Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Bacau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam o doamna peste 45 ani, studii medii, cunostinte calculator. Telefon

 • Candidatul ideal Daca iti vine in mod natural sa-i ajuti pe ceilalti cu zambetul pe buze; iti face placere sa vorbesti la telefon si legi cu usurinta relatii; iti place sa lucrezi intr-o echipa dinamica; stii sa negociezi si, de obicei, reusesti sa obtii ceea ce-ti propui; esti spontan si pasionat de social media; esti dispus sa-ti ajuti colegii in rezolvarea situatiilor ce tin de serviciile si produsele. Atunci te asteptam in echipa noastra pentru ca esti ceea ce cautam. Descrierea jobului Ce ar trebui sa faci? sa preiei apelurile din partea clientilor si sa le oferi informatii despre serviciile si produsele; sa efectuezi diferite schimbari pe contul clientilor, in acord cu procedurile interne; sa inregistrezi solicitarile si sesizarile formulate de catre clienti; sa identifici si sa oferi solutii adaptate nevoilor pe care le au clientii; De la tine asteptamonestitate, interes si entuziasm; sa fii absolvent de liceu sau student; sa te descurci in limba engleza; sa stii sa editezi un text in Word pentru a trimite mailuri; iar de restul ne ocupam noiPentru inceput vrem sa stii caiti propunem un contract leasing determinat cu posibilitatea de prelungire; programul de lucru este in ture de 8 ore, in intervalulde Luni pana Duminica, cu zilele libere aferente; Punem accent pe nevoia fiecaruia de a-si dezvolta cariera, iar in acest sens facilitam accesul la resurse care te fac un profesionist mai bun. De exemplu, ai abonament lunar gratuit la una dintre cele mai mari biblioteci online; iti oferim un pachet corespunzator, prin care ne asiguram ca esti motivat luna de luna; pentru a fi mai clari iti spunem ca pachetul presupune: salariu fix + tichete de masa + asigurare medicala + abonament telefonie mobila - voce si date; procesul de recrutare are 2 etape: test si interviu.

 • Operator calculator, casa pariuri Dacă îți place să comunici, dacă îți place să fii în contact cu clienții si te știi serios si responsanbil te asteptam sa ni te alături!! Pentru mai multe detalii atașează CV si vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a stabili o întâlnire!

 • Doresti un job? Casa pariurilor te asteapta in următoarele locatii.Bacau , Onești, Husi

 • J@M APPEAL ANGAJEAZA PERSONAL pentru BACK OFFICE si OPERATORI TELEFONICI! Oferim: -Salariu atractiv si premii motivante; -Ambient de munca placut, echipa unita si determinata; -Avantajul de a lucra intr-o companie tanara, in plina dezvoltare. - Se lucreaza doar de Luni pana Vineri Cerinte: - Atentie distributiva; - Abilitati de comunicare; - Cunostinte de operare PC; - Cunostinte de limba italiana scris si vorbit, la nivel mediu-avansat; Relatii la telefon: 0755.018.064

 • Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • Casa pariurilor angajează personal pentru urmatoarele orase; BACAU , ONESTI .

 • Acum Locuri De Munca La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: axanseo@gmail.com.

 • Cerinte: - Studii medii curs calificare dispecer sisteme alarmare sau similar (reprezinta avantaj) - Experienta minim 2 ani (reprezinta avantaj), dar acceptam si incepatori - Mod riguros de organizare - Perseverenta, tenacitate, abilitati de gandire spre latura tehnica a sistemelor de alarmare - Disponibilitate program de noapte, seriozitate, loialitate, dinamic, entuziasta - Spirit de echipa, rezistenta la stress, abilitati de comunicare si de prezentare - Gandire analitica, aptitudini de organizare a timpului delucru, atentie la detalii - Diplomatie, perseverenta, discretie, atitudine profesionala - Persoana cu initiativa, ordonata, comunicativa, receptiva, cu excelente abilitati de comunicare interpersonale. Descrierea postului: - Cunoasterea operarii pe calculator ( lucru efectiv cu instrumente Office_NU se cer cursuri de operare pe calculator) - Programarea sistemelor de securitate instalate - Ofera suport in folosirea sistemelor de alarmare catre clienti; - Verifica sesizarile clientilor si propune solutii si masuri pentru rezolvare; - Cunoaste si respecta regulamentul si proceduriile din firma, - Cunoasterea legislatiei specifice in vigoare, - Colaboreaza cu toate departamentele din firma De preferinta persoana trebuie sa fie de gen feminin

 • SC IBM Group Asist Impex SRL Bacau, partener RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER SRL JOB NOU – Asistent in brokeraj / Partener francizat Cautam colaboratori, ambitiosi cu initiativa, care sunt dornici sa devina buni profesionisti. Daca tu esti cel pe care il cautam, te informam ca avem pentru tine un job part time/full time cu program flexibil care ar putea sa te ajute sa dezvolti o adevarata cariera in domeniul vanzarilor. Aplica acum pentru postul de Asistent in brokeraj / Partener francizat si dezvoltati o cariera intr-unul dintre cele mai dinamice domenii de pe piata muncii, recompensele sunt pe masura! Locatie: toate judetele, inclusiv Bucuresti Cerinte minime asistent in brokeraj: - Capacitate de prioritizare a activitatilor; - Cod RAF reprezinta un avantaj; - Excelente abilitati de comunicare; - Studii superioare / medii; - Cunostinte Microsoft Office: Word, Excel; - Abilitati de organizare a timpului, sarcinilor, activitatilor zilnice; - Abilitati antreprenoriale; - Spirit de echipa, perseverenta, proactivitate si orientare spre rezultate. Competente/abilitati Partener francizat: - Studii superioare / medii; - Experienta similara: minim 2 ani (cod RAF/RAJ experienta juridica in domeniul asigurarilor reprezinta un avantaj); - Abilitati excelente de lucru atat individual, cat si in echipa; - Foarte bune abilitati de comunicare, gandire analitica si sinteza; - Orientare catre rezultat, integritate si etica; - Orientare catre client; - Alte calitati personale: seriozitate si perseverenta. Esti un intermediar cu un volum de prime de asigurare intre 50.000 – 100.000 lei atunci esti candidatul perfect pentru partener francizat! Oferim comisioane atractive, posibilitatea de dezvoltare intr-o companie moderna, flexibila si dinamica, cu un mediu de lucru profesionist, adaptata la realitatile pietei de asigurari din Romania. Recompensam performanta printr-un program special de bonusare! Trimite CV-ul insotit de o scrisoare de motivatie la adresa de e-mail daniel.bucataru@renomia.ro . Toate persoanele care aplica vor fi contactate! Tel.0754860618

 • INDUSTRIES YIELD - MONCLER, centru internaţional de dezvoltare şi productie textilă, işi mareşte echipa de profesionisti si angajeaza OPERATORI GRADARE TIPARE CU SAU FARA EXPERIENTA. Tinerii fara experienta doritori sa devina operatori gradare tipare in cadrul companiei noastre de renume mondial vor urma un curs de pregatire profesionala. Pretindem de la candidatii nostri:  maxima seriozitate, determinare, dorinta de a invata o meserie noua  punctualitate, prezenta si particp are activa la cursuri  cunostinte bune de utilizare PC  constituie un avantaj cunostintele de grafica CAD Descrierea activitatii: Realizeaza gradarea tiparului de baza pe marimi.  Asigura documentatia tehnica de lansare a productiei  Transmite modificarile efectuate la productie  Realizeaza distributia pieselor ce apartin aceleeasi tesaturi, pe material.  Multiplica reperele fiecarui model in baza tabelului de dimensiuni, in vedere obtinerii tiparelor pentru toate marimile solicitate in comanda.  Controleaza dimensiunile accesoriilor pe marimi.  Transmit eventualele actualizari ale documentelor folosite anterior. Oferim:  Contract de munca pe perioda nedeterminata, inclusiv pe durata cursului de formare  Salariu Fix  Bonuri de masa de 15 ron/zi  Decontare transport  Pregatirea necesara sub indrumarea celor mai buni specialisti  Orar luni-vineri)

 • Esti o persoana sociabila,deschisa la nou,si ai cunostinte de operare PC? Vino in echipa noastra!Cautam personal pentru activitate de call-center ,agentie vanzare bilete in cadrul Autogarii Massaro din Bacau.

 • SC VASION SRL angajeaza operator facturare. CV-urile se pot depune pe adresa de e-mail: sau la sediul firmei din str. Bradului, nr. 51. Relatii la telefon.

 • Job destinat domnisoarelor si doamnelor doar! Daca iti doresti un job bine platit,incepand de la 5.000 RON / luna, te asteptam in echipa noastra. *Experienta nu este necesara *Minim 18 ani *Limba engleza de la nivel incepator constituie un avantaj. *Activitate 100% legala *Training specializat *Program flexibil full time sau part time *Bonus de angajare $200 *Contract de confidentialitate / FARA LOCATII DUBIOASE, SPATIU IN ZONA CENTRALA ***Daca te-ai saturat de studiou-uri dubioase sau de sefi care nu ofera salariile la fix, te asteptam intr-o echipa fresh, pozitiva si serioasa. Call us/ Whatsapp / SMS

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea