Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cauti o Afacere? Detii o companie ? Vrei un venit suplimentar? Vrei sa lucrezi intr-o companie cu posibilitati de avansare si castiguri mari? AICI LE GASESTI PE TOATE! -Destine Broker de Asigurare si Reasigurare intermediaza tote categoriile de asigurari( RCA,CASCO,LOCUINTE,VIATA,SANATATE,ETC) Cu toate companiile de asigurari. -Credite bancare si nebancare. -Intermediere de pachete turistice intern si extern. -Intermedieri Imobiliare - Daune ETC. -VEI AVEA LA DISPOZITIE -cea mai avansata platforma online ( pentru emitetre si invatare) -parteneri -sistem de comisionare foarte atractiv -seminarii si cursuri gratuite -program flexibil part time sau full-time -posibilitatea de a avansa in cariera -traininguri de dezvoltare profesionala si personala -Candidatul ideal; - minim diploma LICEU - cunostinte minime calculator -- Persoanele care detin cod RAF si portofoliu primesc din start comision mai mare. - - Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o intalnire. - Se mentioneaza faptul ca nu se pune accent pe varsta (minim 18 ani) si nici pe zona. - Recrutam oameni din orice judet sau localitate unde exista o piata de asigurari si a potentialelor servicii intermediate de companie. - Pentru detalii va rog sa sunati la 0744983709 / 0770513199 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Activitatea de taximetrie se desfășoară pe Logan 2015 dotat cu GPL.

 • Candidatul ideal: - absolvent al Facultății de Litere - competențe psihopedagogoce și de didactica predării limbii engleze - autodidact și orientat spre perfecționare profesională continuă - independent - adaptabil și deschis la nou - onest - bun comunicator - cunoștințe de operare PC Descrierea jobului: - predare cursuri de limba engleză copiilor și adulților, individual sau în grupe mici de până la 7 cursanți - predare cursuri de engleză generală, pregătire pentru examenele Cambridge sau engleză Business - colaborare flexibilă, într-un centru educațional primitor, și în care să îți fie apreciat profesionalismul Descrierea companiei: Centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge și-a deschis porțile în anul 2017, are un flux din ce în ce mai mare de cursanți și este în continuă dezvoltare. Centrul nostru dispune de un spațiu de învățare modern, cu săli amenajate în stil britanic, dotat cu tehnologie audio-video și multimedia de ultimă generație.

 • SC KD TOP CONSTRUCT SRL angajeaza personal calificat in constructii pentru santiere in Brasov in domeniile: -zidarii -tencuieli mecanizate si zugraveli -placari gips-carton tavane,ghene,mascari instalatii -placari ceramice gresie,faianta,granit -izolatii termice fatade Salarii in acord,angajare cu contract pe perioada nedeterminata,asigurare echipamente,scule,utilaje mecanizate. Alte detalii si informatii la tel.: 0742840215 sau pe email :kdtopconstruct@yahoo.com

 • Companie nationala, importator si distribuitor echipamente medicale, angajeaza Sales Area Manager pe zona Ardeal Cerinte: - Studii superioare finalizate (sau in curs) - Experienta in vanzari reprezinta un avantaj - Capacitatea de a invata si intelege piata de profil - Perseverenta si orientare spre rezultate - Capacitate de planificare si autoevaluare - Spirit de echipa - Permis de conducere Cat B - Disponibilitate pentru deplasari si program prelungit Responsabilitati - Promovarea produselor companiei medicilor din zona alocata - Administrarea eficace si eficienta a teritoriului alocat prin organizarea si planificarea strategica a activitatii de promovare - Monitorizarea permanenta a competitiei - Monitorizarea permanenta a nivelului de realizare al obiectivelor proprii - Dezvoltarea si mentinerea de relatii profesionale stranse cu liderii de opinie din domeniu Beneficii - Pachet salarial atractiv - Oportunitati de dezvoltare - Lucrul intr-un mediu placut - Stabilitate - Logistica pentru desfasurarea activitatii Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu , si specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Companie nationala, importator si distribuitor echipamente medicale, angajeaza Specialist Achizitii Cerinte: Studii superioare Experienta pe o pozitie similara Bune abilitati de comunicare in limba engleza Abilitati de negociere si orientare catre rezultat Abilitati de lucru in echipa Capacitate de asimilare rapida a cunostintelor si de prioritizare a activitatilor Experienta in posturi ce presupun relationarea cu clientii reprezinta un avantaj cat si operarea intr-un sistem ERP; Cunostinte solide de MS Office: Excel, Outlook, documentare si comunicare in mediul internet Persoana dinamica, analitica, atenta la detalii, cu spirit comunicativ si abilitati organizatorice, cu dorinta mare de dezvoltare personala DESCRIERE JOB: Realizarea achizitiilor de marfa: lansarea comenzilor de marfa catre furnizori, confirmarea comenzilor, solutionarea neconformitatilor, receptionarea produselor Stabileste si dezvolta relatia cu furnizorii Cere oferte de pret, analizeaza si propune solutii de achizitii Intretine baza de date si dezvolta sistemul de evidenta al furnizorilor Elaboreaza si lanseaza comenzi catre furnizori Urmarirea situatiei comenzilor lansate Prospecteaza piata si realizeaza comparatii de pret si produse intre furnizorii din portofoliu si cei potentiali Colaboreaza cu departamente interne (ofertare, contabilitate, tehnic etc.) pentru determinarea corecta a specificatiilor bunurilor si serviciilor care vor fi achizitionate Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu , si specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Companie nationala, importator si distribuitor echipamente medicale, angajeaza Back Office Suport Cerinte: • Studii medii; • Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu; • Abilitati de utilizare a computerului; • Precizie, atentie la detalii, simt de răspundere; • Experiența anterioară în comunicarea cu clienții prezintă un avantaj; • Experienta anterioară în domeniul echipamentelor medicale oftalmologice prezintă un avantaj; • Spirit de echipă. Responsabilități: • Oferirea suportului clienților prin intermediul email si telefon • Soluționarea situațiilor întâmpinate de clienți; • Menținerea unei relații strânse cu clienții într-o manieră profesionistă; • Respectarea procedurilor și a standardelor companiei; • Colaborarea cu echipa de pe proiectul alocat. Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu , si specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Companie nationala, importator si distribuitor echipamente medicale, angajeaza Specialist Licitatii Canditatul ideal pentru ocuparea postului : Experienta in domeniul achiziilor publice Cunoasterea legislatiei in vigoare privind achizitiile publice Experienta in achizitii/vanzari Cunostinte specifice: tehnici de negociere, tehnici de comunicare, cunoasterea tipologiei umane, conduita profesionala ireprosabila Limba engleza constituie un avantaj Descriere job: Oferteaza in SEAP/SICAP licitatii/achizitii directe Identifica reperere solicitate de autoritatea contractanta Intocmeste cereri de oferta la furnizori Pregatirea dosarului a caietului sa sarcini pentru participarea la licitatii Analiza documentelor de calificare pentru licitatii, intocmirea checklistului aferent fiecarei licitatii Urmarirea incasarilor de la client si raportarea soldurilor depasite Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu, si specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Candidatul ideal: -comunica si relationeaza cu usurinta, cu clientii; -este deschis, energic, sociabil si cu spirit de echipa; -are atitudine proactiva si pozitiva; -manifesta entuziasm si dorinta de a invata; -este atent la detalii, este ordonat si este capabil sa respecte procedurile, principiile si tehnicile de vanzare; -are studii in domeniu in curs sau finalizate ( specializarea Optometrie); -experienta relevanta in domeniu; Responsabilitati: -intampina clientii si le asigura consiliere intr-o maniera amabila, prietenoasa si eficienta; -identifica nevoile si asteptarile clientilor, le ofera informatii corect si complet despre produsele aflate in vanzare; -realizeaza determinare de dioptrii si adaptare lentile de contact; -realizeaza operatiuni cu casa de marcat; -gestioneaza comenzile clientilor; -mentine ordinea si curatenia in magazin; Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu , si sa specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Cerinte: - studii medii Responsabilitati: - Operarea masinilor unelte CNC . - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Stabilirea necesarului de materiale in functie de specificul lucrarilor pentru fiecare comanda; - Identificarea si utilizarea SDV-urilor necesare executarii operatiei de prelucrare; - Interpretarea desenului de fabricatie; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: - calificare ca si operator CNC - salariu atractiv - transport asigurat - tichete de masa - prime - posibilitati de promovare

 • Harsha Engineers cauta urgent Turnator/ Topitor! Cerinte: • Minim studii medii • Calificare de turnator/topitor/forjor • Persoana echilibrata, puternica, energica, integra, decenta. Beneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - tichete de masa - transport asigurat - lapte - bonus de performanta - prime de sarbatori - spor de fidelitate Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0732800937.

 • Harsha Engineers, companie producatoare de colivii din alama pentru rulmenti, angajeaza urgent Operator la masina de brichetat span. Cerinte: - studii medii - experienta de lucru in productie Beneficii: - calificare STIVUITORIST - salariu competitiv - transport asiigurat/decontat - tichete de masa - bonus de performanta - prime de sarbatori

 • Angajam Urgent Mecanic Intretinere si Reparatii Utilaje pentru departamentul de Mentenanta. Cerinte: - calificare de mecanic - experienta minim 6 luni pe un post similar - disponibilitate de a lucra in schimburi Beneficii: - salariu competitiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat - prime de sarbatori Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0732800937.

 • Cerinte : - studii medii, - seriozitate , - calificare de mecanic Responsabilitati: • Monitorizeaza in permanenta echipamentele / utilajele si pastrareaza evidentei acestora • Verifica functionalitatea echipamentelor / utilajelor • Remediaza defectiunile, monteaza / demonteaza utilajele , inlocuieste piese, curata , greseaza si intretinere utilaje. Beneficii: - salariu atractiv - transport asigurat - tichete de masa - prime de sarbatori - posibilitati de promovare

 • Candidatul ideal: - experienta intr-un laborator de masuratori - constituie avantaj - cunostinte minime de desen tehnic - limba engleza - operare PC Responsabilitati Executa masuratori de colivii de rulmenti pe un aparat de masura in coordonate numerice Zeiss 3D, conturograf, rugozimetru. Beneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - tichete de masa - prime de Craciun si de Paste - transport asigurat - asigurare de viata Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0732800937.

 • Harsha Engineers Europe este o companie cu renume international in producerea coliviilor de alama pentru rulmenti angajeaza Urgent Operator CNC Cerinte: - studii medii Responsabilitati: - Operarea masinilor unelte CNC . - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Interpretarea desenului de fabricatie; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: - salariu atractiv - calificare la locul de munca - transport asigurat - tichete de masa - prime de Craciun si de Paste - posibilitati de promovare - asigurare de viata

 • Cautam un nou coleg in departamentul de Mentenanta pentru postul de Mecanic Intretinere si Reparatii Utilaje. Cerinte: - calificare in domeniu - experienta minim 6 luni pe o pozitie similara Beneficii: - salariu competitiv - tichete de masa - prime de sarbatori - orele suplimentare 200% - transport asigurat Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon0732800937.

 • Harsha Engineers Europe angajeaza MANIPULANT MARFA. Cerinte: - minim 8 clase - seriozitate Beneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - transport asigurat - tichete de masa - bonus de performanta - ore suplimentare platite dublu - prime de sarbatori

 • Angajam Urgent Controlor Calitate in zona de productie. Cerinte: - minim 8 clase - seriozitate - experienta pe un post similar constituie un avantaj - cunostinte minime de desen tehnic Beneficii: - salariu competitiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat - prime de sarbatori - asigurare de viata

 • Companie producatoare de colivii din alama pentru rulmenti cauta personal pentru depozit. Cerinte: - studii medii - seriozitate Beneficii: - salariu competitiv - tichete de masa - bonus de performanta - bonus de prezenta - transport asigurat/decontat - asigurare de viata

 • Salveaza cautarea