Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Ialomita

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Descrierea jobului: - supravegheaza sala de jocuri, - prezinta clientilor modul de functionare al aparatelor si explica regulile de joc, - efectueaza operatiunile de plati si incasari de la si catre client, - raporteaza sefului ierarhic neregulile aparute in sala de jocuri, - intocmeste actele necesare pentru evidenta casieriei, - creeaza si mentine relatia cu clientii in scopul atingerii obiectivelor de vanzare si incasare. Descrierea companiei: WINNER este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de pariuri sportive din Romania, fiind recunoscut in anul 2016 de Casino Inside ca “CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI TRADITIONALE”. Winner a intrat pe piata din Romania in anul 2013 cu scopul de a oferi cele mai bune cote si servicii de pariere, devenind in scurt timp un lider pe piata pariurilor sportive. Oferim : - training de specialitate platit la sediul central (nu cerem experienta in domeniu), - salariu atractiv, - program de lucru flexibil, - carte de munca si asigurare medicala Medicover, - bonuri de masa, - prime sarbatori, - bonus zi de nastere, - posibilitatea reala de avansare in cadrul firmei. Solicitam: - persoana serioasa, cu simt de raspundere, - persoana echilibrata,responsabila, energica si constiincioasa, - loialitate, corectitudine si seriozitate, - sa nu ai cazier judiciar patat, - persoana descurcareata si sa te adaptezi mediului de lucru, - o buna comunicare interumana, - cunostinte de operare PC. Alte detalii vor fi discutate la interviu. Va rugam trimiteti CV in mesaj sau cereti adresa de e-mail pentru trimiterea acestuia. VA ASTEPTAM IN ECHIPA WINNER!

  • Societate comerciala angajeaza casiera pariuri sportive in Amara. Relatii la nr. 0766716771

  • Candidata ideala va trebui sa corespunda urmatoarelor criterii: - Cunostinte minime de limba engleza - Disponibilitate program flexibil 2 zile cu 2 zile - Aptitudini aritmetice si de calcul numeric - Structura logica - Persoana disciplinata, dedicata, responsabila - Bune abilitati comunicare cu oamenii, calm si stapanire de sine; - Prezenta placuta si optimista Descrierea jobului Persoane prezentabile, dispuse sa lucreze full time. Se face training, salarizare deosebita +Bonuri de Masa+ spor de noapte si weekend+ bonus lunar in functie de profit. Principalele Sarcini, atributii si responsabilitati ale ocupantului postului de Casier sunt: - Intocmeste actele necesare pentru evidenta casieriei; - Respecta regulile de primire, evidenţă, păstrare si eliberare a sumelor de bani; - Efectueaza operatiunile de plati si incasari; - Raporteaza sefului ierarhic neregulile aparute in sala de jocuri; Beneficii: Salarizare deosebita (brut 4500) Program flexibil 2 zile cu 2 zile Training Bonusuri lunare Bonuri de masa Mediu de lucru deosebit Descrierea companiei Companie de renume in domeniul jocurilor de noroc.

  • ANGAJAM CASIER/CASIERA RESPONSABILITATI: -informeaza clientii in legatura cu promotiile jocurilor aflate in desfasurare; -incaseaza banii din vanzarea serviciilor; -accepta si validaza biletele de pariere; -intocmeste zilnic documente contabile primare; OFERTA: -SALARIU motivant; -BONUSURI de performanta; -tichete de masa ; -asigurare medicala; -cursuri GRATUITE de specializare; -oportunitati de PROMOVARE; -loc de munca stabil aproape de casa; -colegi tineri si ambitiosi; -program de lucru flexibil;

  • Salveaza cautarea