Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1592 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Companie de top din domeniul asigurarilor angajeaza full sau part-time consultanti. Pot fi si pensionari. Info suplimentar

 • 5

  Speed Job Agency, angajam soferi categoria CE cu experienta. Ofertele sunt disponibile in zona: Milano, Ferrara, Pescara, Bari, Modena, Piacenza, Cremona, Siracusa, Caserta Tipul de transport : national Italia sau UE / prelata, frigo, container, cisterna- siloz, bisarca Angajarea se face pe Romania, cu un salariu de incadrare de 4500 lei. Se cere : - permis conducere cu ctg. B+C+E - atestat transport marfa - cartela tachograf - aviz medical, aviz psihologic Cunoasterea limbii italiene prezinta un avantaj. Cerem si oferim seriozitate!

 • 23

  Firma de transport din Brasov angajeaza soferi TIR cu experienta Cerintele candidatului: -permis de conducere categoria C+E -atestat profesional pentru transport marfa si certificat colete ADR colete -card TAHOGRAF -aviz psihologic si medical -disponibilitate de munca -seriozitate, responsabilitate, comunicare -cunoasterea timpilor legali de conducere si perioadelor de repaus zilnice si saptamanale -experienta in domeniu: minim 3 luni. Descrierea postului: -conduce autovehiculele alocate de firma pentru efectuarea transportului de marfa/marfa periculoasa/agabaritice, -intocmeste foaia de parcurs si completeaza toate documentele necesare efectuarii transportului, -mentine legatura cu dispecerii firmei pentru primirea comenzilor si traseelor de transport, -verifica la plecare existenta documentelor si a dotarilor autovehicului, -utilizeaza in mod corect aparatul tahograf, -respecta perioadele de odihna si condus conform legilor in viguare, -cunoaste si respecta regulile de circulatie, -comunica eventualele probleme ce pot impiedica efectuarea tranportului, -intretine zilnic autovehicolul pe care este alocat, -colaboreaza cu clienti in vederea incarcarii/descarcarii marfii. Beneficii: -pachet salarial atractiv: 65 euro/zi + salariu pe tara. -telefon de serviciu, -transport asigurat, -perioada de deplasare: - 3 saptamani pe comunitate - 3 saptamani acasa. - 6 saptamani pe comunitate - 3 saptamani acasa, -mediu de lucru profesionist. Candidatii interesati pot trimite un CV la adresa de e-mail: Pentru mai multe informatii la tel: .

 • 2

  Angajam pe urmatoarele posturi:

 • Angajam Lucrator Comercial in Brasov Se lucreaza in 2 ture, cu program 06. cu 2 zile libere. Se ofera tichete de masa; Decont transport. Salariu fix+bonus vanzari.

 • 5

  Angajam In Prejmer; Se lucreaza intr-un singur schimb de luni pana vineri.

 • Firma de securitate angajeaza pentru localitatea Codlea agent de securitate. Se lucreaza in ture. Obiectiv de tip industrial.

 • 33

  INTER CARS ROMANIA - locatia CODLEA, angajeaza: Lucrători în depozit. Cautăm colegi noi pentru postul: Lucrător în depozit - locatia Codlea. Cerințe generale: Interes pentru un loc de muncă stabil și bine recompensat 8-10 clase sau profesionala Disponibilitate de învățare, atenție la detalii Experiență anterioară avantaj. Responsabilități: Introduce marfa în stoc prin sistemul de scanare; Încarcare/descarcare/expediere marfa; Ambalare și securizare marfa în vederea livrării; Participa la inventare ale stocului de marfă. Se ofera: Castiguri totale in functie de dorinta de a munci intre 2.400 si 5.200 lei / lunar, inclusiv majorari salariale in functie de vechime in cadrul companiei; Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor mari din an; Transport gratuit; Posibilitati de dezvoltare profesionala; Transparenta drepturilor salariale; Angajare cu contractat individual de munca pe perioada nedeterminata; Programul de lucru: - Se lucreaza in 2 schimburi: Schimbul I - 06:00-14:30, Schimbul II - 14:30-23:00. - Asiguram transport pe ruta: Brasov-Ghimbav-Codlea. Detalii la tel: . CV-urile se pot depune la sediul din Codlea, Drumul Vulcanului nr. 33, sau e-mail:

 • 2

  Anunt recrutare Caut coleg(ă) de muncă (Brașov și împrejurimi). Cerințe: - Să ai bacul luat. Da, trebuie! - Să nu fii mutalău. Vreau pe cineva căruia îi place să comunice. - Să fii prieten cu limba română. Engleza reprezintă un plus. - Să îți placă să muncești după un program flexibil. - Să ții la principiile tale și să susții lucrurile în care crezi. - Să vrei să lucrezi după o agendă. Apropo, primim agende frumoase. - Să îți placă să vorbești la telefon. Crede-mă, o să faci asta foarte mult! - Să fii perseverent. Da, știu. Toate anunțurile de joburi au cerința asta. Sorry, și aici e valabilă. Ba chiar foarte valabilă! -Să ai abilitati de vanzator. -Să ai peste 27 ani. - Să știi măcar să apeși butonul ON/OFF al computerului. Microsoft Office reprezintă un avantaj. Chiar unul mare. Ce primești: - Sediu mișto cu wi-fi moca. Complet mobilat, zonă centrală. - Colegi de gașcă (+eu inclus la pachet). - Training-uri cu niște oameni excepționali. - Două secretare jos-pălăria. - Program flexibil (nu vorbim aici de program în schimburi, sau muncă sâmbătă și duminică, ci de faptul că vii și stai cât vrei în intervalul 09:00 - 17:00). - Bani pe măsura muncii depuse. Dacă te încadrezi în parametrii enumarați mai sus, trimite-mi un CV pe sau suna-ma la . Grăbește-te, mai sunt două locuri disponibile.

 • 1

  Angajez finisor în glet cu carte de munca, salariu de la 4500 la 5500 ,program de lucru de 8 sau 9 ore,în funcție de șantier. Salarizarea se face la 2 săptămâni. Contactează-mă numai dacă ești serios și dornic de munca și un de un loc de munca stabil

 • 16

  Ne extidem parcul auto ,vehicule EuroVI cautam soferi profesionisti categorie permis C+E ,pentru efectuare transport marfa international marfuri generale in regim tur-retur. remunerare atractiva. Suna ma daca esti interesat.

 • 2

  curatenie,birouri,bai,vestiare!

 • CANDIDATUL IDEAL: Studii superioare (nu neapărat în domeniul construcțiilor) Permis de conducere categoria B Corect, ordonat, agreabil, conștiincios, dispus sa se angajeze într-un contract de munca pe termen lung. Abilitați de vânzare, negociere si comunicare eficienta. Abilitați de utilizarea a calculatorului. Disponibilitate pentru deplasări în țară! Atitudine pozitiva, dorința de a învață lucruri noi privind produsele și soluțiile oferite. CONSTITUIE AVANTAJ IN EVALUARE: Experiența într-un domeniu similar sau tehnic. Experiența anterioara în vânzări, absolvirea de cursuri de vânzări, negociere. RESPONSABILITĂȚI: Prospectarea pieței și identificarea oportunității de obținere și încheiere de contracte. Participarea activa la vânzarea produselor și serviciilor companiei. Dezvoltarea relației cu clienții potențiali ți existenți, precum și consilierea acestora. Întocmirea ofertelor de preț. Prospectarea permanenta a pieței pentru identificarea de noi clienți, atât din mediul public, cat si din cel privat. Colaborarea cu echipa din back-office. BENEFICII OFERITE: Salariu fix, plus comision din vânzări.(între2000-4000 lei) Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Autoturism de serviciu. Telefon mobil, laptop. DESCRIEREA FIRMEI: Comercializează trape de fum, efectuează lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți prin tiraj natural, asigură partea de montaj, service în garanție și servicii de mentenanță anuală. Vă rugăm să trimiteți CV-urile la adresa : trapefum(arond)hotmail.com

 • 2

  angajez sofer taxi cu atestat,carte de muncă ,logan 2016 modelul full conditi avantajoase

 • 4

  Sc Decomar angajeaza operatori productie in Brasov, domeniul automotive . Se ofera : - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariu motivant - Tichete de masa 15 lei / zi - Transport gratuit in tot judetul Brasov - Program de lucru : L V / 3 schimburi / 8 ore Pachet salarial incepand de la 2200 RON NET ( - bani in mana - ) Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon : .

 • CERINTE: - studii medii de specialitate în domeniul electric - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi - experienta in domeniu minim 1 an - seriozitate,responsabilitate,autocontrol,atitudine pozitiva,abilitati de a lucra in echipa - cunostinte echipamente si actionari hidraulice/pneumatice (citire, interpretare si executie scheme electrice),automatizari RESPONSABILITATI: - execută lucrări de mentenanță electrică la instalațiile electrice din cadrul societății - execută control preventiv la instalația electrică din sectorul de activitate - raspunde de buna functionare a utilajelor de productie - executa instalatii de joasa si medie tensiune BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa in valoare de 15 lei/zi - subventie cantina - bonus de performanta - bonus de prezenta - bonus de vechime - Bookster,7Card - card Medlife - spor de noapte/weekend - prime de sarbatori - transport asigurat din Brașov,Baraolt,Sf Gheorghe,Sanpetru,Bod

 • 12

  Pensiunea Condor din Poiana Bv

 • 10

  Angajam: - Sef de santier - inginer constructor - Mecanici pentru excavator, buldoexcavator - Soferi - cat B,C, E

 • 21

  Hotel Restaurant zona Predeal angajeaza ospatari, se ofera salariu +cazare +3 mese/zi relatii la tel sau asteptam cv pe email

 • ANGAJAM OPERATORI PRODUCTIE PROGRAM DE LUCRU: 3 SCHIMBURI LOCATIE: GHIMBAV STUDII 8 CLASE SALARIU NEGOCIABIL TRANSPORT ASIGURAT PLATA ORELOR SUPLIMENTARE 200% SPOR DE NOAPTE 25% BONURI DE MASA TICHETE CADOU PRIMA PRODUCTIVITATE PRIMA DE PREZENTA SUBVENTIE CANTINA (MANCARE CALDA) PENTRU DETALII SI ANGAJARI SUNATI LA:

 • Salveaza cautarea