Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Alba

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Responsabilităti: - Prospectarea permanentă a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Contactarea potentialilor clienti; - Identificarea nevoilor de asigurare ale clientilor ; - Construirea de oferte pentru clienti si finalizarea vânzărilor; Cerinte: - Studii medii, studiile superioare constituie avantaj; - Să fii persuasiv si perseverent; - Să ai spirit de initiativă si capacitate de a relationa cu diverse tipologii de oameni ; - Să ai bune abilitati de comunicare, negociere si orientare către rezultate ; - Experienta în vânzări nu este necesară, dar constituie un avantaj. Beneficii financiare: - Oportunitatea de specializare si perfectionare prin participarea la programe de pregătire profesionala din ce în ce mai complexe, în functie de performantele obtinute. - Posibilitatea de a promova profesional si de a deveni manager de echipă sau de agentie, în functie de performantele înregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea pe care o desfăsori; -Grile de comisionare progresive, care oferă posibilităti de câstig corelate cu performanta si volumul activitătii desfăsurate; - Bonusuri trimestriale, semestriale si anuale; Cei interesati pot trimite un CV pe adresa de e-mail scomerciale@yahoo. com.

  • Angajam dispecer taxi in alba Iulia. Salariu atractiv, condiții bune de munca. Mai multe detalii la numărul de telefon.

  • Societate comerciala este in cautarea unei persoane cu experiență în contabilitate. Așteptăm CV-urile persoanelor interesate la următoarea adresă de email : - Cerinte:- cunostinte operare conturi bancare - de inregistrat facturi in programul de contabilitate - cunostinte operare token pentru plati furnizori/clienti - experienta in folosirea programului winmentor - urmărirea facturilor cu termen scadent și realizarea plăților Program de lucru : 8 ore de Luni până Vineri

  • caut loc de munca in domeniu financiar-contabil,administrativ,vanzari

  • Salveaza cautarea