Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Economist cu experienta doresc angajare, rog și ofer seriozitate!

 • Companie de brokeraj in asigurari ,cautam colaboratori pentru largirea echipei din Judetul Suceava. Oferim-Acces la un soft complet de ofertare/emitere asigurari -Suport in dezvoltarea portofoliului propriu de clienti -Comisioane motivante in functie de realizari. Cerem Seriozitate. Experienta in asigurari constituie un avantaj. Daca esti agent de asigurari sau broker si nu esti multumit de randamentul muncii tale vino alaturi de noi..

 • Economista, PFA, ofer servicii de operarare - introducere date, contabilitate primara, contabilitate de gestiune, contabilitate financiara, deci de la operare facturi intrari, creare NIr-uri, emitere facturi, operare extrase cont, registru casa, bonuri consum, devize lucrari, evidenta stocului de imobilizari, amortizare, fise parteneri (in lei sau devize) pana la depunere declaratii (4200,300,390,394, 100, la nevoie si altele), jurnal vanzari, jurnal cumparari, registrul jurnal, balanta de verificare, situatii financiare semestriale, bilant anual la domiciliu .

 • Firma de transport, angajam personal birou. Cerinte: -Permis de conducere, categoria B -Cunostinte de baza operare pachet Office (Excel, Word) -Cunostinte de contabilitate primara Experienta in transporturi constituie un avantaj. Oferim un mediu de lucru profesional, salariu motivant si bonusuri in functie de competente. Va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0722451267

 • Cautam un consultant ca tine! Daca te atrage ideea de a lucra intr-o companie care pune pret pe talentul tau si care este dispusa sa investeasca in pregatirea ta profesionala,suntem convinsi ca merita sa aplici. In plus daca esti o persoana: -Perseverenta,dinamica,orientata catre rezultate; -Cu spirit antreprenorial; -Care detine o capacitate de analiza si sinteza; -Cu abilitati de comunicare si negociere; -Care merge inainte ,indiferent de obstacole; Responsabilitatile tale: Manageri( 2 posturi) -Recrutarea si selectia candidatilorin vederea dezvoltarii echipei; -Planificarea si organizarea activitatii; -Coordonarea,monitorizarea si evaluarea activitatii echipei; -Identificarea oportunitatilor de dezvoltare a afacerii; Consultanti financiari (9 posturi) -Identificarea de noi clienti si oportunitati de dezvoltare a bussinesului propriu; -Recomandarea celor mai potrivite solutii financiare. -Oferirea de service permanent clientilor din portofoliu; -Atingerea obiectivelor negociate; Beneficii: Formarea unei cariere de succes in management si consultanta financiara. Un venit motivant in functie de dezvoltarea afacerii; Finantari si bonusuri de performanta. Trainingul si pregatirea se fac in departamentul firmei.

 • Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniul financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa: madeline-gabriela.temneanu@raiffeisen.ro

 • Economist contabil cu experienta caut loc de munca, rog seriozitate.

 • Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava caută candidat pentru ocuparea următorului post : ECONOMIST CONTABIL – pe durată nedeterminată – 1 post Termenul limită pentru depunerea dosarului de concurs este 31 Octombrie 2019, ora 16:00 (ora României). Persoanele interesate vor depune la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, un dosar care va cuprinde: – scrisoare de intenție și CV format european – copii după actele doveditoare ale studiilor si experienței profesionale, – copie după BI/CI, – cazier judiciar. Concursul se va desfășura în data de 01 Noiembrie 2019, ora 10:00 (ora Romaniei) la sediul BRCT Suceava (Suceava, strada Bistriței, nr. 8A, etaj I). Procedura de selecție se va desfășura după cum urmează: test scris din bibliografie, test de limbă engleză, test de operare pe calculator, interviu și analiza CV-ului. Pentru informații suplimentare: Oana GRIGORAȘ, responsabil resurse umane Telefon: 0040 230 530049 Email:

 • Centru de pregatire profesionala angajeaza in Suceava, persoana cu 2 ore pentru activitati de birou. Preferam o persoana care lucreaza in alta parte dar poate raspunde la tel toata ziua sau un pensionar. Se vor efectua activitati de birou, secretariat, relattii cu clienti. Cunostinte bune de calculator, domiciliul in Suceava Se trimite un CV pentru contactare la interviu

 • Caut de lucru in contabilitate, part-time sau full-time, cer și ofer seriozitate. Sunt dispusă să lucrez și pe bază de colaborări.

 • Salveaza cautarea