Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam un consultant ca tine! Daca te atrage ideea de a lucra intr-o companie care pune pret pe talentul tau si care este dispusa sa investeasca in pregatirea ta profesionala,suntem convinsi ca merita sa aplici. In plus daca esti o persoana: -Perseverenta,dinamica,orientata catre rezultate; -Cu spirit antreprenorial; -Care detine o capacitate de analiza si sinteza; -Cu abilitati de comunicare si negociere; -Care merge inainte ,indiferent de obstacole; Responsabilitatile tale: Manageri( 2 posturi) -Recrutarea si selectia candidatilorin vederea dezvoltarii echipei; -Planificarea si organizarea activitatii; -Coordonarea,monitorizarea si evaluarea activitatii echipei; -Identificarea oportunitatilor de dezvoltare a afacerii; Consultanti financiari (9 posturi) -Identificarea de noi clienti si oportunitati de dezvoltare a bussinesului propriu; -Recomandarea celor mai potrivite solutii financiare. -Oferirea de service permanent clientilor din portofoliu; -Atingerea obiectivelor negociate; Beneficii: Formarea unei cariere de succes in management si consultanta financiara. Un venit motivant in functie de dezvoltarea afacerii; Finantari si bonusuri de performanta. Trainingul si pregatirea se fac in departamentul firmei.

 • andidatul ideal cunoasterea limbii spaniole nivel mediu; exeperienta in domeniul financiar - contabil; cunoasterea Pachetului Microsoft Office - nivel mediu; abilitate de gestionare a datelor; initiativa, spirit practic; interes pentru dezvoltarea profesionala proprie; spirit de echipa; abilitate foarte buna de comunicare; persoana oragnizata si dinámica Descrierea jobului Prelucrarea si introducerea datelor in aplicatie; Transmitere informatii de orice tip, rapoarte financiare, etc; Solicitarea de informatii si facturi intrare/iesire in gestiune; Urmarire, obtinere, evidente privind facturile; Descarcare facturi electronice, salvare pe server. Se vor intocmi si comunica rapoarte de gestiune de mai multe tipuri, la cererea clientilor sau sefilor ierarhici; Solicitare de informatii, documente furnizorilor; Intocmire contracte si documente privind relatia cu furnizorii; Pastreaza relatia cu institutiile statului si anume: Administratia financiara: Depunere declaratii, obtinere certificate (sediu fiscal, rezidenta, etc.) Directia de Impozite si Taxe Locale: Inregistrare evaluari si imobile, radiere imobileIntroducerea datelor de pe avizele de transport; Semnalarea sefului ierarhic cu privire la eventualele inadvertente sau greseli de pe desfasuratoare, facturi, avize, etc; Ordonarea documentelor pe categorii, in bibliorafturi si dosare; Efectuarea de operatiuni legate de programul informatic de gestiune; Furnizarea de informatii profesionale la cererea sefului direct sau a sefilor ierarhici Salariu net: 2400 lei Abonament medical Regina Maria Pentru mai multe informatii, va rog sunati la numarul de telefon 0747290094.

 • Ofer servicii de contabilitate complete si salarizare. Pretul se negociază.

 • Caut sa colaborez cu firme pentru servicii de introducere a datelor de contabilitate primara, registru de casa, deconturi, banca, balanta de verificare, evidenta personal - transmitere Revisal, conform documentelor puse la dispozitie de dumneavoastra.Lucrez in programul de contabilitate SAGA. Documentele le arhivez si le predau impreuna cu baza de date.Relatii la telefon: 0720 092 819.

 • Expert contabil cu experienta va oferă servicii de contabilitate, servicii de resurse umane , consultanță, întocmire situații financiare anuale, expertize contabile, înființare /, închidere firmă / PFA, mențiuni ONRC refacere contabilitate Depunem declarația unică pentru persoane fizice. Depunem declarații pentru casa de marcat. Ma puteți contacta în vederea obținerii unui parteneriat.

 • ASISTENT PRODUCTIE - angajam Pentru colectare informatii de productie , introducere si centralizare date in calculator Se solicita - experienta in utilizare calculator program excel – nivel mediu Persoanele interesate vor accesa la adresa de e mail sau telefon 0262 490 497 si 0729 779 096

 • Ofer servicii complete de contabilitate si consultanta, salarii,pentru SRL, PFA, ONG, preturi negociabile in functie de volumul de lucru, la sediul clientului sau la sediul meu.Tel. 0766580724

 • Oferim servicii complete de contabilitate si consultanta, salarii,pentru SRL, PFA, ONG, preturi negociabile in functie de volumul de lucru, la sediul clientului sau la sediul meu.Tel

 • Buna ziua! Sunt economist, vechime 27 ani in domeniul financiar contabil si realizez contabilitate completa: primara, financiara, de gestiune, state de plata, pontaje, balante, bilant, depunere declaratii. Telefon 0745483105

 • Ofer servicii complete de contabilitate si consultanta, salarii,pentru SRL, PFA, ONG, preturi negociabile in functie de volumul de lucru, la sediul clientului sau la sediul meu.Tel. 0766580724

 • Caut persoane ambitioase , cu studii superioare si abilitati de comunicare . Se ofera traininguri de calitate si f mult suport , venituri , pe masura efortului depus .

 • Societate de contabilitate, angajam urgent contabil, experienta minim 2 ani pe un post similar; cunostinte de utilizare a programului de contabilitate CIEL sau SAGA; utilizator de nivel mediu aplicatii MS Office; preluarea unui grup de firme din industria textila; o persoana ordonata, organizata, calma, cu bune cunostinte de contabilitate/fiscalitate/legislatie si abilitati de comunicare pentru lucrul cu clientii si autoritatile statului, care sa aiba disponibilitate de a lucra in conditii de stres si pentru respectarea termenelor limita, dorinta de a invata si de a se perfectiona continuu. Asteptam CV-ul dvs la email:

 • economista cu experienta tin evidenta contabila la firme mici si mijlocii primara si inchidere, bilant, relatia cu banca, anaf, salariati, revisal, in programul SAGA

 • Economist/Contabil cu o vasta experinta in domeniu, ofer servicii de contabilitate completa; salarizare, REVISAL, depunere declaratii online, refacere contabilitate, pentru SC, ONG, PFA, II, IF, CABINETE MEDICALE, CABINETE NOTARIALE. Tarifele percepute sunt negociabile.

 • Esti in cautarea unui loc de munca si doresti sa dezvolti o cariera in departamentul financiar contabil? Alatura-te echipei noastre si vei avea urmatoarele Sarcini si responsabilitati : -intocmire evidenta financiar-contabila; - verificare si inregistrare documentele primare; - verificare jurnalele de TVA; - verificare situatia stocurilor si soldurilor conturilor; - intocmire si depunerea declaratiilor fiscale, situatii financiare; - tinerea corecta si la zi a evidentei financiar-contabile; Pentru Departamentul de Contabilitate cautam un Economist cu experienta, vesel si organizat care sa ne ajute sa crestem frumos si sa venim zambind in fiecare zi la munca.

 • Societate Comerciala cu sediul in Craiova angajează contabila / economist Cerințe: contabilitate primara Condiții: experienta in domeniu Responsabilități: - Raspunde de relatia cu institutiile bancare, institutiile de stat; - Efectuarea platilor / emiterea instrumentelor de plata catre furnizori si corelarea lor cu incasarile; - Verifica acuratetea alocarii cheltuielilor ; - Verificarea corectitudinii și realității datelor înscrise în documentele financiar-contabile; - Verifica deconturile si coreleaza cheltuielile; - Intocmeste rapoarte pentru lucrari; Salariu motivant, acesta se negociaza la interviu . CV urile se pot trimite si la adresa de email

 • Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam contabil care sa tina evidenta primara, sa cunoasca programul Word, Excel. De asemenea reprezinta un mare avantaj cunoasterea limbii engleze, nivel mediu/avansat, precum si realizarea devizelor de lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

 • economist refac evidente contabile, ordonat , la zi , indiferent de complexitate si perioada. ( URL-uri , ONG, SA, II, PFA, IF, Cabinete )

 • Economist , insp. RU, tin contabilitate ,refac evidente contabile pentru SRL-URI / ONG/ SA /II/PFA/IF / CABINETE INDIVIDUALE ( medici, notari, avocati, executori judecatoresti,ETC ), ordonat, corect , orice complexitate.

 • Salveaza cautarea