatiilor dinspre management catre toate departamentele firmei, precum si in sens invers. -Asigurarea transmiterii informatiilor primite din afara firmei, precum si a celor catre exteriorul firmei persoanelor carora li se adreseaza. -Tehnoredactarea diferitelor materiale si redactarea corespondentei zilnice interne si/sau externe. -Promovarea imaginii firmei prin activitatea pe care o desfasoara. -Realizarea altor activități administrative specifice secretariatului. Cunoașterea temeinică a limbii engleze si/sau germane este obligatorie. Abilitatea de comunicare, spontaneitate si atentia la detalii sunt apreciate. Mediu de lucru profesionist, posibilități de promovare. Pentru interviu va rog sunați sau veniti direct la sediul societății din Str. Crucii nr.8 (Sintana de Mures). Aunde C&S Automotive SRL.

  • Centru de pregatire profesionala angajeaza persoana pentru birou. Atributii: raspuns la telefoane, transmis oferte, incheiat contracte,pastrarea relatiilor cu parteneri, firme, instituti. Cerinte: cunostinte de calculator, domiciliul in oras, persoana credincioasa de preferat mai in varsta, timp disponibil. Angajarea de face cu program de 4 ore. Suntem situati in zona centrala. Preferam pensioner pensionar din invatamant, industrie. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

  • Tanara sau studenta Aspect fizic placut Cu sau fara experienta Comunicativa Amabila Deschisa Atitudine pozitiva Venit substantial plus bonusuri CV ul se poate trimite la adresa contact.rol@yahoo.com

  • Femeie de 35 de ani, caut loc de munca in domeniul administratiei, al secretariatului, am experienta peste 4 ani in aceste domenii. Am studii universitare, cunostinte Word, Ms Office, internet. De asemenea vorbesc fluent limbile engleza si germana.

  • Salveaza cautarea