Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 6518 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Work Interim Expert recrutează pentru santierul civil din Germania: ZIDARI DULGHERI FIERARI PLECARE URGENTA!!!! Conditii de salarizare si alte beneficii: Salarizare: in functie de calificare si interesul aratat; Posibilitatea de a incasa plati in avans pentru prima luna de angajare; Program de lucru: L-V: 9 ore ; S: 4 ore; cazare asigurata si platita de firma si transport la locul de munca; Echipament de protectie (casti, bocanci, manusi); contract de munca legal incheiat in Romania cu detasare in Germania; pensia platita in Romania; Asigurare privata de grup in caz de urgenta medicala in Germania; SOKA-BAU (bani de concediu); Recuperare diferenta de impozit; Cerintele postului: Experienta obligatorie; Varsta maxima acceptata : 55 de ani; Limba germana nu este obligatorie; Putere fizica si dorinta de a munci. Pentru mai multe detalii la numerele de contact : Va așteptăm!!!!

 • izolati carton la nr de tel

 • Conditii: -PENTRU MAGAZIN COMERCIAL - studii ,minim 10 clase -vârsta maximă 60 ani - 'DOAR' cu atestat profesional in meseria de Agent Securitate - experienta pe un post similar - constituie avantaj, Beneficii: -Salariu 9 lei/h - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - reale posibilitati de promovare. -Garantam resepectarea contractului de munca si punctualitate salariala. Mai multe detalii la tel. alexandru

 • Restaurat zona Titan angajam livrator cu masina restaurantului

 • 2

  Angajam livratori pt platforma Tazz by emag. Mod de plata 15 lei/ comanda Plata la saptamana Se poate livra cu masina, scuter, trotineta sau bicicleta personala. Se ofera bonusuri de performanță Pt detalii

 • Angajam livratori cu auto, bicicleta sau scuter. Oferim 4 lei / ora + 10 lei pe comanda Posibilitate part -time sau full-time.

 • 9

  Executam instalatii electrice. Salariu minim 2500 lei.

 • Pentru clientul nostru, un producător de produse din mase plastice din București, zona Ilioara, Activ Recruitment Grup caută un operator producție care să îndeplinească următoarele cerințe: - să fie familiarizați cu mijloacele tehnice de prelucrare a maselor plastice și să cunoască modul de utilizare a aparatelor și instrumentelor de măsură, precum și a sculelor necesare lucrului; - să fie responsabili și să aibă valori morale bine definite; - să aibă o bună stare de sănătate și rezistență la sarcini repetitive și monotone; - să fie comunicativi, să ia decizii rapide și corecte, să fie preocupați de menținerea aparatelor și mijloacelor în bună stare de funcționare; - să fie răbdători, atenți, politicoși, disciplinați, serioși și cu dorința de stabilitate la locul de muncă; - să locuiască aproape de locul de muncă și să fie punctuali. Condiții de muncă: - se lucrează în 3 schimburi a 8 ore (6-14, 14-22 și 22-6), de Luni dimineața, până Sâmbătă dimineața; - se lucrează individual în majoritatea timpului, iar ocazional, în echipă; - se efectuează deplasări pe distanțe scurte și, atunci când este necesar, se ridică greutăți mici și medii (saci de 25 kg). Se oferă: - salariu net lunar de 2200 lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de aprox. 300 lei lunar; - orele lucrate noaptea sunt plătite cu 50% suplimentar; - decontarea transportului, în limite rezonabile; - un mediu liniștit de muncă. Cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul la adresa de email indicată. Detalii suplimentare pot fi cerute doar prin sms. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de către Activ Recruitment Grup conform regulilor europene în vigoare. Pentru detalii, se poate accesa website-ul agenției.

 • 1

  Dețin duba Peugeot boxer aproape noua și efectuez transport marfa și mutări în București și imprejurimi

 • SC SANDY MAR TRANSPORT SRL, cu sediul langa Bucuresti, firma transport privata angajeaza mecanic auto sau ajutor mecanic auto. Asiguram trasport Program lejer si salariu atractiv.

 • 7

  Administrarea resurselor umane este o munca minutioasa ce implica dedicare si cunoasterea aprofundata a legislatiei muncii, a Legii nr. 53/2003-Codul Muncii, a Codului Fiscal, Legii Dialogului social si alte legi complementare in functie de domeniul de activitate al societatii. Accesati si paginile noastre de socializare: Facebook | Linkedin Serviciile oferite de noi: ✅ Audit dosare de personal. ✅ Restaurare, audit, gestionare Revisal. ✅ Gestionare/intocmire dosare de personal. ✅ Gestionare/intocmire: acte aditionale, delegari, detasari, incetari, etc. ✅ Consultanta la angajare cu clauzele specifice. ✅ Consultanta in cazul concedierilor. ✅ Consultanta privind sporurile obligatorii. ✅ Intocmire dosare de pensionare. ✅ Intocmire dosare de crestere copil. ✅ Intocmire dosare de somaj. ✅ Salarizare cu tot ceea ce inseamna spete. ✅ Intocmire si depunere D112. ✅ Procedura de cercetare disciplinara. Consultanta privind: ✅ Prezenta/pontajul privind evidenta salarialor la lucru; ✅ Concediile de toate tipurile; ✅ Cazuri de concediere; ✅ Clauze contract individual de munca. ✅ Intocmirea tuturor rapoartelor cerute de client: ✅ Centre de cost; ✅ Productivitatea muncii: productivi, indirect productivi, neproductivi. ✅ Definirea si implementarea legala a promovarii pe post, precum si retrogradarea.

 • 9

  HIRSH Romania recruteaza agenti imobiliari si lideri pentru franciza in toate orasele tarii. Cerinte: Experienta minima, cunostinte operare calculator, permis conducere (avantaj), engleza (avantaj). Oferim comision progresiv 70 - 90% in functie de realizari; CRM performant, baze de date, publicitate maxima. Zone si orase vizate: Bucuresti - Titan, Berceni, Tineretului, Unirii, Colentina, Cotroceni, Rahova, 13 Septembrie + Panduri, Drumul Taberei, Aviatiei etc. In tara: Brasov, Sibiu, Timisoara, Oradea, Targu Mures, Baia Mare, Constanta, Bacau, Buzau, Galati, Braila, Iasi, Botosani, Ramnicu Valcea etc. Devino PROfesionist! Alatura-te echipei HIRSH! Vrei mai mult? Deschide propriul tau birou HIRSH!

 • 8

  Angajam confectionera,salariu motivant,conditii atractive,Relatii la telefon

 • 1

  Doctori (medici) pentru spitale in Arabia Saudita Loc de munca: Riyadh si alte orase principale in Arabia Saudita Salariu lunar: in jur de 10 000 usd + munca bine platita peste program (overtime) Salariu poate difera putin in functie de specializare, spital (privat sau de stat), ... Se cere limba engleza (limba araba reprezinta un avantaj dar nu este obligatorie) Visa, permis de munca, transport platit precum si acomodare (de obicei si pentru familia) si mancare Concediu de min 30 zile platit si o data pe an bilet dus-intors Cartea de munca standard (pensie, asigurare medicala, vechimea,...) W_h_a_t_s_a_p_p instalat

 • 9

  Activ Design Studio- birou arhitectura Angajam arhitect/ arhitect stagiar. Dorim pe cineva cu disponibilitate de a lucra in autocad, 3dsmax si orice alt program de grafica Va rugam sa trimiteti CV la office@activdesignstudio.ro Relatii la telefon 0721488564/ 0723590098 Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajez consultanti produs. Pot aplica persoane care lucreaza ca vanzatori in florarii, depozite flori, magazine generale, supermarketuri, magazine cadouri, etc. situate in Bucuresti. Plata se face pe baza de comision. Asteptam CV cu poza. Multumim!

 • Cautam colegi care sa efectueze distributie de marfuri in Bucuresti . ITI ASIGURAM : - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Loc de munca stabil - Plata echitabila prin salariu fix si bonificatii lunare ; - Vei lucra pe camioanete dotate cu lift si instalatie frigorifica ; - Vei lucra in echipaj; - Tinem cont de programarile de livrare ale clientului, dar suntem atenti si la nevoile tale; CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI DE SOFER : - Permis Cat. B / cat. B+C dobandit de minim 1 an - Experienta minim 1 an pe camioneta carosata cu lift si distributie ; - Bune abilitati de comunicare, organizare si planificare ; - Domiciliu in Bucuresti CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI DE MANIPULANT MARFURI: - Bune abilitati de comunicare, organizare si planificare ; - Stare fizica buna si disponibilitate pentru efort fizic ; - Domiciliu in Bucuresti. Se formeaza echipaj sofer cu manipulant pentru livrare marfa.

 • 5

  Helix Logistics Development angajeaza soferi ce incarca marfuri din Chitila si livreaza marfurile in Bucuresti si zonele limitrofe la domiciliul clientului. CERINTE : - Persoana organizata si responsabila . - Atitudine buna in relatia cu clientii - Experienta de lucru in distributie reprezinta un avantaj ITI Asiguram : - Plata echitabila prin salariu Fix si bonificatii lunare - Contract de munca pe perioada nedeterminata ; - Diverse prime si bonusuri ; Detalii la nr de telefon:

 • 4

  firma de arhitectura cu lucrari in tara si strainatate cautam personal pentru intocmire planse de prezentare 3d - renderings realistice ! perspective si animatii - PT EVALUARE TRIMITETI PE EMAIL EXEMPLE D ELUCRARI ANTERIOARE

 • Salveaza cautarea