Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Gorj

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Experiență în facturare salarizare contabilitate primara doresc angajare. Relații la telefon 0765370394

  • Angajez economist/contabil cu expertienta minima 2 ani de activiate, cunostiinte specifice de a inchide si balanta de verificare pretabil pentru cabinet de contabilitate. Salariul FOARTE ATRACTIV! Bonusuri atractive!

  • Absolventa profil economic, cunoasterea programului Saga, doresc angajare intr-o firma de contabilitate. Ofer seriozitate!

  • Experiență in facturare salarizare contabilitate primara salarizare caut loc de muncă ofer seriozitate

  • Atributii si Responsabilitati - organizeaza, indruma, conduce, controleaza si raspunde de desfasurarea in mod eficient a activitatii financiar-contabile a societatii  - intocmeste bugetul general al societatii, informeaza si face propuneri de corectie:asigura intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare, bilanturilor semestriale si anuale, precum si a situatiilor lunare privind principalii indicatori economico-financiari  - conduce si organizeaza activitatea departamentului financiar - contabilitate:exercita controlul financiar preventiv - răspunde pentru elaborarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli anual. - răspunde de elaborarea şi avizarea raportului financiar anual. - raspunde de efectuarea corecta si la timp a calculului drepturilor banesti ale personalului angajat al firmei - indeplinirea la termen si in conformitate cu dispozitiile legale a obligatiilor fata de banci;  - intocmirea lunara si in mod corect a bilantului contabil - raspunde de organizarea inventarierii patrimoniului - organizează acordarea concediului de odihnă şi a zilelor libere pentru personalul din subordine - reprezintă societatea alături de Administrator în raporturile cu autorităţile centrale şi locale şi în special cu Administraţia Financiară. - Organizează evidenţa şi urmărirea tuturor debitorilor societăţii, persoane juridice sau fizice, în scopul recuperării cât mai urgente a debitelor; - Asigură întocmirea statelor de plată şi efectuarea în sistem confidenţial a plăţii drepturilor cuvenite angajaţilor şi colaboratorilor societăţii Competente -Cunostinte legislatie financiar - contabila;  -cunostinte solide de contabilitate;  - cunostinte solide de operare Pc: Word, Excell  - cunostinte de gestiune;  - cunostinte de operare soft-uri contabile;  - cunostinte operatiuni import-export si vamale

  • Angajez contabil de preferat absolventi ai promotie 2018 .Relatii la nr 0749126520 .

  • Salveaza cautarea