Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de director economic Responsabilitati : • Supravegheaza si coordoneaza activitatea departamentului financiar-contabil • Raspunde de eficienta activitatii economice si analizeaza activitatea economico-financiara a societatii • Raspunde si intocmeste bilantul la sfarsitul fiecarui an financiar • Raspunde si intocmeste balanta lunara • Raspunde de respectarea dispozitiilor si a indicatiilor date de actionari in legatura cu problemele de care se ocupa in cadrul serviciilor • Intocmeste documentatia necesara pentru obtinerea de credite bancare sau de fonduri si asigura relatia cu societatile bancare • Raspunde si intocmeste declaratiile de impozit pe profit, decont TVA, declaratii de taxe locale • Realizeaza si raspunde de cash-flow si decide pe baza acestuia platile zilnice • Intocmeste declaratiile solicitate de Institutul National de Statistica, BNR, Fondul de Mediu, etc. • Coordoneaza echipa din subordine, asigurandu-se de inregistrarea corecta a documentelor . Cerinte : - studii superioare -experienta in post de contabil sef/director economic intr-o companie cu obiect de activitate in domeniul productiei -cunoasterea legislatiei fiscale -cunostinte Microsoft Office Beneficii - Salariu motivant Pesoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul atasat sau sa apeleze nr de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • DEPOZIT DE MATERIAL LEMNOS ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU CONTABILITATE PRIMARA DE GESTIUNE

 • Depozit de material lemnos agajeaza operator facturare . Persoana cu bune capacitati organizatorice, putere mare de adaptare la situatii diferite, atenta la detalii, punctuala si serioasa. Participă activ la operaţiunile de încărcare/descărcare a mărfii la/din depozitul firmei Oferă informaţii despre stocuri Organizează şi ţine evidenţa materialelor depozitate; Rezolvă şi alte sarcini de serviciu curente ce cad în sfera sa de activitate. Punctualitate Fără antecedente penale; Permis auto categoria B; Oferta salariala se va comunica in urma unui interviu programat la nr de tel .0724 235 227

 • Societate de expertiza contabila din Bucuresti angajeaza: Contabil / Economist contabil * In calitate de Contabil / Economist contabil veti detine un portofoliu propriu de clienti pentru care veti asigura: - organizarea si tinerea contabilitatii societatii conform legislatiei in vigoare ; - verificarea si inregistrarea documentelor contabile in programele de evidenta contabila; - verificarea conturilor de clienti si furnizori si a platilor – punctaje; - efectuarea de operatiuni specifice inchiderilor contabile lunare; - pregatirea declaratiilor si raportarilor periodice, lunare, trimestriale, semestriale si anuale; - intocmirea bilanturilor; - acordarea de asistenta clientilor in probleme contabile diverse; - intocmirea de rapoarte si situatii specifice activitatii clientilor gestionati. * Cerinte: - persoana serioasa si bine organizata; - spirit practic si de echipa; - disponibilitate program full-time; - absolvent de studii superioare de specialitate sau student an terminal; - 1-2 ani experienta; - cunoasterea limbii franceze si/sau a limbii engleze constituie un avantaj. Persoanele care doresc sa candideze pentru acest post sunt invitate sa transmita un CV cat mai detaliat si o scrisoare de intentie la urmatoarea adresa de email: contabilitatecompleta@gmail.com.

 • Firma de contabilitate cu sediul in Sectorul 1 cauta contabili junior si senior. - Pentru contabilul junior sunt necesare cunostinte teoretice temeinice, insa nu este obligatorie experienta. - Contabilul senior: trebuie sa aiba experienta de minim un an pe inchideri de luna si intocmire declaratii, iar o pozitie detinuta anterior intr-un post asemanator reprezinta un avantaj. Oferim salariu motivant, in funtie de nivelul cunostintelor teoretice sau al experientei, precum si alte beneficii.

 • Expert contabil, intocmesc urmatoarele lucrari: -evidenta contabila completa inclusiv bilant/bilant consolidat; -expertiza contabila extrajudiciara privind: raportarea catre banci; bilant semestrial, anual interimar; majorare de capital social; diminuare de capital social; corectii ulterioare bilantului (evenimente ulterioare); verificare inregistrari operatiuni contabile, cu solutionarea erorilor; -analiza economico-financiara privind indicatorii calculati in baza situatiilor financiare anuale/semestriale; -consultanta; -punctaje lunare ANAF si semestrial DITL; -punctaje furnizori/clienti; -reglari fise conturi. mail: tel: 0772.209.683

 • Economista solicit un post in contabilitate primara.

 • Buna , sunt absolvent de master in Stiinte Economice , experienta 1 an , lucrez momentan in domeniu , dar caut un alt job . Imi place sa lucrez cu diferite softuri contabile dar momentan utilizez doar unul singur. Pentru alte detalii legate despre mine aveti nr de telefon . Rog seriozitate.

 • Verifica si inregistreaza in programul de contabilitate primara, documentele primare:facturi clienti, facturi furnizori, chitante, bonuri fiscale, deconturi de cheltuieli, evidenta registru de casa. Evidenta platilor furnizorilor si incasarilor de la clienti, plata pentru obligatiile bugetare, evidenta registru casa si banca. tel: 0728984561 resurseumane@strategicexpert.ro

 • Căutam persoana potrivită pentru a ne mări echipa! Ne dorim să ocupi TU noul post de CONTABIL în societatea noastră. Pentru a te alătura echipei, ne-ar plăcea să ai: - 3-5 ani experientă pe un post similar; - Studii superioare, preferabil economice; - Cunostințe de legislație contabilă și fiscală; - Cunoștințe de operare PC, de folosire a pachetului Microsoft Office și cunostințe generale de operare soft-uri contabile.

 • Birou de contabilitate angajează o persoană pentru postul de contabil/economist. Cerințe: -conducerea evidenței contabile până la nivel de balanța -cunoștințe program SAGA -cunoștințe program Revisal CV(cu număr de telefon) la adresa de mail:

 • Service auto angajeaza contabila de gestiune cu experienta ,pana la bilant.

 • Cautam persoana potrivita pentru a ne mari echipa! Ne dorim sa ocupi TU noul post de CONTABIL in societatea noastra. Pentru a te alătura echipei, ne-ar placea să ai: - 2 ani experienta pe un post similar; - Studii superioare, preferabil economice; - Cunostinte de legislatie contabila si fiscala; - Cunostinte de operare PC, de folosire a pachetului Microsoft Office si cunostinte generale de operare soft-uri contabile. Lasa-ne un CV la , sau suna-ne 0730004166.

 • Cautam persoana potrivita pentru a ne mari echipa! Ne dorim sa ocupi TU noul post de CONTABIL in societatea noastra. Pentru a te alătura echipei, ne-ar placea să ai: - 2 ani experienta pe un post similar; - Studii superioare, preferabil economice; - Cunostinte de legislatie contabila si fiscala; - Cunostinte de operare PC, de folosire a pachetului Microsoft Office si cunostinte generale de operare soft-uri contabile. Lasa-ne un CV la , sau suna-ne 0730004166.

 • Multinationala angajam personal pentru postul de Verificator Valori. Cerinte: studii medii Salar incadrare: 2510 + spor fidelitate + bonus de performanta + ore suplimentare + spor de noapte/weekend + tichete masa (300ron) + pregatire la locul de munca.

 • Multinationala angajam personal pentru postul de Verificator Bani Cerinte: studii medii Salar incadrare: 2489 + spor fidelitate+bonus de performanta+ ore suplimentare + spor de noapte/weekend + tichete masa (300 ron) + pregatire la locul de munca

 • Angajam asistent resurse umane si contabilitate primara. Intocmeste pontajul si alte activitati delegate de catre Directorul de Resurse Umane. Realizeaza tinerea sub control a facturilor de intrare si iesire, emitererea acestora, registru cumparaturi, vanzari. Transmiterea situatiilor financiare lunare catre societatea prestatoare de servicii resurse umane/ contabilitate. Activitatea se va desfasura la punctul de lucru din Bucuresti, Sector 6, Zona Pacii

 • Contabila cu experienta doresc angajare sau colaborare pentru evidenta contabila lunara,balanta,bilant,declaratii,salariu negociabil

 • Absolvent de studii superioare economice (reprezinta un avantaj facultatea de Contabilitate); - Experienta in domeniul contabil de 3-5 ani; - Necesara experienta intr-o firma de contabilitate; - Cunostinte PC: MSOffice (Word, Excel), soft-uri de Contabilitate. Constituie avantaj cunoasterea soft-ului- SAGA; - Abilitati de comunicare si relationare; - Persoana organizata, capacitate de analiza si sinteza. Responsabilitati: - Organizeaza si asigura efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor in contabilitate, pe baza documentelor primite de la clienti; - Verifica corectitudinea inregistrarilor contabile; - Verifica componenta soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora; - Verifica si/sau efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, regleaza dupa caz balantele de verificare lunare; - Tine evidenta mijloacelor fixe; - Verifica modul in care se realizeaza reconcilierea evidentei AFP din fisa platitorului cu datele din contabilitate; - Intocmeste raportari speciale pentru clienti; - Mentine legatura cu clientii repartizati. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu de lucru profesionist si dinamic; - Dezvoltarea competentelor profesionale; Biroul se afla in Bragadiru, Strada Sperantei (Cartierul Independentei) - Sensul giratoriu de la Penny. Descrierea companiei Kit Contabilitate, membră CECCAR, oferă servicii complete contabile și de salarizare. Deoarece portofoliul nostru este în creștere, dorim să ne mărim echipa cu un coleg pasionat de această frumoasă profesie și pentru care orice virgulă contează. Asigurăm fiecare candidat de confidențialiate.

 • SC KS Expertcont SRL firmă autorizată CECCAR, oferă servicii de contabilitate, servicii de resurse umane - hr , consultanță, întocmire situații financiare anuale, expertize contabile, înființare /, închidere firmă / PFA, mențiuni ONRC . Depunem declarația unică pentru persoane fizice. Depunem declarații pentru casa de marcat. Ne puteți contacta în vederea obținerii unui parteneriat.

 • Salveaza cautarea