Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Neamt

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • AUTO DIN SRL - Lider al comertului on-line de anvelope si jante auto angajeaza Operator procesare text si imagine cu urmatoarele cerinte si atributii principale: - experienta in realizare materiale web; - nivel foarte bun de redactare corecta in limba romana de continut pentru actualizare site uri (articole, descrieri produse, etc) - abilitati de organizare a activitatii cu respectarea deadline-urilor si multitasking; - disponibilitate pentru cautarea si descoperirea de noi solutii pentru activitatea curenta; - inventivitate, creativitate, initiativa - atentie deosebita la detalii, organizare; - abilitati de comunicare, spirit de echipa; - domiciliul stabil in Piatra Neamt. Responsabilitati : - Implementarea politicii de marketing si comunicare online a companiei; - Promovarea imaginii firmei si a produselor prin campanii publicitare, anunturi de promovare, materiale promotionale (pliante, bannere, oferte speciale, reviste), continut nou in site-uri, etc; - Elaborarea comunicatelor de presa, a materialelor informative si de promovare - Design, implementare si intretinere website corporate; - Actualizarea site-ului firmei, editarea si difuzarea newsletter-urilor tiparite si electronice; - Colectarea de informatii despre produsele pe care compania le promoveaza, despre online si despre produsele concurente - Asigura suport echipei de vanzari (oferte, cataloage, bannere on-line, traduceri si postari de materiale publicitare pe site-uri proprii, sau pe diverse alte site-uri; - Se implica in implementarea standardelor de merchandising on-line.

  • Angajam tinar dinamic cu dorinta de a invata lucruri noi cu abilitati pentru internet si permis auto

  • SC angajeaza operator sala jocuri (fete), cu sau fara experienta, studii medii, aspect fizic placut. CV-urile se pot depune pe site sau la adresa de email recrutaricarmoldova@yahoo.com

  • Caut repede de lucru pe calculator: actualizari, intretinere, exploatare, implementari, moderare, intoducere date si altele. Fara munca de programare. Fara munca de design. . frecvent la telefon In Piatra-Neamt, in Targu-Neamt, in Online / Internet, eu caut munca pe calculator.

  • Salveaza cautarea