Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cabinet contabilitate angajam economist / contabil absolvent facultate promotia 2019. Pentru mai multe detalii, sunati la tel. 0745523263.

 • Angajam persoana specializata in achizitii si licitatii pe SEAP cat si absortia si proiecte UE cu experienta dovedita de minim 5 ani Studii superioare de preferinta ASE,Drept,Finante ,etc. Cunostinte solide de limba engleza cat si PC. Asteptam C/V la hr@ships-repairs.com sau manager@ships-repairs.com , informatii la 0735/229.117 CD/EST

 • Dr. Business este acum și în Brașov. Un proiect ambițios care își propune să ofere brașovenilor acces la servicii accesibile până acum doar multinaționalelor. Pentru acest proiect căutam un coleg/ă: - dispus să aloce timp proiectului - bun profesionist - cunoscător pachet Office (Word, Excel) - serios - carismatic - sociabil - limba engleză constituie un avantaj Se oferă salariu competitiv în funcție de abilități și experiență, program de lucru flexibil, alte avantaje materiale și profesionale. Cei interesați sunt rugați să trimită un CV la adresa de mail alutuscontrol@gmail.com sau relații la numărul de telefon 0761411069.

 • Firma de contabilitate angajam contabil junior Studii medii/superioare economice - Cunostinte operare Office (Word, Excel); - Cunostinte operare program de contabilitate Saga, Omikont constituie un avantaj; - Persoana sociabila, descurcareata, responsabila, organizata, pro activa - Cunostinte minime de limba engleza I) Activitati de contabilitate financiara: 1. Inregistrare documente contabile cu programul de contabilitate Saga Software (monografii contabile privind furnizorii, clientii, registrul de banca, de casa, deconturi de cheltuieli, etc.); 2. Verificare jurnale de TVA, registre de casa, registre de banca. 3. Revisal 4. Intrastat 5. Declaratii de mediu II) Activitati deplasare: 1. Relatia cu Registrul Comertului pentru urmatoarele operatiuni: - depunere documentatie infiintare / radiere firma, acte aditionale; - actualizare act constitutiv (schimbare sediu social, administratori, infiintare/radiere punct de lucru). 2. Relatia cu Administratiile Financiare; 3. Relatia cu clientii societatii (ridicare/predare documente contabile).

 • Candidatul ideal -dornic de a invata lucruri noi -organizat -orientare catre gasire de solutii -vorbit si scris limba romana si maghiara -abilitati de comunicare -operara PC la nivel mediu -cunostinte in domeniul de contabilitate constituie un avantaj -este important sa isi stabileasca prioritatile printr-o buna auto-organizare Descrierea jobului -intretinere relatii cu parteneri de colaborare -pregatirea contractelor si ofertelor -rezolvarea operativa a problemelor administrative -capacitatea de a se concentra pe realizare mai multori sarcini in acelasi timp -redactarea corespondentei de afaceri necesara desfasurarii activitatii zilnice -preluarea ,inregistrarea,distribuirea catre compartimentul implicat,indosariere si arhivarea corespondentei (posta,email,fax) si a mesajelor primite din partea clientilor -asigurarea tramsmiteri documentelor prin posta, fax, email. Descrierea companiei Interbro Farm este o firma activa in domeniul industria alimentara. Echipa este format din tineri dinamici si prietenos care au construit un parteneriat corect si durabil cu clientii lor,cu o experienta de 12 ani in vanzari. Interbro Farm este centrat pe client si pe dezvoltarea profesionala a angajatilor.Am creat un mediu de lucru placut intr-o companie sanatoasa din punct de vedere financiar care isi respecta clientii si angajatii.

 • Economist, cu experienta in resurse umane, contabilitate primara si gestiune, caut loc de munca cu norma intreaga, in Timisoara.

 • Candidatul ideal Cunostinte contabilitate primara Abilitatea de a intelege/invata produsele companiei Cunostinte operare calculator:MS Word,Excel,email,navigare internet, cunostinte program achizitii publice SICAP Avantaj : abilitati de lucru cu numerar si POS Descrierea jobului Preia solicitari clienti : cereri oferta , comenzi direct(front-desk),email sau telefonic Consiliaza clientii : direct(front-desk),email sau telefonic Intocmeste(listeaza) Confirmari comanda,Dispozitii livrare,Facturi,Chitante numerar,etc intr-un flux clar Incaseaza c/v facturi in numerar sau card POS Desfasoara si alte activitati specifice de logistica/vanzari Program lucru : Luni-Vineri 7.30-16.00 Se asigura instruire de introducere , lucrul in echipa cu operator experimentat pana la formare deprinderi BENEFICII Mediu de lucru profesional Salariu motivant Bonuri de masa

 • Casa de schimb valutar din Dumbravita angajeaza casier valuta ! Nu este necesara experienta , se asigura instruirea la locul de munca ! Se solicita cazier ! Program : de luni pana vineri de la 8-17 si sambata de la 8-20! Salariu avantajos !! Informatii la 0724 36 37 38 Remus Veres !

 • Înființez societății Gratuit in vederea unei colaborări in domeniul contabil. Menționez că sunt expert contabil. Ofer servicii contabile complete, bilanț, declarații.

 • Cautam colega, Vrei sa faci parte dintr-o echipa energica si entuziasta? Cauti un loc de munca linistit si sigur? Sau vrei sa faci o schimbare in cariera? Daca ai raspuns cu cel putin un da Hai sa ne cunoastem. Programul de lucru este de 8 ore/zi de luni pana vineri; Perioada contractuala nedeterminata; Decontarea costurilor de transport public; Posibilitati de promovare; Programul in care se lucreaza este Saga C Locatia biroului este in zona prelungirea ghencea ( Str. Cactusului ) In functie de experienta salariul porneste de la 2000 Lei.

 • Grupul de firme EXPERT MIND, cu peste 12 ani de experiență și 100 de experți în contabilitate, resurse umane, audit și servicii juridice, recrutează colaboratori pentru completarea echipei de economiști din București și Iași. Suntem în permanență deschiși la extinderea echipei de colaboratori interni și externi, orientându-ne spre forme variate de colaborare: angajare, parteneriate (formă de colaborare SRL sau PFA). Propunerea noastră de parteneriat/ colaborare: Ce îți oferim: - posibilitatea de a gestiona un portofoliu de clienți deja existenți în cadrul companiei până la nivel de bilanț; - spațiul pentru desfășurarea activității, cu tot ceea ce este necesar (calculator, imprimantă, programe de contabilitate Nexus/ Saga/ WinMentor, abonament program legislativ etc.); - actualizarea cu toate modificările legislative, cunoașterea și experiența acumulată până în prezent, îndrumare și suport în orice speță; - sistemul propriu de desfășurare a activității dezvoltat la nivelul societății, proceduri de lucru, chei de verificare în vederea livrării unor servicii înalt calitative; Se solicită: - prezența la birou într-un program de lucru normal de 8 ore/zi, pentru că portofoliul de firme pe care îl oferim acoperă acest program; - un venit lunar garantat convenit în cadrul unei negocieri între părți. Propunerea noastră în cazul unui contract individual de muncă: Vă oferim posibilitatea de a gestiona un portofoliu de clienți deja existent în cadrul companiei până la nivel de bilanț, posibilitatea de a vă conecta cu toate modificările legislative, cunoașterea și experiența noastră de peste 12 ani în domeniu. 1. Un pachet salarial atractiv și progresiv, plus extrabonusuri: • bonus de recomandare și fidelizare; • decontare taxe Ceccar și Cafr; • zi de naștere liberă. 2. Oportunități de dezvoltare a carierei în cadrul organizației. 3. Șansa de a face parte dintr-o echipă cu o pregătire profesională solidă, dinamică și motivată. Programul de lucru: Sediul din Iași: Luni- Vineri 08:00-16:30, cu 30 de minute pauză de masă; Candidatul ideal Indiferent de forma de colaborare,- angajare, parteneriate (SRL) sau colaborare cu persoane fizice autorizate (PFA)-, ne dorim să avem alături persoane implicate, orientate spre rezultat, proactive și dornice să evolueze profesional.

 • Grupul de firme EXPERT MIND, cu peste 12 ani de experiență și 100 de experți în contabilitate, resurse umane, audit și servicii juridice, recrutează colaboratori pentru completarea echipei de economiști din București și Iași. Suntem în permanență deschiși la extinderea echipei de colaboratori interni și externi, orientându-ne spre forme variate de colaborare: angajare, parteneriate (formă de colaborare SRL sau PFA). Propunerea noastră de parteneriat/ colaborare: Ce îți oferim: - posibilitatea de a gestiona un portofoliu de clienți deja existenți în cadrul companiei până la nivel de bilanț; - spațiul pentru desfășurarea activității, cu tot ceea ce este necesar (calculator, imprimantă, programe de contabilitate Nexus/ Saga/ WinMentor, abonament program legislativ etc.); - actualizarea cu toate modificările legislative, cunoașterea și experiența acumulată până în prezent, îndrumare și suport în orice speță; - sistemul propriu de desfășurare a activității dezvoltat la nivelul societății, proceduri de lucru, chei de verificare în vederea livrării unor servicii înalt calitative; Se solicită: - prezența la birou într-un program de lucru normal de 8 ore/zi, pentru că portofoliul de firme pe care îl oferim acoperă acest program; - un venit lunar garantat convenit în cadrul unei negocieri între părți. Propunerea noastră în cazul unui contract individual de muncă: Vă oferim posibilitatea de a gestiona un portofoliu de clienți deja existent în cadrul companiei până la nivel de bilanț, posibilitatea de a vă conecta cu toate modificările legislative, cunoașterea și experiența noastră de peste 12 ani în domeniu. 1. Un pachet salarial atractiv și progresiv, plus extrabonusuri: • bonus de recomandare și fidelizare; • decontare taxe Ceccar și Cafr; • zi de naștere liberă. 2. Oportunități de dezvoltare a carierei în cadrul organizației. 3. Șansa de a face parte dintr-o echipă cu o pregătire profesională solidă, dinamică și motivată. Programul de lucru: Sediul din Iași: Luni- Vineri 08:00-16:30, cu 30 de minute pauză de masă; Sediul din București: Luni- Vineri 09:00-17:30, cu 30 de minute pauză de masă. Candidatul ideal Indiferent de forma de colaborare,- angajare, parteneriate (SRL) sau colaborare cu persoane fizice autorizate (PFA)-, ne dorim să avem alături persoane implicate, orientate spre rezultat, proactive și dornice să evolueze profesional.

 • Expert contabil - ofer servicii complete de contabilitate pentru firme noi înființate. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0727796797

 • Candidatul ideal : Gestionar marfa : - responsabil, dinamic, serios; - memorie buna, meticulos, muncitor,cu capacitate buna de organizare; - experienta anterioara in domeniul gestiunii poate fi un avantaj; - cunostinte de utilizare PC; - fara antecedente; - receptia marfurilor cat si expedierea marfurilor pe baza documentelor justificative. - mentinerea ordinii si curateniei in depozit. Descrierea jobului : - Coordoneaza activitatea echipei din cadrul depozitului. - Planifica, organizeaza, urmareste si controleaza activitatea depozitului; - Asigura evidenta stocurilor si asigura eficienta desfasurarii activitatilor din depozit (descarcare, receptie, stocare, livrare); - Organizeaza si coordoneaza activitatile de transport (aprovizionare si livrare) pentru a inlatura sau minimiza intarzierile la livrare/ aprovizionare; Descrierea companiei: MWgaze este o companie cu capital integral românesc, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul gazelor tehnice. Suntem în continua dezvoltare, dorim sa crestem echipa cu oameni noi si cautam o persoana pentru postul de GESTIONAR DEPOZIT MARFA.

 • Ofer servicii de contabilitate primara pentru orice societate: inregistrare facturi furnizori servicii/ marfa, emitere NIR, registru de casa, operare incasari/plati in casa/banca, operare avansuri de trezorerie si deconturi de cheltuieli. Lucrez în Saga. Disponibilitate de lucru - part-time de la domiciliu.

 • Postul disponibil temporar (9luni - 1an) in cadrul echipei este de Economist/ Contabil cu norma intreaga de lucru Candidatul ideal - persoana comunicativa capabila sa se integreze rapid intr-un nou colectiv - seriozitate; - implicare si dorinta de asimilare a informatiilor noi; - atentie la detalii; - spirit de echipa; Cerinte: - Studii economice - Experienta in domeniu de cel putin 2 ani - constituie avanaj - Cunostiinte de Microsoft Office, Intenet - nivel mediu / avansat; Descrierea jobului Responsabilitati: -Contabilizarea facturilor emise pentru clientii interni -Inregistrarea ordinelor de productie -evidenta stocurilor -arhivarea documentelor -intocmire state salarii, pontaje -activitati diverse la solicitarea superiorului direct Salariu net 2.000lei si bonuri de masa

 • Suntem o echipa mica dar foarte faina, cu oameni educati si cu foarte mult bun simt. Ne dorim o colega foarte ordonata si organizata care sa se ocupe de documentele noastre astfel incat noi sa ne putem ocupa de productie. Iata ce ne dorim de la tine : - studii superioare in domeniul contabil; - minimum 2 ani experienta in contabilitate primara; - abilitati in utilizarea calculatorului: Microsoft Office, programe de contabilitate; - capacitate de a prioritiza sarcinile de lucru; - permis de conducere; Responsabilitati: - gestiune intrari: receptii, facturi, avize, verificarea inventarelor, contracte; - gestiune iesire: livrarilor catre client, facturi, avize, Evidenta facturilor si documentelor de plata si urmarirea incasarilor; - gestionare contracte de munca, adeverinte personal, decizii, acte aditionale; - arhivare documente si actualizare baza de date; - intocmirea documentelor de contabilitate: registru de casa, deconturi cheltuieli, dispozitii de plata si incasare, fise clienti-furnizori; - registrele intrari-iesiri, fise obiecte de inventar si bonuri de consum, situatia soldului la sfarsit de luna pe clienti si furnizori, tichete de masa; - intocmire contracte de munca, adeverinte personal, decizii, acte aditionale, inregistrare si modificari in Revisal etc. - intocmire situatii solicitate de management; Beneficii: -Salariu negociat in functie de nivelul tau de cunostinte; -Evaluari anuale; -Bonuri de masa; Ganduri bune si mult succes in tot ce faceti. :)

 • Angajez casiera cu studii medii la statie itp. rel. la tel. o766.66.76.72

 • Cautam un membru pentru pozitia de Director Economic la punctul nostru de lucru din Vaslui. Hai in echipa noastra! Tel: +40744628551 CV: CANDIDAT IDEAL · Experienta in domeniul financiar-contabil de cel putin 3 ani; · Cunostinte excelente de contabiltate si cunoasterea legislatiei in vigoare; · Capacitate de decizie; · Capacitate de analiza si sinteza; DESCRIEREA JOBULUI: · Organizeaza, indruma, conduce, controleaza si raspunde de desfasurarea in mod eficient a activitatii contabile a societatii in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare; · Organizeaza si coordoneaza contabilitatea operatiilor de capital, contabilitatea imobilizarilor, contabilitatea stocurilor, contabilitatea tertilor, contabilitatea trezoreriei, contabilitatea cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor, contabilitatea angajamentelor si altor elemente patrimoniale, contabilitatea de gestiune in conformitate cu legislatia in vigoare; · Intocmeste bilant contabil, contul de rezultat patrimonial, situatia fluxurilor de trezorerie si anexele la bilant, politicile contabile si notele explicative conform legislatiei in vigoare; · Asigura si raspunde de elaborarea balantei de verificare la termenele stabilite de legislatia in vigoare; · Asigura si raspunde de indeplinirea la termen a obligatiilor declarative ale societatii; · Urmareste permanent legislatia din domeniul financiar – contabil si asigura respectarea acesteia; BENEFICII: Pachet salarial atractiv bazat pe experienta, cunostinte si performanta; · Telefon de serviciu; · Posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala; · Atmosferă de lucru plăcuta, intr-un mediu profesionist si dinamic; · Sustinerea din partea unei echipe manageriale care incurajeaza implicarea si initiative Hai in echipa noastra!

 • Cerinte: - Absolvent de studii superioare (Finante, Contabilitate, Economie) - Cunostinte solide de contabilitate - Minim 5 ani de experiență în contabilitate de gestiune - Abilități de analiza și sinteza, atenție la detalii - Abilități de comunicare eficienta - Cunoasterea si experienta in lucrul cu programul de contabilitate Ciel - Capacitate de lucru în echipă și individual - Cunostinte de limba engleză - Cunoștințe bune Microsoft Office, în special Excel Descrierea jobului: - Inregistrarea si verificarea facturilor de achizitie si notelor de intrare receptie; - Inregistrarea, urmarirea si verificarea bonurilor de consum, transferurilor intre gestiuni; - Intocmirea de rapoarte operationale cantitativ-valorice pentru stocuri si productia in curs de executie; - Inregistrarea, urmarirea si verificarea situatiilor de lucrari si servicii executate; - Verificarea documentelor financiar-contabile de gestiune intrate in companie si obtinerea aprobarilor pentru a fi inregistrate in contabilitatea companiei. - Arhivarea documentelor; - Alte activitati legate de buna desfasurare a activitatii de gestiune contabila. Beneficii: Salariu atractiv; Perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern; Contract de munca pe perioada nedeterminata inregistrat legal si plata asigurarilor de stat obligatorii; Control medical periodic; Compania este infiintata de 25 ani si are finalizate proiecte de anvergura in domeniul instalatiilor electrice in constructii. www.romtest.ro Va rugam trimiteti CV-urile pe adresa Multumim!

 • Salveaza cautarea