Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Buzau Buzau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut economist financiar cu sau fara licenta pentru pregatirea documentelor cat si pentru prezenterea-execturea acestora in vederea accesarii de fonduri UE! Conditii economice negociabile! Prezinta un avantaj cunoasterea limbii spaniole! Cei interesati pot trimite CV'urile la adresa de mail specificata!

  • Firma de constructii din Buzau angajeaza personal pentru achizitii publice. Responsabilităţi: -Identifică anunţurile publicate pe Website-urile oficiale (e-licitatie.ro), referitor la contractele de achiziţii publice specifice domeniului societatii; -Procură documentaţia de atribuire de la autorităţile contractante; -Analizează şi clarifică condiţiile de participare la procedurile de achiziţii; -Întocmeşte documentaţia cerută prin caietele de sarcini și fişele de date, completează formularele aferente unei licitaţii, participă la elaborarea ofertelor; -Verifică documentele de calificare; -Depune online sau la sediul autorităţii contractante documentele solicitate pentru atribuirea contractului de achiziţie; -Elaborează documentaţii de atribuire, formulează răspunsuri la clarificări, întocmeşte dosarul procedurii de achiziţie publică; -Organizează şi arhivează documentele aferente activităţii desfăşurate

  • Ofer servicii de contabilitate primara (intocmire nir-uri, registru de casa , banca ) pentru orice domeniu de activitate si evidenta Revisal (CIM, fise de post).Precisez ca as dori sa lucrez la domiciliu.Ma pot deplasa dupa ridicarea documentelor.Programul de contabilitate in care lucrez este Sava.

  • PFA , angajez operator IT in programul C.R.M.

  • Salveaza cautarea