Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma cu punctul de lucru in Mihail Kogalniceanu angajam contabil cu norma intreaga ( 8H ), cu experienta, studii superioare economice constituie un avantaj. 1. Cerinte: - Operare PC - Cunostinte privind legislatia financiar-contabila - Abilitati de comunicare si lucru in echipa 2. Responsabilitati: - Inregistrarea in contabilitate a operatiunilor de casa si banca - Inregistrarea facturilor de clienti si furnizori - Intocmirea si verificarea jurnalelor, fiselor de cont si balantei - Efectuarea notelor contabile ( salarii, amortizari, leasing, inchidere luna ) - Mentinerea relatiilor cu institutia de stat - Arhivarea documentelor financiar-contabile - Mentinerea legaturii cu departamentele din cadrul firmei Lucrarile vor fi efectuate cu ajutorul expertului contabil al firmei. Transportul va fi asigurat de companie. Ne puteti trimite CV-urile pe adresa noastra de email:

 • Posed semnatura electronica, execut contabilitate(SRL, PFA, UBER / TAXIFY), inclusiv bilant. Execut lucrari de HR (Revisal). Sunt interesata de contract de colaborare. Preiau documentele o data pe luna, colaborez, pe mail/telefon/deplasare, in limite decente. Tel. 0722733367.

 • Cabinet contabilitate angajeaza contabil cu experienta. Tel.contact: 0723737947

 • SC angajeaza economist,cu norma intreaga,.Salariul motivant,intre 3000-4000 lei. Interviu la sediu.Relatii la .nr.telefon 0725085069 si 0764423407

 • Program FULL TIME Cerinte: -Studii de specialitate superioare(economist) -Tinerii absolventi au prioritate - Fara cazier judiciar Se ofera: -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Pachet salarial motivant

 • Companie care activeaza in domeniul Plasare forta de munca Absolvent/a de studii superioare; • Experienta anterioara intr-o pozitie similara minim 3 ani; • Cunostinte solide de legislatia muncii; • Curs Inspector Resurse Umane si Inspector salarii; • Foarte bune abilitati de operare in Microsoft Office (Excel - avansat, Word); • Cunoștințe de operare intr-un soft de salarizare constituie avantaj; • Abilitati de lucru in echipa; • Abilitati numerice si atentie la detalii; • Abilitati organizatorice si de comunicare; • Implicare si responsabilitate. Descrierea jobului • Intocmirea statelor de plata, notelor contabile, declaratiei 112; • Respectarea si aplicarea politicilor si procedurilor interne ale companiei; • Calcularea drepturilor salariale conform pontajului, clauzelor negociate, politicii companiei; • Gestionarea si introducerea in statul de plata a concediilor de odihna, concediilor medicale, invoirilor si absentelor nemotivate ale angajatilor; • Centralizarea si verificarea concediile medicale si mentinerea legaturii cu CASMB in vederea recuperarii indemnizatiilor; • Intocmirea diferitelor situatii/ rapoarte solicitate de catre management; • Mentinerea legaturii cu Executorii judecatoresti – gestionarea adreselor de poprire, tinand evidenta sumelor indicate in adresele executorilor.

 • Angajam fata sau baiat pentru evidenta primara in transport international marfa, cunoscator: contabilitate, operatiuni pe calculator, foi de parcurs, geografie, limba straina.

 • Societate specializata in transport marfa international angajeaza dispecer/coordonator transport pentru camione 20 tone. Cerinte : - Cunostinte operare PC nivel avansat, cursuri de dispecer sau de logistica efectuate constituie un avantaj - Abilitati de planificare ,organizare, de negociere si comunicare atat in interiorul companiei cat si cu clientii, - Experienta intr-o activitate similara in domeniul dispeceratului sau coordonare transport constituie un avantaj. - Cunostinte de limba Engleza nivel avansat obligatoriu, - Cunosterea mai multor limbi straine : Franceza, Germana, Italiana,Spaniola,altele... – constituie un avantaj - Foarte bune abilitati de comunicare -Ofertarea si negocierea curselor de pe bursa transport ,timocom, trans.eu si cu casele de expeditii. -Atragerea de noi parteneri (clienti directii , case expeditii interne si externe ). Cerinte obligatorii : EXPERIENTA PE UN POST SIMILAR LIMBA ENGLEZA - AVANSAT Pachet salarial motivant Oportunitatea de a promova si crea echipa proprie de lucru ! Trimiteti C.V-ul cu foto sau mesaj cu o scurta prezentare si date de contact la rubrica "Trimite mesaj" din anuntul postat.

 • Angajez persoana cu domiciliul in Giurgiu pentru administrare vanzari in platforma magazinului Emag si Site Solicitam cunostinte de editare fotografii si urcare pe site. Obligatoriu - permis de conducere - B (se asigura masina de sevici) Salariu net - motivant in functie de experienta. Masa de pranz asigurata. Program de lucru L-V 9-18

 • Candidatul ideal : - Studii superioare economice finalizate; - Experienta in contabilitate ; - Cunoasterea legislatiei financiare in vigoare, planului de conturi, a functiunii conturilor; - Cunostinte de utilizare MS Office (Excel, Word); - Abilitati de organizare pentru asigurarea respectarii termenelor limita de predarea a rapoartelor; - Abilitati de comunicare, lucru in echipa, gandire analitica; - Cunostinte de limba engleza (scris, vorbit) nivel mediu Descrierea jobului: -Inregistrare operatiuni financiar-contabile -Urmarirea si operarea documentelor de incasari si plati prin banca -Operarea si analiza incasarilor si platilor prin registrul de casa -Operarea si analiza documentelor de intrare-iesire in/din societate -Reglare balante de stocuri -Analiza lunara a conturilor -Realizare centralizatoare, rapoarte de activitate specifice postului -Intocmire note contabile, registre contabile, documente centralizatoare -Operarea documentelor de intrare-iesire in gestiuni si urmarirea custodiilor -Inregistrarea in evidenta contabila a facturilor de la furnizori si clienti -Urmarirea documentelor cu regim special -Efectuarea de operatiuni inchidere luna (balanta verificare), bilant contabil Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail : .

 • Consultant fonduri europene Cerinte: - minim o limba straina - Engleza/ franceza / rusa/ spaniola (vorbit si scris); - minim 2 ani experienta în scrierea şi implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă; - cel puțin un proiect cu finanțare nerambursabila implementat cu succes (PNDR, POSCCE, POSDRU, POC, POR); -se cauta persoane cu studii in domeniul economic, care au cunoștințe privind realizarea unui bilanț prescurtat, cont-profit pierdere, cash-flow; -cunoștințe privind derularea activităților economice (societati comerciale, contabilitate); - cunoștințe bune de lucru in Pachetul Microsoft Office; - abilitati conceptuale in realizarea de materiale scrise; - persoana organizată și atentă la detalii; - persoana ambitioasa și responsabilă, cu bune abilități de comunicare; Atitudinea optimista, entuziasmul și abilitățile de rezolvare a problemelor sunt cu siguranța o necesitate. Responsabilitati: - Analiza oportunităților de finanțare existente și identificarea continua de noi oportunități de finanțare - Consilierea clienților privind accesarea fondurilor europene, identificarea si recomandarea celor mai optime surse de finanțare in acord cu nevoile clientului - Asistarea clienților pe întreaga perioada a derularii proiectelor si pe perioada de monitorizare a a acestora - Evaluarea criteriilor privind respectarea condițiilor de eligibilitate - Intocmirea documentatiei specifice in vederea obtinerii finantarii nerambursabile, precum: Plan de Afaceri, Studii de fezabilitate, Cereri de finanțare, Analize cost-beneficiu, alte documente prevăzute prin Ghidul programului de finanțare - Analiza fezabilitatii economico-financiare a investiției - Realizare cashflow financiar, calcul indicatori de performanta si sustenabilitate financiara (fluxul de numerar, valoarea actualizata neta, rata interna de rentabilitate etc.) - Estimare cost al investiției prin întocmirea bugetului investiției pentru fiecare obiectiv prevăzut prin documentația de proiect in acord cu legislația națională in vigoare - Elaborarea diferitelor scenarii tehnico-economice, a previziunilor financiare si indicatorilor financiari ca parte integrata documentatiei de finantare - Selectarea si justificarea corespunzătoare a scenariilor tehnico-economice recomandate pentru realizarea investiției - Verificarea conformitatii tehnico-administrative a documentelor anexe ale proiectului in acord cu cerințele programului - Gestionarea relației cu clienții pe parcursul elaborarii si derularii proiectelor - Asigurarea managementului pentru implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă - Întocmirea documentațiilor specifice implementării proiectelor: dosare de achizitie, cereri de prefinanțare/rambursare/ plata, rapoarte tehnico-financiare si de progres, notificari, acte aditionale etc. - Organizarea si derularea procedurilor de achiziții, asistenta acordata beneficiarilor in utilizarea acestora

 • Economist contabil cu experienta de 20 de ani in contabilitatea firmelor private intocmesc contabilitate completa cu preluarea actelor de la sediul clientului.Pretul prestatiei porneste de la 200 lei/lunar in functie de volumul actelor.

 • Cerinte: Studii superioare in domeniu; Experienta in domeniu minim 3 ani; Bune cunostinte de contabilitate primara pana la bilant balanta; Cunoasterea programului de contabilitate reprezinta avantaj; Persoana serioasa, atenta la detalii si responsabila. Oferim: Program de lucru Full Time Locatia Bucuresti Pachet salarial atractiv; Va rog sa trimiteti cv-ul pe adresa

 • Economist , insp. RU, tin contabilitate ,refac evidente contabile pentru SRL-URI / ONG/ SA /II/PFA/IF / CABINETE INDIVIDUALE ( medici, notari, avocati, executori judecatoresti,ETC ), ordonat, corect , orice complexitate.

 • economist tin evidenta contabila ordonat , la zi. ( bilant , REVISAL, declaratii ) orice complexitate si orice tip de firma.

 • Angajam contabila cu minim un an experienta Cerinte minime: - Cunostinte de limba engleza – nivel mediu - Cunostinte de Word / Excel / Outlook – nivel mediu - Eventual cunostinte program SAGA – ar constitui un avantaj - Minim un an de experienta in domeniu - Apetenta pentru cunoastere de lucruri noi - Capacitate de lucru in echipa Conditii de lucru: - Program de lucru de luni pana vineri / 8 ore pe zi - Mediu de lucru prietenos si intim, in centrul Bucurestiului - Colectiv tanar si prietenos Mai multe detalii la numarul: 0733688678

 • Responsabilităţi: • Asigură primirea-predarea, modul de depozitare a materialului antiderapant sau alte materiale, precum şi distribuirea acestora conform procedurilor de lucru, deciziilor interne şi a cadrului legal • Răspunde de gestiunea fizică a stocului de materiale antiderapante sau alte materiale, de etichetarea cu denumire şi cod a acestora potrivit legislaţiei în vigoare • Răspunde de întocmirea documentelor de evidenţă primară, atât la predarea, cât şi la primirea materialelor • Participă activ la operaţiunile de încărcare-descărcare a produselor la/din magazia firmei • Verifică integritatea calitativă şi cantitativă a materialelor atât la intrarea, cât şi la ieşirea acestora din gestiune, şi se asigură de concordanţa dintre acestea şi actele însoţitoare • Operează zilnic intrările-ieşirile de materiale în fişele de magazie, completează actele specifice de tip bon de consum, aviz de expediţie, dispoziţii de livrare etc., în condiţiile prevăzute de lege şi are obligaţia de a completa documentele cu toate informaţiile existente în documentele legale Cerinţe: • Studii medii finalizate • Experienţa în gestionarea materialelor reprezintă un avantaj • Abilităţi de comunicare, adaptare, flexibilitate şi lucru în echipă • Atenţie la detalii şi atenţie distributivă; abilităţi de calcul numeric rapid şi corect • Disponibilitate şi abilităţi de a efectua activităţi conexe • Operare PC – nivel mediu • Disponibilitate pentru program de noapte în perioada de deszăpezire • Disponibilitate de a lucra în zona Chitila – transport asigurat de la staţia de metrou 1 Mai Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail

 • Societate de contabilitate si expertiza contabila cu o vechime de peste 15 ani : angajeaza contabil sef. Cerinte : - cunostinte solide de contabilitate inclusiv declaratii si bilant, - experienta in contabilitate minim 10 ani, - cunoscator program contabilitate SAGA , - absolvent studii economice, - bun utilizator Office - abilitati de organizare, planificare si lucru in echipa, - persoana responsabila, serioasa, dinamica , sociabila, cu bune abilitati de comunicare Beneficii : - pachet salarial corelat cu experienta si performanta, - contract de munca perioada nedeterminata, norma intreaga, - mediu de lucru placut si posibilitati de dezvoltare in cadru companiei . C.V. la adresa , Telefon : 0766333433

 • Căutăm Asistent Manager cu bune cunoștințe de contabilitate primară pentru o companie fondată în anul 1994 în Bihor, cu domeniul de activitate tipografie. Responsabilităţi: – Are atribuții de asistență managerială, redactează documente; - Ține contabilitatea primară; - Emite, înregistrează și verifică facturile de ieșire în conformitate cu reglementările contabile aplicabile și procedurile interne ale companiei; – Organizează activitatea administrativă și se asigură de buna derulare a acesteia. Cerințe: - Studii superioare; – Limba engleză la nivel conversațional; – Cunoștințe bune de operare PC (pachetul de MS Office); – Experiență relevantă în domeniul contabil; – Atitudine pozitivă, orientare spre soluții. Beneficii: – Pachet salarial motivant; – Mediu de lucru plăcut; – Program de lucru de 8 ore: 09:00 – 17:00.

 • Oferim servicii de salarizare, resurse umane si Revisal. Experienta noastra de peste 15 ani in salarizare si resurse umane este pusa la dispozitia clientilor nostri prin oferirea de servicii profesionale si incredere de lunga durata. Pentru detalii si oferta personalizata va stam la dispozitie la telefon/ whatsapp: 0774952367.

 • Salveaza cautarea