Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Alba

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • caut loc de munca in domeniu financiar-contabil,administrativ,vanzari

  • Angajam dispecer taxi in alba Iulia. Salariu atractiv, condiții bune de munca. Mai multe detalii la numărul de telefon.

  • Responsabilităti: - Prospectarea permanentă a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Contactarea potentialilor clienti; - Identificarea nevoilor de asigurare ale clientilor ; - Construirea de oferte pentru clienti si finalizarea vânzărilor; Cerinte: - Studii medii, studiile superioare constituie avantaj; - Să fii persuasiv si perseverent; - Să ai spirit de initiativă si capacitate de a relationa cu diverse tipologii de oameni ; - Să ai bune abilitati de comunicare, negociere si orientare către rezultate ; - Experienta în vânzări nu este necesară, dar constituie un avantaj. Beneficii financiare: - Oportunitatea de specializare si perfectionare prin participarea la programe de pregătire profesionala din ce în ce mai complexe, în functie de performantele obtinute. - Posibilitatea de a promova profesional si de a deveni manager de echipă sau de agentie, în functie de performantele înregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea pe care o desfăsori; -Grile de comisionare progresive, care oferă posibilităti de câstig corelate cu performanta si volumul activitătii desfăsurate; - Bonusuri trimestriale, semestriale si anuale; Cei interesati pot trimite un CV pe adresa de e-mail scomerciale@yahoo. com.

  • Responsabilitati: Preia si gestioneaza comenzi; Mentine relatia client-furnizor; Intocmeste documente necesare livrarii marfii. Profilul candidatului: Studii medii/superioare economice; Cunostinte avansate de lb engleza; Cunostinte lb italiana - constituie avantaj; Cunostinte avansate Microsoft Office; Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala; Spirit de organizare si capacitate de prioritizare si planificare; Persoana dinamica, flexibila, cu initiativa si atitudine proactiva.

  • Expert contabil cu 20 ani experienta in contabilitate ofer servicii complete de contabilitate ,salarizare si personal: -evidenta contabila; - Intocmirea balantei de verificare lunare; - Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, registrului de evidenta fiscala, jurnalelor de TVA; - Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale la ANAF (inclusiv A 4200 si A4109 cu casele de marcat) ; - Stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale; - Servicii personal : contracte , Revisal , state salarii , Declaratia 112; - Intocmirea si depunerea bilantului contabil ; -consultanta fiscala,etc... Asigur calitate , promtitudine si implicare maxima la prețuri avantajoase. Telefon 0744 478755.

  • Salveaza cautarea